Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+10
zvrki
Nataša.V
makicaaa
Maca
tina191
Tina
Nensy85
Crnokosa
marasrna
kathy_gm
14 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Caskanje uz kaficu
Nisam ni sumnjala u tebe?
jel bilo prakticnog dela sa instruktorom?
ja danas cuvala jednu bebicu,brzo mi proslo vreme sa njom.trba raste pa me zateze ako se umorim pocne da bolucka.standardno:krevet-krug po stanu-krevet,uvece prosetam sa muzem oko bloka i to mi je to.cekam bolja vremena a do tada
jel bilo prakticnog dela sa instruktorom?
ja danas cuvala jednu bebicu,brzo mi proslo vreme sa njom.trba raste pa me zateze ako se umorim pocne da bolucka.standardno:krevet-krug po stanu-krevet,uvece prosetam sa muzem oko bloka i to mi je to.cekam bolja vremena a do tada
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Nijeee BIo je na predavanja u drugoj prostoriji. ALi je nas je sacekao posle polaganja da vidi sta smo uradile.
E pa to ti je super. Ucis na vreme. Kad dodje,sve ce ti biti poznato...
E pa to ti je super. Ucis na vreme. Kad dodje,sve ce ti biti poznato...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
koliko sam beba ocuvala od sestara nista mi nije nepoznato a lakse je kad cuvas svoje jer ovo se sve plasis da mu se nesto ne desi.ova mala puzi unajvece i sve stavlja u usta ,gura svece ukrasne,po podu nadje neku mrvicu i to stavi u usta....vidim da nesto mulja i teram je da ispljune a ona nece a ja nemam pojma sta stavila,kad nije mogla da sazvace ispljunula mi a imam sta da vidim....badem koji je mm dao zecu a on ga samo gricnuo ......meni to nije strasno ali ne daj boze da uzela govanca od zeca jer ima kutija gde zec ide u wc
marasrna- Urednici
dobra fora... Jaojj,dusa mala... Mozda joj kuci ne daju da jede?
kathy_gm- Pocasni clan
Ženice,trudničice,majčice.... svima veliki pozdrav od nas !!!
Nemam nesto puno vremena da svratim na forum,pa s vremena na vreme uletim i procitam po nesto... Uspavala sam bebca sad pa zavrsavam ruckic i cekam muzica da dodje s posla. Mi smo odlicno,rastemo i fino napredujemo. POnekad malko zekimo,ali dobro,to nam je u opisu posla :-D ... Sve u svemu jako smo dobri :-D!
Kako ste svi? Sta se radi?
Puno puno pozdrava i poljubaca od mene i Lazara :-*
Nemam nesto puno vremena da svratim na forum,pa s vremena na vreme uletim i procitam po nesto... Uspavala sam bebca sad pa zavrsavam ruckic i cekam muzica da dodje s posla. Mi smo odlicno,rastemo i fino napredujemo. POnekad malko zekimo,ali dobro,to nam je u opisu posla :-D ... Sve u svemu jako smo dobri :-D!
Kako ste svi? Sta se radi?
Puno puno pozdrava i poljubaca od mene i Lazara :-*
Nataša.V- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46
Saznala sam prelepu vest,jedna lepa,jedna losa.........koju prvo hocete??
ajde prvo lepu:nosim devojcicu ,mm se raspametio jer obozava devojcice
druga vest:ujutru moramo ici da damo krv da bi geneticar proverio hromozom 4.sve drugo je u redu a ovo mora da proveri,kada sam procitala koje bolesti nastaju nepravilnoscu ovog hromozoma,plakala sam 1,5 sat bez prestanka:mentalna retardacija,anomalije lica,necu vise ni da nabrajam.jedva cekam da stignu rezultati jer od samog pocetka sam pod stresom,stalno neki problemi .molim se da sve bude uredu.....nismo zasluzili tako nesto........
gde ste vi zenice,kako ste?
Natasa poljubi Lazara i uivajte
ajde prvo lepu:nosim devojcicu ,mm se raspametio jer obozava devojcice
druga vest:ujutru moramo ici da damo krv da bi geneticar proverio hromozom 4.sve drugo je u redu a ovo mora da proveri,kada sam procitala koje bolesti nastaju nepravilnoscu ovog hromozoma,plakala sam 1,5 sat bez prestanka:mentalna retardacija,anomalije lica,necu vise ni da nabrajam.jedva cekam da stignu rezultati jer od samog pocetka sam pod stresom,stalno neki problemi .molim se da sve bude uredu.....nismo zasluzili tako nesto........
gde ste vi zenice,kako ste?
Natasa poljubi Lazara i uivajte
marasrna- Urednici
Yupiyeiyeiyei,devokica Divnooooo..... Bas lepa vest....
Nemoj biti tuzna i nemoj plakati,to verovatno rade da bi se utvrdilo da je sa devokicom sve u redu. A kao i sve do sad,bice na nivou...
Ja sam jutros vozila cas,bila u kupovini i raspremila kucu... I stigla sam da odspavam jednu partiju od 15-16.30h... ALi,ima jedan problem-malo su me presekla ledja.... Napravim li neki nagli pokret,Bogu dusu,koliko boli...ali,procice... Sad cu da i da "svrljam" po netu...
Nale,veliki pozdrav i poljubac za Lakija i tebe...
Nemoj biti tuzna i nemoj plakati,to verovatno rade da bi se utvrdilo da je sa devokicom sve u redu. A kao i sve do sad,bice na nivou...
Ja sam jutros vozila cas,bila u kupovini i raspremila kucu... I stigla sam da odspavam jednu partiju od 15-16.30h... ALi,ima jedan problem-malo su me presekla ledja.... Napravim li neki nagli pokret,Bogu dusu,koliko boli...ali,procice... Sad cu da i da "svrljam" po netu...
Nale,veliki pozdrav i poljubac za Lakija i tebe...
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,ti nisi radila danas?sta si to radila nocas pa te presekla ledja...nevaljalice .idi kod instruktora da ti pruzi prvu pomoc .muz me malopre pita za ime.......nikako da se usaglasimo,on kaze da mora da bude internacionalno,srpski a svetsko .jedino se slazemo oko imena Neda.meni se svidja Jana ali ovde bi morala da se upise sa Y a u srpski pasos sa J.svidja mi se i Dunja ali ne moze.njemu se svidja moje ime,glupo da se dete zove kao majka,svidja mu se Michelle,lepo mi je ali mnogo strano,palo mi je na pamet Elena ili Helena.....mada mi mozak danas ne funkcionise.imate neki predlog.......?
marasrna- Urednici
Ko? Ja? Ma neee,raspremala kucu,pa malo vise zapela...
"Neda,Neda...neda tebe,tvojaaaa Neeedaaa...." Lepo je,ali meni se vise svidja Jana,Dunja,Helena,Lena,Ema,Andjela.... Mora da ima jos neko...Kad setim,pisem...
Mila,ja sam na odmoru do 04. Februara. Jutros sam zavrsila sa casovima voznje,a sledece sedmice bi trebalo da idem na casove teorije.... Instruktor kaze da su casovi smor zecsi,ali pomocice mi bar malo dok budem pripremala onih 2500 pitanja...
"Neda,Neda...neda tebe,tvojaaaa Neeedaaa...." Lepo je,ali meni se vise svidja Jana,Dunja,Helena,Lena,Ema,Andjela.... Mora da ima jos neko...Kad setim,pisem...
Mila,ja sam na odmoru do 04. Februara. Jutros sam zavrsila sa casovima voznje,a sledece sedmice bi trebalo da idem na casove teorije.... Instruktor kaze da su casovi smor zecsi,ali pomocice mi bar malo dok budem pripremala onih 2500 pitanja...
kathy_gm- Pocasni clan
koliko casova teorije imas?kako ti idu testovi sa raskrsnicama?meni to nije bilo tesko ali mnogi se zeznu.imala sam dobrog instruktora,stariji covek i pun strpljenja.ja sam kuci imala testove i vezbala i sve sto mi nije bilo jasno pre casa bih ga pitala.onu knjigu sam samo pretrcala zbog mehanickog dela.tebi je sada uzivancija kada ne radis.......
mi ustali jutros u 8h,to je nama rano,i isli oko 9h da vadimo krv.sada smo na kompu i idemo posle u horizontalu da ubijemo jednu sovu.poceo sneg.......
mi ustali jutros u 8h,to je nama rano,i isli oko 9h da vadimo krv.sada smo na kompu i idemo posle u horizontalu da ubijemo jednu sovu.poceo sneg.......
marasrna- Urednici
Imam 3 casa teorije... Do sad nisam imala problema sa raskrsnicama jer su nam u gradu sve raskrsnice sa semaforima,tako da nema tu mnogo filozofije. A testove imam i ja...U slobodno vreme ih citkam po malo... Jutros mi instruktor prica za ove dodatne casove voznje da cu morati da ih izvozim pre tipovanja,jer ako ih ne izvozim,ne mogu da izadjem na tipovanje. A meni je bilo logicno da te dodatne casove izvozim pred polaganje voznje,ali ocito pogresno mislim...
Yupi za sneg,ovde je bas hladno,ali ne pada nista,sneg ocekujemo u vecernjim satima....
Yupi za sneg,ovde je bas hladno,ali ne pada nista,sneg ocekujemo u vecernjim satima....
kathy_gm- Pocasni clan
Kako ste devojke?
maro, divno za devojcicu a koliko vidim i vi se mucite oko imene kao mm i ja
Ja ne mogu da se odlucim ni za jedno a mm sinoc predlozio da se zove Sara
kathy, bravo za prvu pomoc a sto se tice ledja...tu bi ti instruktor prv. pom. najbolje pomogao
Natasa, veeeeeeeeeeliki za tebe i Lazu!!!! Uzivajte
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
I mm predlozio Sara ali mi je nekako ustaljeno.mi imami jos vremena,vazno mi je da mi rezultati budu ok a za ime cemo lako.kada smo isli na ekspertni 8 januara i gledali smo bas profil lica,ja sam muzu rekla da je devojcica,ne mogu vam to objasniti ali prikazao mi se zenski lik sa kosom,paz frizura ali kao da crtas grafitnom olovkom,lik iz stripa ja sam bila u cudu tada.
marasrna- Urednici
ima li ko od vas iskustva sa snizenim trombocitima u trudnoci??i da vas pitam kako racunate nedelje trudnoce po ultrazvuku ili po zadnjoj menstruaciji??meni je tu dve nedelje razlika pa neznam sta da gledam uz ili ciklus??
tina ja sam imala do 6 meseca probleme sa trombocitima,inace uvek sam i bila u deficitu sa njima (i pre trudnoce) ali se to kasnije samo regulisalo i sad su ok.
Mada, ni dr nije to gledala kao na nesto bitno.
Sto se tice termina, kod mene beba odgovara nedelji u kojoj i jeste mada, ja racunam na porodjaj od ulaska u 9 mesec
Mada, ni dr nije to gledala kao na nesto bitno.
Sto se tice termina, kod mene beba odgovara nedelji u kojoj i jeste mada, ja racunam na porodjaj od ulaska u 9 mesec
Nensy85- Pocasni clan
meni su trombociti 123.pa sam se zabrinula malo.haha ti bar racunas na porodjaj od ulaska u deveti a kod mene je problem sto neznam sta da racunam tj kad ulazim u deveti..po doktorki tj po uz ulazim 7og u deveti a po zadnjoj menst.ulazim ranije u deveti
ja mislim ,Tina,da slusas doktorku jer nismo mi zatrudnele od prvog dana poslednje menstruacije.racunaj oko dve nedelje kasnije od prvog dana zadnje menstruacije.ja sam radila test za ovulaciju i tada smo ,tako da od tada racunam i to mi se poklapa sa uz.
marasrna- Urednici
pa i moja racunica se ne poklapa sa dr ali kad mi je rekla da beba odgovara nedelji po njenom od tad tako i racunam- po UZ.
Nensy85- Pocasni clan
Pada sneeeg....
Sta radite? Kako ste? Kako stomacici? Kako bebci? Kako kucni ljubimci?
Sta radite? Kako ste? Kako stomacici? Kako bebci? Kako kucni ljubimci?
kathy_gm- Pocasni clan
hahaaaaaaaaaaaa............kako kucni ljubimci.......
moj ljubimac dugacko bio u kavezu,prosetala se po stanu i sada se izlezava........rekla sam joj da si pitala za nju,pozdravila te
ja imala goste,bebicu i njenu majku,bebica ima godinu dana a sva je smesna,obozavam je.tako da me je ona danas zasmejavala i oraspolozila.ovde zahladnelo ,u minusu je ali nije hladno
Kathy,kako tvoj ljubimac...........jel pored televizora
moj ljubimac dugacko bio u kavezu,prosetala se po stanu i sada se izlezava........rekla sam joj da si pitala za nju,pozdravila te
ja imala goste,bebicu i njenu majku,bebica ima godinu dana a sva je smesna,obozavam je.tako da me je ona danas zasmejavala i oraspolozila.ovde zahladnelo ,u minusu je ali nije hladno
marasrna- Urednici
Dobro vece zenice
Kako ste mi? Poceo sneg i kod nas...
Ja termin racunam po poslednjoj M. Po UZ-u smo cas napredniji, cas se poklapa sa poslednjom M a i doca mi nista nje rekao za termin...
Kako ste mi? Poceo sneg i kod nas...
Ja termin racunam po poslednjoj M. Po UZ-u smo cas napredniji, cas se poklapa sa poslednjom M a i doca mi nista nje rekao za termin...
Oooo,hvala,hvala.... Pa moj ljubimac je danas baaas malo vremena proveo ispred TV-a i kompa. To je za svaku pohvalu,mada cini mi se da bas zbog toga i pada ovaj sneg... Mi malo pre bili kod moje majke,ofarbala me,posto sutra idemo na neko punoletstvo i onda dolazi moja sestra iz grada i donosi misica u kavezu. To je vrsta koja se zove Leming i misic je mnooooogo sladak... ALi,baaas baaaas....marasrna ::hahaaaaaaaaaaaa............kako kucni ljubimci.......
kathy_gm- Pocasni clan
misic............ ............pa to u selu ima koliko hoces.....jel on jede ove obicne misice
pazi da ti se misic ne uvuce u krevet
pa sneg je pao da bi ga tvoj dragi cistio........
ima li tog tvog misa na internetu?
pazi da ti se misic ne uvuce u krevet
pa sneg je pao da bi ga tvoj dragi cistio........
ima li tog tvog misa na internetu?
marasrna- Urednici
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu