Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaBrak i sve sto on donosi...
+3
Crnokosa
kathy_gm
zvrki
7 posters
Strana 1 od 1
Brak i sve sto on donosi...
Drage moje,ovu temu sam otvorila kako bi smo razmenile misljenja,pa cak i posavetovale o braku... Volela bih da svaka od vas koja zeli iskreno pise na ovu temu...
Evo pre par minuta saznala sam da mi se sestra rastala od muza... 94 godiste,sad u decembru im bila godisnjica i sada se rastali... Dosta mladih ulazi u bracne vode,a da mozda nisu ni svesni da brak i veza nisu isto...Trudim se da sve funkcionise kako treba,jer volim svog muza i ne zelim da ga izgubim. Ja sam 93godiste i u februaru nam je godisnjica,dosta toga sam zrtvovala zarad ljubavi i ne kajem se,znam da brak nosi razne izazove,ali isto tako znam da ako je ljubav prava sve se prodje.
Pisite kako je vama u braku,da li ste kompletno ispunjene,odnos sa njegovim roditeljima i ostalo...
Evo pre par minuta saznala sam da mi se sestra rastala od muza... 94 godiste,sad u decembru im bila godisnjica i sada se rastali... Dosta mladih ulazi u bracne vode,a da mozda nisu ni svesni da brak i veza nisu isto...Trudim se da sve funkcionise kako treba,jer volim svog muza i ne zelim da ga izgubim. Ja sam 93godiste i u februaru nam je godisnjica,dosta toga sam zrtvovala zarad ljubavi i ne kajem se,znam da brak nosi razne izazove,ali isto tako znam da ako je ljubav prava sve se prodje.
Pisite kako je vama u braku,da li ste kompletno ispunjene,odnos sa njegovim roditeljima i ostalo...
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Re: Brak i sve sto on donosi...
Kada bih rekla da je moj brak savrsen,lagala bih... Ima tu svadja,prepirki,ali ima vise onih lepih stvari. Takvo je vreme doslo da niko nikoga nece da trpi,ako ide-ide,ako ne ide-cao. Vise srece sledeci put! Mada,ja mislim da ako su osobe normalne,naravno i ako se vole da to moze da traje ihahaaaj...
I uvek u braku,a i u vezi,mora da ima postovanje i tolerancija.
Sto se tice njegovih roditelja-oni su divni ljudi i super se slazemo...
I uvek u braku,a i u vezi,mora da ima postovanje i tolerancija.
Sto se tice njegovih roditelja-oni su divni ljudi i super se slazemo...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Ih ma ko kaze da ima idealan brak sigurna sam da laze. Moj je zasad (hvala Bogu) ok. Problem su finansije, ovako se super slazemo. Zao mi je sto sam ja cesto nervozna zbog situacije, jednostavno nema niko da nam pomogne, posao kod privatnika haos... Bitno je poverenje, dogovor, kompromis... bez toga nema nista.
moj brak je ok imam super muza slusa me slazemo se nemamo nekih problema
Hvala Bogu imam muza koji je zreo i bez predrasuda,nije zadrti balkanac,tolerantan je,pazljiv, vredan,nezan,odgovoran........kod njega sve moze,treba da budes tesko djubre da bi se on naljutio.Lepo se slazemo,povisen glas se cuje jedino kada se smejemo.Zasto se ljudi svadjaju,vredjaju i maltretiraju...........za to nema razlkoga,sve moze mirno da se resi.I doslo je vreme da niko nikoga nece da trpi........ne misli bukvalno,ali mora da postoji tolerancija,da se ne plane za sitnicu,razumevanje i postovanje.nezrele osobe nemaju razumevanja,imaju komplekse,nesigurni su u sebe pa onda i u partnera i odatle potice posesivnost i ljubomora(posebno patoloska).Odnos sa njegovima nemam ,imam svekrvu a kao da je nemam..........on prica sa njom,ja retko,kada smo kod nje ja sam rezervisana i trudim se da sam sto manje u stanu,hvala Bogu pa smo mnogo vise u JA.ona nije losa zena ali ima tesku narav a dobru dusu i ne mogu nikako sa njom.
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
to je najbitnije
marasrna- Urednici
pa jeste sta bi nam vredelo da su svi drugi ok ako nam muzevi nisu dobri
Mislim da je svaki brak prica za sebe i da ono sto nedostaje vecini je otvoren razgovor i postovanje.
MM i ja smo bili 7 god u vezi pre braka i od prvog dana smo razgovarali o svemu otvoreno. Ako postoji neki problem sednemo, svako iznese svoje i nadjemo resenje. Tako je i u braku. Dogovarmo se i odlucujemo zajedno o svemu... mada postoje trenuci kada dodje i do rasprave...sto je i normalno.
Nas problem je u tome sto ako se umesa neko treci mi se obavezno posvadjamo.
Sto se tice njegovih roditelja, ne zivimo zajedno, retko se vidjamo, ja obicno razmenim sms sa svekrovom.... S moje strane imaju postovanje ali na sebe ne dam i ako mi kazu nesto sto nije na mestu ja obavezno uzvratim.
MM i ja smo bili 7 god u vezi pre braka i od prvog dana smo razgovarali o svemu otvoreno. Ako postoji neki problem sednemo, svako iznese svoje i nadjemo resenje. Tako je i u braku. Dogovarmo se i odlucujemo zajedno o svemu... mada postoje trenuci kada dodje i do rasprave...sto je i normalno.
Nas problem je u tome sto ako se umesa neko treci mi se obavezno posvadjamo.
Sto se tice njegovih roditelja, ne zivimo zajedno, retko se vidjamo, ja obicno razmenim sms sa svekrovom.... S moje strane imaju postovanje ali na sebe ne dam i ako mi kazu nesto sto nije na mestu ja obavezno uzvratim.
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Evo nesto zanimljivo o braku
Vladika Nikolaj Velimirović:
Telesni brak je samo simbol duhovnog braka.U telesnom braku prvo pristupaju radosti pa onda gorčine, dok u duhovnom prvo gorčine pa radost
Dzon Grej
Njoj je potrebna briga a njemu poverenje.Njoj je potrebno razumevanje a njemu prihvatanje.Njoj je potrebno uvazavanje a njemu postovanje.Njoj je potrebna odanost a njemu divljenje.Njoj je potrebno potvrdjivanje a njemu odobravanje.Njoj je potrebno uveravanje a njemu ohrabrivanje.
Julijan Tuvin
Nesuglasice u braku najčešće počinju kad žena previše govori,a muž premalo sluša.
Kant
Bez postovanja nema ljubavi.
Servantes
Brak je nalik na pečurku; da li je dobra ili otrovna primetiš tek kad je kasno.
Vladika Nikolaj Velimirović:
Telesni brak je samo simbol duhovnog braka.U telesnom braku prvo pristupaju radosti pa onda gorčine, dok u duhovnom prvo gorčine pa radost
Dzon Grej
Njoj je potrebna briga a njemu poverenje.Njoj je potrebno razumevanje a njemu prihvatanje.Njoj je potrebno uvazavanje a njemu postovanje.Njoj je potrebna odanost a njemu divljenje.Njoj je potrebno potvrdjivanje a njemu odobravanje.Njoj je potrebno uveravanje a njemu ohrabrivanje.
Julijan Tuvin
Nesuglasice u braku najčešće počinju kad žena previše govori,a muž premalo sluša.
Kant
Bez postovanja nema ljubavi.
Servantes
Brak je nalik na pečurku; da li je dobra ili otrovna primetiš tek kad je kasno.
Nensy85- Pocasni clan
i ja postujem njegove roditelje i nema tu nekih konflikata medju nama
Moj brak je super... Sa svekrvom sam u odlicnim odnosima,ali sa svekrom nemam nikakav odnos,ni ne pricam sa njim i nije mi zao,pale su teske reci...
Medjutim nisam necovek i uvek kada skuvam nesto postavim i za njega,cak sam mu i tortu za rodjendan spremila,mada nije zasluzio... To sam uradila samo zato sto svekrva nije stigla,a meni je bilo zao pa hajde nije mi bilo tesko... Uostalom ne zelim da budem gresna ,Bog sve vidi tako da...
Sledece godine bi trebalo da se preselimo u inostranstvo i da napokon zivimo svoj zivot... Suprug me u svemu podrzava,a to mi je najbitnije...
Po meni u braku je najbitniji odnos izmedju partnera tako da sve se ostalo prevazidje...
Medjutim nisam necovek i uvek kada skuvam nesto postavim i za njega,cak sam mu i tortu za rodjendan spremila,mada nije zasluzio... To sam uradila samo zato sto svekrva nije stigla,a meni je bilo zao pa hajde nije mi bilo tesko... Uostalom ne zelim da budem gresna ,Bog sve vidi tako da...
Sledece godine bi trebalo da se preselimo u inostranstvo i da napokon zivimo svoj zivot... Suprug me u svemu podrzava,a to mi je najbitnije...
Po meni u braku je najbitniji odnos izmedju partnera tako da sve se ostalo prevazidje...
zvrki- Senior na forumu
Draga Zvrki, moja sestra se rastala bas u vreme kad sam se pripremala za udaju. Tesko mi je pao njen razvod, jer mi je zet i dalje drag, ali nisu bili jedno za drugo. Uleteli su prebrzo u sve, misleci da im vozovi prolaze, a tada su imali samo 25 godina. Njeno lose iskustvo je za mene zivotna lekcija. Ispocetka sam tesko podnosila neke svekrvine sugestije. Ko bi vise znao kakve su joj namere!
Konacno sam shvatila da necu da joj dozvolim da mi ukrade srecu! Neka misli sta hoce, mi se jako volimo i nama je lepo i kad je tesko!!! Zao mi je sto seka nije imala vise strpljenja. Los brak joj je doneo nesto lepo, a to je predivna devojcica, koja uskoro puni 10 godina, sunce tetkino!
Konacno sam shvatila da necu da joj dozvolim da mi ukrade srecu! Neka misli sta hoce, mi se jako volimo i nama je lepo i kad je tesko!!! Zao mi je sto seka nije imala vise strpljenja. Los brak joj je doneo nesto lepo, a to je predivna devojcica, koja uskoro puni 10 godina, sunce tetkino!
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
leptirko ::Draga Zvrki, moja sestra se rastala bas u vreme kad sam se pripremala za udaju. Tesko mi je pao njen razvod, jer mi je zet i dalje drag, ali nisu bili jedno za drugo. Uleteli su prebrzo u sve, misleci da im vozovi prolaze, a tada su imali samo 25 godina. Njeno lose iskustvo je za mene zivotna lekcija. Ispocetka sam tesko podnosila neke svekrvine sugestije. Ko bi vise znao kakve su joj namere!
Naravno da nikome ne smes dozvoliti da ti se mesa u brak,brak je samo tvoja i tvog muza stvar... Ja ni svojim roditeljima ne dozvoljavam da se mesaju,mada oni to ni ne pokusavaju... Tako sam i ja na pocetku pazila da nikoga ne uvredim ,a svekar je to koristio i kada sam shvatila koliko zbog toga trpi moj brak sve sam presekla.
zvrki- Senior na forumu
Ako nesto mrzim u zivotu to su oni klisei o tastama i svekrvama, ali nazalost, cesto se pokaze da je to istina.
Kod mene je peckanja sve manje, jer odlicno znam da uzvratim, ali onako lukavo, kulturno.
Veca joj je kazna da ja krenem da joj objasnjavam nadugacko i nasiroko.
Reci su kao mac, seku sve pred sobom.
Kod mene je peckanja sve manje, jer odlicno znam da uzvratim, ali onako lukavo, kulturno.
Veca joj je kazna da ja krenem da joj objasnjavam nadugacko i nasiroko.
Reci su kao mac, seku sve pred sobom.
leptirko- Pocasni clan
ala se vi patite sa tim svekrvama.......
marasrna- Urednici
i za tu boljku ima leka....
leptirko- Pocasni clan
leptirko :: i za tu boljku ima leka....
sve si sasava...
zvrki- Senior na forumu
Sta da se radi? Hvala Bogu, nismo dosli dotle. Mi verujemo u diplomatiju!
leptirko- Pocasni clan
samo ostro leptirko!!!
Nensy85- Pocasni clan
Similar topics
» Sta je za vas dobar brak?
» Nevina u brak ili ne?
» Tajne za uspesan brak
» Sta vam je negativno doneo brak
» Smatrate li da brak ili veza na daljinu moze opstati?
» Nevina u brak ili ne?
» Tajne za uspesan brak
» Sta vam je negativno doneo brak
» Smatrate li da brak ili veza na daljinu moze opstati?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu