Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaKako vam pocinje dan?Sta ujutru volite a sta ne?
+5
Crnokosa
leptirko
Tina
Brana
Caca
9 posters
Strana 1 od 1
Kako vam pocinje dan?Sta ujutru volite a sta ne?
Ja ustajem u 8h,nekad i pre.Obicno kada oboje otvorimo oci,zagrlimo se.Posle umavanja,obavezno popijem dve case vode,jer bez njih kao da mi vazduha nedostaje.Pravim dorucak.Uvek doruckujem pre 10h.Volim mirno jutro,bez buke,komsinica na kafi i puno price.Volim pustiti tv ili muziku i cutati.Je r prva dva sata je faza razbudjivanja. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Re: Kako vam pocinje dan?Sta ujutru volite a sta ne?
Caco,divnan pocetak dana Slicno smo tako pocinjali dan ja i mm, pre Lakijevog rodjenja..posle se ipak dosta stvari promeni..
Moje jutro ili dan pocinje u zagrljaju mm-a,a kada se Laki probudi onda se izmazimo sa njim koliko on zeli,obicno je to nekih 20-tak minuta:) ..sledi pripremanje dorucka,njupanje,e onda se planira sta dalje...A kada idem na posao,e onda se i taj pocetak menja,e to vec ne volim,ali sta da se radi...
Moje jutro ili dan pocinje u zagrljaju mm-a,a kada se Laki probudi onda se izmazimo sa njim koliko on zeli,obicno je to nekih 20-tak minuta:) ..sledi pripremanje dorucka,njupanje,e onda se planira sta dalje...A kada idem na posao,e onda se i taj pocetak menja,e to vec ne volim,ali sta da se radi...
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
[You must be registered and logged in to see this image.] A ja ne napisa da kod nas cesto bude tih komsinica.Tad se iskljucim i pevam neku pesmu u sebi.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Svaki dan mi drugacije pocne nekada ustanem bas,bas rano,ali obavezno se probudim kada dragi krene na posao,bez poljupca nista onda uglavnom nastavim da spavam,posle ustajem,silazim dole,odmah gledam da doruckujem i slusam muziku uz to i posle one dnevne obaveze...
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Kad mi sat zazvoni, dodje mi da vrisnem
Posle 5 min. izmazim zekana, zbrzim kaficu, obucem se, nasminkam, izljubim muzica, izmazim druge zekane i kucu i trc da mi ne zbrise prevoz
Posle 5 min. izmazim zekana, zbrzim kaficu, obucem se, nasminkam, izljubim muzica, izmazim druge zekane i kucu i trc da mi ne zbrise prevoz
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Palim laptop i tv, posto laptop nije bas nov dok on digne sitem ja kuvam kaficu. Ne volim guzvu ujutru...
Tako je i kad mm radi i kad ne radi, jer on prvo jede pa pije kafu a ja obrnuto. Za dalje se dogovorimo, ako sam sama prosetam do pijace i prodavnice, na 5 min mi je Kad mi je mama tu onda sa njom do pijace... Videcemo za dalje, kad nam neko drugi kroji planove...
Tako je i kad mm radi i kad ne radi, jer on prvo jede pa pije kafu a ja obrnuto. Za dalje se dogovorimo, ako sam sama prosetam do pijace i prodavnice, na 5 min mi je Kad mi je mama tu onda sa njom do pijace... Videcemo za dalje, kad nam neko drugi kroji planove...
Meni isto - kafica i laptop!!
makicaaa- Pocasni clan
- Datum rođenja : 06.01.1984
Datum upisa : 18.04.2012
Godina : 40
Ne volim kada mi se muz izvuce ujutru iz kreveta,a ja se probudim sama ili ga upecam kako ustaje polako iz kreveta,dodje mi da ga zadavim... A on mi uvek kaze da ga zao da me budi.... A vec neko vreme ni ne moze da mi pobegne ujutru,jer zakljucavam sobu...
Od prvog dana braka svako jutro kada otvorimo oci razmenjujemo neznosti,a nekada bude i
Ja sam inace prava maza i obozavam takvo budjenje puno neznosti...
Jutarnja kafa,bez nje se ne moze... Posle kafe pravac kuhinja,a muzic u radnju...
Od prvog dana braka svako jutro kada otvorimo oci razmenjujemo neznosti,a nekada bude i
Ja sam inace prava maza i obozavam takvo budjenje puno neznosti...
Jutarnja kafa,bez nje se ne moze... Posle kafe pravac kuhinja,a muzic u radnju...
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Blago tebi kad ujutro imas vremena za
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
kafica koju muz uvek kuva dok se ja izlezavam i ne ustajem dok ne skuva i dodje da me izljubi ,pijemo zajedno kaficu i on ode na posao a ja sredim po kuci zacas i hop na komp
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Ne volim rano ustajanje
Prre podne sam uvek sama tako da prvu kafu pijem kad muz dodje s posla a za to vreme sredim po kuci, rucak.... i kad on dodje prelazim na UZIVANJE
Prre podne sam uvek sama tako da prvu kafu pijem kad muz dodje s posla a za to vreme sredim po kuci, rucak.... i kad on dodje prelazim na UZIVANJE
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Similar topics
» Kad pocinje da se vidi stomak?
» Da li volite crtane filmove i koji su vam omiljeni?
» Da i volite da igrate kompijuterske igrice,i koji zanr?
» Sta volite kod svog muza/buduceg muza?
» Kako se trenutno osecate?
» Da li volite crtane filmove i koji su vam omiljeni?
» Da i volite da igrate kompijuterske igrice,i koji zanr?
» Sta volite kod svog muza/buduceg muza?
» Kako se trenutno osecate?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu