Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+13
Julija.
Suzy89
Crnokosa
Maca
Brana
Bubica
jagodica
Caca
Nataša.V
Bubi89
makicaaa
Nensy85
Tina
17 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Olla zenice...
Jao decica su opasna, ljubim ih sve redom
Mi lupkamo sve cesce mamu, pa mi je sad to zanimljivo. Osecam u nekim pravilnim intervalima, da l stuca zlato moje Malo me bolucka dodji deo stomaka, pa se stvrdne nekad... bas se cimam oko toga a tek 12. na pregled..
Mene drma novogodisnja euforijaaaaaaaaaaaaa
A da, nista od radovanja i kicenja stana, opet seljakanje i to par dana pre NG. Ludim!!!
Jao decica su opasna, ljubim ih sve redom
Mi lupkamo sve cesce mamu, pa mi je sad to zanimljivo. Osecam u nekim pravilnim intervalima, da l stuca zlato moje Malo me bolucka dodji deo stomaka, pa se stvrdne nekad... bas se cimam oko toga a tek 12. na pregled..
Mene drma novogodisnja euforijaaaaaaaaaaaaa
A da, nista od radovanja i kicenja stana, opet seljakanje i to par dana pre NG. Ludim!!!
Tina ::ej cao drage moje,ja sad dosla od ginekologa,sve je ok,imala redovnu kontrolu,nisam trudna ali ako zelim veceras u napad jer sam u ovulaciji i ostajem odmah trudna,haha,neka hvala za sada,sacekacu jos malo pa vidim ja vec 2-3 dana mi se vodi ljubav a ne znam sta je u pitanju,jer ja nemam pojma kad ovuliram jer i ne znam kad mi je menstruacija
sta ima kod vas zenice? joj Maco,ne bih ti bila sad u kozi,taj pocetak je najgori,secam se kako je i meni bilo,3 meseca non stop povracanje,uh
Tince,ja sam uvek osetila ovulaciju,ai uvek..Danas sam ok,nista ne osecam ali sinoc uzas...Mada malo sam preterala sa kolacima pa verovatno mi i to smetalo.Inace svaki dan me malo bolucka glava,na par sati i prestane.Alergija me je prosla,ne mazem se vise...Bas sam srecna jer sam se recila krecnog mleka.
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Mene glava boluckala par dana, verujem da je zbog vremena. Magla i danju i nocu, jos kad se pomesa ovaj nas dim...
Macika meni nikako ne prija slatko previse. Mada ja i gastritis se macujemo par godina
Macika meni nikako ne prija slatko previse. Mada ja i gastritis se macujemo par godina
Draga i ja imam problem sa gastritisom.Mozda ce ti zvucati ludo ali pomaze kiseo kupus i raso. Mogu da ti dam br. od travara da ti posalje melem od biljaka,meni to pomaze,koristim neko vreme i posle dugo mogu da jedem sta hocu..
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
I mene glava danima. A danas sam oplela po pasulju pa hocu da eksplodiram. Ali zato sutra spremam rolovano pilece belo i spanac.
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Maco ,pa ti sve nesto tesko.........ja danas zaglavila u jagnjeci but,ali zato sutra spremam morske plodove,to je laganica.....
marasrna- Urednici
Sta vam se jede?Ja nemam nikakve prohteve,slatkise bas slabo jedem,cudim se sebi.Vise mi prija slano......
marasrna- Urednici
sta sada muljas.?
marasrna- Urednici
ma nista trenutno ali ovako ih volim a znam da goje
doktorka mi vice sto sam se ugojila
doktorka mi vice sto sam se ugojila
Koji si mesec i koliko si se ugojila?Kod koje dr ides?bas mi je drago sto smo u isto vreme na forumu i caskamo a i iz istog smo grada .ja sam iz JA
marasrna- Urednici
kraj sestog ugojila sam se oko 14kg.i meni je drago sto smo obe na forumu.a ne zivim ja vise u ja.pisala sam da sam se preselila sa muzem
Nemam,imala sam spontani maja,a sada sam 9+3 i plasim se i za ovu trudnocu
marasrna- Urednici
joj tu neznam sta da ti kazem i ja se plasim konstantno imam strah zato se i ne opustam tokom odnosa,ali mora da prekinemo da se plasimo..za nase dobro..
zenska ja moram da idem odjavljujem se,imam neke obavezice..u svakom slucaju lepo smo se ispisale..cujemo se opet
Ma ne bih se ja plasila da nije bilo onog s i da sada vec,pocinje treca nedelja meni po ceo dan izlazi tamno braon,nekada manje nekada vise.isla sam u sredu kod dr.,beba je ok,srculence radi,krvarenje nije oko bebe,pretpostavljaju da je to zato sto se plod kaci pa materica krvari i sliva se,ali ja znam da je implantacija mnogo pre,jos 7-20 dana od zaceca,tako da nisam normalna sta da mislim,a nikoga ne znam sa slicnim problemom,stomak me ne boli........samo mi preostaje da i dalje lezim kao krava i da se molim....
marasrna- Urednici
ok.....cao
marasrna- Urednici
da ti odgovorim i ovo..ja sam isto imala krvarenje u pocetku i trajalo je nekoliko dana pila sam utrogestan i mirovala..miruj slusaj doktorku i tako.
..........
marasrna- Urednici
Ja sam ovde najstarija i najvise se zalim .Kako ste mi danas?Sta planirate da radite?Kod mene pada sneg i oko 14h mi dolazi prijateljica,to je jedina osoba koju imam ovde,da idemo da svrljamo po trznim centrima,da kupim ukrase,a i pocecu da pletem,ona ce me uciti,pa da kupim igle i pletivce.Joooooooooooooj da vidite kako je ovde sve ukraseno zbog njihovog Bozica i nove godine.A gde god udjes ti bi svasta da kupis ali CORAK,ne moze se
marasrna- Urednici
joj ma bolje lezi kuci u toplo i odmaraj nemoj mnogo da pesacis i da se zamaras bar prva tri meseca. sad ima svasta da se kupuje,ali sto kazes ne moze sve da se priusti..ja cu nesto osnovno da kupim ukrase balone srme sijalicice cestitke cisto da obnovim valja se.
E Tince a to osovno kao ne kosta mnogo a kad dodjes na kasu ,tako i ja ajd jos ovo pa ono........
marasrna- Urednici
haha pa to si u pravu.jos ja sam kupoholicarka ja kad udjem u neku radnju obozxavam da punim korpe to me ispunjava sto vise punim korpu to sam srecnija ne umem da se zaustavim.iskreno odavno nisam bila u neki soping veci ima mozda mesec dana ..treba da idem uskoro
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu