Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+13
Julija.
Suzy89
Crnokosa
Maca
Brana
Bubica
jagodica
Caca
Nataša.V
Bubi89
makicaaa
Nensy85
Tina
17 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Ovde pored je Brazilska ambasada, pa imaju zivu muziku, nesto slave, prosto uzivam
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
heheh,blago tebi kod nas su radovi,pa ne mozemo ni tv da gledamo,bar gledam sta cemo Leni za rodjendan i dekoraciju,sta da radim... kako ti seka? je l se priprema za porodjaj polako,kad joj termin? je l se odlucili za ime?
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Termin joj je 10.10
Ok je, mada joj dr opet vratio utrogesten, kada lujka ne zna da miruje po naredjenju
Priprema se polako, kupuje i tako
Bice Snezana, po nasoj kevi
Meni je tako krivo sto nismo Lakisin prvi rodj negde slavili, ali i da jesmo ne znam da li bi uspeli, jer je taj dan ovde bilo zuasno nevreme, ceo grad stao zbog snega i mecave, uzas, pola nam ni ovako nije doslo,a drugarica sto je isti dan slavila nij ni proslavila, odkazali joj igraonicu... Tako da.. A i nema dece za igraonicu... Neka, za krstenje cemo vece nesto
Ok je, mada joj dr opet vratio utrogesten, kada lujka ne zna da miruje po naredjenju
Priprema se polako, kupuje i tako
Bice Snezana, po nasoj kevi
Meni je tako krivo sto nismo Lakisin prvi rodj negde slavili, ali i da jesmo ne znam da li bi uspeli, jer je taj dan ovde bilo zuasno nevreme, ceo grad stao zbog snega i mecave, uzas, pola nam ni ovako nije doslo,a drugarica sto je isti dan slavila nij ni proslavila, odkazali joj igraonicu... Tako da.. A i nema dece za igraonicu... Neka, za krstenje cemo vece nesto
Bubi89- Urednici
Hvala! Kuckamo se za 3 nedelje!
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Maco,lepo se provedite i odmorite! Ljubim vas
Tina- Urednici
Vece zemske, sta se radi?
Bubi89- Urednici
ej mila,sta mi radite? ja evo gledam koju cu tortu za Lenin rodjendan i kakvu dekoraciju,prosto ne znam za sta da se odlucim kada je sve lepo sta ima kod vas? Kako je Lazar?
Tina- Urednici
Uzmi joj neku sa Mini :D Mice mo sada za drugi u obliku Mikijeve glave
Ja sinoc zaspala
Lepo sam se naspavala napokon, budnuo se samo 3x
Dobro napredujemo bez sike, a mleka sve manjeeee
Ja sinoc zaspala
Lepo sam se naspavala napokon, budnuo se samo 3x
Dobro napredujemo bez sike, a mleka sve manjeeee
Bubi89- Urednici
e super. Pa naravno da cu Mini mi juce bili na vakcini,dr mi rekao da cim odlucim da prekinem sa dojenjem da je odmah odbijem i stavim u krevetac. Plakace 2,3,7 dana ali posle ima da spava po celu noc u krevecu. Pa videcemo... A ovde ne daju nikakve tablete za prestanak mleka,jer mi kaze da ne valja. Samo dok se tusiram pod mlazom vruce vode da se izmlazam,svaki put sve manje i da manje pijem tecnosti i samo ce stati
Tina- Urednici
Da da, pa i meni dr rekla ne ne i ne, a ova u bolnici kao da uzmem... ali evo, samo polako staje, pu pu da ne ureknem
Samo obucem uuuuzki topic, hladne obolge, preko noci kupus, i jednom dnevno izmlazam malo, i eto
Sta mi radi lepotica?
Samo obucem uuuuzki topic, hladne obolge, preko noci kupus, i jednom dnevno izmlazam malo, i eto
Sta mi radi lepotica?
Bubi89- Urednici
OOo zenskice gdje ste?Mene kicma rasturi,juce imali citav dan goste,danas pospremali,cistili.Sad slusam muziku,i ceznem za srednjoskolskim danima [You must be registered and logged in to see this image.] .Uhhh...Sta ima jos kod vas?Lencetu ce rodjendancic uskoro,za cas godinica.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
cao draga moja,kako ste mi? Sta radi lepotan? Brzo prodje mila,leti vreme. Ja evo nesto da gricnem,spremala sam papire za sutra,idem da produzavam fr papire. Lenu uspavala i tako. Danas sam se merila,stigla sam na kilazu kao i pre trudnoce
Tina- Urednici
E dobra si.Mi bili napolju,ljuljali Mihajla bar h vremena.Sad usli istusirala ga,pa treba nam doci mm rodjaka sa djecom.Citav dan govorim ne ne,a on odgovara da da. [You must be registered and logged in to see this image.]Daljinski lupa o pod da bi ispale baterije [You must be registered and logged in to see this image.],onda bi ih u usta i taka zeza po citav dan.Ovih dana ga trebam voditi na vakcinu i tako.Sta radi Lence,nema mira? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Hahahah, sto mi to za daljinski pooooznato xD Moj je to svaki dan tako, dok nije sje**o poklopac, pa sam na kraju morala da ga zalepim da ne bi ispadao
Bubi89- Urednici
Dobro vece,ima li koga drage moje?
Tina- Urednici
Dobro jutro
Sta se radi?
Sta se radi?
Bubi89- Urednici
Spremanje za posao, spremanje deteta za skolu, spremanje rucka.....aaaaaaaaa.....ludim, vidim vec da ce dan biti grozan!!!
makicaaa- Pocasni clan
- Datum rođenja : 06.01.1984
Datum upisa : 18.04.2012
Godina : 40
A ja ne znam sta cu od dasade... Cekam jedan h pa da idemo da setamo i u park... Trebam i aj da spremam rucak a mrrrrrrzi me uzasno...
Trebam patike da idem malom da kupim, a jos nema jesenjih, sve neke plitke -_-... Jakne sve ruzne, katastrofa za decu, ne znam sta da radim...
Muke moje
Trebam patike da idem malom da kupim, a jos nema jesenjih, sve neke plitke -_-... Jakne sve ruzne, katastrofa za decu, ne znam sta da radim...
Muke moje
Bubi89- Urednici
gde ste zenske,sta ima?
Tina- Urednici
'Bem ti ja nas forum kad svaka dodje i napise gde ste zene!!!
Bubi89- Urednici
pa kad nigde nikoga nema,sta drugo da napisem sta radis Bubi? Kako Lazar? Ja uspavala Lenu i sada stavila presu da se greje da peglam
Tina- Urednici
Ma ne samo ti, svaka kad dodje
Evo nista, slusamo Lazara kako prica sa TVom i smejemo se
SMor zivi...
Ti to ides negde pa se peglas ili onako
Sta radi Lenica?
Evo nista, slusamo Lazara kako prica sa TVom i smejemo se
SMor zivi...
Ti to ides negde pa se peglas ili onako
Sta radi Lenica?
Bubi89- Urednici
Hahaha i ja sam morala zalepiti,pa mi sad mnoogo cudno kad baci a baterija nigdje.Kod nas citav dan padala kisa,pala temperatura (ne znam bas koliko)bas je hladno.Sledim se kad pomislim da nam ide zima.Volim ja zimu(malo,radi pahuljica)ali ne volim sto cu pola dana biti zatvorena u kuhinji sa ostalim clanovima nase "divne" porodice.Ja sam malo sarkasticna.A cujte ovo,u nedelju dolazi predsednik RS da javno podrzi mog svekra,kojeg je stranka kandidovala za odbornika [You must be registered and logged in to see this image.].Cuj dolazi predsednik RS njega da podrzi [You must be registered and logged in to see this image.] ,ja sam u cudu vec par dana.Nego kako ste mi,kako muzevi [You must be registered and logged in to see this image.],ima li kakve akcije [You must be registered and logged in to see this image.]?Mozemo i o zimnici,pa i o vanzemaljcima [You must be registered and logged in to see this image.].Pa da ne bude samo:"Sta ima zenice".Bubim vas sve,ja ovako raspolozena.Bubi89 ::Hahahah, sto mi to za daljinski pooooznato xD Moj je to svaki dan tako, dok nije sje**o poklopac, pa sam na kraju morala da ga zalepim da ne bi ispadao [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
o mila moja,pa ti si mi bas raspolozena veceras blago tebe! Muzic i mali spavaju? Sta ti radis? ja peglam,kao u sauni sam heheh moj muz i Lena spavaju
Tina- Urednici
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu