Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaKada ste pocele da se sminkate?
+5
Aleksandra18
smiley
Crnokosa
M&D
Brana
9 posters
Strana 1 od 1
Kada ste pocele da se sminkate?
U kom periodu ste se prvi put nasminkale?I da li odobravate sminkanje u osnovnoj skoli?
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Re: Kada ste pocele da se sminkate?
Ja sam se prvi put nasminkala u prvom srednje tipa kreon i maskara,a nisam za sminkanje u osnovnoj skoli mislim da je rano jer za sminanje uvek ima vremena ipak detinjstvo i taj uzrast u osnovnoj treba da bude primeren godinama!Na maloj maturi sminkanje mi je ok za prvi put!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Ne neodobravam sminkanje ako je potrebno nikako jer to ajmo reci koliko pomaze toliko i steti licu
A ja sam isto kao i Brance tek u prvom srednje jer prije da sam se nasminkala ja mislim da bi me mater za primjer objesila ahahahahah
A ja sam isto kao i Brance tek u prvom srednje jer prije da sam se nasminkala ja mislim da bi me mater za primjer objesila ahahahahah
M&D- Junior na forumu
- Datum upisa : 01.09.2010
Ma kakvo sminkanje u osnovnoj skoli Meni je bzvze i kad srednjoskolke vidim da dolaze nasminkane u skolu... Ja sam se nasminkala za malu maturu ali to je bilo diskretno skroz i onda sam tek u drugu godinu srednje pocela da stavljam maskaru i kreon i to samo kad izladjem uvece.
Ja sam se prvi put nasminkala za maturu 8-og razreda. I to je bio kreon i maskara.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
Cini mi se u drugom srednje,ali samo sjaj za usne i blaga senka.Sminkanje u osnovnoj mi je strasno
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
Ja sam pocela da se sminkam po zavrsetku osmog razred...Tada sam pocela da koristim puder zbog bubuljica(mitisera),kreon,maskara... Pa mislim da je u osnovnoj prerano,a i nisam za to da se treba stalno sminkati ... Koza treba nekada i da dise... Sada se sminkam samo kada negde idemo,neke specijalne prilike....
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Do fakulteta maskarica samo, a ozbiljno tek kad sam pocela da radim, ali retko koristim puder, na srecu.
Nisam za sminkanje u osnovnoj.
Mislim da su mlade osobe prirodno lepe i da ne treba da zure da porastu!
Nisam za sminkanje u osnovnoj.
Mislim da su mlade osobe prirodno lepe i da ne treba da zure da porastu!
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
posto sam jako mlada pocela da treniram moderan ples (disco dance sa elementima gimnastike,trbusni,jazz,latino) tacnije pocela sam sa 4 godine a trenirala sve do 19 nazalost morala sam da prekinem zbog povrede skocnog zgloba,nego da se vratim na temu,tako da sam ja od 4 godine bila nasminkana bas cesto zbog silnih takmicenja...
Ali ne podrzavam sminkanje pogotovo ne u osnovnoj skoli,nikada se privatno nisam sminkala (valjda mi je svega toga bilo dosta na takmicenjima i nastupima) imala sam samo srecu sto je moja majka bas vodila racuna o mom licu i stoo brze skidala sve te "maske" sto je i meni posle preslo u naviku pa nemam nikakvih problema sa licem ali poznajem mnogo devojaka kojima je sminka bas unistila kozu...
sad nikoga ne osudjujem svako sa svojim telom radi sta zeli ja srecom imam bas bas cisto lice pa nemam potrebu ni za cim...
Ali ne podrzavam sminkanje pogotovo ne u osnovnoj skoli,nikada se privatno nisam sminkala (valjda mi je svega toga bilo dosta na takmicenjima i nastupima) imala sam samo srecu sto je moja majka bas vodila racuna o mom licu i stoo brze skidala sve te "maske" sto je i meni posle preslo u naviku pa nemam nikakvih problema sa licem ali poznajem mnogo devojaka kojima je sminka bas unistila kozu...
sad nikoga ne osudjujem svako sa svojim telom radi sta zeli ja srecom imam bas bas cisto lice pa nemam potrebu ni za cim...
MasaMarko- Novajlija
- Datum rođenja : 01.06.1992
Datum upisa : 02.04.2013
Godina : 32
Prvi put sam se nasminkala za malu maturu.
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Similar topics
» Kada se obratiti logopedu?
» Kada si sama sa sobom !
» Kada ste prvi put probusile usi?
» Kada vam je termin za porodjaj?
» Kada ste naucile da kuvate?
» Kada si sama sa sobom !
» Kada ste prvi put probusile usi?
» Kada vam je termin za porodjaj?
» Kada ste naucile da kuvate?