Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+10
Aleksandra18
Crnokosa
Zverka
Bubica
Brana
Caca
Maja.
Maca
Bubi89
Tina
14 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Jutro drage,mala me pokidala nocas,razumem je da nema mesta,ali neka ima maaalo milosti baar! Vise mi se i ne spava,trebam ici vaditi krv i mokracu,sto to mrzim,grrr
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
jutric...moja mala mene jos uvek urnise...ceeelu noc na svaka dva sata ... i evo je sad ..kenjka..oce spava nece spava,...DUUUSA MI SPAVA
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Oj zene, gde ste bre... Prijo sanjala sa te nocas, tebe i moju snajkicu... I tvog blesavog muza
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
joooj pazi se danas ima te potera teski maler ...ako si nas opaljene sanjala...Barbarica ::Oj zene, gde ste bre... Prijo sanjala sa te nocas, tebe i moju snajkicu... I tvog blesavog muza
:* SVE REDOOM...
Zverka- Junior na forumu
I jos kaze da ne sedi ona pola dana za kompom,jok,ali provede pola dana kod mm-ove bake na kafici uz dooobro tracarenje,ma nek me se kloni,bezobraznica...
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Onda super sto se selite,ako vec ne mozete da nadjete zajednicki jezik! Sta radite devojke? Ja leskarim i ruckam karamele,njami njam malo pre sam kod sveki u sobi dole oslobodila jednu fioku i stavila neke Lenine benkice i zekice i sta mi sve treba kada je budem presvlacila da ne bih se stalno penjala gore bar dok nam ne bude gotov stancic skroz dole danas sam dala bris na proveru,tek za 5 dana rezultati,sve mislim da imam neku infekciju
Tina- Urednici
Nastavimo diskusiju u temi [You must be registered and logged in to see this link.]
Prebacila sam sve postove sa ovom tematikom u temu prikazanu iznad.
Prebacila sam sve postove sa ovom tematikom u temu prikazanu iznad.
Poslednji izmenio Brana dana Čet Avg 18, 2011 2:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Karamele sa lesnikom,da mi je ih sad.A u kuci nista slatko da se zakunes. [You must be registered and logged in to see this image.]Sem noblica,a ne idu mi bas.Ja odmaram malo,stomak mi se skamenio i osecam neko breckanje,kao pulsiranje pomalo bolno,neprijatno.Kontrakcije verovatno.Sta mi vi radite? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Molim Vas da vodite racuna o otvorenim psovkma,jer za to moze da nam stigne prijava i opomena... stavite cenzure ili izbacite neko slovo ili tri tacke svejedno..samo da rec ne bude u celini..Hvala!
Poslednji put izmenio Brana dana Čet Avg 18, 2011 4:03 pm, izmenio ukupno 3 puta
Brana- Admin
caco,karamele,njami..
To su pripremne kontrakcije,ako,kazu da one olaksavaju porodjaj,jer pripreme matericu na odredjen pritisak..jel udara beba? jel si smislila ime?
To su pripremne kontrakcije,ako,kazu da one olaksavaju porodjaj,jer pripreme matericu na odredjen pritisak..jel udara beba? jel si smislila ime?
Brana- Admin
mi rezervisali svadbu i krstenje za 3.8.2013. bar sve odjednom da odradimo i odemo na more sa bebicom sl.god.
Tina- Urednici
Pa Tina mene obavezno necim podrazi.Moracu ici do marketa po karamele,i da napunim zalihe slatkisa,mm mi sve pojede,dok meni padne na pamet nesto slatko da uzmem.Beban danas nesto pospan,ni nocas nisam ostila gurkanje,kako on to zna raditi.Povremeno malo lupne.Mihailo ce se verovatno zvati.A jeste li cule za obicaj(da tako kazem) da se svesteniku na krstenju kaze jedno ime za dete,razlicito od onog kojim se ga narod zvati i koje ce biti upisano u maticnu knjigu rodjenih?Brance kako tvoj malisan? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Tina super!
Caco divno ime,ja sam se dvoumila izmedju Lazara i Mihaijla,ali uz muzevljevo insistiranje, ipak je prevagnuo Lazar
Cula sam taj obicaj,to oni gledaju po svetiteljima koji su odredjeni po kalendarskim danima i datumima,ako se dete rodi npr.na sv,Jovana,onda se to ime kaze u crkvi a na krstenju mu dajes ime koji si planirala,ali i ne moras,ja sam odmah rekla Lazar..on se rodio na dan najveceg ruskog svetitelja oca Serafima..to znaci da je prvo trebao da se zove tako...
Laki trenutno papi,cim se probudi,idemo napolje..
Caco divno ime,ja sam se dvoumila izmedju Lazara i Mihaijla,ali uz muzevljevo insistiranje, ipak je prevagnuo Lazar
Cula sam taj obicaj,to oni gledaju po svetiteljima koji su odredjeni po kalendarskim danima i datumima,ako se dete rodi npr.na sv,Jovana,onda se to ime kaze u crkvi a na krstenju mu dajes ime koji si planirala,ali i ne moras,ja sam odmah rekla Lazar..on se rodio na dan najveceg ruskog svetitelja oca Serafima..to znaci da je prvo trebao da se zove tako...
Laki trenutno papi,cim se probudi,idemo napolje..
Brana- Admin
Zene izgleda da je pocelo.....Cula sam se sa dr...kaze da cemo jos dva sata da merimo kontrakcija pa na njen znak da odem u bolnicu da me opet ne vrate ako su slucajno lazne.....
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Maco,zelim ti brz i lak porodjaj,i jos laksi oporavak.Samo polako,drzi se [You must be registered and logged in to see this image.].
Caca- Pocasni clan
maco srecnooo,zelim ti lak i brz porodjaj..javi nam se kada budes mogla!
Brana- Admin
Caca ::Maco,zelim ti brz i lak porodjaj,i jos laksi oporavak.Samo polako,drzi se [You must be registered and logged in to see this image.].
sigurno je omastila brk
salu na stranu LJUUUBIM TE MAAACOOO UZ TEBE SMO
zelim ti brz i lak porodjaj ...
Zverka- Junior na forumu
zene,evo idem na put....moram da vam se javim i da vas izljubim sve.....
Mm ce vam javiti kada se porodim ako bude bio u stanju.....obucila sam ga......Ljubac od mene,kuckamo se za par dana,,
Drzim se ja,jaka sam......sva se tresem i vec sam se ukakila......
Definitivno epidural.......
Mm ce vam javiti kada se porodim ako bude bio u stanju.....obucila sam ga......Ljubac od mene,kuckamo se za par dana,,
Drzim se ja,jaka sam......sva se tresem i vec sam se ukakila......
Definitivno epidural.......
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
MACO DRAGAAAAAA, AAAAAAAAA... JAVI MI NA MOB CIM BUDES MOGLA, SVE DO DETALjA :D LEPO TI JA REKOH ZA EPID ;)
SA SRECOM DA NAM SE PORODIS, DA SVE BUDE U NAJBOLjEM REDU, I DA IMAS BRZ I LAK PORODjAJ... LjUBIM TE PUUUUUUNO... RASPLAKAH SE OD UZBUDjENjA BEM MU MISA
SA SRECOM DA NAM SE PORODIS, DA SVE BUDE U NAJBOLjEM REDU, I DA IMAS BRZ I LAK PORODjAJ... LjUBIM TE PUUUUUUNO... RASPLAKAH SE OD UZBUDjENjA BEM MU MISA
Bubi89- Urednici
Jel nam to Maca ode na porodjaj??? Ja sve moram da propustim Navijam za tebe Maco da te malisa sto manje namuci
Kao ste devojke? Nas tri smo juce opet bile u setnji tako da uvece od umora nisam stigla ni po komp.
Kao ste devojke? Nas tri smo juce opet bile u setnji tako da uvece od umora nisam stigla ni po komp.
Bubica- Urednici
I kod mene nesto slicno... Radila, psole se motala po kuci, isli napolje, dosla, okupali se, nahranili i vec u 9 legli... Bila sam premorena...
Bubi89- Urednici
Sta sad radis? STa radi nas slatkis Roko?
Bubica- Urednici
Ja evo na poslu, on predpostavljam muci tatu
Posle imam da sredjujem stan, samo tako... Pa predvece napolje...
Njaaaaah...
Ti? Mala lepojkica? Tiba ?
Posle imam da sredjujem stan, samo tako... Pa predvece napolje...
Njaaaaah...
Ti? Mala lepojkica? Tiba ?
Bubi89- Urednici
Ja evo ubedjujem ovu da idemo da doruckujemo a ona nesto lupeta na kaucu a beba valjda spava,nema je Posle mozda odemo kod mame,ili samo u dvoriste da se poigra pre spavanja.
Ma neka ga samo dooobro izmuci,da vidi malo kako je to
Ljubim te,odoh da nam nesto spremim.
Ma neka ga samo dooobro izmuci,da vidi malo kako je to
Ljubim te,odoh da nam nesto spremim.
Bubica- Urednici
Ajd draga :*
Bubi89- Urednici