Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaZivotinje
+2
Maja.
Crnokosa
6 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Zivotinje
Miljce i mm kaze da je kuca lep I kaze da kao da ima 3-4 meseca... Bas je odusevljen, kuce je negovano vidi se.
Gost- Gost
Ima 2 meseca, i sad trenutno place jer su ga odvojili od mame, a inace izgleda kao starija kuca jer je bas debeljuca a i tako je ispao na slici
Gost- Gost
I ja pored njega svoju tugu za mojom Lindom, svojim pogledom me je odmah kupio.Sandrina 85 ::Jadnicak, ali smirice se... Pored tebe ima da zaboravi zasto je bio tuzan
Gost- Gost
A ovo je nas akvarijum
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gost- Gost
A ovo su sve moje zivotinke kod babe [You must be registered and logged in to see this image.]
Zanemarite lom u pozadini ^
Zanemarite lom u pozadini ^
Poslednji izmenio white dove dana Sre Nov 24, 2010 1:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Diiiivnooo, ja sam se sad raznezila, Zuca mala maca je tako slatko stavila sapicu na tvoj obraz :ginlove:
Gost- Gost
To je ova moja maca u stan... [You must be registered and logged in to see this image.]
A ovo je onaj beli mali... Ovo je neka medju faza sad ce godinu dana i mnogo je lep!
A ovo je onaj beli mali... Ovo je neka medju faza sad ce godinu dana i mnogo je lep!
Sandrina 85 ::Pcelo, ti to peres macku u ves masini
Zamalo da bude oprana
Sama se umuvala unutra!
Jeste, on je "neki veliki drrr mrrr"Maia ::Obozavam ih i imm ih puno kod babe
Nego Sandrina tebi bese muz veterinar?
Salim se, jeste veterinar, dusa moja. Kazi Pcelka sve sta treba, za tebe besplatno saveti
Gost- Gost
heheheh imamo protekciju a?
Moja suntava macka ima teranje vec cetvrti put u 2 meseca
Treba da je vodimo na sterilizaciju al ona nikako da prekine sa tim...
Moja suntava macka ima teranje vec cetvrti put u 2 meseca
Treba da je vodimo na sterilizaciju al ona nikako da prekine sa tim...
A joj, pa ona to na tebe povukla
Pa tu ti nema puno mudrosti, kad prekine onda je vodi, a u medjuvremenu ako jos potraje zovi veterinara da vidi... Mozda ima hormonski poremecaj... a mozda ima i samo lazne simptome teranja. Ugl. vidi sa veterinarom da je pregleda pa da obavi sterilizaciju.
Pa tu ti nema puno mudrosti, kad prekine onda je vodi, a u medjuvremenu ako jos potraje zovi veterinara da vidi... Mozda ima hormonski poremecaj... a mozda ima i samo lazne simptome teranja. Ugl. vidi sa veterinarom da je pregleda pa da obavi sterilizaciju.
Gost- Gost
Ma iskreno ovde me i strah da je vodim na sterilizaciju... umeju da zeznu po nesto...
Ma ne znam koliko je normalno to 4 puta u mesecu teranje... Ovo joj se prvi put desava a evo 3 god ima!
Ma ne znam koliko je normalno to 4 puta u mesecu teranje... Ovo joj se prvi put desava a evo 3 god ima!
Nemoj da te bude strah za sterilizaciju, mm je vodio svoju macku na sterilizaciju jer je imala hormonski poremecaj kao sto rece Sandrinin muz
Gost- Gost
Ahhaaaaa pa zar i to imaju
A kazi mi kakav je oporavak?
Znam da su ovde zezuli nesto sa mackama i bas me strah...
Sandrina a jer zna tm koliko kosta otprilike?
A kazi mi kakav je oporavak?
Znam da su ovde zezuli nesto sa mackama i bas me strah...
Sandrina a jer zna tm koliko kosta otprilike?
Nama veterinar rekao da ce spavati i nece moci odmah da ustane, i spavace zbog anestezije, medjutim ona je ustala posle sat i po i mi je od tada zovemo leopard, luda macka :hehehe:
Gost- Gost
Kosta oko 3-4 hiljade, nije siguran... nesto se bila cena menjala. A za 4-5 dana bi trebalo da joj posle toga bude OK, kao da nista nije bilo. Pcelo ako su nestrucni nemoj ni da je vodis, za to ti nista ne mogu reci, mm i njegov sef to obavljaju bez problema i cak i vikendasi iz BG-a i NS-a kada dodju ovde donose kod njega da im to odradi. A mm kaze da i oni kad to rade isto posle sat dva zivotinja ustane, oseca bolove pomalo ali ne puno jer daju sve pratece inekcije sto idu... protiv bolova, infekcije itd
Gost- Gost
hahahaha ... ma moja vec ima iskustva sa anestezijom... al njoj par komada roknuli i nije se uspavala bila skroz...
Zamisli,skace ona na jedan drveni civiluk u kupatilo pa odatle na bojler ikad je silazila isece sapu i mnogo je iskrvarila... da je moj brat nije pozvao i video da se smirila (inace je nenormalno hiperaktivna) ona bi iskrvarila i uginula...
I odnese je kod veterinara i da joj par doza anestezije i ona se nije skroz uspavala... ali bila je osamucena
Zamisli,skace ona na jedan drveni civiluk u kupatilo pa odatle na bojler ikad je silazila isece sapu i mnogo je iskrvarila... da je moj brat nije pozvao i video da se smirila (inace je nenormalno hiperaktivna) ona bi iskrvarila i uginula...
I odnese je kod veterinara i da joj par doza anestezije i ona se nije skroz uspavala... ali bila je osamucena
PA culi smo da nisu bas strucni... neke macke posle operacije mokrile nekontrolisano... pa zeznuli jos nesto... ma bzvze... ali ko da je trpi ovakvu non stop
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu