Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaDa imam gumicu...
+10
Gaga
Etna
tina191
Nensy85
Daisy85
Crnokosa
Caca
Zverka
Brana
Tina
14 posters
Strana 1 od 1
Da imam gumicu...
Kada biste imale tu "magicnu" gumicicu i mogli da izbrisete neke stvari iz svog zivota,sta bi to bilo?!
Ja iskreno,mislim da nista,jer smatram da se sve stvari desavaju sa razlogom,bile dobre ili lose sto nam daje snagu i ocvrscuje nas za dalji tok zivota....
Ja iskreno,mislim da nista,jer smatram da se sve stvari desavaju sa razlogom,bile dobre ili lose sto nam daje snagu i ocvrscuje nas za dalji tok zivota....
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Re: Da imam gumicu...
I ja tako mislim Miss,sve ruzno u zivotu je jedno veliko iskustvo,koje nas manje-vise ojaca,da nema ruznog,ne bi znali sta je lepo,jer tek kada ga osetimo na sopstvenoj kozi,znamo ceniti mnoge lepe stvari koje cine zivot,a koje do tada nismo primecivali,ili smo mislili da se one podrazumevaju...
Ne bih nista obrisala gumicom,jednostavno,zelim da takve stvari izbrise zaborav...
Ne bih nista obrisala gumicom,jednostavno,zelim da takve stvari izbrise zaborav...
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
STO STA RUZNo sto mi se izdesavalo...uopste ne bi volela da pamtim..da stoji u mojoj istoriji ...
ne verujem u takve stvari da LOSE stvari i losi momenti ojacaju osobu ...
jedna sam od onih koja je prezivljavala od 91 do 97god. izbeglistva i ratove...raznorazna sranja...
igranja umesto sa lutkom...sa tatinim caurama od puske...itd
izbrisala bi gubitak MENI DRAGIH LJUDI .. ujke i DRUGARA koji je poginuo na motoru na taj dan kad mu se sin rodio ...i sto sta ...
zao mi je sto vam deprimiram temu ...AL STO STA BI VOLELA DA OBRISEM...ko da nikad nije bilo ...ili jos bolje ... da se nikad nije dogodilo ...
a najvise bi volela da OBRISEM SVEKRVU SA LICA ZEMLJE...jer takav skot ne zasluzuje da zivi
ne verujem u takve stvari da LOSE stvari i losi momenti ojacaju osobu ...
jedna sam od onih koja je prezivljavala od 91 do 97god. izbeglistva i ratove...raznorazna sranja...
igranja umesto sa lutkom...sa tatinim caurama od puske...itd
izbrisala bi gubitak MENI DRAGIH LJUDI .. ujke i DRUGARA koji je poginuo na motoru na taj dan kad mu se sin rodio ...i sto sta ...
zao mi je sto vam deprimiram temu ...AL STO STA BI VOLELA DA OBRISEM...ko da nikad nije bilo ...ili jos bolje ... da se nikad nije dogodilo ...
a najvise bi volela da OBRISEM SVEKRVU SA LICA ZEMLJE...jer takav skot ne zasluzuje da zivi
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Caca ::Muza,od dana upoznavanja.
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Obrisala bih jednu celu godinu zbog koje sam nadrljala i psihicki i zdravstveno... Ali videla sam da se sve desava sa razlogom tako da mislim da je dobro sto sam prosla to uzasno stanje... Pocela sam opet da gledam svojim ocima i ne dam na sebe vise... A posle svega loseg pojavio se moj muzic... tako da ne zalim ni za cim... samo kad bih mogla da se vratim u normalu psihicki i fizicki... najpre zbog jedne male bebice...
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Kakva sam smotansonka, verovatno bih je izgubila :D
Daisy85- Datum upisa : 15.06.2012
Izbrisala bih jednu godinu koja mi je donela mnogo suza, bola i razocarenja!
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Koliko god se nas zivot odigrava sa nekim razlogom i sve to povezujemo sa sudbinom, ipak postoje događaji koje bi smo izbrisali iz sećanja, mada su i oni sastavni deo našeg života.
Ja bih mnogo racionalnije sagledala neke stvari i pritom ne bih sebe dovodila u razne nelagodne situacije, verujem da mnogi tako misle, ali upravo zbog takvog razmišljanja život nam uvek nudi iznova nove šanse.
Ja bih mnogo racionalnije sagledala neke stvari i pritom ne bih sebe dovodila u razne nelagodne situacije, verujem da mnogi tako misle, ali upravo zbog takvog razmišljanja život nam uvek nudi iznova nove šanse.
Etna- Junior na forumu
- Datum rođenja : 30.12.1981
Datum upisa : 18.07.2011
Godina : 42
Sve ima razlog svog desavanja....
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Izbrisala bih zadnjih 16 godina...mog "dragog"...eto, a sa druge strane imam iz tog perioda troje predivne dece i oni su pa skoro jedino sto me pokrece....
Gaga- Novajlija
- Datum rođenja : 20.04.1980
Datum upisa : 04.11.2011
Godina : 44
Bivseg muza i te dve godine provedene sa njim.........mogla sam bolje da ih provedem i jos neke ruzne i tuzne stvari......
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Ja ne bih brisala nista,jer sto Tice rece-sve se desava sa razlogom. Iz svih ruznih stvari koje su mi se desile,izvukla sam pouku i postala jaca. Sto te ne slomije,ojaca te...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Ne slazem se bas................lomi te stalno pa se na kraju savijes
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Izbrisala bih svaku svoju gresku, glupost i zabludu.
Izbrisala bih svoja osecanja prema ljudima koji to nisu zasluzili.
Ne znam da li sam se naucila na sopstvenim greskama, jer jos uvek gresim...
Izbrisala bih svoja osecanja prema ljudima koji to nisu zasluzili.
Ne znam da li sam se naucila na sopstvenim greskama, jer jos uvek gresim...
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Hm... nekada pozelim da mogu da izbrisem svaku bol koju sam osetila i ljude koji su uzrokovali tu bol,ali onda shvatim da me je svaki neuspeh,pad i svaka suza ucinila jacom da se borim i u inat drugima ne dozvolim da me vide skrhanu,vec nasmejanu. Tako da ne bih nista brisala....
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu