Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaSpavanje kod bebe
+6
Maca
Zverka
Brana
Julija.
Bubi89
Tina
10 posters
Svet zena :: Deca :: Beba (0-1)
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Spavanje kod bebe
Zveki, Barbi hocemo sa ovom metodom da startujemo u isto vreme da vidimo ko ce se pre navici na celu noc spavanja.
Ali kad pocnemo nema stajanja
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
gle ja sam dala sonji lufta SONJI i meni JEDNO dva dana jos ...
ako ne u normali sama...ONDA POCINJEM S TOM METODOM...nema sta dalje da se ceka
nego...ja sam jaaako slaba na njene suze...a i ...PRASICA se snasla ...kad necu da ustanem na njeno kmecanje provuce rukicu kroz ogradu i pocupa me...moracu da pomerim krevetac
a zasto dva dana...pa moram malo da danem dusom...jer kad urlanje krene...NECE MI BITI SPAVANJA JOS PAR DANA...a ja sam zaboravla kad sam odspavala .... tako da eto ...jos sutra iprekosutra pa ...CE BITI GNJAVAZE
ako ne u normali sama...ONDA POCINJEM S TOM METODOM...nema sta dalje da se ceka
nego...ja sam jaaako slaba na njene suze...a i ...PRASICA se snasla ...kad necu da ustanem na njeno kmecanje provuce rukicu kroz ogradu i pocupa me...moracu da pomerim krevetac
a zasto dva dana...pa moram malo da danem dusom...jer kad urlanje krene...NECE MI BITI SPAVANJA JOS PAR DANA...a ja sam zaboravla kad sam odspavala .... tako da eto ...jos sutra iprekosutra pa ...CE BITI GNJAVAZE
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Ima li majke koja nije slaba na bebine suze..
Ja ovo sa Djoletom pokusavam vec mesec dana ali pokleknem na suze..ali sada nema vise zao mi jeste ali setim se kako mi je kad me probudi i kad ceo dan idem ko pijan curka a gomila obaveza a trebam i Nikolini.
I ja cu za dan dva ....videcu zavisi malo od njega..
Ja ovo sa Djoletom pokusavam vec mesec dana ali pokleknem na suze..ali sada nema vise zao mi jeste ali setim se kako mi je kad me probudi i kad ceo dan idem ko pijan curka a gomila obaveza a trebam i Nikolini.
I ja cu za dan dva ....videcu zavisi malo od njega..
Julija.- Urednici
srecno drage moje
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Coca ::Zveki, Barbi hocemo sa ovom metodom da startujemo u isto vreme da vidimo ko ce se pre navici na celu noc spavanja.
Vazi, pocinjemo veceras... Ali, sta kad se one meni probudi noc, mi smo u istoj sobi, gde da idem
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
joj aj sutra da se nocas malo naspavam i psihicki pripremim. pa izadji u dnevnu
Julija.- Urednici
Ajd, vazi
Bubi89- Urednici
E opicene ste skroz!!!Bubi89 ::Coca ::Zveki, Barbi hocemo sa ovom metodom da startujemo u isto vreme da vidimo ko ce se pre navici na celu noc spavanja.
Vazi, pocinjemo veceras... Ali, sta kad se one meni probudi noc, mi smo u istoj sobi, gde da idem
jagodica- Junior na forumu
- Datum rođenja : 18.06.1988
Datum upisa : 13.02.2011
Godina : 36
Ja mog Danila stavim u krevetac navijem vrtesku i on se uspava, naravno sa cuclom. Neki put place al samo udjem u sobu kazem mu "voli te mama lepo spavaj'' i opet ga ostavim i tako zaspe. Najbitnije kada zaplace da ga neuzmem, tako ce najbolje shvatiti da treba sam da zaspi.
dacadanilo- Datum rođenja : 20.03.1986
Datum upisa : 30.11.2011
Godina : 38
Vidim da ovde neki bas imaju poteskoca sa spavanjem.. Mi hvala Bogu tih problema nemamo,ali desi se ponekada da mu se jednostavno ne spava nocu i da zeli da se igra,e tada na scenu stupa ZIRAFA! Ima jednu plisanu zirafu koju maltretira uzasno,skroz joj iskrivio vrat.. Ja ga lepo poljubim,dam zirafu i zatvorim vrata,on se bori sa njom i na kraju sam zaspi.. Kada nece zirafu tu je cebence koje obozava,mazi se sa njim,peva i zaspi..
jagodica- Junior na forumu
- Datum rođenja : 18.06.1988
Datum upisa : 13.02.2011
Godina : 36
Daco dobrodosla! A kada mu ispadne duda,ne budi se da je vrati? Koliko je Danilo star?dacadanilo ::Ja mog Danila stavim u krevetac navijem vrtesku i on se uspava, naravno sa cuclom. Neki put place al samo udjem u sobu kazem mu "voli te mama lepo spavaj'' i opet ga ostavim i tako zaspe. Najbitnije kada zaplace da ga neuzmem, tako ce najbolje shvatiti da treba sam da zaspi.
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
joooj jagodice KOD NAS NE PALI ma ni pun krevetic "zirafa i cebiica"
NEGRO ...
mislim da sam dellimicno nasla resenje
PODIGLA OGRADICU ...ostavila ali totalno prazan krevetac i nju na sred pa nek se vrti nek radi sta hoce...
sinoc se probudila u 12,u 4 i jutros oko pola 7
MALO SAM DANULA DUSOM...budila se ona i u medju vremenu
al odmakla sam kreveta od mene... pa ne moze da me pocupa...(to joj je novi fazon ako ne ustajem kad vristi) i totalno sam je ignorisala...doduse u gore navedeno vreme je sikila i LEPO MENI LEPO NJOJ
MALO SAM ODMORILA...al da je STRASNA PREKO NOCI STRASNA JE
NEGRO ...
mislim da sam dellimicno nasla resenje
PODIGLA OGRADICU ...ostavila ali totalno prazan krevetac i nju na sred pa nek se vrti nek radi sta hoce...
sinoc se probudila u 12,u 4 i jutros oko pola 7
MALO SAM DANULA DUSOM...budila se ona i u medju vremenu
al odmakla sam kreveta od mene... pa ne moze da me pocupa...(to joj je novi fazon ako ne ustajem kad vristi) i totalno sam je ignorisala...doduse u gore navedeno vreme je sikila i LEPO MENI LEPO NJOJ
MALO SAM ODMORILA...al da je STRASNA PREKO NOCI STRASNA JE
Zverka- Junior na forumu
Ja mislim da u vezi spavanja zavisi samo od deteta, i kako se postapa od samog pocetka. Sto je dete starije teze je da se nauci samo da zaspi.
Hvala Tina. Neki put se probudi neki put ne. Kada cvrsto zaspi sam pljune dudu i spava bez nje. Danilo ima danas punih 8 meseci.
Ma to je sreca tetkina...dacadanilo ::Ja mog Danila stavim u krevetac navijem vrtesku i on se uspava, naravno sa cuclom. Neki put place al samo udjem u sobu kazem mu "voli te mama lepo spavaj'' i opet ga ostavim i tako zaspe. Najbitnije kada zaplace da ga neuzmem, tako ce najbolje shvatiti da treba sam da zaspi.
Gaga- Novajlija
- Datum rođenja : 20.04.1980
Datum upisa : 04.11.2011
Godina : 44
Zaspao je u 21h probudio se u 01:30h malo je kmekao prisla sa pomazila ga i za 20min je zaspao sledece budjenje je bilo u 5h tada sam ga uzela jer je bio gladan a i meni sike prepune! Ako ovako nastavi bice super! Ali ja sam baksuz jer probudila se Nikolina i morala sam da predjem kod nje tako da ja do 4h nisam zaspala
Julija.- Urednici
Barbi, Zveki jeste li pocele sa metodom ''poljubac za laku noc''
Julija.- Urednici
Vazi.. Nocas je urlao kao konj, budio se 100x.. i pred jutro kada se poslednji put [robudio, plakao jeeee, i ja ga stavila u krevet pored, okrenula mu ledja, zaspala, i kad sam ustala on noge na meni drzi i tako spava.. ko znaaa kad je zaspao..
Bubi89- Urednici
Bubi89- Urednici
Jesam, pisala sam. Bilo je uspesno nije puno plakao
Julija.- Urednici
ja vala nisam...AL cini mi se da ej ona sama sebi sad odredila malo dr.
sad evo spava...sl.budjenje nam je oko 12 pa oko 4 ...( oba puta DOOOBRAAANO siki a i fala Bogu da se budi oko 4 mi grudi pucaju koliko mlekca imam...posiki sve i onda nam je spavanjac dok tata ne krene na posao ... i uraaa ceo dan:)
meni ovo odgovara...ne bi menjala...mislim da je urlala zbog zubica...
a i JEBO ME KISELI KUPUS...i moje ZELJNO DEBELO DUPE istog
S oprostenje...
sad evo spava...sl.budjenje nam je oko 12 pa oko 4 ...( oba puta DOOOBRAAANO siki a i fala Bogu da se budi oko 4 mi grudi pucaju koliko mlekca imam...posiki sve i onda nam je spavanjac dok tata ne krene na posao ... i uraaa ceo dan:)
meni ovo odgovara...ne bi menjala...mislim da je urlala zbog zubica...
a i JEBO ME KISELI KUPUS...i moje ZELJNO DEBELO DUPE istog
S oprostenje...
Zverka- Junior na forumu
Pa super Zveki da se naspavas malo i ti.
I ja sam u 5h morala da mu dam siku da spasim sebe
I ja sam u 5h morala da mu dam siku da spasim sebe
Julija.- Urednici
Joj spavanje...kada se okupamo, pa dok ne utvrdi san budi se dva do tri puta, a nekada otkine iz komada, pa se budi oko 1-2h, i dalje vise ne znam jer bude kraj mene...
A sto se tice uspavljivanja, ovako mi je bilo sa prvim detetom Miljanom, dok je Milica bila beba za pozeleti, kakvo nunanje, samo rucka stavim je u krevetac i nastavi da spava, dok ovaj mali je kao i brat....
Ono sto hocu da kazem je to da sve to prodje, jeste tesko, ali i slatko....desi mi se da nunam Momcila i kada vidim da nema vajde, ja mu kazem, pa hajde Momo spavaj, malo ljuta, a on me pogleda i siroko se osmehne....pa kud ces lepse...i ja eto sta cu nastavim sa nunanjem
Ja ga malo udavi...ali lupile me emocije
A sto se tice uspavljivanja, ovako mi je bilo sa prvim detetom Miljanom, dok je Milica bila beba za pozeleti, kakvo nunanje, samo rucka stavim je u krevetac i nastavi da spava, dok ovaj mali je kao i brat....
Ono sto hocu da kazem je to da sve to prodje, jeste tesko, ali i slatko....desi mi se da nunam Momcila i kada vidim da nema vajde, ja mu kazem, pa hajde Momo spavaj, malo ljuta, a on me pogleda i siroko se osmehne....pa kud ces lepse...i ja eto sta cu nastavim sa nunanjem
Ja ga malo udavi...ali lupile me emocije
Gaga- Novajlija
- Datum rođenja : 20.04.1980
Datum upisa : 04.11.2011
Godina : 44
Ma nisi udavila jagodicebobicebg. Sve je to za majke, a i svako dete je razlicito. A to se vidi iz licnog tvog primera.
Nocas je bila uspena noc. Zaspao je u 21h i probudio se u 4:50h malo kmezio i nastavi do 7h
Julija.- Urednici
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Svet zena :: Deca :: Beba (0-1)
Strana 3 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu