Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji?

+7
Maja.
tasana065
zoranabat
morena
Aleksandra18
Crnokosa
Brana
11 posters

Ići dole

Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji? Empty Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji?

Počalji od Brana Ned Dec 05, 2010 10:36 pm

Pomogla bih!Imala sam takvih situacija mnogo i eto pomagala sam,ali znam da obrnuto ne bih dobila pomoc ali nema veze navikla sam!
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji? Empty Re: Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji?

Počalji od Crnokosa Pon Dec 06, 2010 9:11 am

I ja sam uvek pomagala i bila tu za sve njih al se skoro nikad nije vratilo... Inace moje dobre drugarice u poslednjih nedelju dana me zvale 3 puta... A zasto? Prvo da im uplatim kr. jer one ne mogu u selo njihovo, onda me iste zvale iz da im posaljem pare jer su na fax i moraju hitno da dodju kuci, onda su me zvale da idem u opstinu da se raspitujem nesto za njih...
A kad im ne treba nista ne sete se da pozovu...
Jbg nisam mogla nista da uradim za njih :dont:
Para nemam ni za svoj kr. a da idem da se mlatim u opstinu bzvze nit znam gde da idem ni nista... nisam htela jednostavno :ujedam:
Ja kad sam ih jednom zamolila za nesto nisu mogle... Cimale me posle toga... kasno sam videla :kez:
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji? Empty Re: Da li biste pomogle neprijatelju u nevolji?

Počalji od Gost Pon Dec 06, 2010 9:33 am

Svima sam pomagala..Uvek...I nastavicu to da radim, pa cak i ako se te osobe pokazu nedostojnim pomoci...Tad lupim glavom o zid i nastavim...Jer ima ljudi koji stvarno podrsku zasluzuju...I pomoc..Npr. vecina ljudi sa ovog foruma je takva...
Znam, sad bi trebalo odmah da mi nakacite etiketu-budala :lol: , ali ja cu sama to da uradim ...Evooooooooooooo... blondmoment
hahahahhahahahhahhaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aleksandra18 Pon Dec 06, 2010 9:34 am

Joj tesko pitanje,ne znam,mislim da ne bih.Nisam svadjalica i volim da pomazem prijateljima-ljudima uopste,ali ako me neko zajebe,pogotovo vise puta,nema sta vise da pricamo.
Aleksandra18
Aleksandra18
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od morena Pon Dec 06, 2010 9:44 am

Ja bi svima pomogla u nevolji. S neprijateljima se ne obračunava u nevolji, već kad ste oboje jednako jaki.
morena
morena
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Ženski Datum rođenja : 04.08.1980
Datum upisa : 19.08.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Dec 06, 2010 9:46 am

morena ::Ja bi svima pomogla u nevolji. S neprijateljima se ne obračunava u nevolji, već kad ste oboje jednako jaki.

Lepo receno :aplauz:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od morena Pon Dec 06, 2010 9:49 am

Verolino ::
morena ::Ja bi svima pomogla u nevolji. S neprijateljima se ne obračunava u nevolji, već kad ste oboje jednako jaki.

Normalno. Ja sam ti pametna.
morena
morena
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Dec 06, 2010 9:52 am

morena ::
Verolino ::

Normalno. Ja sam ti pametna.

nocomment
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od morena Pon Dec 06, 2010 9:53 am

huug huug huug Ma zezam se.
morena
morena
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Dec 06, 2010 11:01 am

Ja sam, kao sto rekoh, pas koji laje ali ne ujeda!!! :lol:
Nemam neprijatelje, imam neke ljude na koje sam kivna, ili su me nesto povredili, ali ih ne smatram neprijateljima jer je to bilo nehotice, i uvek lajem kako cu se osvetiti kako cu reci (pa makar u sali) ali kada dodje stani-pani, ja uvek pomognem i nadjem se u nevolji.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zoranabat Ned Mar 20, 2011 7:12 am

nemam mnogo neprijatelja najveci je muzevljev zet i njemu ne bih pomogla nikad!!!!!1
zoranabat
zoranabat
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tasana065 Ned Mar 20, 2011 6:48 pm

Ma da
tasana065
tasana065
Novajlija
Novajlija

Ženski Datum rođenja : 31.07.1955
Datum upisa : 28.02.2011
Godina : 69

http://www.cokoladaforum.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Mar 26, 2011 4:07 pm

Pomogla bih.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Pon Apr 04, 2011 12:49 pm

Zavisi od situacije,ako je u velikoj nevolji,da! Ali ne bi znacilo da bi posle toga bili dobri ili nesto slicno!
Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvrki Sre Mar 20, 2013 2:05 pm

Hm... Pa pomogla bih samo iz jednog jedinog razloga,a to je sto necu da nikog nosim na savesti,pa da vucem neko prokletstvo,jer sam ispala necovek... Verovatno ta osoba tu pomoc ne bi cenila,ali bar je meni savest cista... Znam da mnogi ne zasluzuju,ali ima jedna izreka:
"Cini dobro,zla se stidi,Bog je gore,ON sve vidi!"
zvrki
zvrki
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sre Mar 20, 2013 2:23 pm

zavisi od situacije,ako je nesto bas kriticno bih,ne mogu da me grize savest,a i zavisi koliko mi je neprijatelj :mig:
marasrna
marasrna
Urednici

Ženski Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sre Mar 20, 2013 4:47 pm

Nisam sigurna, sve po zasluzi.
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu