Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+17
Bubica
the Lily
makicaaa
bilja
ptica
Etna
jagodica
Nataša.V
Bubi89
Tina
tina191
Maja.
Caca
Maca
Brana
Crnokosa
Julija.
21 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
jos 16 dana :D
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Hocu i ja negde da idem za 16 dana
E da vas pitam, da li amlog da vodim kod lekara, kasljuca, ne stalno, ali na 3-4min se zakaslje... Od sinoc tako... Nocas nije kasljao... Reko ne znamd a li da ga vodim zbog bolesne dece, da ne navuce samo jos nesto gore, a opet, ne znam sta kasalj moze da znaci, nikad nije kasljao do sada :/ Jeli smo u nedelju i subotu sladoled... :/
E da vas pitam, da li amlog da vodim kod lekara, kasljuca, ne stalno, ali na 3-4min se zakaslje... Od sinoc tako... Nocas nije kasljao... Reko ne znamd a li da ga vodim zbog bolesne dece, da ne navuce samo jos nesto gore, a opet, ne znam sta kasalj moze da znaci, nikad nije kasljao do sada :/ Jeli smo u nedelju i subotu sladoled... :/
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
verovatno mu se grlo malo iziritiralo,nije to nista. Ako vidis da bas bas kaslje vodi ga. Daj mu malo vode,mozda ga grebucka nesto. Je l mu ne sisti u grudima kada se zakaslje? Pa za 16ak dana ces kod mene na jezero
Tina- Urednici
Pa koliko cujem ne sisti...
Na jezerce, mmmm
Na jezerce, mmmm
Bubi89- Urednici
Skuvaj u neki cjic beli slez na primer.
Cek Tince jel i ti putujes za 16 dana?
Cek Tince jel i ti putujes za 16 dana?
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
da mila :D 7.aprila krecemo.
Tina- Urednici
A mi 8og ujutru u 3:20h
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
Vodi ga dr,moj je tako malo kasljucao,pa predje u bronhitis.Bolje da mu da neki sirup na vreme.Bubi89 ::Hocu i ja negde da idem za 16 dana [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Bili smo, nema nista, grlo nije crveno, lepo dise, nista ne skripi... A i manje kaslje sad..
Bubi89- Urednici
Dobro je.Sta radite?Ovo moje zgebe samo se dere.A meni glava puca jos od juce.
Caca- Pocasni clan
Nista, dosli, jeli, sad ga teram jos da jede, posto samo brljavi... Uzas.. Poludecu sa tim njegovim jelom... Jbte sve bebe iz drustva nas prestigle sa kilazom, a mladje po 3-4m... Mada dr kaze da je ok sa kilazom...
Ja sam sva nesto nervozna... I on se ceo dan dere, za park je postao nemoguc, samo hoce na vrtesku, a veca deca, pa se samo guraju, ne smem da ga pustim... Grrrr
Ja sam sva nesto nervozna... I on se ceo dan dere, za park je postao nemoguc, samo hoce na vrtesku, a veca deca, pa se samo guraju, ne smem da ga pustim... Grrrr
Bubi89- Urednici
Ma nemoj da se nerviras cico.On ce jesti koliko mu je dovoljno(ko da ti to vec ne znas [You must be registered and logged in to see this image.] )Moj Mihajlo ima 5 mjeseci a 8kg,a zaovin mali 9 mjeseci a ima 7600gr.Pusti Lakija,vidis da hoce u manekene.Nece da se ugoji mnogo pa da ne moze u korak sa modom,eeee.
Caca- Pocasni clan
E lepo me nasmeja
Kako tvoj svrca inace?
Kako tvoj svrca inace?
Bubi89- Urednici
Kazu djeca nista ne znaju do tamo 7-mog meseca,ne mogu da manipulisu?Ovaj moj je rodjeni manipulator!Sve kapira i manipulise mnome kako hoce ja sam roditelj zrtva djeteta.Ako smo isli napolje nece u kucu,samo da ga nosam gnjavim i pricam mu,msm nije meni tesko al' treba nesto jesti danas.Po noci idalje ista prica,ja mu kazem spavaj MIhajlo on pocne da guce i smije se,pruza ruke.I tako kad odem kod mojih majka me prepoznati nece zbog podocnjaka.Smrsala sam na 66kg,ima vajde od nosanja tegica od 8kg.Mada vec rekoh kosmodisk za 2 god ide obavezno,jos je i na rate,trebam ga sad vec naruciti.
Caca- Pocasni clan
Mog muz nosa, ja to ne fermam ni 2pare, ali dok je bio mladji jesam, jer ipak kao beba, a sad, kad vec zna sve, nosam ga samo kad se mazimo, ovako samo zeza, dosade mu igracke, odma da se nosi... E pa neces ga majci A inace poludecu sa njegovom sisom, navukao se zestoko... Ne znam kako cu mleko da zaustavim, ludim...
A isto je namazan zestoko, uh uh... Cim cuje popodne ulazna vrata, odma staje sa dotadasnjim aktivnostima, na vrata, kuka, i dize Dusanu ruke da ga nosi...
Al cuti, eto dobre strane toga, skidaju se KG Ja sam tako njega kad je bio maldji nosala, setala po ceo dan, nocu nisam spavala, i td, i eto, isplatilo se :p
A isto je namazan zestoko, uh uh... Cim cuje popodne ulazna vrata, odma staje sa dotadasnjim aktivnostima, na vrata, kuka, i dize Dusanu ruke da ga nosi...
Al cuti, eto dobre strane toga, skidaju se KG Ja sam tako njega kad je bio maldji nosala, setala po ceo dan, nocu nisam spavala, i td, i eto, isplatilo se :p
Bubi89- Urednici
Imas onu inekciju,al sta ces kad zatrazi pa vriska 5 dana,dok se ne navikne?Polako ga odvikavaj.A i Mihajlu igracke i konkretno sve dosadi za par minuta.I ja cu mog nejvjerovatnije godinu dana dojiti.
Caca- Pocasni clan
Ma necu to, jer je na nekoj hormonskoj bazi, ne znam ni sama... Idem sl.mesec kod DR pa cu sa njom da vidim sta i kako... Da mi ona kaze sta je najbolje...
Joj nama da nema BABYtv ne znam sta bih
Joj nama da nema BABYtv ne znam sta bih
Bubi89- Urednici
Eee caj od zalfije zaustavlja laktaciju.Proguglaj malo o tome.
Caca- Pocasni clan
Bubi89- Urednici
gde ste mile moje? Ja sad stigla iz setnje,okupala Lenu i uspavala je i sad jedem jagodice bila sa svekrom mojim malo u shopping,bas nam bilo super. Joj Caco slazem se za KOSMODISK. Meni 2 trebaju,haha.
Tina- Urednici
Ajde bre, kakav diski, pa niste tetke bre... Mlade, jedre, rumene, i sad ste nasle disk da trebate
Sta ima zemskeee... Ja se svadjam sa muzem celo vece... Samo me nesto smaaara... Sin me nervira, za ceo dan pojeo cinicu kacamaka par zalogaja sendvica, i 2 plazme... Mada sikio je, al to ako je posikio 50ml... Ludiiiiim
Sta ima zemskeee... Ja se svadjam sa muzem celo vece... Samo me nesto smaaara... Sin me nervira, za ceo dan pojeo cinicu kacamaka par zalogaja sendvica, i 2 plazme... Mada sikio je, al to ako je posikio 50ml... Ludiiiiim
Bubi89- Urednici
hahaha,bezi bre,pa ja i jesam tetka sada,nisam vise mlada i jedra ja spremila muzu rucak sutra za posao,pa da operem sudove i na spavanjac,bas mi se nesto spava,danas sam sebi dala oduska,nista po kuci pipnula nisam,ceo dan sam bila napolju ali zato sam ga sutra nadrljala... sto te bre Barbi nervira muzic? i nemoj da se nerviras za Lakija,hoces da bude debeoooo? Pusti ga,zna on kad je gladan,on sada vise raste u duzini nego u sirini ;)
Tina- Urednici
NAravno da je bolje da je mrsa, ali kao beba od god dana treba 3obroka i dve uzine da ima, a ja se radujem kad jede 3x...
A muz.... ma sitne svadje
A muz.... ma sitne svadje
Bubi89- Urednici
moj evo spava na dvosedu,a taman sam se lepo pripremila za khm.... izgleda nista od toga! Jao zaova me depilirala prekosinoc,htela sam da umreeeem! Ali sad mi lepo,glatko sve kao bebina guza
Tina- Urednici
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu