Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaVracare i gatare?
+8
Bubi89
Tina
emadora
mama m
Aleksandra18
Brana
smiley
Zverka
12 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Vracare i gatare?
mozda temi nije mesto ovde pa se nadam da e je admini sutnuti gde joj je mesto
NAIME
interesuje me vase misljenje o ovome ...koliko verujete i dal verujete i
dal ste imale iskustva sa ovim
NAIME
interesuje me vase misljenje o ovome ...koliko verujete i dal verujete i
dal ste imale iskustva sa ovim
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Re: Vracare i gatare?
Imas ovakvu temu Zveki negde, potrazi. Izvini ne znam tacno ni kako se zove ali ima.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
Zverkic sada cu da nadjem tu temicu
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Neka ostane ova tema,a ja cu naci sutra naziv koji imamo na forumu za ovu temu,a ako nemamo konkretnu temu koja se direktno odnosi na ovu tematiku,onda cemo ostaviti ovu.
Brana- Admin
Ja sam pisala vezano za ovo ali ne mogu da se setim kako se zove tema
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
zverkic verujem da neko moze da vraca jer moja pokojna baba je znala mnogo stvari i meni je pricala.naravno malo je preuvelicavala ali dobro.evo naime jednog primera.komsinicina cerka kad je bila mala jedna baba joj je nesto uvracala nekom maramom i to dete je posle nekog vremena bila crvena po celom telu.moja baba po njenoj prici je ugnjeve stavljala po coskovima i ispod njenog jastuka i pricala nesto.ja to nisam videla ali tako su mi pricali!
isto tako za urokljive oci verujem verujem i u bajanje stvari i ostavljanje u necijoj kuci da se urusi sloga i ljubav.naime moja jetrva cesto je isla po vracarama do skoro kao da vidi hoce li moci imati dete.e jednom prilikom je njena mala cerka dosla kod nas da se poigra sa mojim sinom i iza regala ostavila neku maramicu roze svu u nekom prahu.ja znam sta imam u kuci a sta ne to nije bilo nase i odmah kad je ona otisla ja sam ispregledavala kucu i nasla to.mislim stvarno baje kao luda.sta ce to njoj.e tako da sam ja to odmah uzela i zapalila napolju i posle bacila.ali ima trenutaka kad nemogu nista da nadjem i ja i muz se toliko svadjamo kad oni odu!nevolim kad mi dolaze ali jos jednom ako nadjem nesto recicu joj da mi u kucu nedolazi!
p.s.kako je mala sonjica?jel joj je bolje?pozic
isto tako za urokljive oci verujem verujem i u bajanje stvari i ostavljanje u necijoj kuci da se urusi sloga i ljubav.naime moja jetrva cesto je isla po vracarama do skoro kao da vidi hoce li moci imati dete.e jednom prilikom je njena mala cerka dosla kod nas da se poigra sa mojim sinom i iza regala ostavila neku maramicu roze svu u nekom prahu.ja znam sta imam u kuci a sta ne to nije bilo nase i odmah kad je ona otisla ja sam ispregledavala kucu i nasla to.mislim stvarno baje kao luda.sta ce to njoj.e tako da sam ja to odmah uzela i zapalila napolju i posle bacila.ali ima trenutaka kad nemogu nista da nadjem i ja i muz se toliko svadjamo kad oni odu!nevolim kad mi dolaze ali jos jednom ako nadjem nesto recicu joj da mi u kucu nedolazi!
p.s.kako je mala sonjica?jel joj je bolje?pozic
mama m- Junior na forumu
- Datum rođenja : 17.05.1986
Datum upisa : 04.05.2011
Godina : 38
Zverka imas u temi-potezi ljudi koji su vas ostavili bez teksta
MaM ja imam problem slicne prirode sa SVEKRVOM
da nisam dozivela ocima videla neke stvari NIKAD U TO NEBI POVEROVALA
al da ne izmalerisem jos nista necu da pricam ...kad VJESTICU isteram iz kuce sve cu vam na tenane ispricati
da nisam dozivela ocima videla neke stvari NIKAD U TO NEBI POVEROVALA
al da ne izmalerisem jos nista necu da pricam ...kad VJESTICU isteram iz kuce sve cu vam na tenane ispricati
Zverka- Junior na forumu
S obzirom sta mi se zadnjih godina sve izdesavalo, pocela sam da verujem da me je neko "zaklopio".
emadora- Datum rođenja : 19.06.1974
Datum upisa : 12.02.2011
Godina : 50
aj samo da nagovestim ...muz nasao jaje u dvoristu na mestu gde niti jedno bice nije moglo isto da stavi ...
ja sa detetom do JUCE nisam mogla NIGDE iz kuce ...da vam ne pricam da dete nisam mogla da kupam...
a kamo li u kolica
sve u svemu ... nadam se boljem ... DO SKORO NISAM NI POMISLJALA DA TAKO NESTO POSTOJI ...al kad sam dozivela stvari :tipa : nosim dete u sobu ...dete mi zaspalo na rukama i to cvrstim snom ...kako pronesem dete kroz stok od vrata dete otavra oke MA KOLIKO CVRSTO DA SPAVA ona se u toj sekundi budi ...i gomilu slicnih stvari ... onda sam pocela da verujem ...i da vam kazem ...NESTO POSTOJI ...
a ja na sve to kazem "KO RADI SEBI O GLAVI RADIO "
ja sa detetom do JUCE nisam mogla NIGDE iz kuce ...da vam ne pricam da dete nisam mogla da kupam...
a kamo li u kolica
sve u svemu ... nadam se boljem ... DO SKORO NISAM NI POMISLJALA DA TAKO NESTO POSTOJI ...al kad sam dozivela stvari :tipa : nosim dete u sobu ...dete mi zaspalo na rukama i to cvrstim snom ...kako pronesem dete kroz stok od vrata dete otavra oke MA KOLIKO CVRSTO DA SPAVA ona se u toj sekundi budi ...i gomilu slicnih stvari ... onda sam pocela da verujem ...i da vam kazem ...NESTO POSTOJI ...
a ja na sve to kazem "KO RADI SEBI O GLAVI RADIO "
Zverka- Junior na forumu
Zverka,samo mogu da kazem ,idi u crkvu,moli se,i budi jaka,kao sto kazes ko kopa drugome jamu,sam ce u nju upasti...
Brana- Admin
Ja sam skontala da mi komsinica uvek trazi so,secer ili brasno nedeljpm ili kada je crveno slovo. Cula sam da ove stvari ne treba davati iz kuce. Ma covek kada ga svasta strefi veruje u sve.
emadora- Datum rođenja : 19.06.1974
Datum upisa : 12.02.2011
Godina : 50
takva sam da bi dusu dala kad bi mi neko trazio ( kako kazu babe )
nikad nikome ruznu rec ...( SEM MUZU)
nikad nikog mrko pogledala nisam...
a toliko toga mi je URADJENO da sam ja KAD SAM SAZNALA pala na dupe i pocela da psujem i jecam u isto vreme
kako kaze gore ema kad te strefi u sve verujes ...ja se sad za slamku ko davljenik hvatam
brak mi je bio u totalnom rasulu ...od para koji je ocima pricao ...dosli smo do para koji jedno drugo ocima pogledati ne moze... sex je misaona imenica BILA za nas unazad godinu dana...
jos sto sta ...i evo jutros nadjem u dvoristu hrpu ZUTE ZEMLJE sa SILNIM NEKIM TRAVAMA u kruznom polozaju POSTAVLJENO ...
unutra sam nasla dva koncica ... e sad takve zemlje nije moguce iskopati kod mene u dvoristu jer imam NEOPISIVO CRNU ZEMLJU ...
ma haos haosa...znam ko je i ko mi radi ... pricala sa muzem o svemu tome momak se krstio i levom i desnom rukom...a ja posle svega toga BEZ OCENASA u krevet ne lezem ...A NISAM BILA NEKI VERNIK...
ma sto sta o tome bi vam mogla napisati ...sve cu vam reci jednom recenicom
CUVAJTE SE DRAGE MOJE NASMEJANE SVEKRVE
nikad nikome ruznu rec ...( SEM MUZU)
nikad nikog mrko pogledala nisam...
a toliko toga mi je URADJENO da sam ja KAD SAM SAZNALA pala na dupe i pocela da psujem i jecam u isto vreme
kako kaze gore ema kad te strefi u sve verujes ...ja se sad za slamku ko davljenik hvatam
brak mi je bio u totalnom rasulu ...od para koji je ocima pricao ...dosli smo do para koji jedno drugo ocima pogledati ne moze... sex je misaona imenica BILA za nas unazad godinu dana...
jos sto sta ...i evo jutros nadjem u dvoristu hrpu ZUTE ZEMLJE sa SILNIM NEKIM TRAVAMA u kruznom polozaju POSTAVLJENO ...
unutra sam nasla dva koncica ... e sad takve zemlje nije moguce iskopati kod mene u dvoristu jer imam NEOPISIVO CRNU ZEMLJU ...
ma haos haosa...znam ko je i ko mi radi ... pricala sa muzem o svemu tome momak se krstio i levom i desnom rukom...a ja posle svega toga BEZ OCENASA u krevet ne lezem ...A NISAM BILA NEKI VERNIK...
ma sto sta o tome bi vam mogla napisati ...sve cu vam reci jednom recenicom
CUVAJTE SE DRAGE MOJE NASMEJANE SVEKRVE
Zverka- Junior na forumu
zverka,sl.put kada nadjes tako nesto ne pipaj golim rukama nikako! I zapali obavezno. Strasno je na sta su sve ljudi spremni. Vratice im se sve to!
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
ma sta sumljivo nadjem sve bacam u dunav... al ovo danas,,,,ostalo je jos malo...ima da zalijem s litrom benzina i samo bacim sibicu ...
Zverka- Junior na forumu
samo zapali,nista ne bacaj dok pre toga nije izgorelo.
Tina- Urednici
joj Zverkic spali sve to dok ne izgori,uzmi osvestan krstic i nosi oko vrata jer on predstavlja zastitu,to su mi svi rekli ukljucujuci i svestenike...imas i molitvu protiv uroka,procitaj je ti ili idi u crkvu da ti je svestenik procita...i ne daj se!
Brana- Admin
Prijo, sta to bi??? Nemoj da dodjem da im svima je**m majku!!!
Cuvaj mi se draga molim te...
Cuvaj mi se draga molim te...
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Ma vjerujem i ja u to.Nama,mm i meni je SIGURNO nesto napravljeno.Od normalnog momka,on je postao ludak teski.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Ja i verujem i ne verujem... Ne znam ni sama... Znam da sam pre 5 godina kao klinka pravila voodoo lutku za nekog lika, ali nista mu nije bilo... Ahahahahha
Bubi89- Urednici
hahaha,ludaco. Caco sta se desava kod tebe?
Tina- Urednici
ja jos uvek imam problema ... NEMOGUCE JE SVE CAK I OPISATI...
a i glupo mi je pricati jer sam ja bila jedna od onih koje su pricale ...ma da ja samo u BOGA VERUJEM a ako mislim da nesto ne postoji ne moze mie ni povrediti ...je sve dok nisam pocela polagano da ludim da gubim razum dok se DRAGI i ja nismo poklali maltene ... odaljili se max jedno od drugog ...a dete ,... koej sam cuvala maximalno ...odjednom prepuno strahova ...cima se na svaki sum...cvika se...dolazilo je do toga da kad je stavim na sisu * s oprostenjem mala HISTERICNO PLACE KO DA JE U ZAR STAVLJAM...isti plac i za kolica i za kupanje...mozete li zamisliti 2 meseca - 2 i po ....kroz konstantni histerican plac gde dete NEMA grceve vec se plasi necega i menja boju dok place ...DETE SE ZACENE ...pa i ne posumljala ...a nigde greske jedne napravila nisam...
sve u svemu ...sad krajnje ozbiljno gledam na sve to ... niej zajebancija ... al ja sad dete i kupam i u kolicima setam ...evo danas treci dan za redom ...dete mi se u kolicima smeje ...igra guguce...
sad uzivam sa mojom milom malenom...
a VESTICI SAMO DA MI DODJE...IMA MOZAK GOLIM RUKAMA DA ISCUPAM NAPOLJE...kad je mogla da radi meni i njenoj unucici da poludimo ... i da poumiremo ...NIJE NI MALO NAIVNO ...i od sad...svimacu govoriti DA NOSITE CRVENI KONCIC...ipak to nesto pomaze...( jer je moja svekrva skinula bez mog znanja Sonji koncic sa ruke ) i od tad su pocele moje muke
a i glupo mi je pricati jer sam ja bila jedna od onih koje su pricale ...ma da ja samo u BOGA VERUJEM a ako mislim da nesto ne postoji ne moze mie ni povrediti ...je sve dok nisam pocela polagano da ludim da gubim razum dok se DRAGI i ja nismo poklali maltene ... odaljili se max jedno od drugog ...a dete ,... koej sam cuvala maximalno ...odjednom prepuno strahova ...cima se na svaki sum...cvika se...dolazilo je do toga da kad je stavim na sisu * s oprostenjem mala HISTERICNO PLACE KO DA JE U ZAR STAVLJAM...isti plac i za kolica i za kupanje...mozete li zamisliti 2 meseca - 2 i po ....kroz konstantni histerican plac gde dete NEMA grceve vec se plasi necega i menja boju dok place ...DETE SE ZACENE ...pa i ne posumljala ...a nigde greske jedne napravila nisam...
sve u svemu ...sad krajnje ozbiljno gledam na sve to ... niej zajebancija ... al ja sad dete i kupam i u kolicima setam ...evo danas treci dan za redom ...dete mi se u kolicima smeje ...igra guguce...
sad uzivam sa mojom milom malenom...
a VESTICI SAMO DA MI DODJE...IMA MOZAK GOLIM RUKAMA DA ISCUPAM NAPOLJE...kad je mogla da radi meni i njenoj unucici da poludimo ... i da poumiremo ...NIJE NI MALO NAIVNO ...i od sad...svimacu govoriti DA NOSITE CRVENI KONCIC...ipak to nesto pomaze...( jer je moja svekrva skinula bez mog znanja Sonji koncic sa ruke ) i od tad su pocele moje muke
Zverka- Junior na forumu
Ku..va matora... NE mogu da verujem... Stoka, suga, sljam, idijot, jadnica, crkotina, opajdara, kreten, debil, degenerik, retart, mutant, krava, zmija... Ne znam sta je ona, ali mislim da je sve po malo...
Bubi89- Urednici
Zveki ta tvoja je neki rod mojoj a?Ne daj se j... im
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3