Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje trudnica
+9
zvrki
makicaaa
Nataša.V
Crnokosa
tina191
Nensy85
kathy_gm
bambina
marasrna
13 posters
Strana 2 od 14
Strana 2 od 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Caskanje trudnica
Pozdrav trudnice!!!!!
Kako ste mi?
Kako ste mi?
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Danas super,videcemo sutra,nadam se isto....... Kako si ti Nansy,kako stomak....?
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Evo guram nekako, nije lose! Nekad me malo boli stomak kad se beba spusti bas nisko ali dosta odmaram pa je lakse.
Kako ste ostale trudnice? Nesto vas nema na forumu
Kako ste ostale trudnice? Nesto vas nema na forumu
Nensy85- Pocasni clan
Ja sam stalno ovde a ove druge zabusavaju.
marasrna- Urednici
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
ja dobila upute za kks urin urinokulturu..pa i da idem da mi dr uzme neki bris..mnogo mrzim te briseve
tina191, u kojoj si nedelji trudnoce?
Nensy85- Pocasni clan
Ja danas bila kod babice i zakazala mi ekspertni ultrazvuk za 27 decembar,koliko sam srecna sto cu videti bebca toliko me i strah da nesto mozda nece biti u redu.Ali moram razmisljati pozitivno.
Kathy,gde si ribo?Sta ima novo.......jel ona tetka doslaili napokon odustala?
Kathy,gde si ribo?Sta ima novo.......jel ona tetka doslaili napokon odustala?
marasrna- Urednici
Bas divno,mila... Paaa,jos nije stigla...
Evo,uzivam sa muzicem...
Evo,uzivam sa muzicem...
kathy_gm- Pocasni clan
Olla trudnicice moje, ja bih bila aktivnija ali net zeza...
marasrna da znas ako se iskljucujem sa facea stalno, nije do mene :D videla sam porukicu... ali zeza ovo s***e.
Ja idem u sredu da vidim nasu bananu (kazu da je sad duzine i tezine kao banana ) u ponedeljak krv i urin da dam...
marasrna ja imam takav strah pre svakog UZ, znaci svakog meseca! Samo jedva cekam da doca potvrdi da je sve ok...
marasrna da znas ako se iskljucujem sa facea stalno, nije do mene :D videla sam porukicu... ali zeza ovo s***e.
Ja idem u sredu da vidim nasu bananu (kazu da je sad duzine i tezine kao banana ) u ponedeljak krv i urin da dam...
marasrna ja imam takav strah pre svakog UZ, znaci svakog meseca! Samo jedva cekam da doca potvrdi da je sve ok...
Kathy ,pricaj stalno:bezi meco od kuce
Crnokosa,da li si se ti ugojila uopste.....
ovde trudnice idu samo dvaputa na ultrazvuk,u 12 i 26 nedelji,to je ono regularno,a moze da se ide samostalno kod ginekologa da vidis.ovde takodje nije obavezna amniocinteza kao kod nas za starije trudnice jedino ako vide na ekspertnom da nesto nije uredu,ovde je sve drugacije nego kod nas,nema stalnih pregleda i kontrola.
Crnokosa,da li si se ti ugojila uopste.....
ovde trudnice idu samo dvaputa na ultrazvuk,u 12 i 26 nedelji,to je ono regularno,a moze da se ide samostalno kod ginekologa da vidis.ovde takodje nije obavezna amniocinteza kao kod nas za starije trudnice jedino ako vide na ekspertnom da nesto nije uredu,ovde je sve drugacije nego kod nas,nema stalnih pregleda i kontrola.
marasrna- Urednici
Hehehe,to i nije tesko,volim da pricam,dobro je da samo da ne moram da trcim oko kuce...
kathy_gm- Pocasni clan
Ugojila sam se 4kg do sada, prosla kontrola pre mesec dana, sad cu da vidim u sredu ali mislim da sam opet +2. Samo prvih mesec, dva nisam dodavala, nisam imala apetit a mucnine svega par puta kad sam bas bila gladna.
Razlikuju se pregledi kod nas i u Bg na pr. Kod nas svaki mesec imamo UZ, mere nas, pritisak, gleda doca rezultate ako je dao prethodno za nesto. Ali eto ja nisam radila ni duble test ni nista. Ne traze svima, i hvala im na tome, ja ne bih prezivela to cekanje rezultata...
Razlikuju se pregledi kod nas i u Bg na pr. Kod nas svaki mesec imamo UZ, mere nas, pritisak, gleda doca rezultate ako je dao prethodno za nesto. Ali eto ja nisam radila ni duble test ni nista. Ne traze svima, i hvala im na tome, ja ne bih prezivela to cekanje rezultata...
Hahahaha pisem ja ovde i osetim udarce, legnem pored mm i vidim desno od pupka kako lupka, mm stavio ruku i po prvi put osetio i on... jaoooooooo bas sam srecan!
Ne znamo jos uvek, ne pitam docu nikad jer nam nije bitno... videcu u sredu, mozda ga pitam...
Pozdrav svim mojim trudnicama ...uzivajte u svojim stomacicima,i mazite bebe punoooooooo...
Mi sve sto smo radili,mazili pupu,pricali joj,bebac tacno sad sve to prepoznaje i uziva u tome
Pozdrav od mene i Lazara
Mi sve sto smo radili,mazili pupu,pricali joj,bebac tacno sad sve to prepoznaje i uziva u tome
Pozdrav od mene i Lazara
Nataša.V- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46
Gde ste trudnjace a i netrudnjace? ja se napokon odmorila od sredjivanja.sta ima novo kod vas?Makice,nisi znatizeljna sta ce biti?
marasrna- Urednici
eee cao nema te nesto.evo kod mene pao sneg hladno je tako da sam uglavnom u sobi grejem se za neki dan idem da vadim krv i tako.
Tina,krecili smo,stan je bio u haosu,a sve nas dvoje,nema ko da pomogne,mm radio i ono sto sam trebala ja da se ne bih umarala a i ja se zacas umorim.Blago vama na snegu,cudno je da ga ovde nema,ovde je samo led tako da ne mogu da izadjem iz kuce da se prosetam,cekam m da dodje s posla,a on stize tek u 20h pa posle se prosetamo malo,zakacim se za njega i milimo.Danas cu okititi jelku.Ja bila jutros da mi vade krv.........mrzim da ustajem rano
marasrna- Urednici
ako prebrinuli ste krecenje mi tek treba da krecimo.ja ne setam po ove zime.necu da se mrznem i da rizikujem da se okliznem.mi cemo jelku da kitimo tamo oko dvadeset i nekog..neznam kad tacno.ja na dve meste krv ima da vadim drzavno i privatno za nesto sto ne rade drzavno..
Strana 2 od 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» Trudnica u novogodisnjoj noci
» Vitamini i minerali u ishrani trudnica
» Caskanje mamika
» Caskanje uz kaficu
» Caskanje uz kaficu
» Vitamini i minerali u ishrani trudnica
» Caskanje mamika
» Caskanje uz kaficu
» Caskanje uz kaficu
Strana 2 od 14