Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako?

+19
kathy_gm
marasrna
Aleksandra18
Tina
Maja.
sissi
zoranabat
Srna
gagac
emadora
Maca
Mirka80
smiley
morena
Anna
TICA
Crnokosa
M&D
Brana
23 posters

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako? Empty Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako?

Počalji od Brana Uto Okt 26, 2010 1:17 pm

ne,,stalno smo zajedno a i jako se volimo i veoma postujemo jedno drugo da za takvim stvarima nema potrebe,i kada ode negde stalno smo u kontaktu a i dresirala sam ja to,tako da ne brinem ali uvek sam oprezna zbog drugih napadusa!! :haha: :haha: :haha:
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako? Empty Re: Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako?

Počalji od M&D Uto Okt 26, 2010 1:25 pm

:haha: :haha: :haha: :haha: ludo luda :haha: :haha:

ja svoga nemam rasta kontrolisati,pa on sve da mu gole hodaju ulicom ih nevidi... :haha: :haha:
M&D
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum upisa : 01.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako? Empty Re: Da li kontrolisete ili proveravate svog muza i kako?

Počalji od Brana Uto Okt 26, 2010 1:29 pm

:haha: :haha: :haha: ni moj,on moze samo mene da vidi golu :haha: :haha:
Brana
Brana
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od M&D Uto Okt 26, 2010 1:30 pm

:haha: :haha: :haha: ista stvar :haha: ja mene kad vidi dovoljno mu za citav zivot :haha: :haha: :haha:

p.s jesmo pukle :haha:
M&D
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum upisa : 01.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Uto Okt 26, 2010 1:33 pm

:haha: :haha: :haha: :haha: da znas!!!
Brana
Brana
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Uto Okt 26, 2010 2:04 pm

Brana ::veoma postujemo jedno drugo da za takvim stvarima nema potrebe,... ali uvek sam oprezna zbog drugih napadusa!! :haha: :haha: :haha:
Ovako je kod nas ^
Od pocetka veze smo nekako trazili isto... normalnu vezu, bez lazi, bez prevara...
Nekako smo se nasli tu... Volimo se, postujemo i cuvamo jedno drugo od silnih azdaja! redheart
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TICA Čet Okt 28, 2010 5:34 pm

Ja za sada imam poverenja u svog muza a nadam se da ce tako biti i nadalje. Naravno,ponekad postoje neke trzavice, koje relativno brzo prodju. A inace mu cesto proveravam mobilni :naklon: ruzna navika :umislima:
TICA
TICA
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum rođenja : 09.02.1990
Datum upisa : 20.08.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet Nov 18, 2010 7:07 pm

Ja sam dva puta mm proverila telefon, nisam nasla nista znacajno, a iskreno nisam nista ni trazila ni sama ne znam sta mi bi da se dohvatim njegovog telefona. Ovako ga ne proveravam, jer kad pocnem to da radim smatram da je vec napola unisteno poverenje...
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anna Pet Dec 03, 2010 12:03 pm

Iskreno: Da!
Imali smo nekoliko puta problema, dok sam bila trudna uhvatila sam ga kako je trazio neke zenske na internetu, nedavno se opet dogodilo isto pa sam ga cak istjerala iz kuce... grrr!!! lordhelpme :ozid:
Nikako nemam povjerenja u njega vise, tako da ga svako malo provjeravam... Gadno je to i divim se svima vama jer imate povjerenja u njih... Mislim da mu vise nikad necu moci vjerovat zbog svega sto mi je napravio, i jednom je bilo previse, a dvaput... banned
Koma!
Anna
Anna
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum rođenja : 12.01.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Dec 03, 2010 12:08 pm

Je l' te bas prevario ili se samo igrao sa web stranicama???Ako je ovo drugo u pitanju, onda samo sebe mucis, jer uz moc virtuelne tehnike oni svi vole da se malo poigraju..Ako te je prevario onda je to veoma ozbiljna stvar...
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anna Pet Dec 03, 2010 12:25 pm

Pa sada da ne duljim, ukratko cu objasnit... :)
Isao je na jednu stranicu, ja sam to skuzila i isla se registrirat i tako ga provjeravala... Dopisivali smo se, ali on nije znao da sam to ja... Pitala sam ga jel prevario svoju zenu, napisao je da nije ali da bi mogao... Mozete samo zamislit moju reakciju!
Nisam sto posto sigurna da me prevario, ali recimo da sam uvjerena.
Prije nekoliko mjeseci sam u History vidjela da je opet isao na neke takve str. pa sam podivljala...
Anna
Anna
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum rođenja : 12.01.1987
Datum upisa : 03.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Dec 03, 2010 12:34 pm

:sad: :shok: A joooj, ti muskarci... Ne znas u sta da verujes, a u sta da sumnjas. Polako samo, cuvaj sebe i svoje dete huug
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Dec 03, 2010 12:38 pm

Ono sto mene najvise iritira jeste njihova nezrelost..Neverovatno!!!!!!!Covek ima lepu zenu i detence i jos bi macan da svrlja..Uh, sto sam ljuta angrywife
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Dec 03, 2010 12:42 pm

Moja kuma, tj od kuma vencanog sestra se sad razisla sa muzem, imaju cerkicu od 5 godina, kuma lepa, zgodna, vredna, ma macka ipo, ali on debil se zaljubio u drugu, mo's mislilti :verymad: peeved Ma sve bi ja to ustrojila...!
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Pet Dec 03, 2010 12:52 pm

Jao uzasno je vreme danas...
A to oko neta... mozda nije ni mislio ozbiljno da bi te prevario mozda samo hoce da ispadne frajer pred tom nekom... Muski su nocomment
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Pet Dec 03, 2010 1:10 pm

Za prevaru skidan glavu ako ja mogu da te volim i ne varam pa mozes i ti,i mi smo lepe i zgodne i treba oni nas malo da cuvaju od drugih pogleda a ne samo mi njih i oko dece i kuce ma strasnoo!!Anci mila nocomment
Brana
Brana
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od morena Pet Dec 03, 2010 2:18 pm

Ajme, koja tema. Nikad mi to nije palo na pamet. Pa mi smo muž i žena, šta bi trebala provjeravat??? Ako neće bit sa mnom, ne mora, ko ga tjera?? Al, očito hoće. Al mm je takav patak da njega nijedna druga ne bi htjela, samo ja, on je moj i to je to. Nemam brige, on je duša od čovjeka.
morena
morena
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Ženski Datum rođenja : 04.08.1980
Datum upisa : 19.08.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od morena Pet Dec 03, 2010 2:20 pm

Šalim se za ovo da ga nijedna druga ne bi htjela. :) Jako sam sretna da je on htio baš mene.
morena
morena
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Ženski Datum rođenja : 04.08.1980
Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Dec 03, 2010 2:22 pm

morena ::Ajme, koja tema. Nikad mi to nije palo na pamet. Pa mi smo muž i žena, šta bi trebala provjeravat??? Ako neće bit sa mnom, ne mora, ko ga tjera?? Al, očito hoće. Al mm je takav patak da njega nijedna druga ne bi htjela, samo ja, on je moj i to je to. Nemam brige, on je duša od čovjeka.
Hahhaha :lol: :lol: :lol:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley Uto Dec 28, 2010 6:35 pm

Ja sam ljubomorna i vecito za nesto divljam ali duboko u sebi znam da me nije i nece prevariti. Ne proveravam ga na taj nacin da mu preturam stvari, komp, mobilni i sl. ali ga ispitujem i zvocam. Nema potrebe da proveravam jer mi sve kaze i sto hocu i sto necu i znam da bilo sta ima rekao bi mi. On nema problem da kaze i ako mu se neka svidi, ako ga muva i bilo sta drugo, isto kaze i ako je on muvao nekoga, ja se naravno nerviram ali znam da je istina to sto kaze i da mi nikad nista nece sakriti i slagati. I ja njemu pricam sve sto se desava i on je sav srecan kad zna da nista ne krijem. Lepo nam je tako. :)
smiley
smiley
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 09.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Uto Dec 28, 2010 6:43 pm

Super Smiley bas skladan odnos imate jedno prema drugom! :)

Poslednji izmenio Brana dana Uto Dec 28, 2010 6:59 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Brana
Brana
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley Uto Dec 28, 2010 6:58 pm

huug
smiley
smiley
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirka80 Čet Feb 03, 2011 3:17 pm

Imam srece da moj mm radi kuci.zajedno smo skoro nonstop,ali kad ode negde normalno da moram malo da ispitam stvar :haha:
A nekad i malo zvocam,narocito kad vidim da mu se neka nabacuje a on jadan kao nije primetio peeved
Mirka80
Mirka80
Novajlija
Novajlija

Ženski Datum rođenja : 07.11.1980
Datum upisa : 25.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smiley Čet Feb 03, 2011 3:22 pm

:lol:
smiley
smiley
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Čet Feb 03, 2011 3:58 pm

neeeeeee,moj muz je fin i veran.....eto pre neko vece je bio kamerman kod Smiley i nisam se ljutila..... :lol:
Maca
Urednici

Ženski Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu