Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Koliko ste se ugojili u trudnoci?

+20
Nataša.V
Nensy85
leptirko
marasrna
tina191
Caca
Tina
mama m
Bubica
jagodica
Alisica
Bubi89
gagac
jelkica
sissi
Anna
morena
Aleksandra18
Brana
Crnokosa
24 posters

Strana 3 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Koliko ste se ugojili u trudnoci? - Page 3 Empty Re: Koliko ste se ugojili u trudnoci?

Počalji od Bubi89 Ned Feb 24, 2013 2:41 pm

E bar znas da nista neces osecati. A ovako briga da li ce da deluje epidural, da li nece, bla bla..
Bubi89
Bubi89
Urednici

Ženski Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Koliko ste se ugojili u trudnoci? - Page 3 Empty Re: Koliko ste se ugojili u trudnoci?

Počalji od Nensy85 Ned Feb 24, 2013 2:44 pm

Ma meni je samo da se porodim a verujem da ce sve biti ok, ne razmisljam negativno. A bebe....nadam se da ce biti zavodnica na mamu :kez: zvizduk Smile
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Ned Feb 24, 2013 2:45 pm

Navijam za to jeej jeej jeej
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nensy85 Ned Feb 24, 2013 2:51 pm

blowkiss blowkiss blowkiss
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Ned Feb 24, 2013 3:39 pm

Nensy85 ::Do sada 11kg

ti si zgodna trudnica,nece ti biti posle porodjaja tesko da skines kg
ja sam za carski zvizduk
Nensy,daj neku slicicu stomaka blowkiss
marasrna
marasrna
Urednici

Ženski Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tina191 Ned Feb 24, 2013 4:41 pm

to ce nensy da ti ode posle porodjaja i takoreci si na istoj kilazi
tina191
tina191
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum upisa : 26.01.2012

http://91pavlovic@gmail.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nensy85 Ned Feb 24, 2013 7:01 pm

Ma ja jedino sto imam stomak a sve ostalo je isto izuzev sto sam sad otekla.
Nikad se nisam opterecivala kg tako da se nadam da cu brzo i ove regulisati posle porodjaja zvizduk
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nataša.V Pon Feb 25, 2013 12:12 am

Ja se ne opterecujem kilogramima iskreno...dokle god budem dojila necu nikakve dijete... Ugojila sam se 17 kg u trudnoci,a sad imam 6 manje samo :-D...Dobila sam na gornjem delu tela malo,hvala Bogu,jer sam bila sva koscata uvek,a zato donji deo uvek je bio jaci. Sad je nekako podjednako rasporedjeno...
Tesim se, jer ce uskoro prolece,lepse vreme,pa cemo bebac i ja vise vremena provoditi napolju i setati. Hehehe,jos ulica mi je strma... Ne treba mi teretana :D

Nataša.V
Nataša.V
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Ženski Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Pon Feb 25, 2013 12:52 am

Joj ja izgleda jedina molim Boga da mi vecina kg posle porodjaja ostane :haha:
Meni se svuda rasporedilo...
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makicaaa Pon Feb 25, 2013 8:44 am

Ja se jutros merila, i za sada sam dobila 8 kg!! :sad:
makicaaa
makicaaa
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 06.01.1984
Datum upisa : 18.04.2012
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pon Feb 25, 2013 9:55 am

Draga, kao da je bitno, ako se to ne vidi...
Ja sam se ugojila skoro 15kg a nigde se to nije videlo.
Dr kada me merila smejala se, jer nije mogla da veruje da imam skoro 15kg viska a da se to ne vidi.
Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makicaaa Pon Feb 25, 2013 10:17 am

Ma ne opterecujem se ja, samo da sve prodje kako treba, posle cu se baciti na vezbice i dijetu :mig: !!
makicaaa
makicaaa
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pon Feb 25, 2013 10:21 am

Bas tako ;)
Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica Čet Feb 28, 2013 2:03 pm

Bubi89 ::Draga, kao da je bitno, ako se to ne vidi...
Ja sam se ugojila skoro 15kg a nigde se to nije videlo.
Dr kada me merila smejala se, jer nije mogla da veruje da imam skoro 15kg viska a da se to ne vidi.
Isti slucaj! Ja sam vec dodala preko 15 kg,a nista se sem stomaka ne vidi.. :dont: Mnooogoooo sam bila mrsava pre nego sto sam ostala trudna..
jagodica
jagodica
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum rođenja : 18.06.1988
Datum upisa : 13.02.2011
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zozefin1806 Čet Mar 14, 2013 2:02 pm

Zdravo svima... baš me ova tema opterećuje ovih dana...Trenutno sam u 27 nedelji, ugojila sam se nekih 12,13 kg...Imala sam 69 kad sam ostala trudna,sad imam 81-2..Jako me nervira što se svi čude kako sam se "razvalila", kako sam ružna, debela..Već sam počela da histerično reagujem na komentare tipa gde si debela itd, neki su iz zezanja i najbolje namere, znam...ali bilo je i onih ej smanji hranu,biće sigurno devojčica jer si ružna...Znam da sam bila mnogo lepša kad nisam bila trudna, ali baš tako da likuju, nije mi jasno... Baš sam postala osetljiva..Jel to puno kg i da li ste imale slična iskustva?
Zozefin1806
Zozefin1806

Ženski Datum upisa : 11.03.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zozefin1806 Čet Mar 14, 2013 2:02 pm

Dva puta sam istu poruku poslala...Neiskusna.... :umislima:

Poslednji izmenio Zozefin1806 dana Čet Mar 14, 2013 2:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Zozefin1806
Zozefin1806

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Čet Mar 14, 2013 2:14 pm

Okolina ti je jako surova.
Sto se nerviras?
Pa to je normalno. Nemoj da ih slusas! ignore
Dobro nam dosla!!! gbravo gbravo
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Čet Mar 14, 2013 2:21 pm

Dobro dosla na lud i zanimljiv forum!!! blowkiss
Mi volemo da se zezamo,lupamo ali znamo i da budemo ozbiljne kada treba i pruzamo podrsku jedna drugoj,zajedno smo u svemu zagrljaj :therethere:
Ne obaziri se na price zlobnih a salu dobronamernih prihvati pa se zezaj i ti na svoj racun :naklon:
Normalno je i da se ugojis i da ti izadju bubuljice i strije i celulit i da podrigujes i prdis............pa to je drugo stanje,zar ne.... zvizduk :lol: :lol: zvizduk
samo opusteno,imas svoju bebanu ignore lol
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zozefin1806 Čet Mar 14, 2013 2:24 pm

Ma znam, ali već sam počela da se pitam da li je samnom sve u redu...Najblaži su tipa sigurno je devojčica jer ti se "izmenio lik"...Nekad se baš potrudim da se sredim, našminkam, al opet isto...A momak me teši nisi ti ružna,samo nisi lepa kao što si bila...Užas
Zozefin1806
Zozefin1806

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Čet Mar 14, 2013 2:34 pm

Treba da se radujes bebici, a druge pokusaj da ne slusas.
Momak sigurno nije tako mislio, a muskarci inace nemaju bas sposobnost da se izraze u pravo vreme na pravi nacin :dont: :dont: :dont:
Pokusaj da mislis o lepim stvarima, a ljude koji te povredjuju bye
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Čet Mar 14, 2013 3:46 pm

jaoooo Zozefina,ne budi luda :lol: i ne opterecuj se izgledom.
momka pitaj kako bi bilo njemu da nosi zivo bice u sebi i da se trudi da sve bude ok,da mu divljaju hormoni.a moze to i da bude njegov nacin pokazivanja ljubavi,nespretni su a i mozda se zeza a ti shvatas ozbiljno.ja kada sam bila mrsava,muz me zvao debela,on svim osobama koje voli tepa sa debela :dont: zvizduk
koje si godiste?
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makicaaa Čet Mar 14, 2013 4:06 pm

Dobro dosla na nas forum huug

Ja sada ulazim u 29-u nedelju, i isto smo se ugojile, cak smo imale i istu pocetnu kilazu :mig: , meni svi kazu da se nisam mnogo ugojila, ali nisam ni slepa. Mada bas me briga, bitno da sve bude u redu, ali vec mi smeta, bole me noge i teska sam sama sebi!! Opusti se, ovo je drugo stanje......za 6 meseci bicemo u top formi!!!! jeej blowkiss
makicaaa
makicaaa
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zozefin1806 Pet Mar 15, 2013 9:54 am

Jao hvala vam ženske, divne ste...Inače sam "85 godište...Ja sam se prvih 4-5 meseci razvalila, a sad sam na kilu mesecno,što me malo teši..I nemam strije još uvek(bar nešto pozitivno)..A radim i dalje, na poslu uglavnom sedim pa mi nije teško...taman prošetam 3km dnevno tamo i nazad, pošto se bez neke obaveze ne bih naterala da izadjem iz stana...Momak je još ok, on mene teši "ti nisi debela ti si trudna", ali svaki dan mi da neki novi nadimak koji me izluđuje "tenkić", "krofnica", "kiflica", sve aludira na debela, pa ja :verymad:
Ali neki nebitni ljudi, bez zle namere komentarišu...pa se zapitam da li sam se pretvorila u vešticu.... :umislima:
Nadam se da će to što pre da prođe i da se vrati na staro...Makar lice...kg me ne opterećiju toliko...
Makice, ja već počinjem da se teturam i krivim kad hodam....aaa
Kažite mi ..da li sme da se recimo izbegava večera u trudnoći i hleb...pa da recimo se ne ugojim ni jednu kg do kraja...Da li je to nezdravo i može li da škodi bebi, ili ona uzima iz mojih zlatnih rezervi svakako?
zagrljaj
Ljubim vas društvance, stvarno ste extra!

Zozefin1806
Zozefin1806

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makicaaa Pet Mar 15, 2013 11:14 am

Ne znam sta bih ti rekla oko te ishrane :umislima: , nisam bas ni sebi od neke pomoci!! Ja u principu jedem i ponasam se kao i pre trudnoce, nikada nisam ni vecerala (zamisli kolika bi tek bila da jesam), hleb slabo jedem i inace, ali volim testeninu....Ma sve je to do genetike!! Trudi se da ti krvna slika bude ok do kraja, a posle cemo gladovati, uz kupus dijetu!!!! :haha:
makicaaa
makicaaa
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Pet Mar 15, 2013 11:54 am

Zozefin1806 ::Jao hvala vam ženske, divne ste...Inače sam "85 godište...Ja sam se prvih 4-5 meseci razvalila, a sad sam na kilu mesecno,što me malo teši..I nemam strije još uvek(bar nešto pozitivno)..A radim i dalje, na poslu uglavnom sedim pa mi nije teško...taman prošetam 3km dnevno tamo i nazad, pošto se bez neke obaveze ne bih naterala da izadjem iz stana...Momak je još ok, on mene teši "ti nisi debela ti si trudna", ali svaki dan mi da neki novi nadimak koji me izluđuje "tenkić", "krofnica", "kiflica", sve aludira na debela, pa ja :verymad:
Ali neki nebitni ljudi, bez zle namere komentarišu...pa se zapitam da li sam se pretvorila u vešticu.... :umislima:
Nadam se da će to što pre da prođe i da se vrati na staro...Makar lice...kg me ne opterećiju toliko...
Makice, ja već počinjem da se teturam i krivim kad hodam....aaa
Kažite mi ..da li sme da se recimo izbegava večera u trudnoći i hleb...pa da recimo se ne ugojim ni jednu kg do kraja...Da li je to nezdravo i može li da škodi bebi, ili ona uzima iz mojih zlatnih rezervi svakako?
zagrljaj
Ljubim vas društvance, stvarno ste extra!

draga,momak ti tepa i ne ljuti se na njega.malo vise ti rade hormoni pa si osetljiva i razdrazljiva.vratice ti se lice blowkiss

sto se tice ishrane,probaj da ne jedes hleb i smanji slatkise.probaj da dinstas povrce pa u njega mozes da ubacis senf ili nemasnu pavlaku i tako da se prokrcka 5 min.dinstano meso ili kuvano,ribu,salate,spanac i drugi zelenis.sama izmisljaj jela.nema gazirano.ako nemas probleme mozes da radis i vezbe isezanja,imas na internetu bas za trudnice.
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu