Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaIznenadjenje koje vam je priredio vas muz koje ce te pamtiti?
+13
maya78
Zverka
Tina
zoranabat
Maca
Caca
Aleksandra18
Maja.
smiley
tasana065
TICA
M&D
Brana
17 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Iznenadjenje koje vam je priredio vas muz koje ce te pamtiti?
Tina,mozda i hoce.Kad uzme u ruke vase djete,mozda tek tad shvati svoju odgovornost prema tom malom bicu. Tome se i ja nadam.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Caco mila,onda nam samo ostaje da cekamo i nadamo se boljem.
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Beba mm nije promenila,u pocetku mi je stvarno pomagao,ustajao,nosao je,a kasnije kao da je drugi covek,moram da mu trazim da je uzme,stalno ustajem ja,on je non-stop umoran,spava kad god hoce
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
moj NE USTAJE...nikad ... a da vam ne kazem da je u porodilistu jedva uzeo u ruke... a kamo li sad...
beba je napunila 2 meseca ...on je jednom presvukao ...i to na jedvite jade... da bi se pokazao pred tastom da ume...
kad beba vristi preko noci ... on je ni ne cuje...a da vam ne pricam kako sam je jednom namerno ostavila ( dok sam bila u wc-u) MISLITE DA JE CUO ...jok vec onako sa kreveta pokusao da je primiri sa onim SHHHHH ... onako iz daljine ZATVORENIH OCIJU ...
ako ih promeni SVAKA CAST al devojke moje drage ako su sad HLADNI ... nemojte se nadati nekoj velikoj promeni ...samo vam kazem da budete svesne sta chekate i sta imate kraj sebe
beba je napunila 2 meseca ...on je jednom presvukao ...i to na jedvite jade... da bi se pokazao pred tastom da ume...
kad beba vristi preko noci ... on je ni ne cuje...a da vam ne pricam kako sam je jednom namerno ostavila ( dok sam bila u wc-u) MISLITE DA JE CUO ...jok vec onako sa kreveta pokusao da je primiri sa onim SHHHHH ... onako iz daljine ZATVORENIH OCIJU ...
ako ih promeni SVAKA CAST al devojke moje drage ako su sad HLADNI ... nemojte se nadati nekoj velikoj promeni ...samo vam kazem da budete svesne sta chekate i sta imate kraj sebe
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
zalosno je kada se procita ovako nesto...
Tina- Urednici
Ali opet zasto se stvarala porodica sa takvim covekom ako se pre braka znalo da ja hladan itd...??
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
a ako se nije znalo?
Tina- Urednici
Tina nemoj da se nerviras,mozda bas sve bude drugacije,mozda ga beba totalno promeni....nemoj se sada u trudnoci opterecivati sa tim,uzivaj i budi srecna jer nosis najvece blago u sebi..
Brana- Admin
Ali ja pricam o Zverkinom slucaju tu se znalo jel tako?Missxtina ::a ako se nije znalo?
Brana- Admin
Aha,mislila sam da uospteno pricas.... Jooj mila moja,iskreno se nadam! Valjda ce ga to trgnuti i postati ozbiljniji,odgovorniji...
Tina- Urednici
Brana ::Ali ja pricam o Zverkinom slucaju tu se znalo jel tako?Missxtina ::a ako se nije znalo?
nije se znalo mila moja i draga
pre svega daleko pre svega je bio MUSKARAC koga svaka devojka moze samo da pozeli
al nekako je samo pritisnuo pogresan klik na tastaturi ..pa je klikno i pre same trudnoce
mada ... sve to mozda i dodje na svoje NEKAD...mada do tad ce mala moja sonjica imati mamu koja ide i sama sa sobom prica salu na stranu ...mozda dodje sve na svoje ...a ti mila moja nemoj da se opterecujes s tim ...moj meni u trudnoci 4 meseca nije hteo da kupi pecenje ... pa sam na kraju sama kupila ... po tome sam videla da dete za njega nije al mi je tad bilo kasno ( da pobegnem i rodim sama za sebe bez njegovog znanja)
no nikad ne gubim nadu ...
ali
Zverka- Junior na forumu
E mila bas mi je zaooo
Jbte kako se tako promene u sekundi,sto ti kazes nije svako za dete,nekome je to teret...Ali budi jaka,zelim ti da se sve to promeni i da opet budes happy i zadovoljna!
Jbte kako se tako promene u sekundi,sto ti kazes nije svako za dete,nekome je to teret...Ali budi jaka,zelim ti da se sve to promeni i da opet budes happy i zadovoljna!
Brana- Admin
strasno. Kad spomenu pecenje,ja mog od decembra teram da me vodi u srpski restoran,jer mi jako nedostaje nasa hrana,ali nista od toga. Toliko toga mi je obecao,nista. Njemu to nista ne znaci,ali meni da.
Tina- Urednici
ja tvrdim da je sve do zene ako se zena postavi kao zmaj da sve moze sama zasto bi se neko cimao ...nema potrebe lezi lebu da te jedem...kod mene jeu pocetku bila prica mora da place da razvija pluca,ustajao je i on i ja ...danas posle godinu dana braka NIKAD SE NE BIH UDALA ZA SADASNJEG MUZA...da je jedan jedini na svetu...nije da se nije promenio ..danas je recino raspremio celu kucu ne zato sto je trebalo da se raspremi vec je trazio kabl ...nego skrenusmo sa teme...
bila bih nezobrazna ako bih rekla da me nije iznenadio recimo da mi je kupio super poklon za rodjos i da zavrsava sve ono sto mu kazem.
bila bih nezobrazna ako bih rekla da me nije iznenadio recimo da mi je kupio super poklon za rodjos i da zavrsava sve ono sto mu kazem.
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44
ma ima on nekad svoje trenutke al RETKI SU ...evo i krstenje malene sam sama spremila i priredia....ma toliko toga ...a nisam u fazonu JA MOGU SVE SAMA...ko sto zole kaze...no ...kako god...SAD SAM JAKA ...NAJJACA NA SVETU ...imam SONJICU ... i zbog nje mogu sve ...AL KAD MI PUKNE FILM PRASICE SE ZA NJEGOVOM GUZICOM SVETSKI :D
Zverka- Junior na forumu
Tacno tako.I ovaj moj je navikao da ja sve mogu sama,pa za takvo njegovo opusteno ponasanje nekad krivim sebe.Ali....nadam se da ce se opametiti i uozbiljiti u skorije vreme jer stvarno vise nemam snage za njega
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Uf kad ovo procitam onda zakljucim da sam ja sretna zena a mislila sam da mi jos nesto fali za srecu
Moj je realno ok. ja trenutno ne radim ali on radi a pare su zajednicke kao i kartica njegova nikad me nista ne pita zasto je kupljeno sve je na meni od kupovine za kucu do kupovine za nas dvoje - to me je recimo nekad smaralo daj malo inicijativu za nesto ali na duze staze pogotovu kad ja pocnem da radim bice to odlicno.
Neodgovoran je do bola i preko toga sve u poslednjem trenutku radi dok sam ja tacna i precizna i sto je najgore perfekcionista to nam je u pocetku stvaralo velike probleme ja pizdim sto kasni da prijavi porez, sto muziku za svadbu jurimo u minut do dvanest ko restoran ali on je majstor kuliranja mojih nervnih ispada pa me tako iskulira i nekako sve zavrsi na vreme. Vremenom i trenutno se jos ucim da se nekako ne nerviram oko toga prosto takav je. Sve stvari sto nosi koristi papire sve sto mu dodje pod ruku on ostavi gde stigne naravno sledi moj nervni napad oko toga jer onda dodjem ko kucna pomocnica samo idem iza njega i cistim i sklanjam i ima jos toga sitnog. Ali jedno veliko ali da sve ovo gore je malo u odnosu na to da mi svakim danom stavlja do znanja da sam zena njegovog zivota , da se trudi da nam stvori bolji zivot , da sprema rucak i ako ja ne radim i sedim kuci jer hoce i on nekad da spremi kao recimo danas pece jagnjetinu:) za Uskrs je sam sredio celu kucu , oprao ves posto sam ja iz Srbije bas stizala na Uskrs da mene to ne ceka taj dan i da ofarbao je jaja i dobila sam jaje ofarbano u crveno sa islikanim srcetom i u srce moj slovo pocetnog imena imam ga na facu ko oce da vidi prelepo jeeeeee, voli i postuje moju porodicu i prijatelje, za rodjendan sam dobila Italiju na 4 dana pricacu Vam kako je bilo idemo kod nekog njegovog brata koji ce nas voditi u Milano; Veronu i Veneciju i takooo
Poenta price je da niko nije savrsen ja po najmanje za zivot u dvoje priznajem samo se treba uskladiti i videti sta mozes da progutas i predjes preko toga na ustrb onog sto ne mozes. Eto moj suprug je sve ono sto nisam htela sa 20 malo je usporeniji, nema inicijativu, ne odgovoran je uglavnom; pravi haos iza sebe ali nekakako sad sa 30 godina otrkila sam i neke divne stvari kod nejga i mnogoooo bitnije od ovih a najbitnije da se volimo i da znamo da pricamo i pravimo kompromise sto je za brak najbitnija stavka kao i da vise nismo ja i on nego mi.T
ako da Tina nadji ono sto je dobro u njemu neka sitnica sto te ucini srecnom ima ih sigurno stavi na tas i vagu i uvek kad te iznervira seti se toga i lakse ces nauciti da plivas u braku i bices na kraju srecnija a cim si se udala za njega ima on tih sitnica u sebi samo malo procackaj.
Moj je realno ok. ja trenutno ne radim ali on radi a pare su zajednicke kao i kartica njegova nikad me nista ne pita zasto je kupljeno sve je na meni od kupovine za kucu do kupovine za nas dvoje - to me je recimo nekad smaralo daj malo inicijativu za nesto ali na duze staze pogotovu kad ja pocnem da radim bice to odlicno.
Neodgovoran je do bola i preko toga sve u poslednjem trenutku radi dok sam ja tacna i precizna i sto je najgore perfekcionista to nam je u pocetku stvaralo velike probleme ja pizdim sto kasni da prijavi porez, sto muziku za svadbu jurimo u minut do dvanest ko restoran ali on je majstor kuliranja mojih nervnih ispada pa me tako iskulira i nekako sve zavrsi na vreme. Vremenom i trenutno se jos ucim da se nekako ne nerviram oko toga prosto takav je. Sve stvari sto nosi koristi papire sve sto mu dodje pod ruku on ostavi gde stigne naravno sledi moj nervni napad oko toga jer onda dodjem ko kucna pomocnica samo idem iza njega i cistim i sklanjam i ima jos toga sitnog. Ali jedno veliko ali da sve ovo gore je malo u odnosu na to da mi svakim danom stavlja do znanja da sam zena njegovog zivota , da se trudi da nam stvori bolji zivot , da sprema rucak i ako ja ne radim i sedim kuci jer hoce i on nekad da spremi kao recimo danas pece jagnjetinu:) za Uskrs je sam sredio celu kucu , oprao ves posto sam ja iz Srbije bas stizala na Uskrs da mene to ne ceka taj dan i da ofarbao je jaja i dobila sam jaje ofarbano u crveno sa islikanim srcetom i u srce moj slovo pocetnog imena imam ga na facu ko oce da vidi prelepo jeeeeee, voli i postuje moju porodicu i prijatelje, za rodjendan sam dobila Italiju na 4 dana pricacu Vam kako je bilo idemo kod nekog njegovog brata koji ce nas voditi u Milano; Veronu i Veneciju i takooo
Poenta price je da niko nije savrsen ja po najmanje za zivot u dvoje priznajem samo se treba uskladiti i videti sta mozes da progutas i predjes preko toga na ustrb onog sto ne mozes. Eto moj suprug je sve ono sto nisam htela sa 20 malo je usporeniji, nema inicijativu, ne odgovoran je uglavnom; pravi haos iza sebe ali nekakako sad sa 30 godina otrkila sam i neke divne stvari kod nejga i mnogoooo bitnije od ovih a najbitnije da se volimo i da znamo da pricamo i pravimo kompromise sto je za brak najbitnija stavka kao i da vise nismo ja i on nego mi.T
ako da Tina nadji ono sto je dobro u njemu neka sitnica sto te ucini srecnom ima ih sigurno stavi na tas i vagu i uvek kad te iznervira seti se toga i lakse ces nauciti da plivas u braku i bices na kraju srecnija a cim si se udala za njega ima on tih sitnica u sebi samo malo procackaj.
maya78- Datum rođenja : 19.04.1978
Datum upisa : 07.04.2011
Godina : 46
Nemam rjeci za tvog muza Maya.Srecna si.
Caca- Pocasni clan
Moram da se pohvalim i ja imam divnog muza odgovoran DOBAR CALAC!Cuva decu ja idem u soping,sam sebe pegla.... ma sve mi pomaze!Kad sam se porodila dobila sam karticu sa 3 000 eura!Nadam se da ce i moja cerka imati maminu srecu,a sin biti isti tata!
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Zene,svaka cast.Divno je cuti.
Caca- Pocasni clan
JE A MOJ ...hoce od Sonje da uzme pare da sebi kupi motor...pa iste moram da sakrivam po kuci ZA NE DAJ BOZE
a cela kuca funkcionise sa dva novcanika...moj pojedemo ...a njegov ne vidimo...al sto je je ume da me iznenadi ...malopre mi dao ruzu iz dvorista a pre no sto mi je dao ...uplasio me toliko da sam skocila sa kreveta
pa sam morala da pojasnjavam da ne sme da me plasi jer ja ipak dojim nase dete ,,,,
a cela kuca funkcionise sa dva novcanika...moj pojedemo ...a njegov ne vidimo...al sto je je ume da me iznenadi ...malopre mi dao ruzu iz dvorista a pre no sto mi je dao ...uplasio me toliko da sam skocila sa kreveta
pa sam morala da pojasnjavam da ne sme da me plasi jer ja ipak dojim nase dete ,,,,
Zverka- Junior na forumu
Jooooj, nasmeja me Pa sto te plasi blesavac
Jao ja pare koje smo dobili za Lazu vise nemam
Ali kad budeo dobio ya krstenje to cu da cuvam... A sto se novcanika tice vidjamo samo njegov, moj jok
Jao ja pare koje smo dobili za Lazu vise nemam
Ali kad budeo dobio ya krstenje to cu da cuvam... A sto se novcanika tice vidjamo samo njegov, moj jok
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
cuj sto ...pa dosadno coveku...jbg ..a ja ko macka dobro se za plafon nisam zalepila
Zverka- Junior na forumu
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Sinoc sam dobila ruze od B... I veceru u PA... A kad smo se vratili, odveo me u park i dao mi prsten... I pitao da dodjem kod njega da zivim... Moj odgovor je bio NE, da necu probleme sa njegovom mamom, itd. Pa mi je rekao da je pricao sa svojima, da im je rekao kako me voli, da se pomire sa tim, da ne zeli sr*nja... I kao kuhinja stize za 2-3 dana, zaova je u stanu, bicemo sami... I nije hteo da prihvati NE kao odgovor, pa sam mu rekla da cu razmisliti... I sad sam kod njega, pa me smara da li hocu da zivimo zajedno... Treba mi dosta vremena da razmislim, jer se one reci od njegove mame ne zaboravljaju...
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Iznenadjenje koje ste doziveli od prijatelja?
» Najgori nastavnici koje cu pamtiti
» Najveci blamovi i ispadi koje cemo pamtiti
» Koje biljke pomazu laktaciju a koje zaustavljaju mleko?
» Koje vino ide uz koje jelo?
» Najgori nastavnici koje cu pamtiti
» Najveci blamovi i ispadi koje cemo pamtiti
» Koje biljke pomazu laktaciju a koje zaustavljaju mleko?
» Koje vino ide uz koje jelo?
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu