Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaPranje kose
+9
zoranabat
Maca
Aleksandra18
Alisica
smiley
sissi
Maja.
Brana
Crnokosa
13 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Re: Pranje kose
Trudim se da je sto redje perem,mozda na 3-4 dana...
Koristim palmolive i najvise mi odgovara! Sad cu da kupim garnierov aloe vera!
Koristim palmolive i najvise mi odgovara! Sad cu da kupim garnierov aloe vera!
Posto mi se kosa cesce masti perem je na dva dana Niveom za masnu kosu i savrseno mi odgovara!!!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Uh ja bi moju mogla prati svaki dan ali se suzdrzavam pa je perem svaki treci, koristim sampon koji stignem, jer ih uvek imam vise (bolesno ih kupujem). Trenutno su u mom asortimanu loreal za farbanu kosu, loreal za tanku, masnu i bezivotnu kosu, dove za farbanu i herbal esences za ispucale krajeve
Gost- Gost
Sandrina 85 ::Uh ja bi moju mogla prati svaki dan ali se suzdrzavam pa je perem svaki treci, koristim sampon koji stignem, jer ih uvek imam vise (bolesno ih kupujem). Trenutno su u mom asortimanu loreal za farbanu kosu, loreal za tanku, masnu i bezivotnu kosu, dove za farbanu i herbal esences za ispucale krajeve
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Moja frizerka ima tanku vlas i mastila joj se brzo kosa, koristila ja mnogo stvari ali na kraju je stala na sampon za volumen i to onaj iz avona ili oriflame-a, ne secam se bas tacno... i digne joj kosu od temena i ne masti se. Cak sta vise dok sam ja bila tamo i navijala je po 7 dana nije prala kosu!
Ja perem kosu svaki drugi - treci dan. Koristim fructis... Sampon i regenerator... To mi je nekako najbolje...
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
kosu perem svaki drugi dan,i meni se brzo umasti koristim pantene pro-v
sissi- Senior na forumu
- Datum rođenja : 19.06.1981
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 43
Pre sam prala na svkih 5-6 dana jer se ne masti brzo sto je karakteristicno za kovrdzavu kosu ali je bila pocela uzasno da mi opada u zadnje vreme pa sam pocela da je perem na svaka 3 dana zbog tretmana protiv opadanja. Perem cim stignem, najcesce orzene beer.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
Imam veliki problem sakosom. Tj posle porodjaja brzo se masti. Inace je duga i plava, pa me smara cesto da je perem. A od sampona ne znam sta nisam probala, sad je na redu tony&gay za plavuse. Inace, kapiram da za masnu kosu ne moze da se nesto uradi puno, tj zavisi od uzroka. Ako su u pitanju hormoni ili sta vec. .tesko da sampon moze pomoci. Jedino koriscenje blagih sampona zbog cestih pranja. A inace sam frizer :D Koji muci muku sa kosoM
Alisica- Datum rođenja : 20.07.1986
Datum upisa : 27.01.2011
Godina : 38
Jej jos jedan frizer
A znas sigurno da ne treba sa vrucom vodom da se pere ako se masti...
Meni su odgovarali vise muski samponi pre, ali sad ne...
Meni pomaze samo da cesto menjam sampone, znaci par pranja sa jednim pa onda drugi i tako u krug...
A znas sigurno da ne treba sa vrucom vodom da se pere ako se masti...
Meni su odgovarali vise muski samponi pre, ali sad ne...
Meni pomaze samo da cesto menjam sampone, znaci par pranja sa jednim pa onda drugi i tako u krug...
He, ma znam "sve" u vezi pranja, itd. . Isto tako vise znaci masaza,nego agresivno trljanje Problem sa masnom, a tretiranom (kao mojom, plavom- dugom) je to sto ako koristim sampone za masnu kosu> je sto mi on ne odgovara za ostatak kose, isusuje je jos vîse, sto dovodi do lakseg pucanja i cvetanja dlake. A pakovanje moram da koristim jer mi se mrsi. Posle pranja nanesem revlonov sprej za rascesljavanje. Super je, i ne masti kosu kao neki..
Trenutno imam wash and go sampon od koprive i balzam,ne znam vise koji da uzmem,pre mi je pantene odgovarao dugo i moracu opet da probam
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
I meni je ranije panten odgovarao, s'vremena na vreme se vratim na njega. .
Narode ja sam kupila onaj najobicniji sampon od koprive i zadovoljna sam skroz. Neka prica ko sta hoce i nek se reklamira sta hoce, moje misljenje je da je bolje ono sto je najprostije i najobicnije. A ti koji posle dva pranja regenerisu kosu ahha, al za malo. Evo ovde gomila frizera pa nek potvrde da kosu regenerisu samo dobre makaze a sto se tice tipa kose uglavnom su ti obicni samponi za sve tipove.
Ja sam dugo koristila orzen i bio mi super ali mi kosa opadala katastrofa i kad sam presla na koprivu sad ne opada uopste, ne mora da znaci da je to ali nije iskljuceno.
Ja sam dugo koristila orzen i bio mi super ali mi kosa opadala katastrofa i kad sam presla na koprivu sad ne opada uopste, ne mora da znaci da je to ali nije iskljuceno.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
Pa da, za procvetalu kosu su makaze jedino resenje. Za suvu su potrebna pakovanja, da se nahrani kosa. Naravno, mnogi ne znaju da pakovanje treba da se zagreva prilikom drzanja. Tretiranu kosu (farbanu, koja se cesto fenira, itd) potrebna je posebna nega, ali najvise preventivno. Jer kad dodje do ostecenja dlake..i kad se istanji, proces oporavka je dug. .
Ja sam probala sve zivo i mogu reci da mi je najbolji biomelem sa medom,pakovanje koristim panten,kapi iz avona i sisanje posle svekog farbanja,mnogo brze raste kosa i ne bude ostecena...Najgori su mi fructis Garnier samponi i balzami,sve sam dobila krastice od njih.
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
isla sam kod frizera dok sam trudovala sad zaista nemam vremena jer kod frizera ne mozete da odete na 30 minuta tu je super caska .Tako da sad svaki drugi dan perem kosu i taj drugi dan je sad i idem da je perem.A sampone menjam sad sam na sauminim i samponu i regeneratoru a maska je kene i super je a i isplati se.Imam neke maske na prskanje dobre su ali ne posle svakog pranja.
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44
Ja sam kupila garnier sampon sa aloa verom... Nije los... A regenerator ne znam koji je, jer ne mogu trenutno da udjem u kupatilo da vidim...
Maja.- Pocasni clan
Na svaka 2-3 dana perem kosu.
Kupila sam sampon i regenerator ELSEVE TOTAL REPAIR 5, odlican je.
Kupila sam sampon i regenerator ELSEVE TOTAL REPAIR 5, odlican je.
Maja.- Pocasni clan
Da li je neko koristio ili koristi ovu kolekciju? [You must be registered and logged in to see this image.] I kako vam se cini? Da li neko zna cenu sampona, balzama?
Maja.- Pocasni clan
Ja sam probala...Meni inace glis masti kosu i ne odgovara mi....
275.00 dinara su sampon i balzam i balzam u spreju
oko 450.00 su pakovanje i taj tretman mali-sta je vec!
275.00 dinara su sampon i balzam i balzam u spreju
oko 450.00 su pakovanje i taj tretman mali-sta je vec!
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
koristim ja ...
sampon...VRHUNSKI JE
pakovanja sam koristila al ona zuta... ona su mi spasila SPALJENU kosu
a ova kolekcija i PREDOBRO MIRISE
p.s
onaj balzam u spreju isto koristim ALI ZUTI
SJAJNI SU ...svi njihovi proizvodi
sampon...VRHUNSKI JE
pakovanja sam koristila al ona zuta... ona su mi spasila SPALJENU kosu
a ova kolekcija i PREDOBRO MIRISE
p.s
onaj balzam u spreju isto koristim ALI ZUTI
SJAJNI SU ...svi njihovi proizvodi
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Ја користим дечји шампон за косу, онај ''Pega'', и после обавезно балзам за косу, сад користим ''три жеље'' и добро се показао... А преме је на свака три дана, а лети скоро сваки дан јер се претерано знојим...
Kosovka- Datum upisa : 26.10.2011
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu