Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+12
Doktorka
Brana
Gaga
Maja.
Crnokosa
Julija.
jagodica
Tina
Caca
Bubi89
Maca
Zverka
16 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Evo Tince borimo se da spavamo ali ne ide...Sad sam odustala pa nek zaspi kada hoce...Poremetio mi sad za slavu kod mojih i evo oci kao sarme!Nesto razmisljam da mu dam neku kasicu,vocnu.....Posto vidim da bulji u nas dok jedemo a dr nam je rekla da posle 4 meseca pocnem da mu uvodim zitarice i voce.E sad ne znam koliko je to pametno?
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
i ovde dr isto aminuju kasice od 4og meseca,ne preterano,ali probaj! Ja sam danas probala Leni da dam kompot od breskve i hoce,hehee! Ja je jedva uspavala,jeeedva! A danas primila 2 vakcine mozda je i od toga... kako ste mi vi ovako?
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Dobar dan zenice! Meni pocinje haos na fax, seminarski, ispiti od januara... Uf, odvikla sam se od ucenja,bice zanimljivo. Pricali smo mm i ja o bebici i on hoce al ne smem zbog lekova a bez lekova mi je uzas
[You must be registered and logged in to see this image.],gde ste zene?Sta radite?
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
[You must be registered and logged in to see this image.]Jao imam svasta da vam pisem,a nema sta nemam da uradim.Malo pre smo dosli od pedijatra.Kupatilo mi je na pola ocisceno,Miki me prekinuo,probudio se,sad ga hranim pa odoh nastaviti.Kako si mi ti?Sta radis? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
D. dan zene, sta se radi ?
Ja malo dodjoh sebi, tri dana po slavama, nisam svoja
Maco naravno da smes da uvodis klopicu, i mi smo sa 4m krenuli...
Joj Majo ja isto ne znam kako bih sad mogla da ucim, neka ti je sa srecom
Caco kako je, kako bebac?
Tinceee :****
Ja malo dodjoh sebi, tri dana po slavama, nisam svoja
Maco naravno da smes da uvodis klopicu, i mi smo sa 4m krenuli...
Joj Majo ja isto ne znam kako bih sad mogla da ucim, neka ti je sa srecom
Caco kako je, kako bebac?
Tinceee :****
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Evo Bubi super smo.Isli kod pedijatra,jer je trebao danas primiti vakcinu.Pre par dana je imao dijareju,ja sam pojela nesto sto njemu nije prijalo.A danas smo za svaki slucaj odneli stolicu na analizu.Unace super je,sum nema [You must be registered and logged in to see this image.],vec treci pedijatar je to potvrdio.Inace ima 5850kg,dug je 59cm.Kukici su u redu.I tako bas sam srecna.Posle kontrole prosetali malo po gradu,otisli do zaove.Kako si ti,sta ima?Kako je mali frajer? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
de ste zeneeee....
evo smizla VILENI po krevetcu... ja reko da vam se malo javnem... posto mi je ovo jedini nacin...i kad prase hrce
bile danas kod pedijatra...doslo mi da ih rascerupam u totalu vaga im ne valja...( fula za 3 kg skoro) - imamo digitalnu kuci ..pa se ne gadjaju za toliko ...glupaca koja je merila duzinu moje misice ... nije izmerila kako treba pa kad je doktorka pitala sta je ovo ONA KAZE ZNATE GUZVA JE ...
i dalje skrgoce zubima... prica sve vise...
ZAJEEE..jos vise...I TAKO ...
sta mi vi raidte ??
P.S
SELIM DETE U BATAJU KOD PEDIJATRA ...ovo je stravicno ...DANAS SAM BAS POPIZ.ELA zestoko
evo smizla VILENI po krevetcu... ja reko da vam se malo javnem... posto mi je ovo jedini nacin...i kad prase hrce
bile danas kod pedijatra...doslo mi da ih rascerupam u totalu vaga im ne valja...( fula za 3 kg skoro) - imamo digitalnu kuci ..pa se ne gadjaju za toliko ...glupaca koja je merila duzinu moje misice ... nije izmerila kako treba pa kad je doktorka pitala sta je ovo ONA KAZE ZNATE GUZVA JE ...
i dalje skrgoce zubima... prica sve vise...
ZAJEEE..jos vise...I TAKO ...
sta mi vi raidte ??
P.S
SELIM DETE U BATAJU KOD PEDIJATRA ...ovo je stravicno ...DANAS SAM BAS POPIZ.ELA zestoko
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Caca ::Evo Bubi super smo.Isli kod pedijatra,jer je trebao danas primiti vakcinu.Pre par dana je imao dijareju,ja sam pojela nesto sto njemu nije prijalo.A danas smo za svaki slucaj odneli stolicu na analizu.Unace super je,sum nema [You must be registered and logged in to see this image.],vec treci pedijatar je to potvrdio.Inace ima 5850kg,dug je 59cm.Kukici su u redu.I tako bas sam srecna.Posle kontrole prosetali malo po gradu,otisli do zaove.Kako si ti,sta ima?Kako je mali frajer? [You must be registered and logged in to see this image.]
Super, bas mi je drago da je sve ok
Mi evo ceo dan leskarimo, mazimo se... i tako
Sve je hiperaktivniji Svasta je naucio, sam koraca po malo, i eto
Bubi89- Urednici
Inace pa inace. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Bubi89- Urednici
A to
Ok smo Bili smo bas prehladxjeni, sad je bolje..
Ja sam nervoznaaa poslednjih dana, cekam da se na prolece zavrsi sve oko stana pa da se selimo... A opet ne znam koliko cemo kesa dobiti, jos se to na 2 dela deli, uzas... pizdim...
I tako...
Kako ste mi vi inace? Gde cete za NG?
Ok smo Bili smo bas prehladxjeni, sad je bolje..
Ja sam nervoznaaa poslednjih dana, cekam da se na prolece zavrsi sve oko stana pa da se selimo... A opet ne znam koliko cemo kesa dobiti, jos se to na 2 dela deli, uzas... pizdim...
I tako...
Kako ste mi vi inace? Gde cete za NG?
Bubi89- Urednici
Nigde draga.Vi idete kod tvojih za Ng?Cini mi se da sam procitala u caskanju?Ma nemoj da se nerviras.Opusti se ,tako je kako je. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Ljubim moje lepooojkeeeee i decicuuuu!
Tina- Urednici
I mi vaaas.Tince gde si draga [You must be registered and logged in to see this image.] ?Sta ima?Sta radi Lena?
Caca- Pocasni clan
Tina,caco
Kako ste?
Kako ste?
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Brance [You must be registered and logged in to see this image.],dobro sam,malo pospano.Kako si ti,kako je na poslu?
Caca- Pocasni clan
Evo dobro sam,danas sam isla da kupim neke stvarcice za NG,sa Lakisom i muzicem uzivam danas ceo dan,sutra opet posao i u subotu...Na poslu je ok,jos malo pa raspust i rodjendani pocevsi sa mojim
Kako se ti osecas,jel dojis?
Kako se ti osecas,jel dojis?
Brana- Admin
eeej evo igramo se,tj ja na netu,a ona se svadja sa medom,hehehe! Kako ste mi vi,Caco?Brance? Kako mali lepotani?
Tina- Urednici
mica mala!
Evo Lakisa mi je super,sada sve razume,prica kao veJiki, sve sto zeli zna da kaze i sada vec prica slozene reci,tj.sklapa jednostavne recenice..Sve zivo povezuje,i vec mora da se pazi sta se prica.. Sada trenutno bojimo i listamo knjigice
Evo Lakisa mi je super,sada sve razume,prica kao veJiki, sve sto zeli zna da kaze i sada vec prica slozene reci,tj.sklapa jednostavne recenice..Sve zivo povezuje,i vec mora da se pazi sta se prica.. Sada trenutno bojimo i listamo knjigice
Brana- Admin
DA,hrani se samo mojim mlekom.Za 5 nedelja Miki je dobio 1300gr,a samo ga dojim [You must be registered and logged in to see this image.] .Ja pomalo iscrpljeno,Mihajlo mi lose spava po noci,nekad se probudi 5x a nekad 15x .A on cim se javi ja budna.I mi cemo ovih dana kititi jelku,obozavam predstojece praznike,posebno Bozic.Samo da nam sneg to sve docara. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Bravo Laki,on vec veliki decko,nema zezanja Sanjice suuuper za vas dvoje,bas mi drago,vidis da se trud isplatio! A je l pijes nesto za nadolazenje mleka ili? Pupu da ga ne ureknem super napreduje!
Tina- Urednici
Super caco,tako je moj Laki napredovao,sto znaci da ti je mleko super! a za iscrpljenost ti verujem,ja sam za svih 20 meseci dojenja bila jako malaksala,ali cim budes prekinula(doji sto duze),polako ces se vratiti u formu Da,praznicna atmosfera je meni predivna,puna veselja,srece i iznenadjenja:)
Brana- Admin
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu