Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Tracevi o poznatima

+2
zoranabat
Maja.
6 posters

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

Tracevi o poznatima Empty Tracevi o poznatima

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 8:24 pm

Dušan Svilar, Aleksandra Kovač i Ana Maglica u trci za “Evroviziju”?!

Sve je bliži dan kada ćemo odabrati ovogodišnjeg evrovizijskog predstavnika, pa su tako već krenula nagađanja oko učesnika. Dušan Svilar, pobednik druge sezone takmičenja Zvezde granda, navodno će otpevati pesmu Kornelija Kovača.

Tracevi o poznatima Bw-evrovi

“Radio sam onako kako sam osećao da treba. Numera će biti drugačija, gotova je, sada smo u studiju i snimamo instrument po instrument, kao i prateće vokale”, izjavio je Kornelije za Pulsonline.rs.

Pored Svilara pominje se i Aleksandra Kovač, koja će sama izvesti pesmu koju je komponovala na tekst svoje pokojne majke Spomenke. Treća takmičarka je mlada pevačica Ana Maglica, koja će pevati Kristininu pesmu, saznaje Alo.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Tracevi o poznatima Empty Re: Tracevi o poznatima

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 8:27 pm

Održan “Beogradski pobednik”!

Sinoć je u prepunom Domu sindikata održana revija Beogradski pobednik.

Tracevi o poznatima Eyg-j

Za folk pevača godine proglašen je Aca Lukas, najbolja grupa je Ribljoj čorbi, a nagrada za najbolji duet godine pripala je pevačicama Ildi Šaulić i Dajani Jakšić, dok je Nede Ukraden dobila nagradu za hit godine. Statuu beogradskog pobednika sinoć su poneli i bosanska pevačica Maya, Amadeus bend, Neverne bebe, Alen Ademović, Ivana Elektra, Maja Marijana, Jovan Perišić, Boban Rajović i Olja Karleuša. Za najbolju emisiju godine proglašena je Milica na kvadrat, a za koncert godine i humani gest godine nagrada je pripala Dragani Mirković, koja nije mogla da prisustvuje ceremoniji dodele.

Izvor: Alo.rs
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 8:29 pm

Sekino prvo pojavljivanje po gubitku bebe!

Prvi put nakon gubitka bebe Seka Aleksić pojavila se pred kamerama Exkluziva Prve televizije.

Tracevi o poznatima 7yk-seka1

Kamere Exkluziva pevačicu su snimile na snimanju Grand show-a. Seka je govorila o svojoj novoj kolekciji, na sebi je imala jedan od modela iz svoje četvrte kolekcije Queen is very bad, najavila je da će svi biti iznenađeni kada budu videli devojku koja će biti zaštitno lice njene kolekcije, ali je i prokomentarisala gubitak bebe.

Pogledajte… KLIK
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zoranabat Sub Feb 12, 2011 8:38 pm

a ko su kod nas poznati?Mene nervira sto se na ovakvim temama prica o narodnim pevacima a niko ne zna ko su oni kad ih pitas ioli kad cuju neku njihovu pesmu?
zoranabat
zoranabat
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 8:56 pm

Premijera: Vendi “Vendeta”!

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi izbacila je novu pesmu Vendeta. Iako su njeni fanovi očekivali pesmu u maniru Ucene ili Praćnuo se šarančić, Vendi ih je obradovala pesmom koja se stilski razlikuje od svih koje je ranije snimala.

Uverite se i sami…
Klik
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Feb 12, 2011 8:59 pm

A jooooj pukla ova Vendeta :glupan:
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 8:59 pm

Lady Gaga: poslušajte premijerno “Born This Way”!

Tracevi o poznatima Rmn-lady-g

Toliko najavljivani singl pop senzacije Lady Gage je tu. U pitanju je naravno pesma Born this way.

Poslušajte je!

