Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaSta ste nocas sanjale?
+10
Brana
Aleksandra18
Caca
Tina
Maja.
M&D
hatsepsut
TICA
Crnokosa
Bubica
14 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Sta ste nocas sanjale?
Znala sam da nema ovakva tema. :spava:
Dakle,sta ste to nocas sanjale? Kako je taj san uticao na vas?
Dakle,sta ste to nocas sanjale? Kako je taj san uticao na vas?
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Re: Sta ste nocas sanjale?
Podstaknuta svojim snom pozelela sam otvoriti ovu temu.
San je bio,i lep i tuzan. Spavala sam i okrecem se na bok,kad osetim - bebine nogice se pomeraju u mom stomaku! Tad ustvari skontam da sam trudna. Ceo dan sam radila po kuci i mazila stomak i uzivala u pomeranju svoje bebe. Niko nije znao,samo ja. Odem u WC,pogledam dole,tece bistra voda sa malo krvi. Ustanem i PLJAS voda se razlije po zemlji. U panici trcim do mm i molim ga da idemo na hitan UZ,on se izdere na mene kako panicim za sitnice. I tako ostanem kuci da cekam kad ce poceti bolovi... i tu me budi cerkica.
Iako je kraj mnogo tuzan,ja sam odmah pozelela jos jace jos jednu bebicu,to je najdivniji period u zeninom zivotu. Ali... Nece to doci tako brzo.
San je bio,i lep i tuzan. Spavala sam i okrecem se na bok,kad osetim - bebine nogice se pomeraju u mom stomaku! Tad ustvari skontam da sam trudna. Ceo dan sam radila po kuci i mazila stomak i uzivala u pomeranju svoje bebe. Niko nije znao,samo ja. Odem u WC,pogledam dole,tece bistra voda sa malo krvi. Ustanem i PLJAS voda se razlije po zemlji. U panici trcim do mm i molim ga da idemo na hitan UZ,on se izdere na mene kako panicim za sitnice. I tako ostanem kuci da cekam kad ce poceti bolovi... i tu me budi cerkica.
Iako je kraj mnogo tuzan,ja sam odmah pozelela jos jace jos jednu bebicu,to je najdivniji period u zeninom zivotu. Ali... Nece to doci tako brzo.
Bubica- Urednici
Jao Bubi mila bice...
Dok smo mi radili na bebici ja sam non stop sanjala kako sam trudna, kako se poradjam, cak mislim da sam sanjala i cerku i kao neko pokusava da mi je uzme...
Ja sam nocas sanjala neku glupost ali ubi me ne mogu da se setim sta!
Dok smo mi radili na bebici ja sam non stop sanjala kako sam trudna, kako se poradjam, cak mislim da sam sanjala i cerku i kao neko pokusava da mi je uzme...
Ja sam nocas sanjala neku glupost ali ubi me ne mogu da se setim sta!
Ja sm sanjala neke vaske i ne znam sta bi to moglo da znaci
TICA- Junior na forumu
- Datum rođenja : 09.02.1990
Datum upisa : 20.08.2010
Godina : 34
Evo sta nadjoh
Vaške u kosi su znak male štete koja Vam predstoji. Ubijati vaške je znak da ćete se iznenada obogatiti.
Vaške u kosi su znak male štete koja Vam predstoji. Ubijati vaške je znak da ćete se iznenada obogatiti.
znate sta muz zeni tesko prasta?
pa kad se smeje u snu.
pa kad se smeje u snu.
hatsepsut- Datum upisa : 25.09.2010
vaske znace bijedu,siromastvo....
M&D- Junior na forumu
- Datum upisa : 01.09.2010
Sanjala sam da se poradjam... I onda malo bebce... To je bio prvi san... A drugi da sam trudna... Strasno. A u utorak treba da dobijem...
I evo sta znaci: Porodjaj - veliki dobitak, blagostanje... Beba - unesite vise zivosti u svoj zivot... Trudnoca - uspeh, ostvarice vam se zelje.
I evo sta znaci: Porodjaj - veliki dobitak, blagostanje... Beba - unesite vise zivosti u svoj zivot... Trudnoca - uspeh, ostvarice vam se zelje.
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Dok smo mi radili na bebici ja sam cesto sanjala da sam trudna i da se poradjam, i bebu sam sanjala...
Iz glave sve ide... ne verujem da sve to znaci nesto...
Iz glave sve ide... ne verujem da sve to znaci nesto...
A nikad nisam sanjala tako nesto... Nocas prvi put...
Maja.- Pocasni clan
Ja sam opet sanjala maaalu bebicu,moju bebu... Imala je crnu kosicu,bila je tako mala i zadovoljno se meskoljila u snu... Posle ovakvog sna sam svaki put ceo dan pod utiskom. Jos sam se nagledala pre podne slatkih trudnickih stomacica...
A pre dva dana sam sanjala da mm ima sidu,pa je pocela frka-panika kako imam i ja i Bubica.. Kad sam se probudila,bilo mi je smesno.
A pre dva dana sam sanjala da mm ima sidu,pa je pocela frka-panika kako imam i ja i Bubica.. Kad sam se probudila,bilo mi je smesno.
Bubica- Urednici
Sanjala sam svog brata uzasno mi nedostaje! Onda sam sanjala da mi je jako vrucina,a kao Bozic je! Imam cesto tako neke snove koje nemaju veze sa mozgom! I sanjala sam najstariju zaovu,znaci 7 dana srece
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Sanjala sam svoju svekrvu i da me jako boli stomak! Kada sam se probudila,stvarno me boleo
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Ja sam sanjala da sam izlazila iz skole i da me tako strasno posr*le ptice... Desna noga mi je bila skroz od go*ana, i kad sam stigla na stanicu pogledam se na neki prozor i vidim da su mi i siske od g, i kad sam malo bolje pogledala celo lice mi je bilo prljavo, ljubicasto... Ne mogu da opisem... I na kraju sam pitala neku zenicu da li ima negde vode da se operem malo, i znam da sam se nervirala jer niko nije hteo da mi kaze i probudila sam se...
Sta bi to moglo da znaci?
Sta bi to moglo da znaci?
Maja.- Pocasni clan
[You must be registered and logged in to see this image.] Stalno to sanjam.STRASNO!Bojim se za sebe. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Ma ja sam sad nezasita toga,cini mi se da bi mogli i na drvetu,a svaki put bi bilo saaaaavrseno. [You must be registered and logged in to see this image.] Maki organizam trazi pa trazi. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Znas kako mm kaze kad se posvadjamo,pa ne razgovaramo par dana.Tacno tebi treba s*x,nismo par dana i ti odmah poludis. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
i ja sam u trudnoci stalno sanjala s...x i smeskala se u snu
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
[You must be registered and logged in to see this image.] Da znas da je u pravu.
Caca- Pocasni clan
potpisujem!Caca ::[You must be registered and logged in to see this image.] Da znas da je u pravu.
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Niste jedine i ja sam stalno sanjala s.x i sa bratom i sa neznancima,kuku... a nocne more su se uvek vrtele oko toga da me mm vara sa mmovom bratovom zenom aaaaa ! A sada sam u fazi sanjanja bivsih,i ove noci sam sanjala jednog,mada nismo radili nista lose,videla sam jedan zaista caroban park kojim smo setali.
Bubica- Urednici
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu