Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaPrvi poljubac
+4
Maja.
Bubica
Brana
Crnokosa
8 posters
Strana 1 od 1
Re: Prvi poljubac
Ja mislim da sam bila I godina srednje... Secam se da je bila zima a poljubac katastrofa...
Eto gde ide svet... ja nisam mnogo starija ali u godinama kad sam se ja prvi put poljubila danas padaju prva sexualna iskustva... cak i ranije!
Eto gde ide svet... ja nisam mnogo starija ali u godinama kad sam se ja prvi put poljubila danas padaju prva sexualna iskustva... cak i ranije!
Chocolate ::
Da... Sad je sve normalno...
Gost- Gost
Prvi poljubac... Hm... Na kraju osmog razreda... I normalno, nije bio nesto posebno... :roll:
Gost- Gost
Jaoj, Boze..........
Moj prvi poljubac je bio u Domu kulture...Ne pitajte na sta je to licilo :D :D :D
Moj prvi poljubac je bio u Domu kulture...Ne pitajte na sta je to licilo :D :D :D
Gost- Gost
Moj prvi poljubac je bio u prvom razredu srednje skole, kakav je bio....pa bzvz!! :|
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Brana ::Moj prvi poljubac je bio u prvom razredu srednje skole, kakav je bio....pa bzvz!! :|
Mislim da mi, zene, mnogo ocekujemo od tog prvog poljupca, pa prvog sexa itd..Ispredemo neku bajku u glavi i to se obicno neslavno zavrsi. Prvi poljubac obicno bude BLJAK, a prvi sex bolan i neugodan..
Gost- Gost
Meni je prvi poljubac ostao u bas lepom secanju. Bilo je to u 7. razredu osnovke. Bilo je hladno,jesen,zavrsili su nam se casovi. Otisli smo u park i spred skole,bio je mrak. Uhvatio me je za ruke,znam da sam rekla "ja nemam pojma da se ljubim". On je rekao "samo prati mene..." i bio je to jedan savrsen poljubac.
To je bilo sa jednim deckom iz mog razreda,bili smo zajedno mesec dana. On je nastavio da ludi za mnom i kad sam se pocela zabavljati sa mm-om,dolazio je ispred nase kuce i nije hteo da ode,dozivao me je... Nisam zelela da kazem mm-ovi posto je bio jako ljubomoran. Sladak decko. Odavno ga nisam videla. Hehe.
To je bilo sa jednim deckom iz mog razreda,bili smo zajedno mesec dana. On je nastavio da ludi za mnom i kad sam se pocela zabavljati sa mm-om,dolazio je ispred nase kuce i nije hteo da ode,dozivao me je... Nisam zelela da kazem mm-ovi posto je bio jako ljubomoran. Sladak decko. Odavno ga nisam videla. Hehe.
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Sve zavisi koliko volis tu osobu ja sam prvi poljbac dozivela bzvz jer tog decka nisam volela to je bilo cisto simpatija ali bez nekih dubljih osecanja dok prvi sex sa mm je bio divan iako je malo bolelo je ga MNOGO VOLIM i osecam kao deo sebe,tako da sve zavisi nisu svi prvi poljubci i gubljenje nevinosti bzvz!!Verolino ::Brana ::Moj prvi poljubac je bio u prvom razredu srednje skole, kakav je bio....pa bzvz!! :|
Mislim da mi, zene, mnogo ocekujemo od tog prvog poljupca, pa prvog sexa itd..Ispredemo neku bajku u glavi i to se obicno neslavno zavrsi. Prvi poljubac obicno bude BLJAK, a prvi sex bolan i neugodan..
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Ne secam se bas najbolje
Mislim da sam bila prva godina srednje skole, i to negde na polugodistu, znam da je bila zzzzima, a ne secam se tacno ni kakav je poljubac bio, samo to da je njemu jezik bio vreo a meni leden
Mislim da sam bila prva godina srednje skole, i to negde na polugodistu, znam da je bila zzzzima, a ne secam se tacno ni kakav je poljubac bio, samo to da je njemu jezik bio vreo a meni leden
Gost- Gost
Prvi poljubac - kraj osmog razreda osnovne...
I posto sam ja jaaaaaaako stidljiva, nisam htela vise da budem sa tim deckom, jer mi se nije svidjao prvi poljubac... I posle sam se opustila, promenila nekoliko njih, naucila i... Tako...
I posto sam ja jaaaaaaako stidljiva, nisam htela vise da budem sa tim deckom, jer mi se nije svidjao prvi poljubac... I posle sam se opustila, promenila nekoliko njih, naucila i... Tako...
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Imala sam 14 godina.Bilo je bas lose.Kao Chupe i ja sam mog ostavila,jer sam se plasila opet ce da se priblizi.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
U osmom razredu,joj kad se setim bas je bilo lepo
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
U 7m razredu i iznenadila sam sebe a i njega! Jos uvk ga se secam bilo je mmmm ...hocu jos..
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
Similar topics
» Prvi koraci :-))
» Prvi ples
» Koliko ste dugo bile u vezi kad se desio prvi put?
» Ljubav na prvi pogled
» Rani simptomi trudnoce
» Prvi ples
» Koliko ste dugo bile u vezi kad se desio prvi put?
» Ljubav na prvi pogled
» Rani simptomi trudnoce
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu