Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+12
Zverka
bilja
Bubica
Mima
Crnokosa
Brana
Maja.
Maca
Julija.
Caca
Bubi89
Tina
16 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Joj mila pa nece na pluca, to se samo beba cisti, nije bolesna Samo eto rastvor i pumpicu, sto kazes... Nije to nista strasno
Joj ja moram kod ginekologa podhiiiitno, nisam bila od marta -_-
Joj ja moram kod ginekologa podhiiiitno, nisam bila od marta -_-
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
A da,Cacina beka jos mala! Moja se razbolela,pa zato kazem da ce otici na pluca ako se ne cisti
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Prehladjena... i breeee
Bubi89- Urednici
ahaa dusa mala,da cujes samo kako krklja,ali ne dam ja,cistim nosic pa samo puca,jos sam uzela onu pumpicu na usta,a ona se smeje li smeje ,dusa moja sada moram da joj stavim cepic da ne dobije temperaturu! Odoh ja kod ginekologa,cujemo se posle! Ljuuubiiiim
Tina- Urednici
Ta na usta je najbolja I mi je imamo...
Ajd mila :***
Ajd mila :***
Bubi89- Urednici
Tina to je period koji svako dete prodje...podigni joj uzglavlje...tj pod dusek stavi knjigu ( neku deblju) da moze bar da mirno spava
sto se tice cisncenja nosica NEMOJ DA PRETERUJES
znam da je grozno i da grozno zvuci AL veruj mi ko neko ko je stvarno imao zesce prehladjenu bebu BRZO CE PROCI
samo je sto cesce stavljaj na siku ( sikina anti tela i ta chuda SU BOLJA OD ANTIBIOTIKA BILO KOG)
nemoj da se brines previse...i ne dozvoli da to tebe toliko potrese jer ona to oseti kroz tvoje mlekce...
sto se cepica tice NEMOJ da stavljas nista preventivno TO TI JE MOJ SAVET jer je vrlo moguce da dete uopset nije ni prehladjeno nego da se samo CISTI ko sto bi barbi kaze...no sve u svemu samo polako bez potresanja...za sad pokusaj sa knjigom ispod duseka i sto cesce na siku!
LJUBI BEBIRONCE u ime nas dve
sto se tice cisncenja nosica NEMOJ DA PRETERUJES
znam da je grozno i da grozno zvuci AL veruj mi ko neko ko je stvarno imao zesce prehladjenu bebu BRZO CE PROCI
samo je sto cesce stavljaj na siku ( sikina anti tela i ta chuda SU BOLJA OD ANTIBIOTIKA BILO KOG)
nemoj da se brines previse...i ne dozvoli da to tebe toliko potrese jer ona to oseti kroz tvoje mlekce...
sto se cepica tice NEMOJ da stavljas nista preventivno TO TI JE MOJ SAVET jer je vrlo moguce da dete uopset nije ni prehladjeno nego da se samo CISTI ko sto bi barbi kaze...no sve u svemu samo polako bez potresanja...za sad pokusaj sa knjigom ispod duseka i sto cesce na siku!
LJUBI BEBIRONCE u ime nas dve
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
tince nemoj da joj stavljas cepice ako nema temp. to nije dobro.
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
Da bre, cepicu jako brzo spustaju temperaturu, znaci da su jaki,i nikako ih ne gurati ako nema temperaturu!!!
Bubi89- Urednici
Ovi cepici koje smo dobili od dr nisu uopste jaki,ti su za preventivu a prave imam kada dobije temperaturu,nista ne stavljam sto njen pedijatar nije aminovao hvala vam na savetima mile moje! Zveki ljubi mi Sonjicu a ljubim puno i Djordjeta,Ninu,Lazu i Mihaila i naravno mog zetonju
Tina- Urednici
Zenice,meni muzic potrosio internet pa mi spor...Tako ce biti do 1.
Inace,isli smo juce na kontrolicu.Imamo 5.850 i divni smo kaze dotkorica.Odusevila se njegovom snagom.....
Inace,isli smo juce na kontrolicu.Imamo 5.850 i divni smo kaze dotkorica.Odusevila se njegovom snagom.....
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Maca- Urednici
Maca ::
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Sta ima Brance,kako ste vi?
sta raduckate,lakisa?
sta raduckate,lakisa?
Maca- Urednici
Maca ::Zenice,meni muzic potrosio internet pa mi spor...Tako ce biti do 1.
EXtra :D
Bubi89- Urednici
Zenice,sta radite?Moje zlato spava.Ne znam sta mu je vec 3 noci nikako ne spava,ma ni sat vremena. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Joj izgleda sva deca prolupala... i ovaj moj samo nesto kenjka nocu, smucilo mi se vise... Vec je veliki, trebalo bi da spava lepo, a on jok.. Grrrrr
Bubi89- Urednici
je l spava u krevecu ili sa tobom Caco? Da ga ne muce grcici? Kako si mi ti? Ja evo dojim malenu,ona malo pre spavala a ja letela po kuci bar nesto da posredim. Nadam se da ce posle opet zaspati. A same kuci,jos cuvam i malu od zaove
Tina- Urednici
Joj zene mene glava danima boli, uzas... Sva sam sjbana,,,
Jos danas moram kod ginekologa, sva se jezim na samu pomisao... -_-///
Jos danas moram kod ginekologa, sva se jezim na samu pomisao... -_-///
Bubi89- Urednici
verovatno draga od promene vremena,ja juce bila,dao mi pilule da pijem 6 meseci,ovako je sve suuper sta radi Laki?
Tina- Urednici
Nista, stoji u krevecu i gleda babytv... do sad se igrao za misem od kompa, dala sam mu neki... urnisao ga xD
Tako je hlaaadno... A tek sto me mrzi da idem posle... Auuu.... Jos tamo vecito neko cekanje, pa nosenje brisa, pa opet cekanje, pa onda posebno moram UZ da zakazem.. Ma uzas... Piiizdim...
Sta radi mala Minnie?
Tako je hlaaadno... A tek sto me mrzi da idem posle... Auuu.... Jos tamo vecito neko cekanje, pa nosenje brisa, pa opet cekanje, pa onda posebno moram UZ da zakazem.. Ma uzas... Piiizdim...
Sta radi mala Minnie?
Bubi89- Urednici
u bas zajbano sto sve tako odvojeno mora da se radi! Evo je u kolicima,Sofija je voza,ja malo da danem i operem sudove,hrani jednu,hrani drugu,uh,za drugo dete cu malo da porazmislim da li cu skoro ljubimo vas puno
Tina- Urednici
Ja sam oducila akd cu, eto ga ticker ispod xD Hahahah
Da da draga, sve odvojeno... Odvojeno rpegled, odvojeno UZ, odvojeno UZ dojki... Ma uuuuzas... onda posebno ides po rezultate pape... Grrrr.. Jel si to radila danas?
Ljubimo i mi vaaaaas :*******
Da da draga, sve odvojeno... Odvojeno rpegled, odvojeno UZ, odvojeno UZ dojki... Ma uuuuzas... onda posebno ides po rezultate pape... Grrrr.. Jel si to radila danas?
Ljubimo i mi vaaaaas :*******
Bubi89- Urednici
Spava u krevecu,a on bi samnom jer cim ga uzmem on se smiri,i okicama samo gleda pravo u mene,bas zeli toplinu i neznost.Veceras mora spavati samnom da malo odspavamo,jer lete mi slike pred ocima koliko malo spavam.Jos skacem pa ga trazim po deki,pukla sam skroz.Nocas sam zvala nekog Mladena [You must be registered and logged in to see this image.].Barbi,jel se lako umaras?Ljubimo vas.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Mladen, hmmmm, ko li je taj :D
Da, umaram se, ali tek od skoro... kao mala nisam... Ali zato sto se nikada nisam bavila sportom niti tako nekim aktivnostima... Skoro pred vosjku sam trenirala sa drugom, trcali i td, i bas mi se bila popravila kondicija, sve je stvar vezbe i te kondicije!!!
Da, umaram se, ali tek od skoro... kao mala nisam... Ali zato sto se nikada nisam bavila sportom niti tako nekim aktivnostima... Skoro pred vosjku sam trenirala sa drugom, trcali i td, i bas mi se bila popravila kondicija, sve je stvar vezbe i te kondicije!!!
Bubi89- Urednici
ja sam juce bila kod ginekologa i sve sam odmah uradila sta je trebalo kod mog dr i rezultati posle stizu njemu pa me on zove da mi kaze sta i kako je da se ne bi mlatila i ponovo isla! A Caca znas sta da uradis,zato sam te i pitala,jer mu definitivno falis ti! Uvijes ga lepo u cebence,kao kiflu da oseti toplinu i da je zamotan cvrsto,kao kada ga drzis,ja tako radim i da znas kako spava,celu noc skoro
Tina- Urednici
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu