Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaGinekoloske vesti....
+19
marasrna
Nensy85
makicaaa
kathy_gm
tina191
Julija.
Bubi89
Tina
zoka
Caca
Bubica
Maca
sissi
smiley
cicamaca 74
M&D
Crnokosa
Brana
Maja.
23 posters
Strana 2 od 13
Strana 2 od 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Ginekoloske vesti....
Ne brini...Bice sve ok...A sto da radis urinokulturu?..Koliko ja zanm od bakterija nema eritrocita u krvi..Sem eserihije..Imas li problem sa njom???
Gost- Gost
ma bice dobro! Jel rekla sta to moze biti, zasto se pojavila krv?
Gost- Gost
Nemam problema sa njom, nego eto bez veze da je uradim, a malo bakterija imam, sto je i normalno, mene samo brine secer sto mi je dala da radim test, sutra idem kod babe da ga izmerim kod nje na aparatu
Gost- Gost
Ma pesak , pa je malo rasparao kanale i eto odakle krv u mokraci, dala mi samo caj da pijem sutra cu ga kupitiSandrina 85 :: ma bice dobro! Jel rekla sta to moze biti, zasto se pojavila krv?
Gost- Gost
Miljce ::Nemam problema sa njom, nego eto bez veze da je uradim, a malo bakterija imam, sto je i normalno, mene samo brine secer sto mi je dala da radim test, sutra idem kod babe da ga izmerim kod nje na aparatu
Na prazan stomak..Bez kafe, bez vode i ako nisi danas jela nista slatko...
Gost- Gost
Pojela pola male cokoladice i krkala voce, mozda ja to ostavim da odem kod babe i prekosutra a test cu tek sledece nedelje da radimVerolino ::Miljce ::Nemam problema sa njom, nego eto bez veze da je uradim, a malo bakterija imam, sto je i normalno, mene samo brine secer sto mi je dala da radim test, sutra idem kod babe da ga izmerim kod nje na aparatu
Na prazan stomak..Bez kafe, bez vode i ako nisi danas jela nista slatko...
Gost- Gost
Nemoj sutra nista slatko da jedes..Mozes voce ujutro..I prekosutra na prazan stomak uradi analizu..Tako se dobiju najverniji rezultati...
Gost- Gost
Miljce to za secer... i Vladi i mojoj babi bio secer kao malo iznad i sutradan radiliponovo analizu i nista, super je bilo... A nista nisu jeli slatko vece pre vadjenja krvi...
Znam tako sam i sad radila u DZ, malo me uplasila jer mi je secer u normali zbog toga samo, a koliko ja znam u trudnoci hoce da bude na gornjoj granici, isto kao sto kaze za pritisak da vodim racuna sad mi je bio 140/90, ona kaze visok a merili mi 5 min nakon mog dolaska, a dr u Bg mi rekao da je on normalan.a ineca kad ga merim kuci mi je 120/80,
Gost- Gost
Znam Pcelka meni je 5.4 a granica 6.1, bez veze me mlatiMaia ::Miljce to za secer... i Vladi i mojoj babi bio secer kao malo iznad i sutradan radiliponovo analizu i nista, super je bilo... A nista nisu jeli slatko vece pre vadjenja krvi...
Gost- Gost
Ne brini Miljce secer ti je super to je sve normalno i mene su cimali za secer meni je bio 3,7 a pritisak mi je bio nizak 110/70 a kasnije od vode i uzbudjenja pred porodjaj 130/90 i oni vole malo da drame to je sve normalno i ne brini nista samo kada budes vadila secer nemoj nista dan pre da jedes slatko i masno!!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
ma ima da jedem samo kuvani krompir i zelene jabuke i da pijem 100L vode kao i sto radim, nebuloze bre,samo da te nerviraju i cimaju, ja razumem da mi je secer preko granice pa da me cima, a nije pa zeni valjda dosadno, ali ajde da mi izvade jos malo krvi nije na odmet, verovatno im se svidja moja krv :hehehe: pa da me jos malo iscede i hvala ti
Gost- Gost
dobro je za secer da pijes limunade!!tebi je secer normalan ovo mozes samo da pijes radi predostroznosti!!Miljce ::ma ima da jedem samo kuvani krompir i zelene jabuke i da pijem 100L vode kao i sto radim, nebuloze bre,samo da te nerviraju i cimaju, ja razumem da mi je secer preko granice pa da me cima, a nije pa zeni valjda dosadno, ali ajde da mi izvade jos malo krvi nije na odmet, verovatno im se svidja moja krv :hehehe: pa da me jos malo iscede i hvala ti
Brana- Admin
e dobra si!!Miljce ::sutra kupujem gajbu limuna
Brana- Admin
i grejpfrut pa kad sve to pomesam ima da mi svi zavide sa secerom :hehehe:Brana ::e dobra si!!Miljce ::sutra kupujem gajbu limuna
Gost- Gost
Miljce ::i grejpfrut pa kad sve to pomesam ima da mi svi zavide sa secerom :hehehe:Brana ::e dobra si!!Miljce ::sutra kupujem gajbu limuna
Brana- Admin
Nemam HIV, nemam HCV, nemam HBs Ag i nemam sifilis
E sad ovako:
antitela rezultat ref vrednosti pozitivan
Cytomagalo IgG 97 U/ml 25-40 >40
Cytomegalo IgM <10 U/ml 10-15 >15
Herpes simplex tip 1 IgG 5.0 08-1.1 >1.1
Herpes simplex tip 1 Igm <8 ... ..
Rubeolla IgG 2.2 0.8-1.1 ...
Rubeola IgM <0.8 ... ...
Toxoplasma gondii IgG <0.8 ... ...
Tohoplasma gondii IgM 0.88 0.8-1.1 1.1
E ova toxoplasma je unutar granice... nije poz rez a nije ni negativan.[table]
E sad ovako:
antitela
Cytomagalo IgG 97 U/ml 25-40 >40
Cytomegalo IgM <10 U/ml 10-15 >15
Herpes simplex tip 1 IgG 5.0 08-1.1 >1.1
Herpes simplex tip 1 Igm <8 ... ..
Rubeolla IgG 2.2 0.8-1.1 ...
Rubeola IgM <0.8 ... ...
Toxoplasma gondii IgG <0.8 ... ...
Tohoplasma gondii IgM 0.88 0.8-1.1 1.1
E ova toxoplasma je unutar granice... nije poz rez a nije ni negativan.[table]
Gost- Gost
Joj ja ti oko ovog opet nista ne znam. to nikada nisam radila, ali Verka ce doci kasnije ona zna oko toga, mislim da nije nista strasno
Gost- Gost
Ma nije strasno, izgooglala sam ja pomalo
To IgG znaci da sam nekad imala te viruse ako je poz, a IgM predstavlja to da li ih sada imam.
A ja se kunem kako nikada nisam imala boginje...
a iz prilozenog se vidi da sam prelezala rubeolu koja se manifestuje koznim osipom, a ja to stvarno NIKAD nisam imala. Ma bitno da nemam nista od onih gore... HIV i to, puj puj, ne daj boze nikom.
To IgG znaci da sam nekad imala te viruse ako je poz, a IgM predstavlja to da li ih sada imam.
A ja se kunem kako nikada nisam imala boginje...
a iz prilozenog se vidi da sam prelezala rubeolu koja se manifestuje koznim osipom, a ja to stvarno NIKAD nisam imala. Ma bitno da nemam nista od onih gore... HIV i to, puj puj, ne daj boze nikom.
Gost- Gost
Radila sam bris, cervikalni, vaginalni i na hlamidiju, ako mislis na to, to je u utorak. Nemam nista vise, samo hormone
Gost- Gost
Vako...
Tokso ti je ok i mora da bude unutar granice, CMV i herpes su ti poviseni, ali herpes ima svaka druga osoba i on ne smeta zatrudnjivanju, ali moze da smeta ostanku trudnoce..Vrlo je bitno da drzis imunitet pod kontrolom-ishrana+vitamini..
Za rubeolu krv ne mozze da slaze..Pravi lekar bi ti rekao da treba da ponovis tu analizu za tri meseca, samo rubeolu, i ako se vrednost smanjuje znaci da je infekcija bila skorasnja. Boginje nekad nece da izadju na povrsinu koze i cesto ih ljudi preleze na nogama...
Tokso ti je ok i mora da bude unutar granice, CMV i herpes su ti poviseni, ali herpes ima svaka druga osoba i on ne smeta zatrudnjivanju, ali moze da smeta ostanku trudnoce..Vrlo je bitno da drzis imunitet pod kontrolom-ishrana+vitamini..
Za rubeolu krv ne mozze da slaze..Pravi lekar bi ti rekao da treba da ponovis tu analizu za tri meseca, samo rubeolu, i ako se vrednost smanjuje znaci da je infekcija bila skorasnja. Boginje nekad nece da izadju na povrsinu koze i cesto ih ljudi preleze na nogama...
Gost- Gost
Strana 2 od 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Strana 2 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu