Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Korisno gledanje TV programa

4 posters

Svet zena :: Deca :: Dete

Ići dole

Korisno gledanje TV programa Empty Korisno gledanje TV programa

Počalji od Maja. Sub Sep 04, 2010 9:35 am

Pre svega odaberite emisije pogodne za decu ( za to ce posluziti program izdat u dnevnim ili nedeljnim novinama ), to su emisije o zivotinjam, prirodi, decji program i sl.

Pripremite dete za sadrzaj emisije, objasnite mu o cemu se govori, nepoznate pojmove razjasnite, ukazite na ono sta je bitno i zainteresujte ga. Sedite sa njim i odgledajte emisiju, odgovarajte na pitanja skrenite mu paznju na ono sta je bitno, pri tome se trudite da mu ne odvucete paznju.

Kad se emisija zavrsi ugasite televizor, ne dozvolite mu da besciljno gleda razlicite sadrzaje neprilagodjene njegovom uzrastu ili crtane filmove samo da bi ste vi popili kafu u tisini, kafu mozete popiti asvim prijatno razgovarajuci sa svojim detetom.

Posle odgledane emisijie kada ste ugasili televizor omogucite detetu da iznese svoje utiske, da postavi pitanja i podeli dozivljaj sa vama, a takodje pitajte i vi i proverite da li je razumelo poruku emisije.
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korisno gledanje TV programa Empty Re: Korisno gledanje TV programa

Počalji od Brana Sub Sep 04, 2010 10:08 am

moj Laki ce moci da gleda samo crtce i to ne ove moderne i morbidne nego Diznijeve i decije emisije i to je to,kada napuni 6 god.moci ce da se igra na kompu do pola sata i to je kraj!!Sta ce im televizija toliko dok su mali bolje neka se igraju sa slagalicama i igrackama nego da tako mali kvare oci pored tv ili kompa treba da sto bolje da iskoriste svoje detinjstvo ima vremena kada ce moci da kvare oci kao mi odrasli! :kez: :rolleyes:
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley Pon Dec 13, 2010 7:24 am

Jooj Branci, cekaj samo da poraste, nije bas sve crno-belo videces. :)
Ja se slazem s tobom u potpunosti nemoj pogresno da me shvatis ali najbolje je mudro cutati jer uglavnom svi koji kazu moje dete ce ovo ili ono kad dodju do toga shvate da to nije tako. Pst, nikad ne reci nikad. :mig:
smiley
smiley
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 09.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Pon Dec 13, 2010 10:28 am

Sto se tice televizije to mi je ok, naravno u skladu sa godinama...a trudicu se da budu sto manje ispred kompa...
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley Pon Dec 13, 2010 11:14 am

Mi smo imali sat dnevno na kompu, pa odjednom ili u parcicima kako joj volja, sve dok nije dobila svoj komp. Posle je bilo malo vise jer je bila odusevljena medjutim vec je to sve manje i manje. Nekad bude 2 sata kad se zaigra na simsu a nekad prodje po 3-4 dana da ga i ne ukljuci. Uglavnom zavisi od obaveza. A na tv-u gleda sta hoce. Nema svrhe braniti jer ce naci nacin i jos cu ja biti gadura a kad ima punu slobodu onda joj nije zanimljivo. Pustim joj sve ali zato pricam, pricam, pricam....
A sto se tice crtaca ni meni se ne svidjaju novi crtaci al to svi drugari gledaju i ne moze im se braniti, vec samo malo "usmeravati".
smiley
smiley
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 09.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Pon Dec 13, 2010 11:45 am

Ma ovo sto sam rekla za prilagodjeno uzrastu mislila sam na pr. 2-3 godine, onda bih ima pustala crtace...I naravno bajke i normalne crtace ovo novo je uzasno... :dont:
e a posle detetu ne mozes da zabranis nista... znam po sebi! :lol:
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole