Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+13
Julija.
Suzy89
Crnokosa
Maca
Brana
Bubica
jagodica
Caca
Nataša.V
Bubi89
makicaaa
Nensy85
Tina
17 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Bas to... Ne znam sta cekaju... Da im bude 15g braka pa da se caste jednom bebom
A najgore mi je kada sprcaju skoro 4 danke u dupe, i posle ne mogu nista, i onda kukaju sto moraju na VTO i ostalo.. Pa zna se kada i do kada je zena plodna. To sto one cekaju ne znam sta...
I uglavnom kasnije tu decu(uspesnih matorih roditelja) cuvaju dadilje, odrastu uz njih... Zalosno...
A najgore mi je kada sprcaju skoro 4 danke u dupe, i posle ne mogu nista, i onda kukaju sto moraju na VTO i ostalo.. Pa zna se kada i do kada je zena plodna. To sto one cekaju ne znam sta...
I uglavnom kasnije tu decu(uspesnih matorih roditelja) cuvaju dadilje, odrastu uz njih... Zalosno...
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
Ma da, lepo kaze moja baba deca se cuvaju kad je zena mlada a ne kad omatori pa ne moze ni sebe da smisli.
Naravno ima izuzetaka, zavisi od situacije... ali danas su uglavnom sebicni ljudi...
Naravno ima izuzetaka, zavisi od situacije... ali danas su uglavnom sebicni ljudi...
Zenske pa nemoj te tako strogo
Svako ima svoj zivot i kroji ga kako on zeli, da li ce se neko udati pre ili kasnije njegova stvar.
Takodje, nije uvek problem kod zena kad ne mogu da imaju decu, ima tu i druge polovine. Osim toga bitno je da se u zivotu postane roditelj a u kojoj godini to je najmanje vazno jer bolje ikad nego nikad.
Ja sam licno protivnik i kada mnogo mladi stupaju u brak. Posebno muskarci, po meni su oni nezreli pre 30e (cast izuzecima).
Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje.
Svako ima svoj zivot i kroji ga kako on zeli, da li ce se neko udati pre ili kasnije njegova stvar.
Takodje, nije uvek problem kod zena kad ne mogu da imaju decu, ima tu i druge polovine. Osim toga bitno je da se u zivotu postane roditelj a u kojoj godini to je najmanje vazno jer bolje ikad nego nikad.
Ja sam licno protivnik i kada mnogo mladi stupaju u brak. Posebno muskarci, po meni su oni nezreli pre 30e (cast izuzecima).
Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje.
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Ne mislim ja na sve zene, pa normalno je da svako ima razlicitu situaciju, ali nazalost ima dosta ovih sebicnih u mojoj okolini. Evo mm i ja, mladi smo se uzeli, i trebali smo da cekamo bolju finansijsku situaciju zbog bebe... a sta ako bolje vreme ne dodje??? Snacicemo se, malo i drzava nek pripomogne!
Bas tako... Meni koliko treba para za bebu(moje zelje i prohtevi), da to cekam, docekala bih ako bih sve stavljala u stek, i izvadila za 30g
Za mene je mlado pre 20, a posle ok... A za muskarce zavisi... Moj muz ce sada 30g, a zreo je kao i pre 3g... Neko sazri ranije, neko kasnije, a neko nikada... Tako da...
Za mene je mlado pre 20, a posle ok... A za muskarce zavisi... Moj muz ce sada 30g, a zreo je kao i pre 3g... Neko sazri ranije, neko kasnije, a neko nikada... Tako da...
Bubi89- Urednici
Crnokosa ::Ne mislim ja na sve zene, pa normalno je da svako ima razlicitu situaciju, ali nazalost ima dosta ovih sebicnih u mojoj okolini. Evo mm i ja, mladi smo se uzeli, i trebali smo da cekamo bolju finansijsku situaciju zbog bebe... a sta ako bolje vreme ne dodje??? Snacicemo se, malo i drzava nek pripomogne!
Maki bolje vreme nikada nece doci,a o drzavi da ne pricamo.Ja sam iz dana u dan sve ogorcenija.Ne znam da li vise radimo ili vise dajemo drzavi,plin, struja radnici pa pdv.pa ovo pa ono.....Za tri godine potrosim neke pare na letovanje i na nuli smo....Kde bi lili da svake godine letujemo.Ne mogu detetu zdravstvenu da overim dok ne platim 30 hiljada.Tako da sve sto vase dete ima stvoricete vi,samo neka nam dopuste da zaradjujemo.Neka su oni nama zivi i zdravi a da li ce imati jedne ili dvoje patika nije bitno.
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Bas to macika, samo da je zdravlja. Ja nesto nisam ni isla na letovanja kao mala, tek u srednju i nista mi ne fali... mogu i bez toga! Ovo je haos, od 1.oktobra sve ponovo poskupljuje od hrane, kucne hemije do cigara... meni se place!
Gdje ste mace?Meni lijeva ruka otkazala,grci se po citav dan.Nije lako nosati djete od 11kg,srecom Mihajlo je prohodao 22-og,bas me iznenedio.Valjda ce sad malo manje biti na rukama.Sta ima kod vas?Maco kako je bilo na letovanju?Kako je Dimitrije? [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Cacikaaa, nema te bre nesto
Joj to za nosanje ti verujem.. I meni ruke odpadose.. Ali gledam sto manje da ga nosam
Cestitam za prohodavanje Izljubi mi ga puuuno
Sta radite inace? Ima li sta novo?
Joj to za nosanje ti verujem.. I meni ruke odpadose.. Ali gledam sto manje da ga nosam
Cestitam za prohodavanje Izljubi mi ga puuuno
Sta radite inace? Ima li sta novo?
Bubi89- Urednici
E mila moja,ja u poslednje vrjeme nikako nemam vremena za sebe.Po citav dan nesto radimo,ili sam sa Mihajlom,a sa njim ne mogu prici komp.Inace kod nas je sve po starom,nista novo.11-og nam je rodjendancic pa razmisljam sta cu sve spremati,bice mnogo gostiju.Kako si ti,sta ima?Sta radi mali ljepotan?Vi super prodjoste sa odvikavanjem?Ljubim vas puno [You must be registered and logged in to see this image.] .Tince,Maco,Crnokosa [You must be registered and logged in to see this image.]. .
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Caco, bas falis ovde... Zenice
Ja pravila torticu za moj rodjendancic, iako nemam sta da proslavljam.
Jubni Mihajla, moju vagicu...
Ja pravila torticu za moj rodjendancic, iako nemam sta da proslavljam.
Jubni Mihajla, moju vagicu...
eeej drage moje prijateljice,kako ste mi? Mi jutros stigli iz Beca,super je bilo,extra smo se proveli,sta ima kod vas?! Bas ste mi falile,ljuibim vas puno,puno
Sanjice,lepotan prohodao na Lenin rodjendan
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
gde steee?
Tina- Urednici
Caca ::E mila moja,ja u poslednje vrjeme nikako nemam vremena za sebe.Po citav dan nesto radimo,ili sam sa Mihajlom,a sa njim ne mogu prici komp.Inace kod nas je sve po starom,nista novo.11-og nam je rodjendancic pa razmisljam sta cu sve spremati,bice mnogo gostiju.Kako si ti,sta ima?Sta radi mali ljepotan?Vi super prodjoste sa odvikavanjem?Ljubim vas puno [You must be registered and logged in to see this image.] .Tince,Maco,Crnokosa [You must be registered and logged in to see this image.]. .
I mi cemo za drugi rodj nesto vece... Ali kako je krenula situacija sa cenama i td, mozda i ne
Ja se evo dosadjujem... Mali se igra sa tatom
Joj super smo prosli, pu pu, Bogu hvala
Eto, trebala mi jedna upala da presecem
Bubi89- Urednici
Tina ::eeej drage moje prijateljice,kako ste mi? Mi jutros stigli iz Beca,super je bilo,extra smo se proveli,sta ima kod vas?! Bas ste mi falile,ljuibim vas puno,puno
Bec??? Pa kada ste vi to bili u Becu
Bubi89- Urednici
Vece zenske, sta se radi? Sta ima?
Kako decica, slusaju li za razliku od mog djavolka
Kako decica, slusaju li za razliku od mog djavolka
Bubi89- Urednici
ej mila,pa bili smo sada za vikend,tj u cetvrtak uvece smo krenuli,imali smo punoletstvo kod Igorove familije i taman obisli i moje,mislim da sam pisala da cu ici ... super smo se proveli,kako ste vi? Lena je djavolak isto,zamisli sada pocela da kao puzi,o Boze,sva je blesava i slabije se pusta. Sada citam bas novine na netu i ne mogu da verujem za ova poskupljenja,pa gde ce vise mamicu im njihovu! ovo je strasnooo
Tina- Urednici
Uzas blagi... Ne znam dokle ide ovo...
Znaci uzivali ste, bas vas briga Ja jedva cekam da jos malo porastemo pa da vam dodjemo u goste
Joj i Lazar sad ponekad puzi, hahah, nasao kada ce
Blesavi su totalno
Sta ovako ima? STa ti radis inace? Igor?
Kakvo je tu vreme?
Znaci uzivali ste, bas vas briga Ja jedva cekam da jos malo porastemo pa da vam dodjemo u goste
Joj i Lazar sad ponekad puzi, hahah, nasao kada ce
Blesavi su totalno
Sta ovako ima? STa ti radis inace? Igor?
Kakvo je tu vreme?
Bubi89- Urednici
Sta ima zenice,ja kad udjem nigde nikoga....A bas mi se druzi!
Maca- Urednici
Evo ja sam tu
Sad nahranih malog, jedva, pa reko malo da pisnem nesto
Sta radis? Mita?
Sad nahranih malog, jedva, pa reko malo da pisnem nesto
Sta radis? Mita?
Bubi89- Urednici
Mita zaspao..Isli smo kod muzeve sestre i bas se umorio.
Stralno trazi jaja da jede,ne znam sta cu vise...Samo jaja ako mu ne spremim nece nista drugo osim mleka.A izbegavam da mu dajem...Jeste dobro vas troje?
Sta ima?
Stralno trazi jaja da jede,ne znam sta cu vise...Samo jaja ako mu ne spremim nece nista drugo osim mleka.A izbegavam da mu dajem...Jeste dobro vas troje?
Sta ima?
Maca- Urednici
MA nek jede dete, ja sam kao mala zivela na jajima Secam se, odem kod babe, i trazim da mi mucka u njenoj serpici Svaki dan 2kom. Uzas. PA mi jedno vreme branili..
Ok smo, dosadjujemo se, i tako... Kako je tvoj muz sada? Jel sve ok?
Ok smo, dosadjujemo se, i tako... Kako je tvoj muz sada? Jel sve ok?
Bubi89- Urednici
Jeste,dobro je hvala Bogu.Treba da radi kontrolni skener ali sve zauzeto na VMA za ovu godinu...Pa mora privatno.Prima hormonske injekcije,seksamo se kao ludi pa mozda i stigne beba....
Maca- Urednici
Dace Bog, stici ce
E ti lekari su stvarno debili, muka mi je vise...
Kao sto meni nece da daju uput za UZ srca, kao nemam indikacije, eeee, budale, a meni lose... I sad moram privatno...
E ti lekari su stvarno debili, muka mi je vise...
Kao sto meni nece da daju uput za UZ srca, kao nemam indikacije, eeee, budale, a meni lose... I sad moram privatno...
Bubi89- Urednici
ej zene,evo me,Lena mi se budi,zapusio joj se nosic.
Barbi,mi vas cekamo Igi evo spava na dvosedu premoren je,dosli jutros u 4 a otisao na posao u a Dule? Maco,samo se vi seksajte pa jedna seka da bude ;)
Barbi,mi vas cekamo Igi evo spava na dvosedu premoren je,dosli jutros u 4 a otisao na posao u a Dule? Maco,samo se vi seksajte pa jedna seka da bude ;)
Tina- Urednici
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Strana 11 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu