Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+15
Nataša.V
makicaaa
Bozana30
Nensy85
zvrki
danijela86
julija++
Luna dizajn
JECAAAA
Blentica
Crnokosa
Maja.
leptirko
kathy_gm
marasrna
19 posters
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Bubi,ti si piletina a od tog tipa ne moze da te boli glava,covek ima iskustvo
koji si posao nasla?
ja sredjujem kucu ali ajte zenske na forum da se zezamo!!! ja sinoc bila bas raspolozena za zezanje ali vi ste bile u krevetu.oktobra kada vam se pomeri vreme bice manja razlika izmedju mene i vas,samo sat vremena pa cemo vise da se fatamo
koji si posao nasla?
ja sredjujem kucu ali ajte zenske na forum da se zezamo!!! ja sinoc bila bas raspolozena za zezanje ali vi ste bile u krevetu.oktobra kada vam se pomeri vreme bice manja razlika izmedju mene i vas,samo sat vremena pa cemo vise da se fatamo
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Maro, pesmica je super!!!
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
SLUSAM JE STALNO
Danas sam nesto bezveze kao i vreme,mislili smo malo da skitamo ali od toga nema nista jer sam ja od juce pomalo gripozna,nos zapusen,ne mogu da disem,temperatura 37 i bas se osecam bljaaaaaaaak jos sam se i smorila u kuci.sutra ponovo ustajanje,namestanje soba,drndanje sefica ako nemamo sta da radimo ne mozemo da sednemo,brisemo zidove i kada i to zavrsimo opet ne mozemo da sednemo.uvece skola i onaj ucitelj sto ga nista ne razumem i nemam pojma sta pise
treba mi odmor na nekom suncanom ostrvu.prijateljica mi otisla u Srbiju i ostace dvaaaaaaaaa meseca
Danas sam nesto bezveze kao i vreme,mislili smo malo da skitamo ali od toga nema nista jer sam ja od juce pomalo gripozna,nos zapusen,ne mogu da disem,temperatura 37 i bas se osecam bljaaaaaaaak jos sam se i smorila u kuci.sutra ponovo ustajanje,namestanje soba,drndanje sefica ako nemamo sta da radimo ne mozemo da sednemo,brisemo zidove i kada i to zavrsimo opet ne mozemo da sednemo.uvece skola i onaj ucitelj sto ga nista ne razumem i nemam pojma sta pise
treba mi odmor na nekom suncanom ostrvu.prijateljica mi otisla u Srbiju i ostace dvaaaaaaaaa meseca
marasrna- Urednici
Joj cuti, plasim se, pocela sam da se zaljubljujem :/marasrna ::Bubi,ti si piletina a od tog tipa ne moze da te boli glava,covek ima iskustvo
koji si posao nasla?
Radim u butiku decije garderobe, No No, onaj nas, mozda si cula..
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
Kathy,cestitam ti na testu... Bubi,srecno na poslu... Jao,zenske,muz i ja delimo komp pa je tesko stici na red...Eto ja tako malo izjutra,pa mu posle nosim na posao laptop i tako da me zbog toga nema na forumu cesto... Bubi,glavu gore,mlada si i ne vidim razlog zasto se ne bi zaljubila i uzivala u zivotu... Ko zna,mozda se uskoro pojavi onaj pravi.
Moram da vam ispricam moju sinocnu ispalu... Spremili se mi za spavanje i u toku noci ja imala kosmar pa se probudim,shvatim da je to samo san i nastavim da spavam... Medjutim zaspala ja i ovaj moj muzic me pocupa za kosu.Ja se okrenem i lupim ga u ledja...Nastavim da spavam,posle nekog vremena probudim se i uhvatim i ja njega za kosu i pitam ga zasto me pocupao,kad on mi rekao zato sto zevam u nekog mladjeg. Okrenem se na drugu stranu i nastavim da spavam... Kad smo se lepo probudili,on me jutros pita zasto sam ga pocupala.A ja mukica u cudu,pa mu kazem da je i on mene ,a ja da mu vratim. Ispricam ja njemu sve kako bilo,kad on meni kaze da me nije cupao.Ja izmlati mog muzica,a izgleda sam sve to sanjala.
Moram da vam ispricam moju sinocnu ispalu... Spremili se mi za spavanje i u toku noci ja imala kosmar pa se probudim,shvatim da je to samo san i nastavim da spavam... Medjutim zaspala ja i ovaj moj muzic me pocupa za kosu.Ja se okrenem i lupim ga u ledja...Nastavim da spavam,posle nekog vremena probudim se i uhvatim i ja njega za kosu i pitam ga zasto me pocupao,kad on mi rekao zato sto zevam u nekog mladjeg. Okrenem se na drugu stranu i nastavim da spavam... Kad smo se lepo probudili,on me jutros pita zasto sam ga pocupala.A ja mukica u cudu,pa mu kazem da je i on mene ,a ja da mu vratim. Ispricam ja njemu sve kako bilo,kad on meni kaze da me nije cupao.Ja izmlati mog muzica,a izgleda sam sve to sanjala.
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Dobro jutro, zene. Bubi, sto da ne, ti si slobodna zene, a i jako si mlada i treba da nastavis svoj zivot sto pre. Zvrki, zeno, ne ubij bliznjeg svoga!)))
Evo mene na pauzi, citkam sta radite, sta ima novo.... Kod mene je sve konzervisano, na istom mestu stoji....
Evo mene na pauzi, citkam sta radite, sta ima novo.... Kod mene je sve konzervisano, na istom mestu stoji....
leptirko- Pocasni clan
ja dosla kuci,nije mi dobro,sefica me gledala nepoverljivo a i to me briga.ona bila bolesna,nije radila nekoliko dana.ja joj ne izgledam bolesno a sto me boli svaka koscica u telu,ona to ne zna.necu ici ni sutra.ni danas nije bilo posla a otici cu u subotu i nedelju tada se i vise placa.ovde je dosta ljudi bolesno.necu veceras ni u skolu,saljem muza da uzme knjigu.
marasrna- Urednici
Drage moje zeeeniceeee koliko vidim ovde svasta nesto novo,ne mogu da se pokupim ko se rodio,porodio,zaljubio,razvodio.... ljubim vas sve,jako ste mi nedostajele,mi smo bili poduze malo na odmoru,obavili svadbu i krstenje,lepo je bilo,posle 10 dana medeni mesec-Egipat,pa Zlatibor,pa Italija i sad Fr,ni muz ni ja ne radimo,planiramo da se selimo ali videcemo sta ce jos biti od toga,Lena je porasla sad smo skoro slavili i drugi rodjendan,samo prica i blebece,a danas smo naucili slovo A i levu i desnu ruku
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Tina,blago tebi!!dupe nisam mrdnula sa ovog ostrva vise sam poblesavela ovde!!
marasrna- Urednici
a joj pa ne ides cesto za Srb? Kako napreduje jezik,sta ima kod tebe?
Tina- Urednici
mnogo sam daleko,srecna sam ako mogu da nadjem kartu za 500,600 evra,nije ti ovo ni Francuska,Austrija,Svajcarska..............svi koji su ovde idu samo jednom godisnje.to je karta a gde su ti pare za dole????????? ne moze se .krenula sam na drugi stepen ali sam zaboravila i ono sa prvog jer nisam ni sa kim komunicirala,nesto i sto znam,kada treba da kazem ja blokiram,zaboravim ,valjda ce biti bolje .radim u hotelu kao sobarica,hotel pripada nacionalnoj avio kompaniji pa imamo popust na karte.......bar nesto
radis li ti?kako jezik?
radis li ti?kako jezik?
marasrna- Urednici
Maro, ljub da ozdravis!
Tino, blago tebi kad putujete, a ne radite. Ovde se tako ne moze ziveti.
leptirko- Pocasni clan
Tina ,uzivajte u ljubavi i putovanjima....Maro, bice para i za dole,samo opusteno... Muzic i ja ove godine planirali da idemo na more ,jer imamo besplatan smestaj,pa bi smo odvojili nesto novca,medjutim ja zatrudnela,ali smo i dalje razmisljali da idemo,ali kada su mi doktori zabranili putovanja sve je palo u vodu,posle su nam se jos dodatni troskovi nizali i tako da smo za ovu godinu izvisili. Videcemo za sledecu,ako bude beba smela da putuje,jer sam cula kao ne valja beba da menja klimu,pa cemo videti,ima vremena.
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Zdravo zene moje Pricali opet, kao shvata nesto, popravlja se, strah me da nece dugo da traje ovo... ako se vrati na staro kud koji mili moji...
Ficko mi primio vakcinu, pa sad me strah da ne dobije temp.
Ficko mi primio vakcinu, pa sad me strah da ne dobije temp.
Majce,daj mu sansu pa ako opet bude po starom,ti kod tvojih.ja sam protiv vakcinacije ali svako odlucuje o svom detetu.ja se i danas dosadjujem kuci,mislila sam da ukljucim masinu ali videh da je crveno slovo,Krstovdan!!
marasrna- Urednici
Ove su one redovne, nisam protiv tih...
Jao bas je smor kad je ovakvo vreme...
Jao bas je smor kad je ovakvo vreme...
Pozdrav zene
Tina, dobro nam dosla opet na forum! Nadam se da ste baaaaasd uzivali.
Mi juce isli za vakcinu al nista, ne rade zbog nekih radova...sto nam bar ne javise kad nam vec uzimaju br tel iz tih razloga
Obarila sam muza da nam kupi akvarijum i ribice....
Sta se radi kod vas?
Tina, dobro nam dosla opet na forum! Nadam se da ste baaaaasd uzivali.
Mi juce isli za vakcinu al nista, ne rade zbog nekih radova...sto nam bar ne javise kad nam vec uzimaju br tel iz tih razloga
Obarila sam muza da nam kupi akvarijum i ribice....
Sta se radi kod vas?
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Da, vreme je grozno Juce je bilo bas lepo, nas troje setali skoro citav dan.
Majce, kako maleni? Ima li reakciju na vakcinu?
Majce, kako maleni? Ima li reakciju na vakcinu?
Nensy85- Pocasni clan
spremam rucak i ucim jezik.vreme je super a ja ne mogu da izadjem
marasrna- Urednici
Sta bolje napreduje, jezik ili rucak?
Nensy85- Pocasni clan
marasrna- Urednici
Nensy85- Pocasni clan
Pa ni mi ne idemo cesce,jednom godisnje,imamo 2000km tako da skoro uvek idemo autom jer prodjemo za put sa 700e minimum u oba pravca. Jezik jos uvek ucim,trenutno ne radim,trebamo da krenemo od nule i tako...marasrna ::mnogo sam daleko,srecna sam ako mogu da nadjem kartu za 500,600 evra,nije ti ovo ni Francuska,Austrija,Svajcarska..............svi koji su ovde idu samo jednom godisnje.to je karta a gde su ti pare za dole????????? ne moze se .krenula sam na drugi stepen ali sam zaboravila i ono sa prvog jer nisam ni sa kim komunicirala,nesto i sto znam,kada treba da kazem ja blokiram,zaboravim ,valjda ce biti bolje .radim u hotelu kao sobarica,hotel pripada nacionalnoj avio kompaniji pa imamo popust na karte.......bar nesto
radis li ti?kako jezik?
Tina- Urednici
To je sada bio izuzetak jer nam je bila svadba pa smo mogli,to je bilo sad i ko zna kada,prvi i poslednji put... zato smo i dali sebi oduska,jer smo pre odmora mnogo radili i prekovremeno,a sada krecemo jedan novi zivot od nule,tako da necemo vise imati kada za tako nesto.... A naravno da ne moze da se putuje a da se ne radi,ne znam gde to ima )leptirko ::Maro, ljub da ozdravis!
Tina- Urednici
Tina,kako mislis krecete od nule??????
mi bismo kolima stigli za 5-6 dana i kostalo bi nas od 2500-3000 evra samo put.
mi bismo kolima stigli za 5-6 dana i kostalo bi nas od 2500-3000 evra samo put.
marasrna- Urednici
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Strana 22 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu