Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+15
Nataša.V
makicaaa
Bozana30
Nensy85
zvrki
danijela86
julija++
Luna dizajn
JECAAAA
Blentica
Crnokosa
Maja.
leptirko
kathy_gm
marasrna
19 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Privatno ti nece praviti nikakav problem, veruj mi. Privatno je sve drugacije.
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Majo, uz tebe smo!!! Javi se kad budes mogla.
Ne mogu da verujem za cenu, 21000?????
Ne mogu da verujem za cenu, 21000?????
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Evo me...
Proslo je dobro, niceg se ne secam, sada lezim kuci, imam bolove, pa cu malo odspavati...
Hvala vam puno sto ste bile uz mene...
I da, 21000 smo platili....
Proslo je dobro, niceg se ne secam, sada lezim kuci, imam bolove, pa cu malo odspavati...
Hvala vam puno sto ste bile uz mene...
I da, 21000 smo platili....
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Majo, zelim ti da se ovoga secas samo uz pricu sa drugaricama, dok setate decicu po parku!
leptirko- Pocasni clan
Hvala draga....
Ja malo spavala, i sad cekam da mi dragi donese pizzu, gladna sam jako, nisam smela od 12 nista da jedem...
Dobila sam da pijem dovicin kapsule, nije bilo pa sam kupila zamenu doksiciklin, tu ima samo 5 kapsula, jel dovicin ima vise kapsula ili? Dr mi nije rekao koliko dana da pijem, a mislim da sam pila kad sam imala spontani I da je bilo vise...
Ja malo spavala, i sad cekam da mi dragi donese pizzu, gladna sam jako, nisam smela od 12 nista da jedem...
Dobila sam da pijem dovicin kapsule, nije bilo pa sam kupila zamenu doksiciklin, tu ima samo 5 kapsula, jel dovicin ima vise kapsula ili? Dr mi nije rekao koliko dana da pijem, a mislim da sam pila kad sam imala spontani I da je bilo vise...
Maja.- Pocasni clan
to je isto i ima samo 5 kapsula,pije se jedna dnevno.ovde posle spontanog i sl. intervencija ne daju antibiotik,kod ovih ovde sve treba prirodnim putem
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Sad bas citam izvestaj, i za terapiju pise dovicin a ispod
Methylergobrevin sol 3x15 gtt - sta to znaci? Za to mi nista nije rekao...
Maja.- Pocasni clan
Stvarno nemam pojma sta to znaci. Odnesi u apoteku da ti ispise recept, pa pitaj sta je to.Maja. ::Sad bas citam izvestaj, i za terapiju pise dovicin a ispod
leptirko- Pocasni clan
to su kapi za zaustavljanje krvarenja,daje se kod odliva,napisao ti je 3 puta po 15 kapi
marasrna- Urednici
Napisao je, ali mi nije rekao da kupim, vec ako jace krvarim da mu se javim. Recept mi je dao samo za dovicin.
Ja sad blago krvarim, kao da prestaje...
Ja sad blago krvarim, kao da prestaje...
Maja.- Pocasni clan
Normalno je da krvaris, ja sam posle histero krvarila.
leptirko- Pocasni clan
Majce, zelim ti brz oporavak!
Zene, kako ste mi danas? Vikend pa vas nema....
Zene, kako ste mi danas? Vikend pa vas nema....
Nensy85- Pocasni clan
Evo ja se danas gnjavim sa zecevima. Prave mi haos! Udarilo ih neko ludilo. Sada cemo da pustimo neki filmic i da uzivamo. Nigde necemo ici. Zmu je danas radio i umoran je.
leptirko- Pocasni clan
Cao,zene, kako provodite nedeljno popodne?
Ja sam kod mojih i ostacu neko vreme, i posao sad trazim nista ne mogu da nadjem da valja....
Moju dusicu nisam videla 2 dana pa sam pocela da kriziram , sve i svi me nerviraju... kako ste vi? kako napreduju bebe? Pozdravljam vas
Ja sam kod mojih i ostacu neko vreme, i posao sad trazim nista ne mogu da nadjem da valja....
Moju dusicu nisam videla 2 dana pa sam pocela da kriziram , sve i svi me nerviraju... kako ste vi? kako napreduju bebe? Pozdravljam vas
JECAAAA- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 03.06.1989
Datum upisa : 11.07.2013
Godina : 35
Kod mene je uzas. Najverovatnije sledi odlazak kod mojih pa razvod. Ne da se nije promenio nego je jos gore ispalo. Ja nisam ni za sta, dete ni ne pogleda ali on je u pravu... On g-din bira posao, ne radi, glupira se i hoce da mu spremam a nemam od cega. Detetove pare ne dam! Njemu fino da nas moji izdrzavaju a on sve cetiri u vis. Dosta sam jahana!
Crnokosa, samo napred i glavu gore! Pa neka mrdne malo dupe da vidi kako je to , a ne da uziva i plus ne ceni....
JECAAAA- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 03.06.1989
Datum upisa : 11.07.2013
Godina : 35
Mila, zao mi je ako je dotle doslo, ali sigurno je da svako ima granicu do koje moze da trpi. Nekad nevolja zblizi, a oonekad i razdvoji ljude. Tu nema nikakvih pravila. Ponekad i pauza ljudima dobro dodje. Nista ne sugerisem, govorim ti na osnovu sopstvenog iskustva. Zao mi je sto ste u situaciji da ne mozete na miru da uzivate u detetu. Uz tebe sam, kako god bilo. Znas i sa,a da ces ovde uvek imati razumevanje.
leptirko- Pocasni clan
Mila, zao mi je ako je dotle doslo, ali sigurno je da svako ima granicu do koje moze da trpi. Nekad nevolja zblizi, a oonekad i razdvoji ljude. Tu nema nikakvih pravila. Ponekad i pauza ljudima dobro dodje. Nista ne sugerisem, govorim ti na osnovu sopstvenog iskustva. Zao mi je sto ste u situaciji da ne mozete na miru da uzivate u detetu. Uz tebe sam, kako god bilo. Znas i sa,a da ces ovde uvek imati razumevanje.
leptirko- Pocasni clan
ja radi9la danas pa svratila kod muza na posao i malopre stgla.sada mi se spava pa cu jedno pola sata odkunjati.
Majce,samo napred,idi kod tvojih pa kada pocnete da mu nedostajete,zvace te da se vratite a ti sacekaj dok ne nadje posao i primi prvu platu.nisu oni bogom dani da ih trpimo.bice ti tesko ali izdrzi dok ponovo ne budete zajedno,uzivaj kod tvojih i u tvojoj bebi,nemoj molim te da ti se pogorsa stanje,niko nije vredan toga a trebas i detetu i zivot je pred tobom.ljubim te puno pa nam se javljaj.
Majce,samo napred,idi kod tvojih pa kada pocnete da mu nedostajete,zvace te da se vratite a ti sacekaj dok ne nadje posao i primi prvu platu.nisu oni bogom dani da ih trpimo.bice ti tesko ali izdrzi dok ponovo ne budete zajedno,uzivaj kod tvojih i u tvojoj bebi,nemoj molim te da ti se pogorsa stanje,niko nije vredan toga a trebas i detetu i zivot je pred tobom.ljubim te puno pa nam se javljaj.
marasrna- Urednici
Evo i mene...
Danas je Sara napunila 6 meseci dan je bio divan,nas troje smo se druzili citav dan, pravili kolace....a malena je rekla i "ma"
Majce, glavu gore, misli na dete jer si njemu najpotrebnija. A tm je od onih koji mora nesto da izgubi da bi shvatio koliko mu je to vredelo. Moj ti je savet da gledas sta je najbolje za tebe i dete!!! U svakom slucaju sta god da odlucis mi smo uz tebe
Mm je juce imao primedbu da sam ga donekle zapostavila...Tesko mu pada sto je u drugom planu Mada, zene, moram da vam priznam da sam se ja dosta promenila od kad sam dobila dete a ne on,mozda se zato tako i oseca. Moracu malo da se pozabavim sobom
Danas je Sara napunila 6 meseci dan je bio divan,nas troje smo se druzili citav dan, pravili kolace....a malena je rekla i "ma"
Majce, glavu gore, misli na dete jer si njemu najpotrebnija. A tm je od onih koji mora nesto da izgubi da bi shvatio koliko mu je to vredelo. Moj ti je savet da gledas sta je najbolje za tebe i dete!!! U svakom slucaju sta god da odlucis mi smo uz tebe
Mm je juce imao primedbu da sam ga donekle zapostavila...Tesko mu pada sto je u drugom planu Mada, zene, moram da vam priznam da sam se ja dosta promenila od kad sam dobila dete a ne on,mozda se zato tako i oseca. Moracu malo da se pozabavim sobom
Nensy85- Pocasni clan
Nensy85 ::Evo i mene...
kako si se promenila???
marasrna- Urednici
Zdravooooooo,zenske.... Evo sad cu vise da se posvetim forumu... Juce smo muzic i ja setali po gradu i otisli smo na giros mmmmm,njam ,njam,ko o cemu ja o hrani,heheh.... Razmisljali smo o imenu,jer kuma voli malo starija imena,a mi bas i ne bi smo voleli da nam dete ima neko ime koje je staro... Njoj je palo na pamet Janko:( ,to ime prosto ne ide uz prezime Jankovic...
Zato smo se muzic i ja dogovorili Martin ili Mihajlo... Postujem ja kumu,ali moj muz mislio da se sali oko imena ,ali kad je shvatio da je ozbiljna dogovorio se sa njom da izvlacimo papirice ,a mi cemo napisati par imena. Sta se radi kod vas?
Zato smo se muzic i ja dogovorili Martin ili Mihajlo... Postujem ja kumu,ali moj muz mislio da se sali oko imena ,ali kad je shvatio da je ozbiljna dogovorio se sa njom da izvlacimo papirice ,a mi cemo napisati par imena. Sta se radi kod vas?
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Čestitam šestomesečnicu prelepoj princezi! Nensy, mora da je navikao samo njega da maziš, garant će se i ovaj moj žaliti za nedostatak pažnje. Možda jednostavno imaš manje takta za neke njegove sitnice, jer računaš, dete je sad u prvpm planu!
Ehej, Zvrki, kako mi je drago kad vidim ticker! Više od polovine puta prošlo! Ti i dragi ste oni koji odlučuju, a kumovi će morati da vas slušaju!!!
Ehej, Zvrki, kako mi je drago kad vidim ticker! Više od polovine puta prošlo! Ti i dragi ste oni koji odlučuju, a kumovi će morati da vas slušaju!!!
leptirko- Pocasni clan
Hvala vam na podrsci
Ma nece on nikad da shvati nista jer po njemu ja sam nikakva zena. I da sam nikakva dete je njegovo a ni da ga pogleda. Siroto dete gleda u njega non stop a majmun ni da pogleda, ni da ga poljubi. TO NIJE COVEK!
Maro, stigla sam do kraja, gladna sam a ne jede mi se nista. Jedem gluposti samo da zavaram glad, ne mogu...
Ma nece on nikad da shvati nista jer po njemu ja sam nikakva zena. I da sam nikakva dete je njegovo a ni da ga pogleda. Siroto dete gleda u njega non stop a majmun ni da pogleda, ni da ga poljubi. TO NIJE COVEK!
Maro, stigla sam do kraja, gladna sam a ne jede mi se nista. Jedem gluposti samo da zavaram glad, ne mogu...
Mila moja, pa sta on ocekuje od zene? Oboje ste mladi, pa ne mozes ti da se postavis kao neka majka koja je rodila trece dete, pa sve ti je novo, snalazis se. Oh Boze, tako mi je zao kad to cujem, da dusa zaboli.....Crnokosa ::Hvala vam na podrsci
leptirko- Pocasni clan
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu