Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaSta vam je negativno doneo brak
+20
Viki78
Etna
tina191
Nensy85
Daisy85
Zverka
Tina
maya78
Maca
jagodica
Caca
tasana065
zoranabat
Aleksandra18
slavva
Crnokosa
Maja.
Brana
smiley
sanja
24 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Sta vam je negativno doneo brak
joj slavva bas mi je zaoo,najgore kada nemas podrsku muza...ja da nemam podrsku od muza flipnula bih...ali nemoj se sekirati misli da na svoju buducu bebicu i kazu mu da hoce da imate decu da mora da te brani i da ti moras biti smirena a ne isfrustrirana od njegove majke...uf...uzasss
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Poslednji izmenio slavva dana Sub Mar 05, 2011 9:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
slavva- Datum rođenja : 08.01.1980
Datum upisa : 03.01.2011
Godina : 44
Jao slavva
Pa sto je i taj tvoj takav...
Mila ako se tako nastavi... ja bih prekinula sve pre nego stigne beba...
Pa sto je i taj tvoj takav...
Mila ako se tako nastavi... ja bih prekinula sve pre nego stigne beba...
Poslednji izmenio Maia dana Sub Mar 05, 2011 10:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
meni u startu dvoje dece jedno novorodjeno i jedno od 33 godine pa budi pametan vaspitaj to ..
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
ne mogu da pricam koliko mi je dobro,kad vidim da je tu onako,zbog tih mama,evo ja cu Vam biti svekrva
negativno:muza koji je aljkav,samoziv,sebican,licemeran,perfidan sta fod to znacilo,svekra i svekrvu koji ne znaju nikakav red kojima je sve normalno i koji gledaju kako ce njima biti dobro,zatim lazne osmehe ,brdo licemerja i smranja,ah da za malo da zaboravim i more Kineskih stvari koje svekrva kupuje .....eto to je doneo jebeni brak...
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
pa jos uvek je rano da pricam o tome..reci cu vam za par godina..
jagodica- Junior na forumu
- Datum rođenja : 18.06.1988
Datum upisa : 13.02.2011
nadamo se da u ovoj temi neces pisati ni za 10 godina....jagodica ::pa jos uvek je rano da pricam o tome..reci cu vam za par godina..
Brana- Admin
jednom je komsinica u valjevu pitala prijatelja mojih roditelja za kog je mislila da je moj svekar
''Kako je Marija,bas mi lepo izgleda....cime vi nju hranite pa tako blista'' Brak nije ni svekrva ni ostala familija....Brak je zajednica dvoje ljudi....problemi dodju i prodju ima raznih ljudi ali moj brak,koji cinimo moj muz i ja je sasvim prosecan,pun ljubavi,tolerancije i uzajamnog poverenja....poneka svadjica i puno lepih reci....ipak ovo nije tema za mene ali morala sam malo da se pohvalim.....
''Kako je Marija,bas mi lepo izgleda....cime vi nju hranite pa tako blista'' Brak nije ni svekrva ni ostala familija....Brak je zajednica dvoje ljudi....problemi dodju i prodju ima raznih ljudi ali moj brak,koji cinimo moj muz i ja je sasvim prosecan,pun ljubavi,tolerancije i uzajamnog poverenja....poneka svadjica i puno lepih reci....ipak ovo nije tema za mene ali morala sam malo da se pohvalim.....
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
Bas mi je drago kada se neko pohvali brakom .Ja i moj muz bi imali savrsen brak da ne zivimo u zajednici.
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Bravo maco, svi samo pljuju svekrve, kao da su se za njih udale. Svekrva odnosno TO, nema veze sa brakom.
smiley- Pocasni clan
- Datum upisa : 09.12.2010
I ja zivim sa svekrvom a do pre godinu dana sa njih 6......znam kako je ali brak cinimo ja i mm.....kada ja puknem na njegove a on pokaze kakav je...dobar ili los....u mom slucaju dobar.
Da je i jednog trenutka on zapoceo svadju sa mnom zbog njegove porodice onda bih mogla reci da sam razocarana u njega i da imam klimav brak.
Iskreno moja svekrva nije nimalo naivna ali necu se zbog nje razvesti.....ako je muz normalan i razuman....predjem preko svega i guram dalje.....
Bravo Smiley!!!
Da je i jednog trenutka on zapoceo svadju sa mnom zbog njegove porodice onda bih mogla reci da sam razocarana u njega i da imam klimav brak.
Iskreno moja svekrva nije nimalo naivna ali necu se zbog nje razvesti.....ako je muz normalan i razuman....predjem preko svega i guram dalje.....
Bravo Smiley!!!
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Caca ::Bas mi je drago kada se neko pohvali brakom .Ja i moj muz bi imali savrsen brak da ne zivimo u zajednici.
Takodje
To ne moze da shvati neko ko nije prosao kroz to,jer mm i ja se konstantno svadjamo oko njgove mame i sestre tj. njihovog bezobraznog ponasanje prema nama,on jos uvek ne moze da shvati da su to dve zmijurine koje nemaju osecaja za njega ni za nase dete a mene da ni ne pominjem
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Uf meni brak na moju zalost a na srecu vecine ovde nije doneo ni svekrvu ni svkrva umrli su a moj dragi je jedinac pa je ono kad su slavlja rodjendani i tako nesto uvek malo tuzno zbog njega. Zato ga moji vole nenormalno i pazljivi su prema njemu. Sad umesto da mi neko pomogne oko svadbe ja sve sama to je ono najtuznije. S druge strane nemam nikog da mi se mesa a i kad bi imala moj suprug je odlican odgajan sto se toga tice. Za njega je njegova porodica koju trenutno cinimo nas dvoje ispred svih pa i mame , tate, tetki i ostalih.
Negativno mi je brak doneo 2000 km od kuce jer nikad u zivotu nisam planirala da zivim u inostranstvu, odricanje od karijere koja je meni bila jako bitna, odricanje od prijatelja, navikavanje da sad trenutno zavisi od nekog mada je on super po tom pitanju njegova kartica je uvek kod mene hahahhahahhaha ali opet nisam navikla da ne radim to je to manje vise. E sad sto jedna rece tu je lenjost da se uradi ponekad nesto, neorganizovanost ali se nadam s obzirom da smo godinu dana u braku da ce sve to leci
Negativno mi je brak doneo 2000 km od kuce jer nikad u zivotu nisam planirala da zivim u inostranstvu, odricanje od karijere koja je meni bila jako bitna, odricanje od prijatelja, navikavanje da sad trenutno zavisi od nekog mada je on super po tom pitanju njegova kartica je uvek kod mene hahahhahahhaha ali opet nisam navikla da ne radim to je to manje vise. E sad sto jedna rece tu je lenjost da se uradi ponekad nesto, neorganizovanost ali se nadam s obzirom da smo godinu dana u braku da ce sve to leci
maya78- Datum rođenja : 19.04.1978
Datum upisa : 07.04.2011
Godina : 46
I moji mog muza vole i postuju i nikad nista lose ne bi rekli a kamoli uradili,ali ne vredi....I mi smo godinu dana u braku-tek,a previse losih stvari,umesto da uzivamo sa bebicom mi kao da se ne poznajemo u zadnje vreme
Alex znam kako ti je jer su moji imali slican brak srecom po sve nas pa nisu ziveli u zajednici i jos veca sreca oa su ziveli 300 km daleko od njihAleksandra18 ::I moji mog muza vole i postuju i nikad nista lose ne bi rekli a kamoli uradili,ali ne vredi....I mi smo godinu dana u braku-tek,a previse losih stvari,umesto da uzivamo sa bebicom mi kao da se ne poznajemo u zadnje vreme
Moj tata je bio bolesno vezan za selo roditelje svaki slobodan dan trebutak vukao nas je tamo. Moji su iz Leskovca pa su se doselili u BG dobili nas i tu ostali da zivimo. Znas koliko je svadja bilo zbog babe i dede? milooooon koliko frka stani pani, na sve to baba i deda su imali los brak pa dodjemo tamo a oni se posvadjali izmedju sebe cirkus veruj mi. Pa sam odatle naucila mnoge stvari pa i da izaberem partnera. Mozda sam se zato i kasno udala. One mamicine sinove nesposobne za zviot u sirokom luku, one koji kazu moja mama ovo ono u jos sirem itd razvila sam prosto radar za takve muskrace. Sve u svemu znam jedno za dete je najbolje da se to resi sto ranije manje je istraumirano i lakse prebrodi dok je malo. Ako ne ide ne ide jbg. Sto rece Brana negde kad vide njegovi da je gusto i da je na tvojoj strani malo ce se povuci a ako on to ne moze da uradi zbog vas dve onda ni vas dve nemate sta da trazite tu ; Bolno jeste tesko jeste ali je lakse od konstatnog nerviranja i stresa.
To i ja kazem bolje dobar razvod nego los brak,ni prvi ni zadnji nego ovako,jos da se dete iscima pa da poludim,ali cim ja pomenem razvod on je miran kao bubica,fin,sve super,shvata situaciju i staje na moju stranu,a do tad mi zivce iskida,kao da sam mu ja birala mamu
Pa vidi on te onda odlicno zna i igra igru bicu dobar samo nemoj da me kaznis .... Nema do tad draga i od tad lepo mu reci i nek vidi da si ozbiljna idemo ODAVDE da gradimo svoju PORODICU posto definitivno koliko ja vidim vama ta kuca ne odgovara a i bolje se odeliti u takvoj situaciji. Prodajte to sto imate ili u krajnjem slucaju iznajmite stan pa polako nikad nije kasno a lakse je kad je mir u kuci da se sve polako stakne. Dok ste vi u toj kuci po meni ti igras po njegovim uslovima i njegovoj igri. Ja bih lepo uslovila idemo odavde da probamo samo ti i ja i dete ide ide ne ide ne ide jer ovde u kuci definitivno ne ide. Pa ces onda videti koliko je zaista spreman da se bori za svoju porodicu tebe i dete a koliko nije.Aleksandra18 ::To i ja kazem bolje dobar razvod nego los brak,ni prvi ni zadnji nego ovako,jos da se dete iscima pa da poludim,ali cim ja pomenem razvod on je miran kao bubica,fin,sve super,shvata situaciju i staje na moju stranu,a do tad mi zivce iskida,kao da sam mu ja birala mamu
Meni brak za sada nije nista negativno doneo sto se licno tice mene i mm,ali mi je doneo sveki,svekra i zaovu na grbacu,da ih nosim,ali sam ih ja skinula sa ledja uz pomoc mm,i neka se svi je..u da prostite,i sto dalje od mene,mm i deteta!!!
Ali smatram dokle god negativnost ne postoji izmedju partnera,ona nije toliko bitna,ali ako krene da se uvlaci u emotivni odnos supruznika, onda se to vec moze nazvati problemom,koji se mora resiti ili srecno ili nazalost nesrecno!
Ali smatram dokle god negativnost ne postoji izmedju partnera,ona nije toliko bitna,ali ako krene da se uvlaci u emotivni odnos supruznika, onda se to vec moze nazvati problemom,koji se mora resiti ili srecno ili nazalost nesrecno!
Brana- Admin
Za sada nema negativnih stvari i nadam se da nece ni biti! Daj Boze da ovako zauvek ostane
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Dace Bog Miss.Ja bi najradije smrtnu presudu,juce isla na kontrolu a svekar rekao mm,gde li je ona isla pa presla sa 150km?
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
doneo lencugu kojoj je drugo ime AJDE ( mm) i sve propratno uz to
NEDOSTATAK SEXA,flerta i mazenja.. i jos dosta toga
aa da doneo je ONU NAJODVRATNIJU
" ZENO AJ TE JEEEM"
GROZOTA -mislim da mi je to najnegativnije...kad mm iz zezanja tako kaze...TACNO BI GA OPAUCILA SA TIGANJEM PO STRED LOBANJE
NEDOSTATAK SEXA,flerta i mazenja.. i jos dosta toga
aa da doneo je ONU NAJODVRATNIJU
" ZENO AJ TE JEEEM"
GROZOTA -mislim da mi je to najnegativnije...kad mm iz zezanja tako kaze...TACNO BI GA OPAUCILA SA TIGANJEM PO STRED LOBANJE
Zverka- Junior na forumu
- Datum upisa : 13.05.2011
Mnogo više rada, mnogo manje para, veća očekivanja drugih ljudi i ljude koji sebi daju za pravo da koriguju moj život u nedostatku svog.
Daisy85- Datum upisa : 15.06.2012
Daisy85 ::Mnogo više rada, mnogo manje para, veća očekivanja drugih ljudi i ljude koji sebi daju za pravo da koriguju moj život u nedostatku svog.
Ove stvari obicno dolaze vise do izrazaja u braku,ali postoje i pre njega,i skoro svi ih dobijamo u paketu sa njim(poklon-paket).
Brana- Admin
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sta je za vas dobar brak?
» Nevina u brak ili ne?
» Brak i sve sto on donosi...
» Tajne za uspesan brak
» Smatrate li da brak ili veza na daljinu moze opstati?
» Nevina u brak ili ne?
» Brak i sve sto on donosi...
» Tajne za uspesan brak
» Smatrate li da brak ili veza na daljinu moze opstati?
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu