Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+12
Maja.
Bubi89
Brana
Maca
Caca
Crnokosa
jagodica
bilja
sissi
Zverka
Tina
Julija.
16 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Ja sam ga pila sa Nikolinom jer zamalo da izgubim mleko i pomogao mi jemaca ::Mislila sam da uzmem da pijem hippov caj za doilje...kakav je,jesi ga ti pila?
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
kako ste zene? Ja sad iz porodilista,od kontrakcija ni k,jos se nisam otvorila,moram jako puno da setam,u suprotnom 26.me prinudno poradjaju. A beba spava li spava,nije mogla da je probudi. U poned.opet idem
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Ja pokusavam da dremnem al Nikolina mi ne da citala njoj pricice a ja se uspavala! Strpljenja Miss sad ti treba! Ja sam sa Nikolinom setala i al lenjivica mala nista nije pomoglo 15 dana posle termina izazivali su mi porodjaj
Julija.- Urednici
ovde cekaju samo 5 dana nakon termina. Ma i ja imam odnose samo tako al nista. Sad cu da setam,u kucu necu da ulazim kako si mi ti? Ljubi decicu
Tina- Urednici
Navali kad se porodis sledi pauza!!
Ja sa klincima hranimo se igramo se citamo i tako ja bih i da spavam al mi ne daju. Sad ce nam tata sa posla pa idemo u setnju
Ja sa klincima hranimo se igramo se citamo i tako ja bih i da spavam al mi ne daju. Sad ce nam tata sa posla pa idemo u setnju
Julija.- Urednici
gde ste zene,sta ima?
Tina- Urednici
evo mene, pusim, gledam vencanice a moj Maki gleda film...
Shvatila sam da mi je zivot gori od spanske serije...
Shvatila sam da mi je zivot gori od spanske serije...
Maia koga si prijavila za 48 sati svadba? [You must be registered and logged in to see this image.]Jel to nesto novo ima?Ja hvatam vazduh,kod nas vrucine ponovo.Juce sam bila kod mojih,prenocila,jutros mm dosao po mene i isli na kontrolu i tako.Sta ima kod vas?Maki sta je bilo? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Pa pricali o tome, ja nas prijavila, zvali za kasting, nemamo para do bg-a, a i ne znam koliko znate moj bivsi i sadasnji su braca od strica, i bivsi napravio dete nekoj i sad ce da se uzimaju i Maki mi kaze ispasce kao da ih jurimo... a ja do juce nisam znala da je ona njegova trudna... i tako... bzvze... sad zbog njih...
Maki nemate vi nakakve veze sa njima.To je zatvorena prica,a i zasto bi neko ucinio tako veliki korak samo da bi nekoga jurio?Ne obaziri se draga.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Ma ja se ne obazirem... al to Mariju je glupo... i koliko onda treba da cekam, da se porodi, da se vencaju, da prodje neko vreme... bzvze.... bas sam tuzna... a imala dobar osecaj za svadbu 48h
E bas ti bzv ta situacija! Nemoj biti tuzna popricaj jos jednom sa njim to je vas zivot! A sta se on obazire na to sta ce oni da kazu!!
Julija.- Urednici
Pa ne znam... ne pricaju zbog nas njih dvojica i onda mu je valjda glupo... a i ko zna sta ce da pomisle, onaj moj bivsi je budala a neku glupacu zeni...
Pokusacu da ga nagovorim... ali i dzaba danas kad zvali iz emisije rekla sam da necemo da odemo na kasting....
Ma bzvze sve...
Pokusacu da ga nagovorim... ali i dzaba danas kad zvali iz emisije rekla sam da necemo da odemo na kasting....
Ma bzvze sve...
e jbga. al nek ste vi srecni i bez toga, pokusaj drugi put. Znas kako kazu ko zna zasto je to dobro
Julija.- Urednici
Maia ::Pa pricali o tome, ja nas prijavila, zvali za kasting, nemamo para do bg-a, a i ne znam koliko znate moj bivsi i sadasnji su braca od strica, i bivsi napravio dete nekoj i sad ce da se uzimaju i Maki mi kaze ispasce kao da ih jurimo... a ja do juce nisam znala da je ona njegova trudna... i tako... bzvze... sad zbog njih...
Ma sta se obazires na njih,samo ces im pokazati da si srecna ako se vencate...Jer se ti ne udajes iz moranja jer si zatrudnela vec iz ljubavi.....
A on samo ako je ljubomoran moze da pomisli lose i da zameri a u svakom slucaju zapusi mu usta tako sto ces svima pokazati koliko je vasa veza cvrsta i u kom pravcu ide....
E ja sam smorila ali nesto sam morala da se raspisem....
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Gledam Amidzi show-Moji omeljeni Dare i Mare...
Maca- Urednici
joooj tog Ognjena zamal da istucem u "cao darvine"
kad su bili motociklisti protiv automobilista
MALO JE FALILO DA GA RASCERUPAM
prepotentan pajser napuvani ....pokisli pacov....
UUUUUU al me nervira
inace
sad zavrsih sa peglanjem
sutra me ceka jos jedna tura...
odo da gledam povratak u buducnost
dok mala ne ustane
inace...
morala sam da se zatvorim u kucu jer se MIOMIRISI PRASICA KOZA I KRAVA SIRE ZESTOKO PO SELU
kad su bili motociklisti protiv automobilista
MALO JE FALILO DA GA RASCERUPAM
prepotentan pajser napuvani ....pokisli pacov....
UUUUUU al me nervira
inace
sad zavrsih sa peglanjem
sutra me ceka jos jedna tura...
odo da gledam povratak u buducnost
dok mala ne ustane
inace...
morala sam da se zatvorim u kucu jer se MIOMIRISI PRASICA KOZA I KRAVA SIRE ZESTOKO PO SELU
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Isto i kod mene slucaj sa tim divnim domacim zivuljkama....samo dobro je da mi ne smrdi u zamrzivacu i tanjiru.
I ja ga bas nesto ne mirisem(ognjena) ali ovu dvojicu obozavam....
Maca- Urednici
Dobro vece zene...nisam bas neko drustvo pa sam danas bila off..tetki su odsekli nogu,umro je nas porodicni pedijatar,bio je divan covek i sveki opet ide na operaciju...totalno sam bzvz..
Maki ma sta vas briga,zivite vas zivot,oni su posebna prica..
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Nisi smorila bas si pametno napisala... Pricali smo do malopre bas slicno tome i resili da uradimo to... sam moramo da pripremimo nase i da molimo Boga da nam dodje ekipa E onda hocu sve da vas vidim na veseljemaca ::
Ma sta se obazires na njih,samo ces im pokazati da si srecna ako se vencate...Jer se ti ne udajes iz moranja jer si zatrudnela vec iz ljubavi.....
A on samo ako je ljubomoran moze da pomisli lose i da zameri a u svakom slucaju zapusi mu usta tako sto ces svima pokazati koliko je vasa veza cvrsta i u kom pravcu ide....
E ja sam smorila ali nesto sam morala da se raspisem....
Jao Brance bas mi je zaoBrana ::Dobro vece zene...nisam bas neko drustvo pa sam danas bila off..tetki su odsekli nogu,umro je nas porodicni pedijatar,bio je divan covek i sveki opet ide na operaciju...totalno sam bzvz..
Ma briga nas nego pricali bi okolo ko zna sta... al lepo sam objasnila Makiju da ce, ako Bog da da dodju ovi iz ekipe kad se budemo prijavili, samo da vide koliko se volimo i koliko nam je lepo zajedno...
zzene jutro... Mi poranili jos u 7h a to je vasih 6h! Bas mi se spava jedva gledam
Julija.- Urednici
Brance bas mi je zao, ali bice ok na kraju... Videces
Coco sta ima? Mi smo super spavali... Mali nije toliko zezao...
Razmisljam da li da idem do mojih, da uzmem caletu neki mob
Coco sta ima? Mi smo super spavali... Mali nije toliko zezao...
Razmisljam da li da idem do mojih, da uzmem caletu neki mob
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Mi se igramo, gledamo crtani ruckamo pevamo brbljamo....samo da mama ne spava.
A Nina zaspala sinoc u 20h i probudila se u 1h i to sam je slucajno cula uzela je nosu i izasla da piski dala joj mleko i nastavila da spava sa njenim tatom i jutros u 7h upadaju u sobu a ja budna od 6h zbog djoleta, ako se ovako nastavi vracam se ja u Srbiju da imam svako dnevnu pomoc.
Maia SUPER!!
Brance zao mi za tetku
A Nina zaspala sinoc u 20h i probudila se u 1h i to sam je slucajno cula uzela je nosu i izasla da piski dala joj mleko i nastavila da spava sa njenim tatom i jutros u 7h upadaju u sobu a ja budna od 6h zbog djoleta, ako se ovako nastavi vracam se ja u Srbiju da imam svako dnevnu pomoc.
Maia SUPER!!
Brance zao mi za tetku
Julija.- Urednici
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu