Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+13
Julija.
Suzy89
Crnokosa
Maca
Brana
Bubica
jagodica
Caca
Nataša.V
Bubi89
makicaaa
Nensy85
Tina
17 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Super Tina!!
bambina, muzevi ce pre udariti na zenu nego na svoju mamicu (cast izuzecima). Ono sto sam ja zakljucila za 2 god braka jeste da majke koje imaju samo sinove nisu ni priblizno majkama koje imaju i zensku decu (opet cast izuzecima). Kao da nemaju osecanja i kao da nisu zene..uzas!!
I moja mama je svekrova ali ima potpuno drugaciji odnos prema snajci nego moja svekrova koja ima samo sina!!!
Caco, na sebe i dete ne daj jer tebe roditelji nisu odgajili da bi ti nekome bila sluga ili da bi te neko maltretirao a tm ako je hteo da zivi sa mamom nije ni trebao da se zeni! Ako nece da prica sa tobom i ne mora. I moja je hiljadu puta kukala da je bolesna, tj.folirala, samo da bi sin trckarao oko nje i da bi joj svi poklanjali paznju, i hiljadu puta je dizala nos al jednostavno nisam obracala paznju na to
Izvini ako sam malo gruba ali se uvek potresem oko ovakvih situacija jer cu mozda i ja imati cerku i ne bih nikada dozvolila da je neko maltretira a posebno neko ko joj nije niko i nista.
Opet, ti najbolje poznajes situaciju u kuci i odnose medju vama tako da odluku moras doneti sama. Ali pokusaj da razgovaras sa tm i objasni mu kako stvari stoje i ako imate mogucnosti negde da se preselite. To ce ti biti najbolje resenje.
bambina, muzevi ce pre udariti na zenu nego na svoju mamicu (cast izuzecima). Ono sto sam ja zakljucila za 2 god braka jeste da majke koje imaju samo sinove nisu ni priblizno majkama koje imaju i zensku decu (opet cast izuzecima). Kao da nemaju osecanja i kao da nisu zene..uzas!!
I moja mama je svekrova ali ima potpuno drugaciji odnos prema snajci nego moja svekrova koja ima samo sina!!!
Caco, na sebe i dete ne daj jer tebe roditelji nisu odgajili da bi ti nekome bila sluga ili da bi te neko maltretirao a tm ako je hteo da zivi sa mamom nije ni trebao da se zeni! Ako nece da prica sa tobom i ne mora. I moja je hiljadu puta kukala da je bolesna, tj.folirala, samo da bi sin trckarao oko nje i da bi joj svi poklanjali paznju, i hiljadu puta je dizala nos al jednostavno nisam obracala paznju na to
Izvini ako sam malo gruba ali se uvek potresem oko ovakvih situacija jer cu mozda i ja imati cerku i ne bih nikada dozvolila da je neko maltretira a posebno neko ko joj nije niko i nista.
Opet, ti najbolje poznajes situaciju u kuci i odnose medju vama tako da odluku moras doneti sama. Ali pokusaj da razgovaras sa tm i objasni mu kako stvari stoje i ako imate mogucnosti negde da se preselite. To ce ti biti najbolje resenje.
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Hej da vas pitam ...sta bi vi uradile u sljedecoj situaciji. Imam decka skoro 5 godina, nismo nikako prekidali, nisam ga varala, a koliko znam nije ni on mene, volimo se, on je trenutno na terenu dolazi pred novu god. Ima profil na fb, davno napravio i stoji nam da smo u vezi, ali on taj profil nije koristio skoro pa nikad. I sad kad je tamo otisao koristi taj profil, cuje se sa mnom, s rajom i tak to. Medjutim vidim da ima dosta nepoznatih cura na fb. Jednom davno sam ga pitala ko su mu te, kaze ma nemam pojma ni otkud mi. Imala sam nj. sifru i ulazila kad mi je bio cejf. I jednom nadjem da se dopisivao s jednom curom, koju je upoznao dok je radio u kaficu, iskreno nije bilo nista sad u smislu da sam ja posumnjala, nego gdje si sta ima i tak to bla bla, al ja svejedno popizdila . Usput da napomenem da on moju sifru nekad davno trazio, ja od tad milion puta promijenila i uposte je ne trazi vise. Elem, kad sam popizdila zbog te cure, njemu krivo bilo sto to meni toliko smeta, i zakleo mi se zivotom da me nikad nije prevario niti ce me prevariti, da bi prije sebi zlo pozelio nego meni i tak to, da se vise nikad nece dopisivati s njom i tak to, vidjela sam ja na njemu da se on pravo "prepao". Poslije toga, ja ga pitam nesto za nju, on kaze de bona to je meni nebitno, onako se cuo s njom necu da pricam o tome i naljuti se cim je spomenem jer kako kaze nece da se svadja zbog gluposti. Danas vidim ima jos nove raje na fb i vidim da je neka cura, sto je s njim prijatelj na fb, lajkala neku nasu objavu ia na njen zid i vidim tamo on njoj lajkao neku sliku. Ja nemam predstave otkud njemu ta cura u raji. Meni je to bas zasmetalo, jedva cekam da dodje s posla da se cujemo i da ga fino pitam, jer sam kroz ove godine veze naucila da nema efekta ako reagujem burno. Eh sada, nisam ja ono dibidus ljubomorna, on ima dosta prjateljica i ja ih sve znam i ne smetaju mi ni najmanje. Ali ovo po fb me uzasno nervira...
bambina- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 22.11.1990
Datum upisa : 07.11.2012
Godina : 34
E pa duso resenje bi bilo da oboje batalite fb.
Suprug i ja smo protivnici toga i nikada nismo i necemo koristiti!!
Pokusaj da razgovaras sa njim kada dodje, a s obzirom da ste toliko dugo zajedno na osnovu njegovog ponasanja, njegove reakcije ces znati da li prica istinu ili ne.
Suprug i ja smo protivnici toga i nikada nismo i necemo koristiti!!
Pokusaj da razgovaras sa njim kada dodje, a s obzirom da ste toliko dugo zajedno na osnovu njegovog ponasanja, njegove reakcije ces znati da li prica istinu ili ne.
Nensy85- Pocasni clan
A joj , sta da vam kazem... on smatra da je fb bezveze i dodaje sve redom, bar mi je tako rekao. Jos se i naljutio na mene, jer radi 15 dana bez pauze po 12 sati i jos me i ti zajebavaj, tako mi je rekao... Skontala sam da je on ljut, i dijelom sam osjecala krivicu sto sam mu uopste morala spominjati. I onda ja odem kod prijateljice na kafu, vratim se i vidim da je online i pisala mu i pisala, a on me tako fino ignorisao i ignorise me svaki put kad je situacija napeta, jer kako sam skontala nece da se svadja sa mnom i tako mu je tesko sto je od kuce, tacnije u Danskoj radi. I eto, a ja se sjebem svaki put kad on mene ignorise, zato sto to toliko previse k srcu uzimam, ne mogu prestati plakati. Inace, jako tesko suzu pustim, ali kad je on u pitanju, vrlo lako. On odlicno zna kako ja reagujem u bilo kojoj situaciji i nekako imam osjecaj da me veceras ignorisao namjerno, jer zna da se ja mucim. Eh, ti muskarci...
bambina- Clan u razvoju
Mila moja,razumem te u potpunosti. E,bas iz tog razloga-da se ne bi svadjali zbog gluposti-mi smo "uspavali" nase profile...i,veruj mi,da je i meni i njemu mirnija glava.
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
bambina, nemoj se ljutiti sto cu ti ovo reci ali, mila, ti si tako mlada a on nije jedini muskarac ne svetu!!! U tvojim godinama, a ni sada, nisam ni suzu pustila zbog muskarca, zar vredi plakati zbog njih??!!
Glavu gore, osmeh na lice i uzivaj u zivotu! Izlazi, provodi se jer ces jednog dana zaliti sto to nisi radila.
Moja veza je bila na daljinu, studirali smo u razlicitim gradovima, i opstala je 7 godina a sad smo u braku (mada, moram priznati da nikada nisam smatrala vezu ozbiljnom niti razmisljala o braku jer sve traje dokle traje). Izlazila sam, ludovala, upoznala mnogo novih prijatelja, druzila se a kad smo nas dvoje zajedno tad smo posveceni samo jedno drugom!!
Nisam ga proveravala ali nisam dozvoljavala ni njemu da mene proverava... sve se zasnivalo na poverenju! Sa moje strane nije bilo prevare a sa njegove...da li ja to mogu pouzdano da znam On kaze da me nije prevario, i verovala ili ne, nikada o tome nisam ni razmisljala niti me je zanimalo jer ja sam imala svoj zivot u jednom gradu a on svoj u drugom.
E da, i nismo bili na FB!!!!
Najbolje ti je da ga nista ne pitas vec istrazi sama i kad budes imala neki dokaz tad udri na njega i nece imati kud
Izvini jos jednom ako sam malo drska ali to je moje misljenje.
Glavu gore, osmeh na lice i uzivaj u zivotu! Izlazi, provodi se jer ces jednog dana zaliti sto to nisi radila.
Moja veza je bila na daljinu, studirali smo u razlicitim gradovima, i opstala je 7 godina a sad smo u braku (mada, moram priznati da nikada nisam smatrala vezu ozbiljnom niti razmisljala o braku jer sve traje dokle traje). Izlazila sam, ludovala, upoznala mnogo novih prijatelja, druzila se a kad smo nas dvoje zajedno tad smo posveceni samo jedno drugom!!
Nisam ga proveravala ali nisam dozvoljavala ni njemu da mene proverava... sve se zasnivalo na poverenju! Sa moje strane nije bilo prevare a sa njegove...da li ja to mogu pouzdano da znam On kaze da me nije prevario, i verovala ili ne, nikada o tome nisam ni razmisljala niti me je zanimalo jer ja sam imala svoj zivot u jednom gradu a on svoj u drugom.
E da, i nismo bili na FB!!!!
Najbolje ti je da ga nista ne pitas vec istrazi sama i kad budes imala neki dokaz tad udri na njega i nece imati kud
Izvini jos jednom ako sam malo drska ali to je moje misljenje.
Nensy85- Pocasni clan
Ma ne moram mi ugasiti profile, ali bar moze normalno ko covjek porazgovarati sa mnom, a ne ignorisati. Nista, ja sve sto imam za raspravljati, ostavit cu to kad on dodje, jer ovako je prosto nemoguce, kad je god rasprava na vidiku on mene na ignore. A ja sam tip da, ne samo kad je on u pitanju bilo ko, ono sto me kopka ja moram reci, pitati, pokusati rijesiti, naravno uvijek na lijepo nacin, bez svadje. Nekako se ne mogu praviti da je sve ok, kad nije, kad mi nesto smeta. Eh sta cu mu ja... nek se ohladi malo. A reci cu mu kad dodje, da mu ovo nije ok, da me zbog svake gluposti ignorise. I kad je bio ovdje kad se svadjamo, odnosno ja sa uvijek monologe vodila, on samo suti, to me uvijek nerviralo.
bambina- Clan u razvoju
Jaoooo,porodila nam se Natasa V.rodila je 07.11. zdravog i pravog decaka i zove se Lazar! Duso mala,dobrodosao i sve najbolje!!!
Poslednji izmenio Tina dana Ned Nov 11, 2012 11:11 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Joj Tina, ja sam sad videla te lepe vesti i bas sam se obradovala!!!! Nadam se samo da su oboje dobro i da ce nam se uskoro Natasa javiti!
Ja sam juce osetila blago podrhtavanje stomaka i blage dodire iznutra, da li se to moja beba javila?? Kakav je taj prvi osecaj?
Ja sam juce osetila blago podrhtavanje stomaka i blage dodire iznutra, da li se to moja beba javila?? Kakav je taj prvi osecaj?
Nensy85- Pocasni clan
jao mila,izgleda da jesi to dodje kao blago meskoljenje i golicanje,je l to? jaooo supeeeeeeer
Tina- Urednici
Tako nekako, i danas sam to isto osetila al na kratko. Pomislila sam odmah da je to moje bebe al opet nisam bila sigurna jer ne znam kakav je taj prvi osecaj.
Bas sam srecna
Bas sam srecna
Nensy85- Pocasni clan
divno draga mojaaa! ja sam moju bebu osetila krajem 3.meseca
Tina- Urednici
A ja tek sad, izgleda da je beba bas mirna Ma samo sam cekala da je osetim, uf sad se mnogo bolje osecam
Nensy85- Pocasni clan
Bravo za bebanu!!!!!
makicaaa- Pocasni clan
- Datum rođenja : 06.01.1984
Datum upisa : 18.04.2012
Godina : 40
Jutro zenske, sta se radi?
Tina ne znas koliko mi je drago zbog bate
Caco mila... Ne znam sta da ti kazem na sve to, ali iskreno, ja ne bih trpela.. Zivot je samo jedan, i ne treba ga olako pustiti da ide putem koji ti ne odgovara.. Imace maleni ljubav i ovako... Dzaba odeca i ostalo ako ce da slusa svadje i prepirke...
Ja sam kao mala imala SVE u zivotu, ali bukvalno. Kao princeza zivela, ali... kada god bi se cale i keva posvadjali, ili kada bih od caleta dobijale batine, proklinjala sam sve to, i zelela da ode sto dalje. Tada su sve te materijalne stavri bile jedna velika 0...
Tina ne znas koliko mi je drago zbog bate
Caco mila... Ne znam sta da ti kazem na sve to, ali iskreno, ja ne bih trpela.. Zivot je samo jedan, i ne treba ga olako pustiti da ide putem koji ti ne odgovara.. Imace maleni ljubav i ovako... Dzaba odeca i ostalo ako ce da slusa svadje i prepirke...
Ja sam kao mala imala SVE u zivotu, ali bukvalno. Kao princeza zivela, ali... kada god bi se cale i keva posvadjali, ili kada bih od caleta dobijale batine, proklinjala sam sve to, i zelela da ode sto dalje. Tada su sve te materijalne stavri bile jedna velika 0...
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Caooo zenske
Ja sam se danas baaaas uspavala, ustala sam pre sat vremena
Kako ste mi vi?
Veeeeeliki za sve
Ja sam se danas baaaas uspavala, ustala sam pre sat vremena
Kako ste mi vi?
Veeeeeliki za sve
Nensy85- Pocasni clan
dobar dan,samo ti draga spavaj,kada dodje bebac nema ti spavanja sad spavaj kada god ti se ukaze prilika,hehe. Sta se radi? Mi malo skitali,kupovali i tako,sada odmaramo
Tina- Urednici
Caoooo , pa i ja sam tako nekako ustala , me probudila, "dorucak" me vec cekao na stolu, ustipci sa sirom i onda sam s mamom otisla na kafu kod jedne susjede, bas nam lijepo bilo. Otac na poslu, seka u skoli, do 15-16 h budemo same, osim ako ja negdje ne odem. Bas mi je lijepo s mojom mamicom . Znam da mi nece ovako biti kad se udam, cekat ce me obaveze, zato sad uzivam
bambina- Clan u razvoju
Ti si meni jako jako draga,cini mi se kao da te poznajem,ali svakako da me ne razumjes.Bojis li se ti za Lenu da sutra mozda nece doci u situaciju da spava u sobi sa prozorom koji ne moze da se zatvori,u sred zime,bez ikakvog grijanja?Da li uopste znas kako je to,kad ti se zalede noge na putu do skole,jer su ti popucale cipele?Da li si dosla kuci iz skole i nemas sta da jedes?Da jesi vjerovatno bi znala o cemu pricam?Naravno da nije sreca u parama,ali kakav je zivot bez para,kakav je zivot siromasnih ljudi koji jedu masti po komadu?Tina ::mila,ti najbolje znas sta je dobro za tvoje dete. Nisu pare i polozaj,firmirana odeca,auta sve u zivotu. Ako dete nema ljubav,paznju i shvatanje,dzabe mu je sve to. Sigurna sam da bi vise voleo miran zivot nego pun trzavica.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
bambina duso, uzivaj!! Nista lepse od zivota kod mame
Tina, ja se naspavah za celu familiju od kada sam trudna! Danas sam provela u krevetu skoro ceo dan, bas me sve mrzelo al sutra cu i ja malo u setnju i kupovinu poklona za slave
Tina, ja se naspavah za celu familiju od kada sam trudna! Danas sam provela u krevetu skoro ceo dan, bas me sve mrzelo al sutra cu i ja malo u setnju i kupovinu poklona za slave
Nensy85- Pocasni clan
Tu si skroz u pravu necu vise nista da kazem,ne daj Boze tako nesto nikome,nisam bila u takvoj situaciji zato i ne znam...izviniCaca ::Ti si meni jako jako draga,cini mi se kao da te poznajem,ali svakako da me ne razumjes.Bojis li se ti za Lenu da sutra mozda nece doci u situaciju da spava u sobi sa prozorom koji ne moze da se zatvori,u sred zime,bez ikakvog grijanja?Da li uopste znas kako je to,kad ti se zalede noge na putu do skole,jer su ti popucale cipele?Da li si dosla kuci iz skole i nemas sta da jedes?Da jesi vjerovatno bi znala o cemu pricam?Naravno da nije sreca u parama,ali kakav je zivot bez para,kakav je zivot siromasnih ljudi koji jedu masti po komadu?Tina ::mila,ti najbolje znas sta je dobro za tvoje dete. Nisu pare i polozaj,firmirana odeca,auta sve u zivotu. Ako dete nema ljubav,paznju i shvatanje,dzabe mu je sve to. Sigurna sam da bi vise voleo miran zivot nego pun trzavica.
Tina- Urednici
Gde ste zenske???
Sta radite? Sta ima novo? Ovo vreme je pravi smor, grozno je, mogla bih prespavati ceo dan!!!
Sta radite? Sta ima novo? Ovo vreme je pravi smor, grozno je, mogla bih prespavati ceo dan!!!
makicaaa- Pocasni clan
Ciao , ja sam bila malo u hodanju, dva dana, kolegice s fax-a branile diplomski, pa sam tako bila u svom studenstskom gradu . I sinoc s rajom vanka pijem kafu, kad zove me moj decko, koji je trebao doci tek za n.g. iz Danske, dosao, nije nikom rekao sviju iznenadio . I danas cim se mogla dodjem kuci i izidjem s njim, nismo se vidjeli mjesec i pol , bilo nam super Ostale? Niko nista ne pise? Do duse radni dani su, pa ko radi i nema vremena za internet. *Pozdrav svima i veliki
bambina- Clan u razvoju
Super Bambina, bas lepo!!! Uzivaj sa svojim dragim u ovim lepim jesenjim danima!!!!
makicaaa- Pocasni clan
Bambina, da nadoknadis dooooobro taj propusten mesec
maki, vreme je stvarno samo za spavanje. Ja ujutru ne mogu da se razbudim i pre 11h nema sanse da ustanem, bez obzira kad uvece legnem. A ubih se od snova
Nensy85- Pocasni clan
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Strana 21 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu