Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaKutak za iznervirane
+17
Caca
Anci
Bubica
Bubi89
zoranabat
Tina
Aleksandra18
Anna
Mirka80
smiley
morena
Ben 10
Crnokosa
M&D
Brana
Maja.
TICA
21 posters
Strana 3 od 12
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Kutak za iznervirane
Gnojna kesa na jedinici..Imam osecaj kao da mi bombona stoji pod nosem...Popizdecu...Trebalo je danas ipak da ponesem sataru i prekoljem zubara koji mi je popravljao zub...Skotina jedna..Bitno je da mi je rekao-nista se ne mozze dok upala ne prodje...
Gost- Gost
Lepo te ja pitam da ti posaljem moju sataru :hehehe: i sve da sredis koliko odmahVerolino ::Gnojna kesa na jedinici..Imam osecaj kao da mi bombona stoji pod nosem...Popizdecu...Trebalo je danas ipak da ponesem sataru i prekoljem zubara koji mi je popravljao zub...Skotina jedna..Bitno je da mi je rekao-nista se ne mozze dok upala ne prodje...
Gost- Gost
Verolino ::Gnojna kesa na jedinici..Imam osecaj kao da mi bombona stoji pod nosem...Popizdecu...Trebalo je danas ipak da ponesem sataru i prekoljem zubara koji mi je popravljao zub...Skotina jedna..Bitno je da mi je rekao-nista se ne mozze dok upala ne prodje...
Ja sam zbog takvih stvari navukla strah od zubara... treba da povadim dva i to moram na operaciju a cula sam jednu zenu da je rekla da je lose prosla a imamo jednog hirurga samo na zubno... za privatnika nemam pare!
Mi idemo na selu kod zubara... Posto u vrscu niko ne zna da radi kao on... Stvarno je zubar prve klase, i kod njega se uopste ne bojim...
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
MM juce trazio od svoje mame (dok sam ja bila na poslu) da mu spremi krompirice. Aj da ja nisam kuvala i jos on trazio da mu kuvam grasak... Grasak se pokvario jer ga nije stavio u friz, a ja sam se iznervirala, msm nije strasno ali mi je stvarno krivo.
Gost- Gost
nemoj da se nerviras pusti je u pm i zabole te sta ce ko da kaze ti znas da si dobra i zena i buduca majka i domacica i zaradjujes jer imas posao a kome se ne dopada neka se cupa po glavi a tvoj muz zna kakva si i to je najbitnije i neka ne zove majku da mu sprema nego neka jede sta mu ti spremis i neka sam nesto sprcka i nek nauci i on da sprema i usisava a ne samo mi jadne zene!!!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Ovo je strasno!!! MB kupio neka svetla za auto koja kostaju 500e a meni nece da kupi trenerku, kaze da preterujem u nekim stvarima... Uf, strasno! A on ne preteruje, jos malo ce od auta da napravi svemirski brod!
Maja.- Pocasni clan
Maia ::Hehhee muskarci...
Moj Vlada ne bi jeo mesec dana al bi dao za kola...
Brana- Admin
Mada znam da ne bi meni uskratio nista zbog auta... a i ja sam takva da meni nikad nista ne treba... draze mi je da sednemo u kola i da za te pare odemo negde...
:hehehe:
:hehehe:
Pa sinoc mi je kupio trenerku, a ja videla jos jednu pa mi se svidja... :woow: A nece da mi kupi... :tiganj:
Maja.- Pocasni clan
Da... E pa ja sam imala sto sam dobila za rodjendan, i njemu ukrali telefon a trebao mu hitno i ajde odemo kupi telefon, i sad kao pa zar ti nisam kupio stvari... Idi...
Maja.- Pocasni clan
.
Poslednji izmenio Maja. dana Čet Nov 10, 2011 2:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Maja.- Pocasni clan
strasno
Brana- Admin
Pa ja sredjujem kucu u koju zivim, a necu sad da idem po komsiluku i da sredjujem... Ja sam sve moje stvari prala na ruke, i sad sam odnela jednu trenerku i ona se zali... Kao, i sto peglam mB i moje stvari, za druge me briga... Ja sam se udala za njega, a ne za njegove...
Maja.- Pocasni clan
Ako im treba cistacica, neka je unajme.
Maja.- Pocasni clan
E pa dobro to je druga stvar onda... Ja sam mislila da ona cisti vasu kucu gde zivite i pere zajednicki ves
Pa sta se buni ona onda...
Pa sta se buni ona onda...
Ma sigurno bih dozvolila da mi pere... Prala moja svekrva 2 puta neke moje majice... Bela vise nije bela, ostale su na fleke... Tako da sam rekla nikad vise!
Primetila sam da je nerviram...
Primetila sam da je nerviram...
Maja.- Pocasni clan
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Strana 3 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu