Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaMrzi me da imam sex
+7
sissi
Maja.
Brana
Crnokosa
Bubica
smiley
sanja
11 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Mrzi me da imam sex
ali na zalost stvarno je tako.Prvo me je jedno vreme jednostavno bilo strah da ,ponovo ne ostanem trudna,a sad je to vec preslo u nesto drugo.Jednostavno zar bas moram kad umesto toga mogu da radim nesto drugo.Da spavam na primer Bice da sam flipnula!A mozda i nisam?Ko ce ga znati!Znam samo da on sizi a ja ne znam sta cu
sanja- Datum rođenja : 21.09.1984
Datum upisa : 26.02.2011
Godina : 40
Re: Mrzi me da imam sex
Sa tobom je kao sa masincem "ako ti neces ja mogu i graficki da radim, meni je svejedno"
Salim se malo, nadam se da se ne ljutis.
Koliko imas godina sanja?
Ne mora to da bude nista strasno, jednostavno naidje period kad ti nije do toga.
Moze postojati 1000 razloga za to ali ti si ta koja zna da li ne zelis seks ili ne zelis svog partnera, razlika je velika i veoma bitna.
Salim se malo, nadam se da se ne ljutis.
Koliko imas godina sanja?
Ne mora to da bude nista strasno, jednostavno naidje period kad ti nije do toga.
Moze postojati 1000 razloga za to ali ti si ta koja zna da li ne zelis seks ili ne zelis svog partnera, razlika je velika i veoma bitna.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
Zelim ja njega,to se ne dovodi u pitanje ali jednostavno sam preumorna ili sta vec To mi je nekako preslo pod moranje...znas ono cekaj da klinci zaspu(spavaju sa nama u sobi) pa onda hajde kao nesto al pazi da ne susnes,da ne ovo,da ne ono...i kako onda da se opustim...jednostavno mi lakse da spavam
Ako ga zelis onda je sve ok, nisi ti nenormalna nego kao sto rece preumorna. Polako, nema razloga za brigu proci ce to, a on nema razloga da sizi nego nek pokusa da te razume, ipak ti imas dvoje male dece za koje brines po ceo dan i nije slucajno da ti uvece posle nije do zivota.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
Ej Sanja kao da sam ja pisala. Jednostavno nemam volje,nemam zelju,ali mm-a volim i to mnooogo,neznam da zamislim zivot bez njega,ali za sex zaista nemam zelju. Em sto Bubica spava sa nama,tacnije njen krevet je spojen o moju stranu kreveta,em zivimo sa njegovim roditeljima,nasa spavaca je pored njihove... Tesim se da ce biti bolje kad se odselimo,ali ovako onda cemo jos nekih 9-10 meseci..
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Eto i mene u vasu ekipu...
Al ja znam zasto je tako kod mene...
Jednostavno ne zivimo zajedno, kuce su nam uvek pune, niko nema svoju sobu, kad odemo u kola onda mi je kao neka obaveza pa mi se nikako nece, pa te je hladno... mV boli uvce, on se otkopca a ja se skidam
I jednostavno me mrzi... nemam volje kad je sve tako isto vec duze vreme...
On sve to zna, i kaze da me razume i da je slicno i kod njega... ali njih kad pukne u glavu briga ih gde je i kako...
Dobrodosla sanja
Tako da ja mislim da je to normalno da se tako osecas... Uvek treba da se pazi na nesto, i nikad ne mozes da se opustis i ko covek imas sex
Al ja znam zasto je tako kod mene...
Jednostavno ne zivimo zajedno, kuce su nam uvek pune, niko nema svoju sobu, kad odemo u kola onda mi je kao neka obaveza pa mi se nikako nece, pa te je hladno... mV boli uvce, on se otkopca a ja se skidam
I jednostavno me mrzi... nemam volje kad je sve tako isto vec duze vreme...
On sve to zna, i kaze da me razume i da je slicno i kod njega... ali njih kad pukne u glavu briga ih gde je i kako...
Dobrodosla sanja
Tako da ja mislim da je to normalno da se tako osecas... Uvek treba da se pazi na nesto, i nikad ne mozes da se opustis i ko covek imas sex
Sta uraditi da se vrati zelja? Pogotovo u ovakvim uslovima.
Bubica- Urednici
Hm javite i meni kad saznate
Pa ja znam da kod mene nista nece da se promeni dok ne pocnemo da zivimo zajedno, i budemo opusteni i jednostavno kad nam je do da se
Pa ja znam da kod mene nista nece da se promeni dok ne pocnemo da zivimo zajedno, i budemo opusteni i jednostavno kad nam je do da se
Bojim se da je i kod nas tako...Maia ::
Bubica- Urednici
Sanjice moj savet razmisli sta te to ne privlaci,zasto ne zelis,sta se to promenilo pa ti vise nemas zelju,porazgovaraj sa svojim partnerom o problemu kazi sta ti prija,jer muskarci ako se ne zadovolje i ako se osete odbacenim obicno pozele zadovoljstvo na drugoj strani...Moj savet razgovor,i samo razgovor moze da ti pomogne,izbegavanje samo pogorsava stanje!sanja :: ali na zalost stvarno je tako.Prvo me je jedno vreme jednostavno bilo strah da ,ponovo ne ostanem trudna,a sad je to vec preslo u nesto drugo.Jednostavno zar bas moram kad umesto toga mogu da radim nesto drugo.Da spavam na primer Bice da sam flipnula!A mozda i nisam?Ko ce ga znati!Znam samo da on sizi a ja ne znam sta cu
Zelim ti sve najbolje!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Joj devojke razumem i ja vas....Dok smo se zabavljali,kod mene puna kuca,kod njega takodje...bolje da ne znate sta me spasilo spasio me podrum verovale ili ne i resenost moje babe da stari kauc moze da zatreba pa bolje da ostane u podrumu nego da se baci A sad bi najradije dobila na lotou pa svekru,svekrvi,deveru i zaovi(u bukvalnom smislu puna kuca) uplatila odmor jedno mesec dana negde jos samo da pronadjem dobitni tiket
Joj dobri ste...
Ma i podrumu nista ne fali... Hm isprobano ranije... Mi imamo zajednicki veseraj u zgradi, a tamo moj stari dvosed...
Ma i podrumu nista ne fali... Hm isprobano ranije... Mi imamo zajednicki veseraj u zgradi, a tamo moj stari dvosed...
Maia e to se vec ne bih usudila jesmo u podrumu al je iako u zgradi odvojen od svih,a zajednicki svaka cast,svaka cast
I mene nekad mrzi da imam sex... Pa sta sam ja - SEX MASINA? Nekad stvarno ne mogu... Nije mi do toga....
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Mene jedino mrzi kada spavam a nekada zaspim pa se ne secam sta je bilo ujutru ali vidim nesto su mi gace prevrnute...
Brana- Admin
Brano odusevljavas meBrana ::
Mene jedino mrzi kada spavam a nekada zaspim pa se ne secam sta je bilo ujutru ali vidim nesto su mi gace prevrnute...
sissi- Senior na forumu
- Datum rođenja : 19.06.1981
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 43
sissi ::Brano odusevljavas meBrana ::
Brana- Admin
I Brana se sada opustila i otkriva detaljeBrana ::
od ovoga vise necu otkrivatiMaia ::I Brana se sada opustila i otkriva detaljeBrana ::
Brana- Admin
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
Brance,Maia lude ste skrooooz,umrla sam od smehaaa ja isto ponekada nemam zelju,jednostavno sam umorna,a mm ne zna samo da se mazi i ljubi,njemu je to sve sastavljeno sa sexom!
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu