Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+10
zvrki
Nataša.V
makicaaa
Maca
tina191
Tina
Nensy85
Crnokosa
marasrna
kathy_gm
14 posters
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Tina,cestitam?jel to ono samo formalno?nista trubaci ..............ijuuuuu......juuuuuuu ? nema te uopste,sta se desava sa tobom,kako si,kako beba,gde je slika stomaka...........?
Kathy,kazi im da ti to znas,pokazi na nekom instruktoru vestacko disanje i zavijanje udova.........i prolazis bez casova
Kathy,kazi im da ti to znas,pokazi na nekom instruktoru vestacko disanje i zavijanje udova.........i prolazis bez casova
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
samo formalno za sad. slabo ulazim na net a i internet nije radio duze vreme zezao nesto..dobro sam sve je ok,bebac je dobro rastemo :)opet mi dr dala da pijem eritromicin za povecane leukocite ali odlucila sam da ga ne pijem.koliko vidim normalno je da su leuk.povecani u trudnoci. postavicu sliku sto pre obecavam inace moja guza se okrenula,sad je glavica dole i tako.kako si ti,tvoja trudnoca??cuvaj se sto vise.i ti i sve nase trudnice
Tina,koji si mesec kada se bebac okrenuo...........kada ti je termin?
ako te nista ne boli nemoj ni da pijes,prvo je morala da ustanovi odakle povecani leukociti.Jel znas pol?
sto se mene tice vrati se malo unazad pa ces videti,u krevetu sam,jutros sam radila CVS
ako te nista ne boli nemoj ni da pijes,prvo je morala da ustanovi odakle povecani leukociti.Jel znas pol?
sto se mene tice vrati se malo unazad pa ces videti,u krevetu sam,jutros sam radila CVS
marasrna- Urednici
Iju...sta to prcas,crna ti?marasrna ::Tina,cestitam?jel to ono samo formalno?nista trubaci ..............ijuuuuu......juuuuuuu ? nema te uopste,sta se desava sa tobom,kako si,kako beba,gde je slika stomaka...........?
Tince,cestitam i ja... Sve najlepse.....
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
ja sam na pocetku osmog meseca.radila sam ja leukocitarnu formulu i ona je ok.urinokultura je ok brisevi su dobri tako da neznam odakle povecani leukociti.i necu da pijem jer sam vec pila pre par meseci i nisu se snizili od tog leka.ocekujemo devojcicu
Tina......superiskaaaaaaaaaaaaaaa za devojku,sta sve njima ima da se kupi.......milina jedna........obozavam ih
znaci termin kraj februara-mart?
Kathy,ne pravi se nevinasce nego pokazi sta znas.
znaci termin kraj februara-mart?
Kathy,ne pravi se nevinasce nego pokazi sta znas.
marasrna- Urednici
kathy_gm- Pocasni clan
Tina,kako ce se zvati curica?
Kathy,samo ti djuskaj............a ako se ne pokazes za vikend,baci ti 6000.....u vetar
Kathy,samo ti djuskaj............a ako se ne pokazes za vikend,baci ti 6000.....u vetar
marasrna- Urednici
Javicu ti sledece sedmice....
Tince,super za devokicu...Ja bih volela da rodim devojcicu,ali nista nemam protiv i da rodim sina...
Tince,super za devokicu...Ja bih volela da rodim devojcicu,ali nista nemam protiv i da rodim sina...
kathy_gm- Pocasni clan
neznamo jos nismo odlucili za ime.najbitnije je da sve bebe budu zive zdrave i prave nije bitan ni pol ni nista drugo.
I ja to kazem. Bitno je da su ziva i zdrava.
A jeste li bar pricali o imenu? Onako,nista obavezno...
Nama(meni) se svidja za Masa,Nadja,Lenka...
A za ,jednoglasno,Uros....
A jeste li bar pricali o imenu? Onako,nista obavezno...
Nama(meni) se svidja za Masa,Nadja,Lenka...
A za ,jednoglasno,Uros....
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,bolje bi ti bilo da vezbas na muzu nego sto mi se kleberis
e do kraja nedelje treba da mi se porodi kumica i ja treba da dam ime a njima se svidja Stasa a ja cu im dati Dunja,Djurdja i Neda.sta mislite da li da im stavim i ovo njihovo?meni se ova imena baaaaaaaaaaas svidjaju A ZASTO PITATI KUMA AKO TI VEC HOCES DA SE ZOVE TAKO I TAKO..............mislim da kum treba dati ime,naravno ne da nagrdi dete.moji kumovi su i meni i sestri dali po jedno ime i nema biranja i lepa su nam imena.
e do kraja nedelje treba da mi se porodi kumica i ja treba da dam ime a njima se svidja Stasa a ja cu im dati Dunja,Djurdja i Neda.sta mislite da li da im stavim i ovo njihovo?meni se ova imena baaaaaaaaaaas svidjaju A ZASTO PITATI KUMA AKO TI VEC HOCES DA SE ZOVE TAKO I TAKO..............mislim da kum treba dati ime,naravno ne da nagrdi dete.moji kumovi su i meni i sestri dali po jedno ime i nema biranja i lepa su nam imena.
marasrna- Urednici
Maco,pa gde si se ti izgubila
marasrna- Urednici
Tina, cestitam za vencanje, mora biti malo
Znaci ti i ja cemo voditi borbu sa Ni mi ne mozemo da se odlucimo za ime a kum nam je rekao da ce se zvati kako mi zelimo.
Kathy, mislim da ti je mara dala odlican savet za instruktora
Ja se ovih dana bas borim sa gostima, od petka opet
Kako ste mi vi? za sve
Znaci ti i ja cemo voditi borbu sa Ni mi ne mozemo da se odlucimo za ime a kum nam je rekao da ce se zvati kako mi zelimo.
Kathy, mislim da ti je mara dala odlican savet za instruktora
Ja se ovih dana bas borim sa gostima, od petka opet
Kako ste mi vi? za sve
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
blago tebi Nensy kad imas goste,a sutra ti je rodjendan pa se pravis vazna .jesi li spremila tortu ili ce majka da ti donese .moras da se pohvalis poklonima...........
kada ces slikati stomacic?
kada ces slikati stomacic?
marasrna- Urednici
Hocu,hocu,nego sta cu...marasrna ::Kathy,bolje bi ti bilo da vezbas na muzu nego sto mi se kleberis
I meni se svidjaju Dunja i Djurdja. Mada, Stasa je lepo i neobicno ime. Mogla bi da stavis i to da ne bude Kuma .
A sto se instruktora tice,ako bude nesto mladje ...
kathy_gm- Pocasni clan
Zene moje...........sada me je zvao muz,zvali ga iz bolnice i za sada sto su pogledali hromozome U REDU JE
morala sam da podelim ovu lepu vest sa vama
Kathy,na mladje sam i mislila
morala sam da podelim ovu lepu vest sa vama
Kathy,na mladje sam i mislila
marasrna- Urednici
Kazem ja da ce sve biti u radu
kathy_gm- Pocasni clan
o kathy,ovde najvise pricam sa tobom i bas mi je drago........i jedva cekam da nam se pridruzis
4februara opet idem na UZ,za dve nedelje konacni rezultati,28febr. na UZ i kod decijeg kardiologa da pogleda bebi srce(nadam se da je i sa njim u redu)
4februara opet idem na UZ,za dve nedelje konacni rezultati,28febr. na UZ i kod decijeg kardiologa da pogleda bebi srce(nadam se da je i sa njim u redu)
marasrna- Urednici
Meni je ovaj forum u dnevnom rasporedu i baaas volim da caskam sa tobom i ostalim zenicama
Pa,jednog dana cu se i ja pridruziti "klubu "
Mi smo aktivni,pa kad bude doslo-dobrodoslo je...
I to ce biti sve u redu,tako da,mazi trbu i uzivaj,nemoj mnogo da se zamaras i tako....
Pa,jednog dana cu se i ja pridruziti "klubu "
Mi smo aktivni,pa kad bude doslo-dobrodoslo je...
I to ce biti sve u redu,tako da,mazi trbu i uzivaj,nemoj mnogo da se zamaras i tako....
kathy_gm- Pocasni clan
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Strana 2 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu