Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+12
Doktorka
Brana
Gaga
Maja.
Crnokosa
Julija.
jagodica
Tina
Caca
Bubi89
Maca
Zverka
16 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
e pa bas lepo,sigurno jedva cekate! Lenica,hvala Bogu,ide prvi put kuci 7og aprila jedva cekamooo kako su decica? Ti?
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Verujem da jedva cekate
Mi smo super!Privikli se na vrtic,sad nam je to vec normalno,i sto je najbitnije vole da idu.Bice nam malo dalje kad se preselimo,jedno pola sata metroom do vrtica,a odavde nam je pet minuta pesaka,ali ja ne bih da menjam vrtic zato sto su se deca taman fino navikla,a bice im dosta sto menjamo stan....neznam mozda tek od septembra krenu u drugi vrtic.Moj kurs nemackog za medicinu se zavrsava 7 februara i vec mi je zao bas sam se navikla na kolege,profesora...
Mi smo super!Privikli se na vrtic,sad nam je to vec normalno,i sto je najbitnije vole da idu.Bice nam malo dalje kad se preselimo,jedno pola sata metroom do vrtica,a odavde nam je pet minuta pesaka,ali ja ne bih da menjam vrtic zato sto su se deca taman fino navikla,a bice im dosta sto menjamo stan....neznam mozda tek od septembra krenu u drugi vrtic.Moj kurs nemackog za medicinu se zavrsava 7 februara i vec mi je zao bas sam se navikla na kolege,profesora...
sissi- Senior na forumu
- Datum rođenja : 19.06.1981
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 43
Dobro jutro drage,kako ste,sta radite? Moje dete nece vise da spava samo,nocu place iako je sisala,i cim je uzmem ona cuti i spava! Jadna ja,ledja ne osecam,sva sam se ukocila
Tina- Urednici
Dobro dan.Ih Tino mali zafrkanti su to. [You must be registered and logged in to see this image.]I Mihajlo u toku noci kad se probudi,retko kad hoce zaspati ako mu dam dudu,uvek ocekuje da ga uzmem.I ja ga uzmem 1min,i vratim u krevetac,znam drugacije ne moze.Mene nesto boli glava.A sneg nam je napadao bas,oko kuce je radna akcija,ciste sneg.Miki spava,ja sad odoh skuvati kafu. [You must be registered and logged in to see this image.]Eve i za tebe jedna [You must be registered and logged in to see this image.]. [You must be registered and logged in to see this image.] za tebe i Lence.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Dobar dan drage moje!
Mi smo se sada vratili iz setnje,malo se grudvali,isetali,izigrali na snegu...sve u svemu bilo nam je lepo...
Tince to je period kada traze utociste kod roditelja nocu,tako sam ja Lakija premestala nocu iz krevetica kod nas u krevet,i on je uz siku spavao celu noc,i tako je i dan danas, samo sada drzi siku,meni je to lepo,nekako ne bih mogla sada spavati bez njega,jer znam docice vreme kada ce se odvojiti od mene i taj period ce biti samo lepa uspomena,zato je sada treba iskoristiti
A i citala sam jedno vrlo zanimljivo istrazivanje sa kojim se slazem,evo i vi procitajte,naravno to je moje razmisljanje, da me ne shvatite pogresno...BEBE TREBAJU DA SPAVAJU SA MAJKOM DO TRECE GODINE
Mi smo se sada vratili iz setnje,malo se grudvali,isetali,izigrali na snegu...sve u svemu bilo nam je lepo...
Tince to je period kada traze utociste kod roditelja nocu,tako sam ja Lakija premestala nocu iz krevetica kod nas u krevet,i on je uz siku spavao celu noc,i tako je i dan danas, samo sada drzi siku,meni je to lepo,nekako ne bih mogla sada spavati bez njega,jer znam docice vreme kada ce se odvojiti od mene i taj period ce biti samo lepa uspomena,zato je sada treba iskoristiti
A i citala sam jedno vrlo zanimljivo istrazivanje sa kojim se slazem,evo i vi procitajte,naravno to je moje razmisljanje, da me ne shvatite pogresno...BEBE TREBAJU DA SPAVAJU SA MAJKOM DO TRECE GODINE
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
pa to je lepo,ali gde ce tata da spava? ne znam vas,ali mene ledja otkidaju jer ona sisa a ja moram da drzim ravnotezu da ne padnem na nju napred i da ja se ne izvrnem na ledje i tako je odvojim od sike! Sta mi radite,kako su decica? Caco kako Mita,je l siki?
Tina- Urednici
Mi imamo bracni krevet pa mozemo svi troje da stanemo,a znam da je nezgodno za polozaj,ja sam 20 meseci spavala na levoj strani zbog dojenja,razumem te....naravno da postujem svaciji stav,sto se kaze sve ima svoje mane i prednosti.
Moj Laki se trenutno igra sa dedom i njegovim alatom a ja spremam rucak,pa dok se sve krcka,ja virnem ovde...
Tince jel i kod vas pada sneg?Kako si ti?
Moj Laki se trenutno igra sa dedom i njegovim alatom a ja spremam rucak,pa dok se sve krcka,ja virnem ovde...
Tince jel i kod vas pada sneg?Kako si ti?
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
ja umorno malo Brance,moji otisli za Srb,zaova mi radi i muz pa sve palo na mene. I za moje i za njeno dete i kuca i sve. Ovde ni s od snega nismo videli,pada kisa,tmurno. ..
Tina- Urednici
Kod mene je obavezno upaljen tv i budim mm-da mene budi ukoliko zaspim dok dojim Mihajla. [You must be registered and logged in to see this image.]Miki moj siki,mnogo mu je bolje od kad je popio antibiotik,upala je prosla.Sad spava,nocas nije spavao,rukica ga sigurno bolila.Citav dan mi je pospan,i iscrpljeno deluje,a ja paranoicna pa sve se bojim nesto mu fali.Tino vakcinises li ti Lenu?Brance ti Lakija?Bubim vas sve.Tina ::pa to je lepo,ali gde ce tata da spava? [You must be registered and logged in to see this image.] ne znam vas,ali mene ledja otkidaju jer ona sisa a ja moram da drzim ravnotezu da ne padnem na nju napred i da ja se ne izvrnem na ledje i tako je odvojim od sike!
Caca- Pocasni clan
Da,da obavezno,sad u subotu prima 2,proslog meseca isto 2....
Tina- Urednici
Makice!
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Ooo macika
Pocela sam da radim u kinesku radnju, smrzavam se tamo i kad dodjem kuci ne mogu da se ugrejem i sva sam nikakva, glavu ne mogu da dignem. I to ne od umora nego od hladnoce. Ludnica! Trebaju nam pare i moram da trpim. Ma sve mi ide nizbrdo... Jbg moram da se pozalim. Nista ne ide onako kako smo se nadali!
Pocela sam da radim u kinesku radnju, smrzavam se tamo i kad dodjem kuci ne mogu da se ugrejem i sva sam nikakva, glavu ne mogu da dignem. I to ne od umora nego od hladnoce. Ludnica! Trebaju nam pare i moram da trpim. Ma sve mi ide nizbrdo... Jbg moram da se pozalim. Nista ne ide onako kako smo se nadali!
Maki drzi se. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
E Makice,bas strasno mogu misliti kako vam je! Drzi se mila! Sta mi radite zenske? Mi se sada vratili sa vakcine,2 je primila mrva moja,ali nije puno plakala sada ima 6.600g i dugacka 65cm i nema vise upalu usiju
Tina- Urednici
Bravo za macu malu.Mi pregledamo kolica,svekar i svekrva kupili.J bolesna,a i Mihajlo kasljuca,nosic zapusen.Samo nek su ih usi prestale,ostalo cemo lako.Kako si ti?Kakvo je vreme kod vas? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Ovde ponovo vlada neki novi grip,katastrofa! I Leni malo zapusen nosic,ali sva sreca nije otislo na pluca,cistim joj redovno! Pij cajice i vitamin c,cedi limun... ja sam dobro,sinoc sam legla u 21h sa Lenom pa sam se malo odmorila,ovde je vreme tmurno,samo sto ne padne kisa ali nije bas toliko hladno! Stavi neke novi slicice da vidim tog lepotana
Tina- Urednici
Ne smem limun jos uvek [You must be registered and logged in to see this image.] ,bojim se opet ce dobiti proliv.Zivim na vocu,krompiru i mesu.Slikat cu ga,pa cu ubaciti slike.A ti nam ubaci neku svoju,nismo te dugo videle. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
od jedne limunadice? stvarno? nisam znala za to,ja pijem,Lena nema proliv...
Tina- Urednici
Bas je osetljiv,pojedem parcence nase domace kobasice koja je malo ljuta,obavezno dobije grceve,i stolica mu postane retka.Bas vodim racuna.Jednom sam popila Schweppes i bio belaj.Ovih dana cu mu poceti davati cvrstu hranu,pa cu postepeno i ja poceti jesti.
Caca- Pocasni clan
joj mila,strasno bas pricam Igiju sinoc,kako ja uopste ne pazim sta jedem,pijem gazirano i apsolutno sve jedem,sem ljutog i da kucnem u drvo,Lena nista,niti grcevi niti retka stolica,a mleka na izvoz i bas masno,obavezno jednom nedeljno proveravam kakvo mi je mleko...
Tina- Urednici
Zeneeeeee, sta se radi, sta ima ?
Jedva cekam da za jedno 10ak dana popravim laptop, pa da se druzimo
Nama rodj u subotu, pa sam sva oko toga... Mada kuci cemo, samo za najblize, al opet...
Kad pre prodje godina, cooovece...
Jedva cekam da za jedno 10ak dana popravim laptop, pa da se druzimo
Nama rodj u subotu, pa sam sva oko toga... Mada kuci cemo, samo za najblize, al opet...
Kad pre prodje godina, cooovece...
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Baaaaarbiiiiiiiiiiiiii
Tina- Urednici
Tinceeeee
Sta ima mila?
Sta ima mila?
Bubi89- Urednici
nista,evo uspavala Lenu i sada po sajtovima narucujem joj garderobu,a vi? kako ste mi? E sad sam ja zaludjena za Minnie kao ti za Vini
Tina- Urednici
xD Ako ako, mi cemo sad da predjemo na Mickeya, nema vise Vini za vece bebe :/ Joj videla sam u Disney store prelepe stvari, za nas standard jesu skupe, ali prelepe :D bar za decake, za devojcice nisam gledala. Valjda ce za rodj da dobije neku kintu, pa da trosimooo
Mi hodamo, blebece kao lud, poceo je da me razume, tipa zna da kaze daj kad hoce nesti, i odgovara sa DA kad ga nesto pitam, tipa da li kaki i td
Porastao je samo tako
cekamo lepo vreme da svrljamo po ceo dan, i tako Kako nam je Lence?
Mi hodamo, blebece kao lud, poceo je da me razume, tipa zna da kaze daj kad hoce nesti, i odgovara sa DA kad ga nesto pitam, tipa da li kaki i td
Porastao je samo tako
cekamo lepo vreme da svrljamo po ceo dan, i tako Kako nam je Lence?
Bubi89- Urednici
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu