Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+8
Bubi89
zvrki
Bubica
Tina
Crnokosa
Milica68
kathy_gm
leptirko
12 posters
Strana 9 od 15
Strana 9 od 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Caskanje uz kaficu
Ja sam totalno razocarana Vampirskim dnevnicima. Procitah da ce biti i 6 sezona. Hm...ako ce da bude slicna 5oj,onda ne mora ni da je bude.
Obavezno postavi recept...
Obavezno postavi recept...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Pozdrav zene!!!
Svratih na blic da vam se javim pa
Ja danas u setnji skoro citav dan, kuci samo dok je Sara spavala po podne.
Leptirko, i ja sam pravila neki novi kolac od jabuka. Nije los, brzo se sprema.
Cim stignem, pisem recept.
Uzivajte zene, vreme je super!!
Svratih na blic da vam se javim pa
Ja danas u setnji skoro citav dan, kuci samo dok je Sara spavala po podne.
Leptirko, i ja sam pravila neki novi kolac od jabuka. Nije los, brzo se sprema.
Cim stignem, pisem recept.
Uzivajte zene, vreme je super!!
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
zdravo ribe!!!
prestanite da pricate o slatkisima,bas mi se jedu a ne spremam nista da se ne bih tovila.jede mi se neka torta malo teza kao sto je zerbo ili neka sa vise razlicitih filova mmmmmmm,razmisljam da muzu za rodjendan spremim tortu ledena kocka,nisam je do sada pravila a fino mi izgleda.
da li je neka od vas jela one sarene kiflice,pola braon,pola bele pa se natope secerom?ja sam probala odavno ali se ne secam...
malo mi je bolje od kako pijem antibiotik,juce sam uspela da obrisem prasinu a danas cu usisati.lezim u krevetu i ubi me ovo sunce jer imam utisak da je 20 stepeni a ono hladno.....prolupacu vise os zime ,dosade i samoce.
blago vama,setate,zezate se....Nensy,uzivaj sa Saricom....
prestanite da pricate o slatkisima,bas mi se jedu a ne spremam nista da se ne bih tovila.jede mi se neka torta malo teza kao sto je zerbo ili neka sa vise razlicitih filova mmmmmmm,razmisljam da muzu za rodjendan spremim tortu ledena kocka,nisam je do sada pravila a fino mi izgleda.
da li je neka od vas jela one sarene kiflice,pola braon,pola bele pa se natope secerom?ja sam probala odavno ali se ne secam...
malo mi je bolje od kako pijem antibiotik,juce sam uspela da obrisem prasinu a danas cu usisati.lezim u krevetu i ubi me ovo sunce jer imam utisak da je 20 stepeni a ono hladno.....prolupacu vise os zime ,dosade i samoce.
blago vama,setate,zezate se....Nensy,uzivaj sa Saricom....
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Ehehej, evo mene s posla!
Rucala, pa da vidim sta se radi. Maro, nisam te kiflice probala, a rado bih.
Kathy, ni meni se nesto ne svidja serija. Bez E i D kao para, nista, necu da se miri sa Stefanoooom!!!!
Rucala, pa da vidim sta se radi. Maro, nisam te kiflice probala, a rado bih.
Kathy, ni meni se nesto ne svidja serija. Bez E i D kao para, nista, necu da se miri sa Stefanoooom!!!!
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Cao drage moje :-D
Hvala leptirko, Kathy...
Sta se radi drage moje?
Ja uspavala malisu,pa sela za komp...imamo spremam ruckic vec pa malo mogu da se opustim i ja napokon... posle spavanja,rucak pa setnjaaaaaaaaaa...napolju je sunce,prelepo vreme...joj,a za vikend javljaju hladno opet brrrrr... ali dobro,sta bi mi,februar je mesec :-D
Maro,jela sam ja te kiflice,natapaju se sa serbetom,crno-bele,moje se prave sa kokosom. Prelepe su. Inace ne volim kolace tog tipa-koji se zalivaju,ali te kao i urmasice (koje pravi moja svekrva) i vranjsku pitu sa visnjama bih uvek jela :-D...
Joooooj,sad se i meni jedu kolaci :-D...moracu da napravim nesto kad mi muzic dodje s posla ( sto ce njemu bas tesko pasti-obozava moje kolace ). Jedino sto gledam sta god mogu da prilagodim da i malisa moze jesti posto je alergican na mleko :-(
Pozzzzz drage moje
Hvala leptirko, Kathy...
Sta se radi drage moje?
Ja uspavala malisu,pa sela za komp...imamo spremam ruckic vec pa malo mogu da se opustim i ja napokon... posle spavanja,rucak pa setnjaaaaaaaaaa...napolju je sunce,prelepo vreme...joj,a za vikend javljaju hladno opet brrrrr... ali dobro,sta bi mi,februar je mesec :-D
Maro,jela sam ja te kiflice,natapaju se sa serbetom,crno-bele,moje se prave sa kokosom. Prelepe su. Inace ne volim kolace tog tipa-koji se zalivaju,ali te kao i urmasice (koje pravi moja svekrva) i vranjsku pitu sa visnjama bih uvek jela :-D...
Joooooj,sad se i meni jedu kolaci :-D...moracu da napravim nesto kad mi muzic dodje s posla ( sto ce njemu bas tesko pasti-obozava moje kolace ). Jedino sto gledam sta god mogu da prilagodim da i malisa moze jesti posto je alergican na mleko :-(
Pozzzzz drage moje
Nataša.V- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46
Pozz,zenice...
Maro,ja sam cula za te kiflice,ali ih nisam probala.
Leptirko,i ja navijam za D i E,ali su opasno ukakili sa prethodnim epizodama. Kazu-opala im gledanost-pa nije ni cudo...
Sto se vremena tice,kod nas je toplo,ali smenjujuju se oblaci i sunce.
Ja sam sama,svi rade...
Maro,ja sam cula za te kiflice,ali ih nisam probala.
Leptirko,i ja navijam za D i E,ali su opasno ukakili sa prethodnim epizodama. Kazu-opala im gledanost-pa nije ni cudo...
Sto se vremena tice,kod nas je toplo,ali smenjujuju se oblaci i sunce.
Ja sam sama,svi rade...
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy, duso, da smo barem blize, jer i ja samujem.
Nato, bas bzvz zbog alergije, mada, sojino mleko ili kokosovo su zdravi, pa ne bi bili losa alternativa za povremene potrebe.
Jutros magla, posle vrucina, da se raspadne covek od vremena.
Kathy, ni ne cudi me sto je gledanost propala kad su rasturili predivan par !!
Maro, gde s i????
Nato, bas bzvz zbog alergije, mada, sojino mleko ili kokosovo su zdravi, pa ne bi bili losa alternativa za povremene potrebe.
Jutros magla, posle vrucina, da se raspadne covek od vremena.
Kathy, ni ne cudi me sto je gledanost propala kad su rasturili predivan par !!
Maro, gde s i????
leptirko- Pocasni clan
evo sam,pijem kafu sa mlekom.bolje mi je nego prethodnih dana.mozda danas spremim one kiflice ali bez kokosa,mrzim da razvijam testo,mozda napravim pola mere za probu.
umesto tih vampira,gledajte seriju ostrvo,grcka,po istinitom dogadjaju,necete se pokajati,mi smo se raspali i dva puta je gledali.gledali smo ili NA TABAnu ili nadlanu.ja sam gledala i spansku Internat,mislim da bi vam se svidela.preporucite vi meni neku ali ne te vampire.
umesto tih vampira,gledajte seriju ostrvo,grcka,po istinitom dogadjaju,necete se pokajati,mi smo se raspali i dva puta je gledali.gledali smo ili NA TABAnu ili nadlanu.ja sam gledala i spansku Internat,mislim da bi vam se svidela.preporucite vi meni neku ali ne te vampire.
marasrna- Urednici
Maro, ne znam sta bih ti preporucila kad volim vampire, zombije i ubistva. Znam, grozna sam, no, ako se setim necega, javljam,
leptirko- Pocasni clan
Vampire gledam samo zbog glumca... Inace,ne volim klanja,ubijanja i sl. radnje.
kathy_gm- Pocasni clan
Da nije mozda Ian????
Lepi, lepi plavooki!!!
Lepi, lepi plavooki!!!
leptirko- Pocasni clan
O daaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
kathy_gm- Pocasni clan
E drage moje,ja danas napisala poruku,ali je nekim cudom nestala,nemam pojjma sta se desilo
Leptirko mila,koristim mu sojino mleko ponekad kao zamenu u kolacima,eventualno griz ponekad s njim napravim.Ima odlicno cokoladno sojino mleko koje ponekad stavim. Sto se ostalih vrsta mleka tice,ovde neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema...kokosovo mleko je ovde misaona imenica :-D. VIdecu kad budemo isli kod mojih za Vrsac i Bg,pa cemo tamo uzeti.
Maro,danas spominjale kolace pa sam morala da napravim-doduse obicne kolace koje i moj beban voli da jede-taman mu je bilo za veceru
E,sto se tice serija, ni ja a ni mm ne volimo te vampire,valjda sto su ih toliko svi potencirali.... ali imam da vam preporucim odlicne serije koje smo mi odgledali-ponekad umeli da sastavimo i po 4-5 epizoda...
Najjaca mi je Once upon a time, zatim Grimm, Haven, Roswell, Heroes... imate ih na vojvodinanet,kao i na filmoviziji...hmmmm,valjda mi nije zbog ovog obrisana poruka
Heh,a sad odoh da jos nesto odradim,jer ce bebaaaaaaaaaaaaaaac da se probudi uskoro za jos jedan podoj
Ljubac drage moje
Leptirko mila,koristim mu sojino mleko ponekad kao zamenu u kolacima,eventualno griz ponekad s njim napravim.Ima odlicno cokoladno sojino mleko koje ponekad stavim. Sto se ostalih vrsta mleka tice,ovde neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema...kokosovo mleko je ovde misaona imenica :-D. VIdecu kad budemo isli kod mojih za Vrsac i Bg,pa cemo tamo uzeti.
Maro,danas spominjale kolace pa sam morala da napravim-doduse obicne kolace koje i moj beban voli da jede-taman mu je bilo za veceru
E,sto se tice serija, ni ja a ni mm ne volimo te vampire,valjda sto su ih toliko svi potencirali.... ali imam da vam preporucim odlicne serije koje smo mi odgledali-ponekad umeli da sastavimo i po 4-5 epizoda...
Najjaca mi je Once upon a time, zatim Grimm, Haven, Roswell, Heroes... imate ih na vojvodinanet,kao i na filmoviziji...hmmmm,valjda mi nije zbog ovog obrisana poruka
Heh,a sad odoh da jos nesto odradim,jer ce bebaaaaaaaaaaaaaaac da se probudi uskoro za jos jedan podoj
Ljubac drage moje
Nataša.V- Clan u razvoju
Malo pre na fb-u je neko od prijatelja lajkovao seriju "Once upon a time". Tako da cu sutra pusti da vidim kakva je serija.
Inace,vec sat vremena se kanim da operem kosu,a mrzi meeeeeeeeeeeeee.... Ujutru nosim rezultate kod dr,a toliko mi se osladilo spavanje do 11h,da na jedvite jade,ustajem rano.
Inace,vec sat vremena se kanim da operem kosu,a mrzi meeeeeeeeeeeeee.... Ujutru nosim rezultate kod dr,a toliko mi se osladilo spavanje do 11h,da na jedvite jade,ustajem rano.
kathy_gm- Pocasni clan
Once upon a time, Grimm, Heroes, gledala i suuuper su!
leptirko- Pocasni clan
Daaaaaa, odlicne su serije :-D
Gde ste zenice moje drage?
Hajdete na
Kod nas pada kisa pa nema nista od setnje. Beban mi spavka pa ja zujim malo na kompu :-D
Pooooooooozzzz
Gde ste zenice moje drage?
Hajdete na
Kod nas pada kisa pa nema nista od setnje. Beban mi spavka pa ja zujim malo na kompu :-D
Pooooooooozzzz
Nataša.V- Clan u razvoju
Ja sam na putu do kuce. Kisa pada, muljavo je skroz....
leptirko- Pocasni clan
Ajte zene na muski burek od sinoc
posle dva dana provedenih sa muzem opet sama,otisao na posao......joooooooj sto ne dobijem pare na loto da odem iz ove vukojebine.kod nas juce i snoc duvao vetar oko 100 na sat i pao neki sneg,sada kad vidim sneg mogu da ujedam.
posle dva dana provedenih sa muzem opet sama,otisao na posao......joooooooj sto ne dobijem pare na loto da odem iz ove vukojebine.kod nas juce i snoc duvao vetar oko 100 na sat i pao neki sneg,sada kad vidim sneg mogu da ujedam.
marasrna- Urednici
Moze muski burek, a poslacu ti i muza mog da nauci da ga pravi!!!!
Verujem ti da ti je dosadilo. Ne volim ni ja hladnocu.....
Verujem ti da ti je dosadilo. Ne volim ni ja hladnocu.....
leptirko- Pocasni clan
leptirko,za to treba samo volja,mm skinuo recept sa interneta i cuva ga.ranije isto spremao gibanicu ali sada hteo baaaaas burek mada ja vise volim sa mesom.
marasrna- Urednici
Mmmm...njami,njami...
Podrav,zenice....
Malo pre sam dosla iz grada,bila kod frizerke-malo mi je skratila kosu,ali opet svaka dlaka vodi svoju politiku. Odnela sam rezultate i sve je super,a sledece sedmice treba da zakazem 4D UZ privatno. Sad cekam da Mm dodje sa posla,da ruckimo,pa mozda skoknemo do bioskopa da gledamo novi Montevideo.
Kod nas je bas hladno.
Podrav,zenice....
Malo pre sam dosla iz grada,bila kod frizerke-malo mi je skratila kosu,ali opet svaka dlaka vodi svoju politiku. Odnela sam rezultate i sve je super,a sledece sedmice treba da zakazem 4D UZ privatno. Sad cekam da Mm dodje sa posla,da ruckimo,pa mozda skoknemo do bioskopa da gledamo novi Montevideo.
Kod nas je bas hladno.
kathy_gm- Pocasni clan
Mila, uzivaj!!!
Daj, postavi friz da vidimo!
Maro moja, nema ovaj volje za takve stvari.
Daj, postavi friz da vidimo!
Maro moja, nema ovaj volje za takve stvari.
leptirko- Pocasni clan
kathy_gm ::Mmmm...njami,njami...
Podrav,zenice....
Kod nas je bas hladno.
Kathy,zasto sada radis 4D?
ja cu ici na 4d u 27,28 nedelji da dobijem cd i slike,ovako mi ne treba a i skupo je.......
ako hoces da vidis malisu idi izmedju 26 i 30 a da vidis da li je sve u redu ,radiceti redovni ekspertni ultrazvuk.
marasrna- Urednici
Nemam pojma. Juce kad sam joj odnela rezultat,ona mi kaze da je sve super i da se vidimo oko 10og marta zbog bolovanja i da do tada odem kod privatnika da uradim 4D. Bas cu da vidim sa kumom,da li je i njoj rekla isto.
Inace,mi smo juce gledali "Montevideo,vidimo se" i malo je reci da sam odusevljena. Odavno se nisam toliko smejala i verovatnoo cu ga gledati opet.
Inace,mi smo juce gledali "Montevideo,vidimo se" i malo je reci da sam odusevljena. Odavno se nisam toliko smejala i verovatnoo cu ga gledati opet.
kathy_gm- Pocasni clan
Caos!
Joaj, kathy, raspameti me tvoj ticker. Hehehe, cvarak!!!
Ja imam prinove kod zeceva, pa odoh da vidim kako stoje stvari!
Joj, bas mi prija ovaj petak. Dan je bio napet i smoren, ali sada sam kao zmaj!!!!
Joaj, kathy, raspameti me tvoj ticker. Hehehe, cvarak!!!
Ja imam prinove kod zeceva, pa odoh da vidim kako stoje stvari!
Joj, bas mi prija ovaj petak. Dan je bio napet i smoren, ali sada sam kao zmaj!!!!
leptirko- Pocasni clan
Strana 9 od 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Strana 9 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu