Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+13
Julija.
Suzy89
Crnokosa
Maca
Brana
Bubica
jagodica
Caca
Nataša.V
Bubi89
makicaaa
Nensy85
Tina
17 posters
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Caskanje uz kaficu
Peglanje, peglanje.....dok ne umrem, posto ce sada 4 dana biti praznici, necu ni pipnuti peglu!!!
makicaaa- Pocasni clan
- Datum rođenja : 06.01.1984
Datum upisa : 18.04.2012
Godina : 40
Uh...peglanje...
Mada,za sada ja to peglam po potrebi... Kad mi sta treba,to i popeglam.
E,a ja ne umem da heklam,ali zato znam da pletem. Od toga moze da "ispadne" neki,nazovite,sal... E,kad sam vec kod toga...marasrna,jel bese ti rece da si isla da kupis igle i da pocinjes da pletes? Neko mi je obecao sal do Bozica...
Suzy89,i ja tebi zelim sve najlepse i da ti se ove godine ispuni naaajveca zelja...
Mada,za sada ja to peglam po potrebi... Kad mi sta treba,to i popeglam.
E,a ja ne umem da heklam,ali zato znam da pletem. Od toga moze da "ispadne" neki,nazovite,sal... E,kad sam vec kod toga...marasrna,jel bese ti rece da si isla da kupis igle i da pocinjes da pletes? Neko mi je obecao sal do Bozica...
Suzy89,i ja tebi zelim sve najlepse i da ti se ove godine ispuni naaajveca zelja...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
ja sam Kathy,ali ova zena sto je trebalo da me nauci,imala obaveze pa tek posle Bozica........za sledeci...
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Eeee...do sledeceg,mozda,bude trebalo i dva,ako Bog da....
Salim se ja malo....
Kako ste mi danas? Kakvo je vreme kod vas? Ovde je uzas,kisa pada ceo dan...
Salim se ja malo....
Kako ste mi danas? Kakvo je vreme kod vas? Ovde je uzas,kisa pada ceo dan...
kathy_gm- Pocasni clan
Nije hladno,8 stepeni ali padala kisa i susnezica,ceo dan mrak.Daj Boze pa da budu dva sala.ja ceo dan mucim masinu i susaru
marasrna- Urednici
gde su se izgubile ostale domacice............
marasrna- Urednici
Tu su negde... Mi smo malo pre dosli kuci,isli malo u soping. Eeee...kad se setim ranije su mogao za 5000 dinara da napunis kolica i da ti to traje vise od mesec dana,a ovo sad...haos... 7-8 kesa i to je to. Ali,dobro sta da se radi... Takva nam drzava-plate ne povecavaju,ali zato cene skacu svaki mesec.
Inace,danas sam super, je opet dosla,ali neka je... Nece jos dugo.... Volim kad me ne boli stomak.
Inace,danas sam super, je opet dosla,ali neka je... Nece jos dugo.... Volim kad me ne boli stomak.
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy i ovde stalno dizu cene,rodjaka iz Norveske dosla i kaze kako je ovde preskupo a oni tamo imaju ogromne plate.na Islandu je situacija slicna kao dole,uvek sam bila realna i nisam kao oni nasi po inostranstvu sto se samo zale,ali ovde se zale i islandjani i drugi koji dodju sa strane a imaju vece plate.mi zivimo od jedne plate i ona pokrije ratu za stan,dazbine,najvise ode na hranu i benzin.......no dace bog da se preselimo u norvesku.
nego jeste li se spremile za Badnje vece i Bozic?
meni je nesto tuzno,ovde nema gde da se nadje badnjak,nemam badnjak,slamu,sama sam a i sutra sam sama.do ove godine,od kako znam za sebe,isli smo u selo,i tamo su bili svi obicaji,pijukanje oko kuce,unosenje slame i badnjaka,vecera,pecenje praseta na razanj sa ocem i dedom..........eh lepo bese a 2010 otac docekao Bozic i umro 25 januara,a deda(njegov otac) novembra iste godine.2011 i 2012 smo ja,majka,sestra i baba docekivale isto Bozic sa svim obicajima ali mi je bilo tuzno a sada mi je tesko kada se setim toga a i sama sam.mm ne zna za nase obicaje,kada je bio mali njegovi to nisu upraznjavali jer mu je otac bio komunista a posle '92 otisao u inostranstvo i naravno da nema blage veze,jedva sam ga naterala da posti danas.
da li je neka od vas imala kao probadanje nozem u materici?meni je tako od jutros.ovde kazu da je normalno jer se siri materica.
zelim vam da lepo provedete Badnje vece i Bozic
nego jeste li se spremile za Badnje vece i Bozic?
meni je nesto tuzno,ovde nema gde da se nadje badnjak,nemam badnjak,slamu,sama sam a i sutra sam sama.do ove godine,od kako znam za sebe,isli smo u selo,i tamo su bili svi obicaji,pijukanje oko kuce,unosenje slame i badnjaka,vecera,pecenje praseta na razanj sa ocem i dedom..........eh lepo bese a 2010 otac docekao Bozic i umro 25 januara,a deda(njegov otac) novembra iste godine.2011 i 2012 smo ja,majka,sestra i baba docekivale isto Bozic sa svim obicajima ali mi je bilo tuzno a sada mi je tesko kada se setim toga a i sama sam.mm ne zna za nase obicaje,kada je bio mali njegovi to nisu upraznjavali jer mu je otac bio komunista a posle '92 otisao u inostranstvo i naravno da nema blage veze,jedva sam ga naterala da posti danas.
da li je neka od vas imala kao probadanje nozem u materici?meni je tako od jutros.ovde kazu da je normalno jer se siri materica.
zelim vam da lepo provedete Badnje vece i Bozic
marasrna- Urednici
Hvala,mila,takodje...
Jaoj,jeste tesko,ali...Zivot je to... Ranije dok smo bili deca,cesto smo na Badnji dan isli u selo-uvece deda unosi badnjak i slamu i mi onda pijucemo... Sad nema toga. Od kako smo porasli,stavljamo samo Badnjak ispred kuce. Matori smo mi da bi sad pijukali. Ako Bog da,dodju klinci,malo porastu,pa cemo to opet praktikovati...
Sto se tice tog probadanja u materici,moguce da je od sirenja. Cila sam o tome na Netu.
Jaoj,jeste tesko,ali...Zivot je to... Ranije dok smo bili deca,cesto smo na Badnji dan isli u selo-uvece deda unosi badnjak i slamu i mi onda pijucemo... Sad nema toga. Od kako smo porasli,stavljamo samo Badnjak ispred kuce. Matori smo mi da bi sad pijukali. Ako Bog da,dodju klinci,malo porastu,pa cemo to opet praktikovati...
Sto se tice tog probadanja u materici,moguce da je od sirenja. Cila sam o tome na Netu.
kathy_gm- Pocasni clan
i ja mislim da je od toga,samo sto mi danas dosadilo,ceooooooooo dan
pocinje mi drugi stepen kursa ali ne mogu da idem jer ima kada je klizavo samo bozji led a i ovo moje kilavo stanje sto vise moram da lezim.cas je dva puta nedeljno po dva sata.............ne mogu da izdrzim da sedim dva sata jer je bebac nisko.septembra sam isla ,trajao do kraja novembra i bas sam se super osecala jer sam medju ljudima i svi su stranci.sada mi preostaje da cutim i sedim u cetiri zida
pocinje mi drugi stepen kursa ali ne mogu da idem jer ima kada je klizavo samo bozji led a i ovo moje kilavo stanje sto vise moram da lezim.cas je dva puta nedeljno po dva sata.............ne mogu da izdrzim da sedim dva sata jer je bebac nisko.septembra sam isla ,trajao do kraja novembra i bas sam se super osecala jer sam medju ljudima i svi su stranci.sada mi preostaje da cutim i sedim u cetiri zida
marasrna- Urednici
Kathy,kako ide voznja?
marasrna- Urednici
Da kucnem u drvo,odlicno... Sutra imam dvocas,kazu da valja na Bozic. Samo se nadam da necu voziti cele godine... Imam jos nekih 10-ak casova da izvozim i to je to. Posle mi oni iz autoskole daju potvrdu da sam izvozila casove i idem da se prijavim za predavanje i polaganje iz Prve pomoci. Za predavanje uplacujem 6000,a za polaganje 2500 dinara. Raspitacu se,mozda ja-kao zdr. radnik,ne moram da idem na ta predavanja...
Reci mi,mozda si i pisala negde o tome-ne znam,na kakav kurs ides?
Reci mi,mozda si i pisala negde o tome-ne znam,na kakav kurs ides?
kathy_gm- Pocasni clan
kurs islandskog.zavrsila sam prvi nivo i super mi je islo i bas mm kaze da poocim pocne drugi nivo krecem,ali sada sta je tu jeeeeeeee.imala sam odlicnu profesorku i zbog toga mi je zao,znala je lepo da objasni i terala nas da pricamo,nismo bili pasivni.
marasrna- Urednici
Pa,dobro,sad si opravdano sprecena... Moze i muzic malo da te poducava...
kathy_gm- Pocasni clan
prica on ali nije to tooooooo
marasrna- Urednici
Zenice,Mir Boziji... Hristos se rodi...
kathy_gm- Pocasni clan
Vaistinu se rodi.Srecan vam Bozic i da potamanite te prasice
marasrna- Urednici
Mir Boziji, Hristos se rodi!!!!
Kako se borite sa prasicima....?
Kako se borite sa prasicima....?
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Vaistinu se rodi drage moje!
kako ste mi?
kako ste mi?
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Zeneeee
Sve najbolje vam zelim od srca!
Macika vec 14.nedelja
Kako ste mi, sta ima novo?
Ja napisah vec da sam vas citkala preko moba ali nisam mogla da se ulogujem da pisem, sad sam tu koliko net dozvoli
Sve najbolje vam zelim od srca!
Macika vec 14.nedelja
Kako ste mi, sta ima novo?
Ja napisah vec da sam vas citkala preko moba ali nisam mogla da se ulogujem da pisem, sad sam tu koliko net dozvoli
Pozdrav,Crnokosa i ostale zenice...
Mene je tek sad stigao umor. Juce smo ceo dan defilovali od rodjaka do rodjaka. I danas na poslu...ogroooomnaaa guzva...tako da sam mrtva.
Moram da vam se zalim-u nedelju sam "dobila" i kao krenulo mi je,medjutim,juce i danas mi ne ide kao obicno drugi i treci dan. Vec mi samo zaprlja ulozak. E sad da umisljam nesto,tipa-u drugom stanju sam,bilo bi super,ali nisam ja te srece. Pre ce me pogoditi meteor,nego T. Tako da cu u cetvrtak ici kod dr,da vidim sta se to zbiva...
Mene je tek sad stigao umor. Juce smo ceo dan defilovali od rodjaka do rodjaka. I danas na poslu...ogroooomnaaa guzva...tako da sam mrtva.
Moram da vam se zalim-u nedelju sam "dobila" i kao krenulo mi je,medjutim,juce i danas mi ne ide kao obicno drugi i treci dan. Vec mi samo zaprlja ulozak. E sad da umisljam nesto,tipa-u drugom stanju sam,bilo bi super,ali nisam ja te srece. Pre ce me pogoditi meteor,nego T. Tako da cu u cetvrtak ici kod dr,da vidim sta se to zbiva...
kathy_gm- Pocasni clan
Majo,ja 14 a i ti si dobra...guramo,borimo se sa Dimitrijem...NEMOGUC JE.
radila sam dabl test i dobar mi je,sve je ok...Bebac raste,ne osecam jos nista ali zato tiba raste.Sl.nedelje idem na UZ.
radila sam dabl test i dobar mi je,sve je ok...Bebac raste,ne osecam jos nista ali zato tiba raste.Sl.nedelje idem na UZ.
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Jao prodjose mi ove nedelje bas brzo, jos malo pa ce trema da me opici najverovatnije
Super za dabl i za tibu a bilo bi vam dosadno da je Dimitrije neka maza jel da
Kathy a testic da uradis? Ja uvek razmisljam bolje da znma sta je, pa ako nesto moze da se spreci...
za vas
Super za dabl i za tibu a bilo bi vam dosadno da je Dimitrije neka maza jel da
Kathy a testic da uradis? Ja uvek razmisljam bolje da znma sta je, pa ako nesto moze da se spreci...
za vas
ja napisah u caskanju trudnica danas,sta me je snaslo........
Kathy,ne trci kod lekara,sacekaj,to se i meni desavalo.
Kathy,ne trci kod lekara,sacekaj,to se i meni desavalo.
marasrna- Urednici
A bas bzvz,zena mora oko necega da se nervira... Bice to,mila,u redu sve... Da kazem da se ne nerviras,nije moguce,jer bih i ja tako reagovala...
Sto se mog problema tice-Malo me to cudi,mada mi to u neku ruku i odgovara. Sad su mi plodni dani po onome sto mi je ona zena racunala,tako da- AKCIJA ......
Sto se mog problema tice-Malo me to cudi,mada mi to u neku ruku i odgovara. Sad su mi plodni dani po onome sto mi je ona zena racunala,tako da- AKCIJA ......
kathy_gm- Pocasni clan
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu