Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaKoliko dugo se trudite?
+34
leptirko
zokadj
zvrki
Nensy85
Suzy89
jagodica
makicaaa
JEJAAA
Etna
Nataša.V
tina191
Bubi89
Julija.
Tina
modesty
Caca
sanja. krinic
Bubica
Maca
meda
maleena
Kleopatra
maya78
taca
Alisica
Maja.
mia
cicamaca 74
Hypogirl1980
Bubamara
morena
Brana
TICA
Crnokosa
38 posters
Strana 6 od 9
Strana 6 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Koliko dugo se trudite?
Jao macika zelim vam svu srecu ovog sveta od srca!!! Bas bi bilo lepo da imamo novu trudnicu na forumu!
Videcemo sta ce biti na biopsiji....Voleli bismo jos jednu bebu ali opet nesto nam rano.A opet ne bismo posle da se kajemo!
Dece nikad dosta...Makice bice nas dve trudnice...ima da guramo u duetu.
Dece nikad dosta...Makice bice nas dve trudnice...ima da guramo u duetu.
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Obozavam bebice... Ma tek smo poceli aktivno, drugi mesec tek... A u prosloj vezi pokusavali dosta dugo i nista, hvala Bogu na tome (znate tu pricu i zasto to kazem). Cak se nekad i pitam sta ako sam ja jedna od ne znam kog broja da ne mogu da ostanem trudna...
Pa i ja bih isto uradila da sam na tvom mestu... Tesko bi bilo jako da ne pokusate i posle da se kajete...
Prethodni post je trebao da je odgovor u temi o kilazi. Pisem s moba pa sam se zbrkala nesto!
Opa miki pa prijo,bas lepo,radujem se a ja sta cu,moram sa prijom u duetu,kao i za proslu trudnocu i mi isto planiramo uskoro,samo videcemo da li sada u aprilu kada budemo isli na odmor ili u julu na moru taman obe bebe da krstim sledece godine i svadba i milina :DMaca ::Makice,pasce sreca na tebe jednog dana,uskoro!
Inace,mm je ozdravio ali dr kaze da postoji mogucnost da mu se tumor pojavi opet na drugom testisu.....Zato nam je predlozio VTO i posle da osdstrani drugi....Za dve nedelje ide na biopsiju,tako da se mi spremamo DAJ BOZE za jos jednu bebu!
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Pa trebalo bi,mislim stvarno
Tina- Urednici
I ja cu uskoro
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
opaaaa,masalaaa
Tina- Urednici
Brana- Admin
Mi se trudimo 3 meseca,od kako smo u braku... i nista... kasnila mi je nedelju dana i taman sam se ponadala...kad malopre imam sta i da vidim... ... bas sam se razocarala ...
Nataša.V- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46
Dobrodosla Natasa.Lep nick (moja seka se tako zove).Nemoj mnogo misliti na to,rano je za razocarenja.Ipak se trudite tek 3 meseca.Ipak znam da ti to tesko pada.Opusti se,to ce ti svi savetovati.Zelim ti da se osecas prijatno sa nama,i da se dugo druzimo.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Natasa, dobrodoslaNataša.V ::Mi se trudimo 3 meseca,od kako smo u braku... i nista... kasnila mi je nedelju dana i taman sam se ponadala...kad malopre imam sta i da vidim... ... bas sam se razocarala ...
Ista stvar je i kod nas... od kada smo u braku, evo 2,5 meseca, pokusavamo i nista... nemoj tako rano da se opterecujes...
Hvala na dobrodoslici i lepim recima
Drago mi je sto sam naisla na ovaj forum jer mi zaista puno znaci to sto znam da mogu da racunam na savete i podrsku ...
Crnokosa,nadam se da ce nam ova godina dovesti
Drago mi je sto sam naisla na ovaj forum jer mi zaista puno znaci to sto znam da mogu da racunam na savete i podrsku ...
Crnokosa,nadam se da ce nam ova godina dovesti
Nataša.V- Clan u razvoju
Natasa dobrodosla!
Nemoj da se sekiras,do godinu dana aktivnog i redovnog pokusavanja se smatra normalnim,jer svakog meseca sansa za zacece je 25%,sto znaci da treba dosta toga da se poklopi u jednom mesecu,ali nakon vise meseci do godinu dana sigurno ce se sve poklopiti i pogoditi trenutak za ostvarivanje trudnoce,ja sam zabebila nakon 7. meseci pokusavanja.Neko uspe iz prvog,nekome treba vise vremena,to je sve individualno,jeste da smo mi nestrpljive i zelimo odmah,sto je i normalno,psiha tu igra veliku ulogu,ali probaj da se opustis koliko mozes i uspeh je zagarantovan.Naravno i ako bude postojao neki problem,sve se to moze resiti i sanirati.Zelim ti sve najbolje i navijam!
Nemoj da se sekiras,do godinu dana aktivnog i redovnog pokusavanja se smatra normalnim,jer svakog meseca sansa za zacece je 25%,sto znaci da treba dosta toga da se poklopi u jednom mesecu,ali nakon vise meseci do godinu dana sigurno ce se sve poklopiti i pogoditi trenutak za ostvarivanje trudnoce,ja sam zabebila nakon 7. meseci pokusavanja.Neko uspe iz prvog,nekome treba vise vremena,to je sve individualno,jeste da smo mi nestrpljive i zelimo odmah,sto je i normalno,psiha tu igra veliku ulogu,ali probaj da se opustis koliko mozes i uspeh je zagarantovan.Naravno i ako bude postojao neki problem,sve se to moze resiti i sanirati.Zelim ti sve najbolje i navijam!
Brana- Admin
Bice,bice, sigurna sam :-D
glavu gore,idemo u nove pobede draga moja
glavu gore,idemo u nove pobede draga moja
Nataša.V- Clan u razvoju
zenske imam pitanje .naime zurim i neverujem da sam pitanje postavila na pravom mestu ali molila bih za odgovor.sutra prvi put radim briseve na hlamidiju ureaplasmu i mikroplasmu pa me zanima koliko traje uzimanje,da li boli i da li moze da se rade 7og dana ciklusa?sutra mi je 7dc.ja imam uput od ginekologa pa me zanima da li se placa ako imam uput??molim za odgovore
Ja ti samo mogu reci da se placa ako ides privatno, uput je cisto da se vidi sta se radi..
A ostalo stvarno ne znam :/
A ostalo stvarno ne znam :/
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
joj hvala ti bubi.ne idem privatno vec imam uput za u higijenski zavod u okviru te bolnice.malo me uhvatila trema nemam iskustva sa tim i isto sutra treba da vadim krv za proveru hormona a imam ogromnu fobiju od vadjenja krvi pa sam sad malo vise nervozna.
tina191 ::zenske imam pitanje .naime zurim i neverujem da sam pitanje postavila na pravom mestu ali molila bih za odgovor.sutra prvi put radim briseve na hlamidiju ureaplasmu i mikroplasmu pa me zanima koliko traje uzimanje,da li boli i da li moze da se rade 7og dana ciklusa?sutra mi je 7dc.ja imam uput od ginekologa pa me zanima da li se placa ako imam uput??molim za odgovore
Ne boli nista,cak ni to vadjenje krvi zbog kog si se uspanicila ne boli....Moze da se radi....
Videces kad budes bila trudna kako ce te bockaci svaki mesec!
Maca- Urednici
tina191 ::joj hvala ti bubi.ne idem privatno vec imam uput za u higijenski zavod u okviru te bolnice.malo me uhvatila trema nemam iskustva sa tim i isto sutra treba da vadim krv za proveru hormona a imam ogromnu fobiju od vadjenja krvi pa sam sad malo vise nervozna.
Kad ti bude vadila, samo skreni pogled kroz prozor, i misli na nesto deseto...
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Da,ima da prevazidjes tu fobiju.Jos ako si negativna krvna grupa,pa ti 3 min vadi krv ehehe. Inace mislim da ces platititi te analize hormona,nece biti kao u privatnoj labaratoriji,ali svakako ces nesto platiti.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Caca ::Da,ima da prevazidjes tu fobiju.Jos ako si negativna krvna grupa,pa ti 3 min vadi krv ehehe. Inace mislim da ces platititi te analize hormona,nece biti kao u privatnoj labaratoriji,ali svakako ces nesto platiti.
Mislim da se neki ne radi u drzavnoj....ja sam radila one hormone stitne i svaki sam platila oko 1000 dinara...jer nije moglo u DZ da se vadi ali u bolnicama moze.
Maca- Urednici
Strana 6 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Koliko ste dugo krvarile posle porodjaja
» Koliko ste dugo bile u vezi kad se desio prvi put?
» Sa koliko ste se udale?
» Koliko cesto?
» Koliko ste se ugojili u trudnoci?
» Koliko ste dugo bile u vezi kad se desio prvi put?
» Sa koliko ste se udale?
» Koliko cesto?
» Koliko ste se ugojili u trudnoci?
Strana 6 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu