Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaManastiri
+5
gorica
zoranabat
sissi
Aleksandra18
Crnokosa
9 posters
Svet zena :: Zenski kutak :: Riznica mudrosti :: Religija
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Manastiri
Bez Boga ni preko praga a sa Bogom preko mora. Bez zalopoljke nema Bogomoljke.Kniga Ljiljane Habjanovic ,, Voda iz kamena.. govori sve o Djunisu Govori zapravo Gospod sve. Nijesam jos posjetila Djunis dace Bog i to putovanje. Od svega je najbitnije ici redovno na svetu Liturgiju gdje se odvija razgovor sa Bogom.Naravno i postiti. Bez ovih stvari covek ne moze zadobiti mir, mir Bozji.
Svim posjetiocima teme Manastiri zelim srecan Bozicni post da u miru docekamo Hristovo Rodjenje.
Svim posjetiocima teme Manastiri zelim srecan Bozicni post da u miru docekamo Hristovo Rodjenje.
gorica- Datum upisa : 06.10.2012
Slazem se da nam nema mira bez vere. Ja sam pravi primer za to. Mnogo mi je lepse i lakse bilo dok sam isla redovno u crkvu, sad retko odem... ne znam kako da se nateram!
Prosali smo auto i jedino mi je krivo sto nismo obisli neke manastire pre toga... A u nasem kraju ima jako lepih, da se ne ponavljam...
I ja zelim svima srecan Bozicni post. Jedva cekam Badnje vece i Bozic.
Prosali smo auto i jedino mi je krivo sto nismo obisli neke manastire pre toga... A u nasem kraju ima jako lepih, da se ne ponavljam...
I ja zelim svima srecan Bozicni post. Jedva cekam Badnje vece i Bozic.
Ja volim da idem u crkvu,bas me smiruje,ali ovde ima samo jedna nasa crkva tj. soba jedna i nije mi blizu i nije stalno otvorena
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
ja idem u manastir Svete Petke,poljubim ikone,pomolim se,zapalim svece,uzmem vodu i tako..mnogo je lepo mirno i sveto mesto.
Tina,jesi li bila u Manastir Tomic u selo Vojska?Meni se tamo mnogo svidja,pocev od lokacije,manastira i divnih sestara koje zive tamo.
marasrna- Urednici
nisam,ali verujem da je lepo..u svim manastirima ima neki mir i blagostanje.meni je Sveta Petka mnogo pomogla i ja sam vernik i uvek cu da budem vernik . .
To je Sv. Petka kod Paracina?kako ti je pomogla?
marasrna- Urednici
da.pomogla mi je i da zatrudnim nisam mogla 2 godine i pomogla mi je da se oslobodim malo od anksioznosti i napada panike
okupala sam se u svetu vodu i tako mi pomogla zauvek cu da joj budem zahvalna i ne mogu da se oduzim nikako
okupala sam se u svetu vodu i tako mi pomogla zauvek cu da joj budem zahvalna i ne mogu da se oduzim nikako
i ovom prilikom da kazem da svako ko ima problem sa zacecem ode u izvor poljubi prvu ikonu u manastir stavi neki dinar i zamisli zelju za bebu a posle da ide da uzme svetu vodu i da se okupate u toj vodi i to ce za par meseci da pomogne.
Nisam znala za to,bila sam nekoliko puta tamo.
marasrna- Urednici
i ja ne bi znala ali mi je jedna zena rekla,isto tako i njena cerka imala problem ...u svakom slucaju cuda postoje
Postoje,slazem se.
marasrna- Urednici
Gdje se nalazi ovaj manastir Tomic? Kome je posvecen?/ Cija je to Eparhija?
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80:Manastir_Tomi%C4%87
marasrna- Urednici
http://www.pomoravlje.rs/pregled_galerije.php?id_galerije=12
otvori ovaj link
prelepo je,neces se pokajati ako odes,pogotovo u prolece i leto
otvori ovaj link
prelepo je,neces se pokajati ako odes,pogotovo u prolece i leto
marasrna- Urednici
Ja sam bila u Sv. Petku kod Paracina par puta. Jako lepo ali nikad nisam isla do izvora. To mi je jedan od blizih manastira, pa Lesje isto kod Paracina (sve preporuke za taj manastir, prelepo je)
i ja sam bila par puta u lesje ali nisam ulazila u manastir nego samo ispred.mnogo je lepo .
jeste mnogo je lepo..mnogo ljudi idu tamo na piknik prave rostilj sede uzivaju u prirodi
Svim posjetiocima teme Manastiri od srca zelim pocetak Casnog Vaskrsnjeg posta.
Da svima nama Gospod podari strpljenje, mir, radost i sve sto je nama potrebno u zivotu a ne sto mi hocemo. Radujmo se Gospodu.
Da svima nama Gospod podari strpljenje, mir, radost i sve sto je nama potrebno u zivotu a ne sto mi hocemo. Radujmo se Gospodu.
Strana 2 od 2 • 1, 2
Svet zena :: Zenski kutak :: Riznica mudrosti :: Religija
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu