Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+10
zvrki
Nataša.V
makicaaa
Maca
tina191
Tina
Nensy85
Crnokosa
marasrna
kathy_gm
14 posters
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Cao, zenice!
Crnokosa, sutra ce biti jos topliji dan, pa ces moci lepo da setkas!
Marasrna, i ja se spremama za prodavnicu, a nikako da se otarasim kucevnih poslova!!!!
Dva sata sam kod kuce i jos uvek nasminkana, nije da mi je bila namera da zavodim dragog po kuci! On lepo spava, a ja nisam tip za popodnevnu dremku.
Pozdrav, zenice!
Marasrna, i ja se spremama za prodavnicu, a nikako da se otarasim kucevnih poslova!!!!
Dva sata sam kod kuce i jos uvek nasminkana, nije da mi je bila namera da zavodim dragog po kuci! On lepo spava, a ja nisam tip za popodnevnu dremku.
Pozdrav, zenice!
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Pozdrav,zenice...
Pocela sam da radim i divno mi je bilo na poslu... Bas mi je nedostajao posao. Malo pre sam stigla kuci,rucala i sad cu malo da odmaram,a posle cu da okacim ves i da ukljucim masinu,jer je sutra praznik,pa ne bih sutra.
Ceo dan sam raspolozena i ceo dan sam pricala,bas mi je nedostajalooooo pricanjeeeeee....Nisam usta zatvarala....
Pocela sam da radim i divno mi je bilo na poslu... Bas mi je nedostajao posao. Malo pre sam stigla kuci,rucala i sad cu malo da odmaram,a posle cu da okacim ves i da ukljucim masinu,jer je sutra praznik,pa ne bih sutra.
Ceo dan sam raspolozena i ceo dan sam pricala,bas mi je nedostajalooooo pricanjeeeeee....Nisam usta zatvarala....
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Kathy,jadni pacijenti,nekome mozda nije bilo do slusanja a morao je
Leptirko,zena uvek treba da bude sredjena tako da ti ne zameramo
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
leptirko ::Cao, zenice!
Pozdrav, zenice!
Ako,ako,uvek trebas biti sredjena... Ja mom muzu stalno govorim da necu da se zbabim,prosto imam fobiju da cu sebe zapostaviti,ali za sada je sve pod kontrolom osim mojih kilograma.... Jedino njih vise ne mogu da kontrolisem
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Zvrki, lepe su i zene sa oblinama.
Negde sam procitala da muskarci manje primecuju mane na zenama nego sto one same primecuju.
Neki dan mi je muz rekao da sam smrsala, a ja ssam ubedjena da sam nabacila koji kilicu.
Super, dragi moj, ako ti vidis mene na lepsi nacin
Negde sam procitala da muskarci manje primecuju mane na zenama nego sto one same primecuju.
Neki dan mi je muz rekao da sam smrsala, a ja ssam ubedjena da sam nabacila koji kilicu.
leptirko- Pocasni clan
leptirko ::Zvrki, lepe su i zene sa oblinama.
Eh da sam se bar samo malo ugojila,nego za jednu godinu braka 18kg....
A jos mi otisli u jedan butik i moj muz pita da li ima neka tunika za gospodju,a ja joj objasnim da necu neku da mi bude sve uz mene jer sam nabacila dosta kilograma... Joj,a ona ti mene pita da li je to posle trudnoce....aaadaaaaaa Strasno,a kada sam se udala imala sam 54kg,ali tada sam stalno pazila da se ne ugojim,a sada haos... Pre od prilike cetiri godine imala sam 86kg i lepo sam smrsala,ali nema ne mogu da pobegnem od genetike.
zvrki- Senior na forumu
Zvrki,sve se moze,manje testenine,nema vecere i pocni da vezbas,uz kozmeticara kreni i na vezbanje.
moram da se pohvalim:u sredu sam se merila i imala 59,6kg slogirala sam se a jutros 57,5 iako sada jedem slatkise ali ne jedem uvece.jos malo da se oporavim pa cu vise setati i pocecu da vezbam a nadam se i nekom poslicu.
moram da se pohvalim:u sredu sam se merila i imala 59,6kg slogirala sam se a jutros 57,5 iako sada jedem slatkise ali ne jedem uvece.jos malo da se oporavim pa cu vise setati i pocecu da vezbam a nadam se i nekom poslicu.
marasrna- Urednici
Joj te prodavacice u butiku su ponekad bas bez mozga!
Zvrki, ja hleb ne okusim, samo izjutra integralni. Belo testo uopste. Slatkise kupujem u zdravoj hrani. Jedini problem je staticnost. Dok se nisam udala, redovno sam isla na aerobik i pilates. U ovom mestu gde zivim slabo se druzim , a nemam ni vremena. Svaki dan putujem ko blesava!!!
Najbolje je kad sama redukujes ishranu, bez dijeta, jer sve imaju jo jo efekat, barem ja tako mislim>
Zvrki, ja hleb ne okusim, samo izjutra integralni. Belo testo uopste. Slatkise kupujem u zdravoj hrani. Jedini problem je staticnost. Dok se nisam udala, redovno sam isla na aerobik i pilates. U ovom mestu gde zivim slabo se druzim , a nemam ni vremena. Svaki dan putujem ko blesava!!!
Najbolje je kad sama redukujes ishranu, bez dijeta, jer sve imaju jo jo efekat, barem ja tako mislim>
leptirko- Pocasni clan
i ja mislim da su dijete bezveze jer sto kazes,Leptirko,imaju jo jo efekat.
leptirko,znam kako je to sa putovanjem
leptirko,znam kako je to sa putovanjem
marasrna- Urednici
Eh zenice,dok se nisam udala cesto sam isla u teretanu,a i skola mi je bila obaveza i cesti nisam stizala da jedem kako treba pa sve na brzaka neki zalog i teraj dalje... A sada je sve drugacije... Stalno sam u kuci tako da mi je hrana ispred nosa,a ovde nemam drustvo da bih isla u teretanu,a i mm ne moze da me vozi,tako da... Imam neku DUKAN DIJETU pa videcu kako ide... Ona je na bazi zdrave,raznovrsne hrane bukvalno se jede sve...
zvrki- Senior na forumu
zvrki,radi kuci vezbe po malo.imas pp
marasrna- Urednici
marasrna ::zvrki,radi kuci vezbe po malo.imas pp
poslala sam ti pp
zvrki- Senior na forumu
marasrna ::Kathy,jadni pacijenti,nekome mozda nije bilo do slusanja a morao je
Hahhaha..ma,oni kad vide mene odmah im je bolje... Melem sam za oci...
I ja sam za to da zena uvek treba da bude doterana. Moja pokojna baka,tatina tetka,je uvek bila nasminka i uvek su joj bili nalakirani nokti,frizura na mestu,ma sve extra... I u kuhinji i van nje...
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,ugledaj se na tu babu
jel te se uzeleli pacijenti?jel dajes tamo inekcije? i jos jedno pitanje:jesi li sada malo deblja nego kada ti je bila svadba?jooooooooooooj onda si bila mnooooogo mrsava
jel te se uzeleli pacijenti?jel dajes tamo inekcije? i jos jedno pitanje:jesi li sada malo deblja nego kada ti je bila svadba?jooooooooooooj onda si bila mnooooogo mrsava
marasrna- Urednici
Kathy, danas opet praktikujem nasminkano kuvanje, a o noktima da i ne govorim.
Zaista je bilo zena starog kova od kojih se moglo uciti. Sigurna sam da cu se zauvek farbati, ali u istu boju, koja ce mi se bolje primati kad budem imala sedu kosu.
Hocu da budem zgodna baba!
Zaista je bilo zena starog kova od kojih se moglo uciti. Sigurna sam da cu se zauvek farbati, ali u istu boju, koja ce mi se bolje primati kad budem imala sedu kosu.
Hocu da budem zgodna baba!
leptirko- Pocasni clan
marasrna ::Kathy,ugledaj se na tu babu
E jesam...Od svadbe sam se ugojila 12 kg i sad mi je extra... Znam da sam bila mrsava,ali vise nisam.... Meni su uvek nokti nalakirani i uvek sam nasminkana,cak i vikendom kad ne radim... Dajem boce i bas sam im nedostajala....
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,hvala bogu da si se ugojila ,ono je bilo kao iz Ausvica da si izasla .nedostajalo im je da ih lupkas po debelom mesu
ja sam se setala danas sa prijateljicom,sunce pici ali je hladno.uopste mi se ne sedi u kuci
ja sam se setala danas sa prijateljicom,sunce pici ali je hladno.uopste mi se ne sedi u kuci
marasrna- Urednici
kazite mi kako da mi porozne necija slova kada kopiram
marasrna- Urednici
Zenice,ljubim vas.... divne ste,a ja sada odoh kod zaove sa muzicem na baklave...... Cujemo se......
zvrki- Senior na forumu
Zvrki, pojedi jednu i za mene!!!!
Cujemo se.
Cujemo se.
leptirko- Pocasni clan
Gde ste zenske, sta se radi Kako ste mi?
Vidim ima dosta novih clanica Dobro nam dosle
Ja nikako da se nakanim da pisem -_-
Vidim ima dosta novih clanica Dobro nam dosle
Ja nikako da se nakanim da pisem -_-
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
marasrna ::Kathy,hvala bogu da si se ugojila ,ono je bilo kao iz Ausvica da si izasla .nedostajalo im je da ih lupkas po debelom mesu
Pa i nije bas,al' neka ti bude... Na onim mestima na kojima treba da ima,uvek sam imala...
Jaoj,kod nas je strasno. Ne pada nista ali duva kao ludo... Tako javljaju i za naredne dane.
Razmisljam da odem prekosutra do doktorke da mi da uput da radim onaj marker Ca125,posto mi je pre 4 meseca bio na gornjoj granici i da mi uradi kontrolni UZ... Ici il' ne ici...
Pozz,Bubi89...drago nam je sto si se nakanila da pises...
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,zasta je taj marker Ca125?
Bubi,budi malo aktivnija
Bubi,budi malo aktivnija
marasrna- Urednici