Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaVreme za drugo dete?!
5 posters
Strana 1 od 1
Vreme za drugo dete?!
Po vama,kada je idelano vreme za drugu bebu,koja je razlika izmedju dece najbolja? Ja bih volela za par meseci da ostanem trudna,a onda nesto razmisljam,da li ce toj bebi biti dovoljno toga sto je ostalo u meni,s obzirom da je Lena sve najbolje pokupila?! ili se sve to koliko toliko vratilo u normalu?
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Re: Vreme za drugo dete?!
To najbolje da odes na pregled...Ja iskreno ne bih jos jer je Mita ipak jos mali a i ja nisam spremna...ali sticajem okolnosti sam da kazem primorana pa sto da ne....Nece drugoj bebi a ni Miti nista faliti...U neku ruku bice blizi uzrastu i od jedno se resiti pelena....
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Kada je meni muz predlagao drugo dete Nikolina je imala 10 meseci ''pogodili'' smo iz prve bila sam bas uplasena kako cu sta cu...ali sve je doslo ne svoje, mala razlika je dobra i za prvo dete bar sto se u nasem slucaju tice Nikolina nismo bas razmazili kao sto bi da nije dosao Djordje, samostalnija je pazljivija...
Naravno, sve to nije ni tako lako ali ako imate pomoc moze da bude...
Naravno, sve to nije ni tako lako ali ako imate pomoc moze da bude...
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Meni je moj doktor objasnjavao da je organizmu zene posle porodjaja potreban oporavak isto toliko koliko se crpio tokom 9 meseci trudnoce - do godinu dana..Ja delim to misljenje,jer ipak treba vremena da se sve vrati u normalu(hormoni,materica,kilaza,bioritam...),pogotovo ako mama doji.A dojenje se mora prekinuti ako se desi druga trudnoca,sto ja opet ne bih uskracivala prvom detetu do godinu dana,ako se ima mleka naravno...Ja sam dojila 20 meseci,i osecam da mi je potreban oporavak,a i sa dva mala deteta mislim da je dosta teze...treba se svakom jednako posvetiti,sto je nemoguce...Zato cu ja napraviti razliku sigurno 3-4 godine,kada se Laki malo osamostali,do druge bebe... Opet,to je moje razmisljenje,mislim da svako treba da uradi kako oseca i kako misli da je najbolje...
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Pa da,svesna sam da nije lako,ali kao sto Coca kaze,ako imas pomoc nije tesko ;) i sto kaze prija,kad si pelenama u pelenama si hehe,a svakako se i slazem da organizmu treba oporavak,ali ako se desi,desi ;)
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Tina ::Pa da,svesna sam da nije lako,ali kao sto Coca kaze,ako imas pomoc nije tesko ;) i sto kaze prija,kad si pelenama u pelenama si hehe,a svakako se i slazem da organizmu treba oporavak,ali ako se desi,desi ;)
Tako je prijo moja....uostalom ako vas dvoje mislite da ste spremni svacija je rec suvisna.
Upravo sam se vratila od kumova,oni su dobili troje u roku od 4 godine i da vidis kako je lepo videti takvu porodicu gde bogatstvo lezi bas u njihovoj deci.Kuma kaze da joj je svaki dan ispunjen i da joj nista nije tesko....
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Ja cu da cekam da mali napuni 4g. Prvo, zbog toga sto zelim prvo samo njemu da se posvetim. Drugo, obozavam bebe, i kad bi sad drugo, opet bi se za 4-5g. zazelela i opet rodild, a nemamo neke ogromne plate, a ja ne zelim da imam puno dece i da zive bedno. Onda, cekam da imam stalno zaposlenje, da se preselimo u veci stan. Ja sam takva da volim da mi dete ima sve najlepse i najbolje, a trenutno pard, da to puzim jos jednom, nema. Sa druge strane, doterala sam liniju i td, i ne bih bar jos koju god da je kvarim :p Ali sve ovo pricam jer ima vremena, mlada sama. Da sam starija verovatno bih drugacije postupila.
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Similar topics
» Krajnje vreme je...
» Pravo vreme za vrtic?!
» Vreme za bebine prve sokice
» Da li bi usvojile dete?
» Kako da dobijete dete željenog pola?
» Pravo vreme za vrtic?!
» Vreme za bebine prve sokice