Klik
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 9:02 pm

Marija Šerifović i Aca Lukas- premijera spota

Tracevi o poznatima 8kl-aca-lu

Dosta se pričalo o duetskoj pesmi Marije Šerifović i Ace Lukasa, a sada je konačno gotov i spot za pesmu pod simboličnim nazivom Luda glava balkanska.

Pogledajte ovaj spot…
Klik
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 9:06 pm

Novak dobio sat od 265.000 evra!

Naš najbolji teniser Novak Đoković boravio je u Ženevi, gde je posetio fabriku satova Odemar Pige.

Tracevi o poznatima 6sk-novak

Dok je suvlasnik Pige-a, Pjer Botineli, razmišljao kako da privoli Noletov menadžment na potpisivanje sponzorskog ugovora, naš as iskoristio je priliku i obišao fabrička postrojenja, gde se upoznao sa načinom proizvodnje ovih luksuznih satova. Jeleni i njemu za oko je zapao model iz concept serije, a od ljubaznih domaćina dobio je baš jedan takav na poklon, izrađen od titanijuma i keramike, koji košta čak 265.000 evra!

Tracevi o poznatima En2-novak1

Nole se ljubaznim domaćinima revanširao poklonivši im reket kojim je osvojio Australian Open.

Izvor i foto: Svet.rs
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Sub Feb 12, 2011 9:07 pm

Lady Gaga je ruzna u p.m. :lol: a tek pesme.. :rolleyes:
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 9:09 pm

Dara Bubamara najavljuje duet sa Enrikeom Iglesijasom!

Folk pevačica Dara Bubamara najavila je kako su pregovori sa producentom Enrikea Iglesijasa uveliko u toku i da će njih dvoje najverovatnije zapevati njenu pesmu Zidovi u elektro-pop fazonu! Dara je u Kanu prisustvovala na dodeli NRJ nagrada, gde je, kako kaže, razgovarala i sa porducentima američkog Universala.

Tracevi o poznatima Tw8-daraen

“Prisustvovala sam dodeli nagrada na poziv menadžera koji će biti producent za moju inostranu karijeru. Videla sam se i razgovarala sa ljudima iz američkog Universala i sa vlasnicima nekoliko najpopularnijih francuskih radio-stanicama. Čuli su moju pesmu i veoma im se dopala. Tekst piše Big Ali i jedna devojka iz Londona koja je radila sa Pussycat Dolls. Nedavno sam upoznala i producenta Enrikea Iglesijasa i sada dogovaramo duet sa njim. Najviše mu se dopala pesma Zidovi i smatra da bi ta numera, ukoliko se uradi u pop-elektro fazonu, bila idelana za duet sa Enrikeom!”, rekla je Dara za Večernje novosti.

Poslušajte kako Dara peva na engleskom.
Klik
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 9:12 pm

Ana Nikolić razočarana Srbijom!

Pevačica Ana Nikolić osvojila je brojne nagrade u zemljama bivše Jugoslavije: pesma Mišo moj proglašena je hitom godine u Crnoj Gori i Makedoniji, u Bosni je dobila nagradu za pevačicu godine, u Hrvatskoj nagradu za pevačicu, album i hit godine, dok u Srbiji nije dobila nijednu nagradu!

Tracevi o poznatima 3g5-AnaNik

“Mogu da se pohvalim da sam imala isti tretman kakav hrvatske zvezde imaju kod nas. Na svakom koraku doživljavala sam prijatne trenutke, mediji su me pratili u stopu i dala sam bezbroj intervjua. Sa hrvatske dodele Oskara popularnosti nosim fantastične utiske jer sam dobila nagrade za najbolju pevačicu, naj album i hit godine, a očekuje me još nastupa u nekoliko hrvatskih gradova. Nije mi krivo, ali jesam razočarana što u Beogradu nisam dobila nijednu statuetu. Elem, nagrade po nekome jesu, a po nekome nisu pravi reper, niti su validne. Meni nema boljeg ni lepšeg pokazatelja osim toga što radim svaki drugi dan, i to u krcatim diskotekama”, rekla je Ana za Press.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 9:13 pm

Lady Gaga: Ja sam kraljica lepote!

Kontroverzna pevačica Lady Gaga proteklog vikenda obavestila je svoje fanove putem Twittera da će se naći na naslovnici Vogue magazina, i to po prvi put u svojoj karijeri.

Pop zvezda podelila je oduševljenje sa svojim fanovima napisavši:

“Zezali su me zbog mojih izbačenih prednjih zuba u školi, a sada sam prava pravcata VOGUE KRALJICA LEPOTE.“

Tracevi o poznatima 6ct-vogue

Inače, ovih dana se šuška, iako razmišljaju o venčanju, Gaga i njen dečko Luk Karl se na slažu baš najbolje. Izvori bliski paru tvrde da između njih stalno postoje neke trzavice, a da su Gagini prijatelji protiv njene veze sa Lukom jer smatraju da se ne ophodi dobro prema njoj, ali i da je zloupotrebljava.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Sub Feb 12, 2011 9:15 pm

Ako je ona kraljica lepote ona sam ja Monica Belucci :lol: :lol:
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley Sub Feb 12, 2011 9:16 pm

:lol: :lol:
smiley
smiley
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 09.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 12, 2011 9:17 pm

:lol: :lol:
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Ned Feb 13, 2011 12:47 pm

JK izbacuje lutku sa svojim likom!

Jelena Karleuša odlučila je da svoje fanove obraduje tako što će kreirati lutku sa svojim likom!

Tracevi o poznatima Wue-jk

“Karleuša ovih dana završava dizajniranje lutkice koja će se raditi po uzoru na njen lik. Lutka će biti potpuno drugačija od svih igračaka za devojčice koje se već mogu naći u prodaji. Biće ovo savremena lutka koja će imati sve atribute koje poseduje slatka mala. Dakle, imaće bujne grudi, tanak struk, napućena usta i lepu stražnjicu”, otkrio je izvor blizak pevačici za Kurir.

Kako JK ništa ne želi da prepusti slučaju, angažovala je Darka Kostića da dizajnira garderobu za lutku. Inače, Jeca neće biti prva pevačica u Srbiji koja će imati svoju lutku, pošto je Lepa Brena pre dvadesetak godina izbacila svoju plastičnu verziju!

Tracevi o poznatima Ybk-Brena
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Uto Feb 15, 2011 4:57 pm

Lady Gaga: intervju na srpskom!

Ne nije intervju, u pitanju je šala sa trenutno aktuelnom pop senzacijom Lady Gagom.

Pogledajte klip sa You Tuba koji se vrti ovih dana, a za koji se nadamo da će vas nasmejati… :)))

Klik
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Uto Feb 15, 2011 5:00 pm

Nataša Bekvalac i Aleksandra Radović neće na “Evroviziju”?

Pop pevačice Aleksandra Radović i Nataša Bekvalac odbile su da se pojave na izboru za predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji. Prema saznanjima dnevnog lista Press pevačicama je bilo ponuđeno da otpevaju pesmu koju ju komponovala Kristina Kovač, ali su je one odbile, pošto previše podseća na pesmu Kolena pomenute autorke.

Tracevi o poznatima Zlj-19

“Nataši se već na prvo slušanje pesma nije dopala i odmah je odustala. Novosadska barbika smatra da ne može na pravi način da iznese tu numeru i, i pored toga što bi neke delove Krisitna promenila, ona je odustala. Nekoliko dana kasnije Kristina je u studio pozvala Aleksandru Radović i pustila joj pesmu. Radovićeva je pažljivo slušala taktove i tekst, čak pokušala i da je otpeva ali joj se nije dopalo kako to radi pa je odustala. Kristina je pokušala da ubedi Aleksandru da joj pesma leži i da urade demo snimak ali je pevačica odbila”, navodi izvor blizak porodici Kovač za Press.

Isti izvor otkrio je da će Aleksandra Kovač sama otpevati svoju pesmu, a da se Kornelije za interpretatore svoje kompozicije dvoumi između učesnika Operacije trijumf Nikole Sarića Sajka i Željka Vasića.

“Većina ljudi koja je čula Kristininu pesmu smatra da kompozicija neodoljivo podseća na njenu pesmu Kolena, koju je otpevala na svom prošlom albumu, i da zbog toga ne može da nađe izvođača koji će je otpevati. Sa druge strane, Aleksandra je u startu odlučila da svoju kompoziciju otpeva sama, dok se Kornelije još uvek muči sa odabirom pevača za svoju pesmu. On je na probu pozvao bivšeg učesnika Operacije trijumf i farmera Nikolu Sarića Sajka i pevača Željka Vasića, ali i dalje traga za vokalom.”

Međutim, priča oko ovogodišnjeg srpskog predstavnika na pesmi Evrovizije ima i drugi scenario. Naime, u estradnim krugovima već nekoliko dana se priča kako će boje srpske zastave u Nemačkoj braniti upravo Aleksandra Radović. Kako bi joj bio omogućen nesmetani put u Dizeldorf, šuška se da će se takmičiti sa dvoje javnosti potpuno nepoznatih muzičara, kako bi publika upravo nju izglasala.

Bilo kako bilo, moraćemo da se strpimo još jedan dan dok ne saznamo ko će biti izvođači na ovogodišnjem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji, pošto će njihova imena sutra biti saopštena u emisiji Beogradska hronika na prvom kanalu Radio televizije Srbije.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Uto Feb 15, 2011 5:10 pm

Dodeljene BAFTA nagrade!

Još jedna ceremonija prepuna VIP zvanica održana je sinoć. Iz Los Anđelesa, sa dodele Gremija prebacijemo se u London, gde su svečano dodeljena priznanja na najbolja filmska ostvarenja Britanske akademije za film i televiziju, BAFTA.

Veče je kao što se i očekivalo obeležio film King’s Speech, koji je osvojio čak sedam priznanja, među kojima i ona za najbolji film i najboljeg glumca. U pitanju je Kolin Firt. Za najbolju glumicu proglašena je Natali Portman (za ulogu u filmu Black Swan), dok je serijal filmova o Hariju Poteru dobio specijalno priznanje za izuzetan doprinos britanskoj filmskoj industriji.

U nastavku pročitajte najznačajnije dobitnike BAFTA nagrada…

Tracevi o poznatima Jix-18 Tracevi o poznatima Pnk-43 Tracevi o poznatima Blh-101 Tracevi o poznatima 6bq-72 Tracevi o poznatima Hud-dulije Tracevi o poznatima Kyg-dzesik Tracevi o poznatima 75s-hari-p Tracevi o poznatima 72s-kolin- Tracevi o poznatima W76-ejmi-a

Izuzetan doprinos britanskoj filmskoj industriji : The Harry Potter filmovi

Najbolji film: The King’s Speech

Najbolji britanski film: The King’s Speech

Najbolji reditelj: Dejvid Finčer, The Social Network

Najbolji originalni scenario: The King’s Speech

Najbolji adaptirani scenario: The Social Network

Najbolji film van engleskog govornog područja: The Girl with the Dragon Tattoo

Najbolji animirani film: Toy Story 3

Najbolji glavni glumac: Kolin Firt, The King’s Speech

Najbolja glavna glumica: Natali Portman, Black Swan

Najbolji sporedni glumac: Džefri Raš, The King’s Speech

Najbolja sporedna glumica: Helena Bonam Karter, The King’s Speech

Najbolja originalna muzika: The King’s Speech

Nabolji kostimi: Alice in Wonderland

Najbolji zvuk: Inception

Najbolji specijalni efekti: Inception

Najbolja šminka i frizura: Alice in Wonderland

Glumac u usponu: Tom Hardi, Inception

Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zoranabat Ned Feb 20, 2011 10:31 pm

:dont: :glupan:
zoranabat
zoranabat
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 26, 2011 1:53 am

Dita Von Tiz oduševila Beograđane!

Tracevi o poznatima U5v-dita1
Najveći zabavni centar u Srbiji, Grand kazino Beograd sinoć je svojim gostima pružio nezaboravan provod sa čuvenom Ditom Von Tiz, koja je publiku ostavila bez daha. Dado Topić, Tanja Bošković, Dixilend orkestar, Filip Pat i Ana Milenković potrudili su se za dobru zabavu prisutnih.
Tracevi o poznatima Bzt-dita
Dita Von Tiz, najpoznatiji izvođač burleske današnjice, premijerno je predstavila novi dizajn martini čaše u svom nastupu Maritni Glass i novi kostim koji se godinama pripremao za njen šou Feather Dance.
Video Ditinog nastupa možete pogledati Ovde

Foto: Blic.rs
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 26, 2011 1:54 am

Brena u junu na “Marakani”!

Kako prenosi Kurir Lepa Brena će u junu zapevati na beogradskoj Marakani. Pevačica planira da aprila izda novi album, a već u junu da se oduži beogradskoj publici, koju je na turneji Uđi slobodno preskočila.
Tracevi o poznatima Fjq-brena
“Ništa ne može da me omete da se odužim svojoj najdražoj publici u Beogradu i priredim joj koncert o kojem dugo sanjam”, rekla je Brena još u martu 2009. godine.

Zanimljivo je da su pored Brene, još tri velike zvezde najavile koncerte za leto 2011. Zdravko Čolić rezervisao je Ušće za 25.jun, a Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša najavile su da će po objavljivanju novog albuma održati koncert u prestonici.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 26, 2011 1:56 am

Mariju Šerifović privodi policija?

Mariju Šerifović policija bi mogla da privede narednih dana zbog nepojavljivanja na ročištima sa koncertom agencijom Blue Sound, koja je tereti da ih je oštetila za više od 40.000 evra!
Tracevi o poznatima L86-marija
“‘Blue sound’ je 26. marta prošle godine pokrenuo krivični i parnični postupak protiv Marije Šerifović jer je oštetila naše preduzeće za više od 40.000 evra. Međutim, od tada je prošlo nekoliko ročišta na kojima se ona nije pojavila, jer navodno ne živi na toj adresi na kojoj je prijavljena. Pokušali smo da dođemo do Marije preko njene majke Verice Šerifović, kao i menadžera Saše Mirkovića, ali su pozivi uvek ostajali bez odgovora. Sada preostaje samo da tražimo od suda zahtev za njeno privođenje”, rekao je za Kurir advokat pomenute agencije.

Šerifovićka nije ni malo uzrujana oko navoda advokata i kaže da treba sačekati da organi reda reše problem.

“Dokoni ljudi će se i dalje baviti dokonim stvarima, a organi reda će rešiti problem na način na koji treba da se reši”, kaže Marija.

Izvor: Kurir-info.rs
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sub Feb 26, 2011 1:58 am

Selebriti biser: Šta je Maja Nikolić?

Izgleda da će Maja Nikolić morati da prepeva svoju pesmu Nisam starica u Nisam žena, pošto se stihovi “Mlada sam,a tužna, bila sam jaka, bila sam carica, ma nisam ružna, to nije lice moje, to je tuge maska, ja sam devojka, a ne starica” više ne uklapaju u stanje njenog duha.
Tracevi o poznatima Dew-maja1
“Nisam ja žena, ja sam beba u telu zarobljene žene”, izjavila je Maja na Dvoru.

Ako ona tako misli, mi ćemo joj verovati! :)
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh