Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+10
Aleksandra18
Crnokosa
Zverka
Bubica
Brana
Caca
Maja.
Maca
Bubi89
Tina
14 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Osecam se kao da su mi srusili ceo svet
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Dobro vece
Upravo sam smestila moje malisane u krevet,i sad cekam muza da stigne sa posla,danas se bas naradio.
Bubi sta je bilo,zasto tako?
Upravo sam smestila moje malisane u krevet,i sad cekam muza da stigne sa posla,danas se bas naradio.
Bubi sta je bilo,zasto tako?
sissi- Senior na forumu
- Datum rođenja : 19.06.1981
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 43
Bubica ::Osecam se kao da su mi srusili ceo svet
Sto Bubili,ko mi te dirao?
Jel sveki?
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Maca- Urednici
Heej Mciliii Cestitam ti sina!!!
Kako si,kako je Dimitrije?Jeste se privikli?
Kako si,kako je Dimitrije?Jeste se privikli?
sissi- Senior na forumu
- Datum rođenja : 19.06.1981
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 43
Hvala,jesmo,vec smo se usemili....Miran je,pajki,rucka i tako...Sve ga stipkam za obraze da mu vidim okice.....
Kako si ti,Krenuli u vrtic....
Kako si ti,Krenuli u vrtic....
Maca- Urednici
Sissi,maca,svi me diraju,jbt ne mare ni to sto sam trudnica. Prvo sveki juce se izderala na mene jer sam ucila Bubi reda,i od tad uopste ne razgovara ni samnom niti obraca paznju na Bubi kad joj nesto prica,zove... Niti mi pomaze u bilo cemu. Danas se mm izderao na mene... I to zbog jednog psa kojeg sam zelela da zadrzim,dogovorili smo se da ga mama cuva dok se ne odselimo,da ne bude sam,donosila sam mu hranu kod nje i za njihovog psa i macku,danas je poslala tatu da ga odbaci do nase nove kuce,ja dodjem mm se dere da ga se resim kako znam i umem... A pas vaksinisan,sve 5 samo je jos stene pa treba raditi sa njim ali vidim da brzo kapira,dobar je ne dira Bubi,i nije velik,on na mene dreku da on kad bude zeleo kupice pravog,velikog,rasu... E da a posle da mi se Bubi igra sa sestrom unutra zbog velike dzukele!? Ma samo sam pocela da placem i otisla sam,psa sam pustila neka se izgubi u selu... Nema veze,uzece ga neko,ali samo da proba da mi donese neku dzukelu ima da se derem kao sto se on sada drao,bas me je uznemirilo,sva se tresem. Okupala sam Bubi i idem nekako da se smirim,smaraju me ove bezbolne kontrakcije,valjda od stresa.
Bubica- Urednici
Joj Bubi...srce mi se cepa zbog tebe....Kako mogu da te diraju a trudna si.....gde ce im dusa....
Ja sam danas udarila malog bratanca jer je Dimitrija uhvatio za kosu i povukao ga do ivice kolica.....udarila ga po guzi i objasnila mu da Nina voli i njega i da ne sme da dira batu...A muz dreknuo na mene pa sam ga gadjala papucom....
Ja sam danas udarila malog bratanca jer je Dimitrija uhvatio za kosu i povukao ga do ivice kolica.....udarila ga po guzi i objasnila mu da Nina voli i njega i da ne sme da dira batu...A muz dreknuo na mene pa sam ga gadjala papucom....
Maca- Urednici
Moracu i ja neke radikane promene da uvedem,a Bubi moram da naucim reda,moram ponekad da viknem na nju,inace je ona zaista dobrica,vecinom je bezobrazna kad je prisutna sveki jer zna da moze sve a ja nesmem nista,e sad sam pocela da je vaspitavam kad je sveki tu tako da se ova dere na mene.
A i u vezi psa,pa zar ja nesmem nista da pozelim? Sve mora da se slozimo,naravno da treba tako,ali kad je on kupio zvucnike u kola saznala sam za to posle dosta vremena a meni je prebacivao kako puno trosimo za net. Krajem ove ili pocetkom sledece nedelje stize ugaona garnitura a da ni nezna,vise me nista ne interesuje!
A i u vezi psa,pa zar ja nesmem nista da pozelim? Sve mora da se slozimo,naravno da treba tako,ali kad je on kupio zvucnike u kola saznala sam za to posle dosta vremena a meni je prebacivao kako puno trosimo za net. Krajem ove ili pocetkom sledece nedelje stize ugaona garnitura a da ni nezna,vise me nista ne interesuje!
Bubica- Urednici
Joj bre Bubi,bas su bezobrazni,sve bih ih katastrofa jedna! Pokusaj da se smiris i da ne mislis na to,nemoj bebana da pati! Grlim te! Maco,moj zetic bas dobrica,dusica malena.... joj meni sutra krece moja Coca iz Srbije,jedva cekam da je vidim
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Jeste Tince bas je dobrica,ja prosto njega ni ne osecam,svi kazu nema spavanja,plac a mi prosto uzivamo u njemu....
Bubi,razgovaraj malo sa njim,pokusaj da postignes neki dogovor i objasni mu da ti imas svoje zelje....
Bubi,razgovaraj malo sa njim,pokusaj da postignes neki dogovor i objasni mu da ti imas svoje zelje....
Maca- Urednici
narode..ja zaboravila da vam bse izjadam
BUSILI SMO MALENOJ USICE juce...
jooooj dusa je toliko bolno plakala da je rasplakala i tetu koja nam je busila usi ...i babu i tetku ..mamu tatu svi koji smo bili tamo smo plakali ko neke smizle velike...:/ al zato ...smo sad lepiiii
BUSILI SMO MALENOJ USICE juce...
jooooj dusa je toliko bolno plakala da je rasplakala i tetu koja nam je busila usi ...i babu i tetku ..mamu tatu svi koji smo bili tamo smo plakali ko neke smizle velike...:/ al zato ...smo sad lepiiii
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Joj mica malena mogu misliti koliko je to tuzno kada ona place,ma kada svaka beba place,meni dodje da umrem od tuge ! Sta mi radite zenskice? Ja sad dosla sa pijace,crkla sam,em vrucina,em se gegam kao patka....
Tina- Urednici
zavrsile rucak,peglala i prala ves...mala sad sikila pa je drzim da podrigne i upravo je mami pustila SMRDAC
ceo dan u trci da se svinjac sredi
sutra moji idu za hr .. pa i baki da posaljem nesto ..... UF
al evo odvrnule klimu ... sakrile se od iste u sobu i vristimooo od dosade
ceo dan u trci da se svinjac sredi
sutra moji idu za hr .. pa i baki da posaljem nesto ..... UF
al evo odvrnule klimu ... sakrile se od iste u sobu i vristimooo od dosade
Zverka- Junior na forumu
hehhe,e dobra si! Ja uzela gore da sve jos jednom prebrisem generalno,po ko zna koji put stavila posteljinu da se pere i posle sebe da operem,mokra sam! Ljubiskam vas
Tina- Urednici
e asd odo popiti bezalkoholno...
i da se prevrnem ko kornjacca
samo se nadam da ce smizla biti dobra
KAKO JE LENICA???
i da se prevrnem ko kornjacca
samo se nadam da ce smizla biti dobra
KAKO JE LENICA???
Zverka- Junior na forumu
Pa ona je uvek dobra,nemoj da si takva ehheeh,Lence je dobra,kada se malo umorimo,ona da zna nogicom heheh,jaoo a nocas sanjam kako se mrda i ja stavim ruku i ona me kao kroz stomak uhvati rucicom za prst juuuu kakav osecaj
Tina- Urednici
Dobar dan.. Samo da vam se javim,sada sam dosla sa posla,odoh malo da odmorim sa mojim mazama,pa se kuckamo kasnije!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
gde ste zene? Ja legla,malo zabrinuta jos uvek zbog one kuglice. A i sva sam znj.
Tina- Urednici
Dobro jutro drage moje
Evo ja se pripremam za posao,mleko polako staje,danas sam pocela piti terapiju od 2 tabletice Dostinex leka za zaustavljanje mleka videcu kako cu ga podneti jer spusta pritisak a ja inace imam nizi pritisak,juce zavrsila sa primanjem injekcija,dojka je mekana,ali zlezda sa strane je tvrda jos,valjda ce popustiti tokom vremena...uzas...ali se drzim..
Sta mi vi radite?
ljubac
Evo ja se pripremam za posao,mleko polako staje,danas sam pocela piti terapiju od 2 tabletice Dostinex leka za zaustavljanje mleka videcu kako cu ga podneti jer spusta pritisak a ja inace imam nizi pritisak,juce zavrsila sa primanjem injekcija,dojka je mekana,ali zlezda sa strane je tvrda jos,valjda ce popustiti tokom vremena...uzas...ali se drzim..
Sta mi vi radite?
ljubac
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Drzi se mila,proci ce to brzo! Ja ustala,tu mi decica od druge zaove,mala mi mazi stomak i samo vristi kako se Lena pomeri cekam drugu zaovu sa malom da stignu iz Srbije oko 12h,ne mogu da docekam sveki mi pravila saaarmu Branoooo
Tina- Urednici
Kako je Laki,sta on radi?
Tina- Urednici
Ko je za kaficu....
Maca- Urednici
e moze prijo,da dodjem k sebi. Puna kuca dece,ne mogu na kraj da izadjem sa lomom,jelom i slatkisima. Haos. Kako ste vi?
Tina- Urednici
Imamo zakazano u 5 kod lekara,Dimitrije mi malo teze dize,krklja kao...stavljamo fizijoloski od prvog dana ali bolje da ga ona pregleda...
Mozda sam i umislila.....Kuckamo se posle....
Ljubi decu i Lenicu.....
Mozda sam i umislila.....Kuckamo se posle....
Ljubi decu i Lenicu.....
Maca- Urednici
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu