Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+15
Nataša.V
makicaaa
Bozana30
Nensy85
zvrki
danijela86
julija++
Luna dizajn
JECAAAA
Blentica
Crnokosa
Maja.
leptirko
kathy_gm
marasrna
19 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
jeco,to su oni trenuci na drp???
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Zenske, sta radite? Ja malo odmaram, nedelja za to i sluzi. Sinoc bili sa kumovima na veceri. Nismo izasli sto godina, zato smo, penzosi, jedva ustali danas.
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
hehe, Maro, bas
ali zato danas ceo dan imam upalu misica kao da sam celu nedelju kopala kako ste vi?
ali zato danas ceo dan imam upalu misica kao da sam celu nedelju kopala kako ste vi?
JECAAAA- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 03.06.1989
Datum upisa : 11.07.2013
Godina : 35
Pozdrav,zenice...
Kako ste mi? Sta radite? Ja sam odlicno:jeej: , jos nema a 30dc je... Aj,idemo do 35dc,pa da radimo testic...
Kako ste mi? Sta radite? Ja sam odlicno:jeej: , jos nema a 30dc je... Aj,idemo do 35dc,pa da radimo testic...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
kathy,kupi danas test pa uradi,zasto mucis sebe a i nas ?
meni je po ceo dan muka,ne mogu nista da radim osim da lezim.bila sam danas kod dr. dali mi bolovanje do 31.10. a ako mi i dalje bude ovako nastavicu sa bolovanjem.dala mi je i lek protiv mucnine,mozda probam ujutru,sve trpim ,necu da ih pijem ali probacu sutra.zakazala mi sledeci pregled kod nje i ultrazvuk.
meni je po ceo dan muka,ne mogu nista da radim osim da lezim.bila sam danas kod dr. dali mi bolovanje do 31.10. a ako mi i dalje bude ovako nastavicu sa bolovanjem.dala mi je i lek protiv mucnine,mozda probam ujutru,sve trpim ,necu da ih pijem ali probacu sutra.zakazala mi sledeci pregled kod nje i ultrazvuk.
marasrna- Urednici
Ehehej, gde ste? Gde je moja lepa trudnica Mara? Kako si , sokole, kuburis li sa ukicom? Kathy, duso, sta se desava????
leptirko- Pocasni clan
eheeej leptiruuuuuuuuuuu!!!!!!!!
izlezavala sam se ceo dan i mozgala.muz bio jutros kod moje sefice,odneo joj bolovanje,ona srala nesto mada je sa njim bila fina i sve je islo na to da ja razmislim da dam otkaz jer je to tezak posao za mene sada.mozgala sam sta da radim,dr bi mi sada produzio bolovanje,muz bi opet trebao da nosi njoj i na jos dve meste,i tako bi stalno bilo a sto kaze mm ona je olicenje zla kao pojava pa tek i posle kada progovori.da ne treba on to da joj nosi i da mi nisu zivci tanki ja bih tako i radila,samo da je nerviram.ovako,resila sam da ne radim vise,mm je pozvao i rekao i ona je rekla da ja napisem kao zasto dajem otkaz.e tu cu napisati da otkaz dajem zbog nje i jos tralalalaaaaaaaaa.sada moj prestanak rada povlaci druge stvari:bice nam mnogo dva auta,pa da prodamo moj,svesna sam da nam je on svakog meseca izdataj..........posto smo ga uzeli na vizu,ide mesecna rata,plus osiguranje ,plus smo sada za gume dali 650evra.teska srca ga prodajem jer sam onda zarobljena u kuci.ali sta da se radi ,tako da sam sva nesto bezveze.mm planira da nadje dodatni posao,ja imam zelju da posle pregleda u novembru i decembru i dace bog da sve bude ok,da dodjem u Srbiju.s druge strane,gde cu trudna dole,nemam ni osiguranje,grejanje je samo do 22h,stalno neki kvarovi,pucaju im cevi pa nema grejanja................nisam pametna!!no otom potom,videcemo kako ce se stvari razvijati....
izlezavala sam se ceo dan i mozgala.muz bio jutros kod moje sefice,odneo joj bolovanje,ona srala nesto mada je sa njim bila fina i sve je islo na to da ja razmislim da dam otkaz jer je to tezak posao za mene sada.mozgala sam sta da radim,dr bi mi sada produzio bolovanje,muz bi opet trebao da nosi njoj i na jos dve meste,i tako bi stalno bilo a sto kaze mm ona je olicenje zla kao pojava pa tek i posle kada progovori.da ne treba on to da joj nosi i da mi nisu zivci tanki ja bih tako i radila,samo da je nerviram.ovako,resila sam da ne radim vise,mm je pozvao i rekao i ona je rekla da ja napisem kao zasto dajem otkaz.e tu cu napisati da otkaz dajem zbog nje i jos tralalalaaaaaaaaa.sada moj prestanak rada povlaci druge stvari:bice nam mnogo dva auta,pa da prodamo moj,svesna sam da nam je on svakog meseca izdataj..........posto smo ga uzeli na vizu,ide mesecna rata,plus osiguranje ,plus smo sada za gume dali 650evra.teska srca ga prodajem jer sam onda zarobljena u kuci.ali sta da se radi ,tako da sam sva nesto bezveze.mm planira da nadje dodatni posao,ja imam zelju da posle pregleda u novembru i decembru i dace bog da sve bude ok,da dodjem u Srbiju.s druge strane,gde cu trudna dole,nemam ni osiguranje,grejanje je samo do 22h,stalno neki kvarovi,pucaju im cevi pa nema grejanja................nisam pametna!!no otom potom,videcemo kako ce se stvari razvijati....
marasrna- Urednici
Hello,zenice...
Nista ni ovaj mesec od . Ma,znam ja,cim ja EXTRA uzivam u uoci ,ma nema sile da ne dodje. Ali,tek sad vidim da je baaaaaas mala razlika izmedju PMSa i simptoma trudnoce. Citajuci Marine postove i njene simptome,Boga mi,poslih da sam . Ali,Boze moj. Mogu vam reci da sam se malo i uplasila... Jaoj,ne znam ni ja sta da mislim? Nekako sam sad-ni tamo,ni ovamo. Krivo mi je sto sam dobila s' jedne strane,a s' druge strane mi je i laknulo...leleee... nije mi dobro...
Hmmmm...razlog davanja otkaza? Uuuuu,ja bih pisala memoar. Maro,ti milki stomacic i uzivaj... Jbg,sto se kola tice,ali sta da se radi...
Leptirko,leptiricu-sarenicu...sta se radi kod tebe?
Sta nam je sa ostalim zenama?
Nista ni ovaj mesec od . Ma,znam ja,cim ja EXTRA uzivam u uoci ,ma nema sile da ne dodje. Ali,tek sad vidim da je baaaaaas mala razlika izmedju PMSa i simptoma trudnoce. Citajuci Marine postove i njene simptome,Boga mi,poslih da sam . Ali,Boze moj. Mogu vam reci da sam se malo i uplasila... Jaoj,ne znam ni ja sta da mislim? Nekako sam sad-ni tamo,ni ovamo. Krivo mi je sto sam dobila s' jedne strane,a s' druge strane mi je i laknulo...leleee... nije mi dobro...
Hmmmm...razlog davanja otkaza? Uuuuu,ja bih pisala memoar. Maro,ti milki stomacic i uzivaj... Jbg,sto se kola tice,ali sta da se radi...
Leptirko,leptiricu-sarenicu...sta se radi kod tebe?
Sta nam je sa ostalim zenama?
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Maro, mila, znas i sama da je najvaznija ta mrvica u tvom stomaku. I ja bih pre dala otkaz, nego da mi neka zloca izjeda nerve. E sad, prodaces kola, pa ce doci red da kupis druga, takav je zivot. Nemoj da mislis o tome, seti se koliko si zelela bebu. Ne znam sta da ti pricam za Srbiju, da li je pamtno da dolazis, da se izlazes stresu, sama bez b. Naravno, to je stvar dogovora, pametni ste ljudi i donecete najbolje odluke.
Kathy, duso, bitno je samo da se nisi razocarala. Ja i dalje verujem u prirodu, ma koliko stremim novim putevima. Mirna glava je jako bitna, zato verujem da ces i ti uspeti, sasvim nenadano, kako to u zivotu biva. Ja danas kod mame. Laptop pokvaren, pa struzem sa telefona.
Kathy, duso, bitno je samo da se nisi razocarala. Ja i dalje verujem u prirodu, ma koliko stremim novim putevima. Mirna glava je jako bitna, zato verujem da ces i ti uspeti, sasvim nenadano, kako to u zivotu biva. Ja danas kod mame. Laptop pokvaren, pa struzem sa telefona.
leptirko- Pocasni clan
Maro, mila, znas i sama da je najvaznija ta mrvica u tvom stomaku. I ja bih pre dala otkaz, nego da mi neka zloca izjeda nerve. E sad, prodaces kola, pa ce doci red da kupis druga, takav je zivot. Nemoj da mislis o tome, seti se koliko si zelela bebu. Ne znam sta da ti pricam za Srbiju, da li je pamtno da dolazis, da se izlazes stresu, sama bez b. Naravno, to je stvar dogovora, pametni ste ljudi i donecete najbolje odluke.
leptirko- Pocasni clan
kathy,to nije nista cudno da su ti osecanja cas ovakva,cxas onakva.meni se to desavalo a desava mi se i sada da se preispitujem....ma blago onome ko je glup
leptiricu,uzivaj kod mamice
leptiricu,uzivaj kod mamice
marasrna- Urednici
Mama me tovi, a ja nista ne smem, plus pijem glukofaz i stomak mi gadno reaguje na prejed. Ja sam sva euforicna, kao da sam na nekim lekicima. Volela bih da sam glupa, ali sta cu, mama me rodila pametnu!
leptirko- Pocasni clan
Dobro vece zenice
Ja sam danas pomagala komsinici oko spremanja bebine sobe, sutra joj snaha izlazi iz porodilista, tako mi je prelepo bilo da ja vama ne mogu da opisem.. Jedva cekam da i ja budem trudnica Mada jos malo i radim testic jer me ovaj mesec "tetka" zaobisla
Maro, kako si ti?
Leptirko, uzivaj! Ja sam mojima vec dosadila ili oni meni ne znam ni sama, uglavnom jedva cekam vikend ... Prijatno vece i ugodnu noc vam zelim
Ja sam danas pomagala komsinici oko spremanja bebine sobe, sutra joj snaha izlazi iz porodilista, tako mi je prelepo bilo da ja vama ne mogu da opisem.. Jedva cekam da i ja budem trudnica Mada jos malo i radim testic jer me ovaj mesec "tetka" zaobisla
Maro, kako si ti?
Leptirko, uzivaj! Ja sam mojima vec dosadila ili oni meni ne znam ni sama, uglavnom jedva cekam vikend ... Prijatno vece i ugodnu noc vam zelim
JECAAAA- Clan u razvoju
Pustinja!
Gde sdte zene? Ja malopre dosla s posla, crknuta!
Idem da jedem, jer sam pregladnela, a to se ne zavrsi dobro! Sta ima?
Gde sdte zene? Ja malopre dosla s posla, crknuta!
Idem da jedem, jer sam pregladnela, a to se ne zavrsi dobro! Sta ima?
leptirko- Pocasni clan
ja sam ovde ali nema drugih
danas sam isla,dala sam otkaz,vratila odelo,koleginice me izljubile kada me videle i posle sam im rekla da dajem otkaz.zao mi je zbog kolektiva jer su sve ok i mlade.imam mucnine ali manje,danima nisam izasla iz kuce jer mi se i vrti u glavi i plus mucnina.sacu se utoviti samo tako,ladnooooooo,pingvini setaju
danas sam isla,dala sam otkaz,vratila odelo,koleginice me izljubile kada me videle i posle sam im rekla da dajem otkaz.zao mi je zbog kolektiva jer su sve ok i mlade.imam mucnine ali manje,danima nisam izasla iz kuce jer mi se i vrti u glavi i plus mucnina.sacu se utoviti samo tako,ladnooooooo,pingvini setaju
marasrna- Urednici
Maro, cico, neka se i utovis, sve ces ti to skinuti! Bitno je da si ti meni lepa...i trudna!!!!
leptirko- Pocasni clan
leptirko ::Maro, cico, neka se i utovis, sve ces ti to skinuti! Bitno je da si ti meni lepa...i trudna!!!!
a jesi blesava
sta radite zenske?
ja spremam podvarak za sutra,za zadusnice,posle cu i princes krofne i veceras idemo na neki rodjendan gde ima samo grickalice i torta
ja slatkise ne jedem od kako sam trudna,tako je bilo i prosli put ali zato sve socno,kiselo,slano,moze i ljuto.rasturam lubenice i pomorandze
marasrna- Urednici
Srecp moja, ja slatko ne smem, ali otkako ne smem, stalno mi se jede!
Danas imam migrenu za 10! Bljak!
Uzivaj na rodji!
Kathy, duso, gde li si???
Danas imam migrenu za 10! Bljak!
Uzivaj na rodji!
Kathy, duso, gde li si???
leptirko- Pocasni clan
Zdravo...
Ja malo stala sa poslom, podigla cenu i odmah manje dolaze... Ali sam se bas uvezbala, dva sata mi treba da uradim sve. Nekad i manje, ako ne zele nesto komplikovano...
I udaje mi se drugarica, bicu kuma, pa idem u teme za vencanje, jer ne znaam sta kuma treba da radis...
Opet sam uradila bris na ureaplazmu, sutra rezultati...
Sta ima kod vas? Kako ste?
Ja malo stala sa poslom, podigla cenu i odmah manje dolaze... Ali sam se bas uvezbala, dva sata mi treba da uradim sve. Nekad i manje, ako ne zele nesto komplikovano...
I udaje mi se drugarica, bicu kuma, pa idem u teme za vencanje, jer ne znaam sta kuma treba da radis...
Opet sam uradila bris na ureaplazmu, sutra rezultati...
Sta ima kod vas? Kako ste?
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
i ako si podigla cenu,ono je bas bilo dzabaka.
spremam rucak a posle cu se malo prosetati i otici do muza na posao.svaki dan mi je isti,dosadno,monotono...............
spremam rucak a posle cu se malo prosetati i otici do muza na posao.svaki dan mi je isti,dosadno,monotono...............
marasrna- Urednici
Caos!
Nedelju provodim u kuhinji, kad vec radnim danma kuvam naveliko!
Napolju je divno i toplo, ali oblacno. Ovaj vikend smo presedeli. Pocela sam da gledam novu seriju Dracula. Izasle su dve prve epizode. Topla preporuka svima koji vole takvu tematiku. Serija ime zanimljivu fabulu, a Drakula je dasa pravi!
Nedelju provodim u kuhinji, kad vec radnim danma kuvam naveliko!
Napolju je divno i toplo, ali oblacno. Ovaj vikend smo presedeli. Pocela sam da gledam novu seriju Dracula. Izasle su dve prve epizode. Topla preporuka svima koji vole takvu tematiku. Serija ime zanimljivu fabulu, a Drakula je dasa pravi!
leptirko- Pocasni clan
ja sam vise za nekog ko ne pije krv
marasrna- Urednici
E,juce sam se bas naradila,ma citav dan sam bila na nogama,pa danas nisam za nista...Malo me sevucka stomak tako da sam muzica poslala po giros,jer nema sanse da se svrckam po gradu kao i svake nedelje,a on je otisao sa drugom ,tako da ima drustvo... Juce mi dolazio brat od ujaka,bio na derbiju ,a ja sam svo vreme razmisljala da mu se nesto ne desi,a opet nije mali da ne zna sta znaci odlazak na derbi,ali sve je dobro proslo. Maro,mislim da ne bi trebalo da putujes u Srbiju,uzivaj u trudnoci,bice prilika za drugi auto... Majo,slazem se sa Marom,vremenom ces napredovati i biti sve vise bolja u svom poslu,a to znaci bolja usluga,veca cena.
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
A tuuu ste Neznam vise ni da li me se secate, nema me bas odavno
Vidim da se forum prolepsao, bas je super a i trudnica ima
Ja ugl kradem signal od nekog komsije (psssst ) i sad se bas nesto razleteo pa odlucih da vas posetim
Majo. kakav posao radis?
Kod nas je danas seoska slava pa ima vasar, bili smo tamo i bas se umorili, uno je to pesacenja
Uzeli smo papagaja, imali smo jednog pa nam je bilo zao sto je sam pa smo mu kupili drugaricu posle 15 minuta letenja po kavezu ko ludaci, poceli su da se ljube i ceskaju i ne prestaju, vec satima kako su slatki, bas su posebni papagaji
Jao ja razlela o papagajuma
Mi smo dobro, hvala Bogu
Vidim da se forum prolepsao, bas je super a i trudnica ima
Ja ugl kradem signal od nekog komsije (psssst ) i sad se bas nesto razleteo pa odlucih da vas posetim
Majo. kakav posao radis?
Kod nas je danas seoska slava pa ima vasar, bili smo tamo i bas se umorili, uno je to pesacenja
Uzeli smo papagaja, imali smo jednog pa nam je bilo zao sto je sam pa smo mu kupili drugaricu posle 15 minuta letenja po kavezu ko ludaci, poceli su da se ljube i ceskaju i ne prestaju, vec satima kako su slatki, bas su posebni papagaji
Jao ja razlela o papagajuma
Mi smo dobro, hvala Bogu
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Cao zenice
I ja se vratih kuci napokon sutra me ocekuje naporan dan, htela sam da vas pitam da li verujete vi u neki vid gatanja? danas sam svracala kod drugarice i njena tetka onako iz zezanja kaze hajde da vam gledam u pasulj, i prvi put mi sve pogodila i za zelju mi sve naj rekla a drugi put za "drugu zelju" -a ja zamislila istu rekla mi sve najgore O.o nema logike...
prijatnu noc vam zelim
I ja se vratih kuci napokon sutra me ocekuje naporan dan, htela sam da vas pitam da li verujete vi u neki vid gatanja? danas sam svracala kod drugarice i njena tetka onako iz zezanja kaze hajde da vam gledam u pasulj, i prvi put mi sve pogodila i za zelju mi sve naj rekla a drugi put za "drugu zelju" -a ja zamislila istu rekla mi sve najgore O.o nema logike...
prijatnu noc vam zelim
JECAAAA- Clan u razvoju
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Strana 28 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu