Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje trudnica
+9
zvrki
makicaaa
Nataša.V
Crnokosa
tina191
Nensy85
kathy_gm
bambina
marasrna
13 posters
Strana 13 od 14
Strana 13 od 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Caskanje trudnica
joj kako to oni nistaa ne mogu,uhvatila bih ga za siju pa bi znao.ako i u sredu bude ista situacija a on opet ne zna,ti mu kazi da ti radi carski rez.ne brini jer za sve ima resenje,po meni carski je za to,zasto bi rizikovala
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Da, u sredu cu videti kakva je situacija! Do tada trudicu se da pozitivno razmisljam
makicaaa- Pocasni clan
- Datum rođenja : 06.01.1984
Datum upisa : 18.04.2012
Godina : 40
Dobro sam Makice, bebac gura li gura, tesno mu izgleda
Pa samo nagadjaju, doktor kaze lici na devojcicu, ali nije siguran, mozda jeste mozda nije, ne znamo konkretno. Ja se nadam da jeste devojcica
E pa da, sto kaze Marasrna CR je za to, a ne da se traumiras i nerviras, a njih zabole uvo. E stavrno mi je muka od doktora...
Pa samo nagadjaju, doktor kaze lici na devojcicu, ali nije siguran, mozda jeste mozda nije, ne znamo konkretno. Ja se nadam da jeste devojcica
E pa da, sto kaze Marasrna CR je za to, a ne da se traumiras i nerviras, a njih zabole uvo. E stavrno mi je muka od doktora...
malena jaa- Datum rođenja : 25.10.1989
Datum upisa : 04.05.2013
Godina : 35
Makice, draga, ti si pozitivac nas veeeelikimakicaaa ::Da, u sredu cu videti kakva je situacija! Do tada trudicu se da pozitivno razmisljam
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Pa moram tako, nadam se najboljem
makicaaa- Pocasni clan
Makice, moja mama je sa bratom imala tezi porodjaj jer mu je p.vrpca bila obmotana oko vrata. Ti mozes da trazis CR ako ti je sigurnije a i da se ne bi mucili ti i beba.
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Danas idem kod druge doktorke, pa cu da vidim i njeno misljenje!! Kako je Sarica?
makicaaa- Pocasni clan
Drage moje,mozda samo bez razloga brinem ali bolje da vas pitam... Na nekom sajtu za mame ima racunanje pa mu dodje da sam u sestoj nedelji pa me zanima da li je normalno da imam povremene bolove nesto kao menstrualni bolovi,malo me plasi...? U ponedeljak idem na prvi pregled,pa cu videti da li je sve kako treba... Prva mi je trudnoca pa je mozda i normalno sto sam u panici.
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
ti bolovi su normalni a svi racunaju od datuma poslednje menstruacije sto je po meni bezveze.meni se na ultrazvuku poklapao datum sa zatrudnjivanjem a ne sa poslednjom menstruacijom i racunala sam nedelje od datuma zatrudnjivanja jer sam znala kada je bilo.
marasrna- Urednici
marasrna ::ti bolovi su normalni a svi racunaju od datuma poslednje menstruacije sto je po meni bezveze.meni se na ultrazvuku poklapao datum sa zatrudnjivanjem a ne sa poslednjom menstruacijom i racunala sam nedelje od datuma zatrudnjivanja jer sam znala kada je bilo.
To jesi u pravu,ja po mojim proracunima bih rekla da sam usla u cetvrtu nedelju... Pa i ja mislim da je to normalno ali bolje da vas pitam... Hvala,Maro...
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
pitaj sve sto te interesuje
marasrna- Urednici
Naleteh na zanimljiv tekst...znam da nije česta pojava, ali očigledno je da se dešava...davno, davno u srednjoj školi imali smo devojku kojoj se ovo desilo
http://www.media1.rs/zivot/zdravlje/1248779/2192281/Kako_je_moguce_da_zena_bude_trudna_a_da_to_ni_ne_zna
http://www.media1.rs/zivot/zdravlje/1248779/2192281/Kako_je_moguce_da_zena_bude_trudna_a_da_to_ni_ne_zna
Bozana30- Datum upisa : 01.08.2013
meni je prosto nemoguce..........pa beba se pomera
marasrna- Urednici
Ni meni nema logike, da se za 9 meseci baš ništa ne primeti...sećam se, i to mi sad pade na pamet da je ta devojka provalila negde u 7-8 mesecu baš zato što se beba pomerila....ali stvarno mi nije jasno kako je tek tad provalila
Bozana30- Datum upisa : 01.08.2013
Pa,ne znam. Meni to bas nema logike.
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
pocela sam svake veceri da radim jogu i posto se umorim posle malo prilegnem i onda bebac pocinje da radi asane to je kao pracakanje ribe ,ja se bas ismejem a inace je mirna beba,za sada
marasrna- Urednici
Jaoj,kako je to slatko. Ja,i dalje,mucim muku sa mucninama. Taman sam pomislila da su prestale,pocele su opet. Ali,neka... izdrzacu...
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,mi smo jedine trudnice ovde.....kako se osecas?
Ja sam nekada vise pokretna,nekada manje ali i kada vise mogu da uradim posle me mnogo bole krsta,ne mogu da se pokrenem.mali se pomera unajvece....snimala sam....bas je cudan osecaj a i kada se gleda vidis kako ti nesto migolji ispod koze.....
Sutra idem na uz i sastanak sa babicom i dr i da vadim krv...jedva cekam da vidim svog kuronju....
Ja sam nekada vise pokretna,nekada manje ali i kada vise mogu da uradim posle me mnogo bole krsta,ne mogu da se pokrenem.mali se pomera unajvece....snimala sam....bas je cudan osecaj a i kada se gleda vidis kako ti nesto migolji ispod koze.....
Sutra idem na uz i sastanak sa babicom i dr i da vadim krv...jedva cekam da vidim svog kuronju....
marasrna- Urednici
Samo nas dve... Nadam se da ce nas biti jos. Navijam za Leptirka.
Evo,ja sam usla u 17u nedelju i bas mi je lepo. Mm me tera svaki dan da setamo,sto i nije tako lose. Malo se vise zamaram,ali dobro. Pocela sam dobro da jedem,da kucnem u drvo. A za ovih par meseci nisam se ugojila,vec samo vracam kg,jer sam zbog povracanja na pocetku izgubila par kg.
Citam dosta po forumima kad se prvi put osete pokreti bebe i iskustva su razlicita. Ja,jos uvek,nisam sigurna da li je to bebac ili samo podrhtavanje misica??? ZNam kako ti je,veruj mi,da i ja jedva cekam polovinu aprila kad cu na UZ,posto jedva cekam da vidim sunce moje.
Javi kako si prosla,obavezno...
Evo,ja sam usla u 17u nedelju i bas mi je lepo. Mm me tera svaki dan da setamo,sto i nije tako lose. Malo se vise zamaram,ali dobro. Pocela sam dobro da jedem,da kucnem u drvo. A za ovih par meseci nisam se ugojila,vec samo vracam kg,jer sam zbog povracanja na pocetku izgubila par kg.
Citam dosta po forumima kad se prvi put osete pokreti bebe i iskustva su razlicita. Ja,jos uvek,nisam sigurna da li je to bebac ili samo podrhtavanje misica??? ZNam kako ti je,veruj mi,da i ja jedva cekam polovinu aprila kad cu na UZ,posto jedva cekam da vidim sunce moje.
Javi kako si prosla,obavezno...
kathy_gm- Pocasni clan
Maro,kako si mi ti? Kako je bebac? Je l' nemiran?
kathy_gm- Pocasni clan
Ja sam fuuuuj.....
Bebac je dobro,aktivan je ali me ne boli kako sam cula od nekih zena....moj mali plese....
Ksko si ti i tvoj malac?
Bebac je dobro,aktivan je ali me ne boli kako sam cula od nekih zena....moj mali plese....
Ksko si ti i tvoj malac?
marasrna- Urednici
Dusa mala...
Mi smo dobro. Jos uvek nisam sigurna da li je ovo sto osecam bebac jer ovo sto osecam mi je kao neko "stezanje-rastezanje",ali me ne boli...
Mama mi se juce smejala kad sam joj rekla da jedva cekam sledeci UZ da vidim sta mi dete radi...
Jeste li vi smislili ime za bebu? Mm vec bebca zove Uki (Uros),tako da ce izgleda tako i ostati....
Mi smo dobro. Jos uvek nisam sigurna da li je ovo sto osecam bebac jer ovo sto osecam mi je kao neko "stezanje-rastezanje",ali me ne boli...
Mama mi se juce smejala kad sam joj rekla da jedva cekam sledeci UZ da vidim sta mi dete radi...
Jeste li vi smislili ime za bebu? Mm vec bebca zove Uki (Uros),tako da ce izgleda tako i ostati....
kathy_gm- Pocasni clan
Oko imena nismo mogli da se slozimo pa smo pisali po tri imena i ja sam izvukla Igor,to je bila moja zadnja opcija jer retko daju deci to ime a nije lose,malo mi je neobicno ali mislim da ce tako ostati.mi moramo da pazimo da se ovde to moze izgovoriti.
Na koliko ides na uz?
Ja sam do sada bila 4 puta,izuzetak sam a standardno je 3-4puta do kraja trudnoce i to mi se svidja ovde.
Na koliko ides na uz?
Ja sam do sada bila 4 puta,izuzetak sam a standardno je 3-4puta do kraja trudnoce i to mi se svidja ovde.
marasrna- Urednici
Igor je lepo ime,a ovde,u Srbiji tj. u mom gradu je retko.
Sad sam 5i mesec i do sad sam bila 2x na obicnom UZ i 1X na 4D. I opet idem kraje aprila. Moja dr smatra da nema potrebe cesto dolaziti. Skoro sam radila krvnu grupu,Rh faktor i test na HIV,Hepatitis i neka antitela i nista od toga nemam.
Sad sam 5i mesec i do sad sam bila 2x na obicnom UZ i 1X na 4D. I opet idem kraje aprila. Moja dr smatra da nema potrebe cesto dolaziti. Skoro sam radila krvnu grupu,Rh faktor i test na HIV,Hepatitis i neka antitela i nista od toga nemam.
kathy_gm- Pocasni clan
Igor je retko ime kod nas u Srbiji a nema ga ni ovde mada sam citala o poreklu imena i to je skandinavsko ime,potice iz doba vikinga pa su ga oni prosirili u svojim pohodima i to je islandsko ingvar,cak neki kazu i ivar,mada ivar vise vuce na ivan.
marasrna- Urednici
Strana 13 od 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Trudnica u novogodisnjoj noci
» Vitamini i minerali u ishrani trudnica
» Caskanje mamika
» Caskanje uz kaficu
» Caskanje uz kaficu
» Vitamini i minerali u ishrani trudnica