Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Da li nekada pomislite da ste losa osoba?

+2
marasrna
zvrki
6 posters

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

Da li nekada pomislite da ste losa osoba? Empty Da li nekada pomislite da ste losa osoba?

Počalji od zvrki Pet Mar 08, 2013 10:28 pm

Ja sam dosta puta pomislila da sam losa osoba,ali to je uglavnom jer sam ponosita i zlopamtilo... Dogodilo se to pre dve godine kada mi se deda od oca razboleo i ja sam rekla svasta u besu,pa mi savest nije dala mira... Od svoje sedme godine ljudi oko mene su mi govorili kako je na samrti,tako da su to verovatno bile lazi,jer je jos dosta ziveo... Kada sam bila mala vozila sam biciklu i on je prosao traktorom,stao,pogledao me i otisao... E,sada kada je stvarno umirao i trazio da me vidi,ja sam odbila... Moja baka od mame mi je rekla da je bolestan i da zeli da me vidi... Bila sam ljuta i povredjena... Rekla sam da ne zasluzuje da me vidi,jer kada je meni trebao deda on nije bio tu,ja koja ne znam sta znaci imati dedu,a oca zahvaljujuci njemu,onda ni on nece znati kako je to kada imas unuku. Imao je i previse vremena da me se seti,ali ne,on me se setio kada umire,e pa dzabe. Medjutim,kada je umro nisam isla na sahranu,ne vidim ni zasto bih,ali sam se zapitala da li sam pogresila jer mu nisam ispunila poslednju zelju. :dont: Bila sam ogorcena,pa mozda nisam donela pravu odluku..Danas vec na to gledam drugacije... Mozda sam okrutna ili zla,ali sam je kriv,sve po zasluzi.
zvrki
zvrki
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Da li nekada pomislite da ste losa osoba? Empty Re: Da li nekada pomislite da ste losa osoba?

Počalji od marasrna Pet Mar 08, 2013 10:34 pm

zvrki ::Ja sam dosta puta pomislila da sam losa osoba,ali to je uglavnom jer sam ponosita i zlopamtilo... Dogodilo se to pre dve godine kada mi se deda od oca razboleo i ja sam rekla svasta u besu,pa mi savest nije dala mira... Od svoje sedme godine ljudi oko mene su mi govorili kako je na samrti,tako da su to verovatno bile lazi,jer je jos dosta ziveo... Kada sam bila mala vozila sam biciklu i on je prosao traktorom,stao,pogledao me i otisao... E,sada kada je stvarno umirao i trazio da me vidi,ja sam odbila... Moja baka od mame mi je rekla da je bolestan i da zeli da me vidi... Bila sam ljuta i povredjena... Rekla sam da ne zasluzuje da me vidi,jer kada je meni trebao deda on nije bio tu,ja koja ne znam sta znaci imati dedu,a oca zahvaljujuci njemu,onda ni on nece znati kako je to kada imas unuku. Imao je i previse vremena da me se seti,ali ne,on me se setio kada umire,e pa dzabe. Medjutim,kada je umro nisam isla na sahranu,ne vidim ni zasto bih,ali sam se zapitala da li sam pogresila jer mu nisam ispunila poslednju zelju. :dont: Bila sam ogorcena,pa mozda nisam donela pravu odluku..Danas vec na to gledam drugacije... Mozda sam okrutna ili zla,ali sam je kriv,sve po zasluzi.

mislim da nisi pogresila.zapali mu svecu za pokoj duse i to je to nocomment
marasrna
marasrna
Urednici

Ženski Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Da li nekada pomislite da ste losa osoba? Empty Re: Da li nekada pomislite da ste losa osoba?

Počalji od zvrki Pet Mar 08, 2013 10:36 pm

marasrna ::
zvrki ::Ja sam dosta puta pomislila da sam losa osoba,ali to je uglavnom jer sam ponosita i zlopamtilo... Dogodilo se to pre dve godine kada mi se deda od oca razboleo i ja sam rekla svasta u besu,pa mi savest nije dala mira... Od svoje sedme godine ljudi oko mene su mi govorili kako je na samrti,tako da su to verovatno bile lazi,jer je jos dosta ziveo... Kada sam bila mala vozila sam biciklu i on je prosao traktorom,stao,pogledao me i otisao... E,sada kada je stvarno umirao i trazio da me vidi,ja sam odbila... Moja baka od mame mi je rekla da je bolestan i da zeli da me vidi... Bila sam ljuta i povredjena... Rekla sam da ne zasluzuje da me vidi,jer kada je meni trebao deda on nije bio tu,ja koja ne znam sta znaci imati dedu,a oca zahvaljujuci njemu,onda ni on nece znati kako je to kada imas unuku. Imao je i previse vremena da me se seti,ali ne,on me se setio kada umire,e pa dzabe. Medjutim,kada je umro nisam isla na sahranu,ne vidim ni zasto bih,ali sam se zapitala da li sam pogresila jer mu nisam ispunila poslednju zelju. :dont: Bila sam ogorcena,pa mozda nisam donela pravu odluku..Danas vec na to gledam drugacije... Mozda sam okrutna ili zla,ali sam je kriv,sve po zasluzi.

mislim da nisi pogresila.zapali mu svecu za pokoj duse i to je to nocomment

Uradila sam to,jer me je stvarno grizla savest...
zvrki
zvrki
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Pet Mar 08, 2013 10:37 pm

dosta od tebe za takvu osobu zvizduk
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Mar 09, 2013 10:03 am

Pomisljam sada cesto. Iako sam uvek bila budala, pomagala svima, sad kad meni treba neko nikog nigde... a ja nastavljam da budem ista. Umesto da budem i ja osoba kao oni, da iskoristim sta mi treba i ko mi treba i da ih posle batalim a ja se sazalim na sve i svakog. Pomislim da mozda mnogo trazim, da niko nije ni duzan da mi pomogne... Omasih ja temu ali eto tako je... :dont:
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 10:36 am

Crnokosa ::Pomisljam sada cesto. Iako sam uvek bila budala, pomagala svima, sad kad meni treba neko nikog nigde... a ja nastavljam da budem ista. Umesto da budem i ja osoba kao oni, da iskoristim sta mi treba i ko mi treba i da ih posle batalim a ja se sazalim na sve i svakog. Pomislim da mozda mnogo trazim, da niko nije ni duzan da mi pomogne... Omasih ja temu ali eto tako je... :dont:
Nisi losa osoba zato sto ocekujes od drugih.
Andric je rekao da nam zivot vraca onoliko koliko drugima dajemo, pa zato i ocekujemo da nam se vrati, jer dajemo.
Nadam se samo da ces kroz zivot sresti ljude dostojne sebe. :therethere: :therethere: :therethere:
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sub Mar 09, 2013 12:39 pm

Crnokosa ::Pomisljam sada cesto. Iako sam uvek bila budala, pomagala svima, sad kad meni treba neko nikog nigde... a ja nastavljam da budem ista. Umesto da budem i ja osoba kao oni, da iskoristim sta mi treba i ko mi treba i da ih posle batalim a ja se sazalim na sve i svakog. Pomislim da mozda mnogo trazim, da niko nije ni duzan da mi pomogne... Omasih ja temu ali eto tako je... :dont:

Majce i ja sam takva,ali sam videla da se ljudi menjaju i sada pomognem ko stvarno zasluzuje a oni manje vredni dobiju ostatak.Naucila sam da prihvatim to i sto pre i ti to uradis bice ti bolje.ne treba trositi ni vreme ni svoju energiju na druge,nama najvise treba.kazu da se dobrota vrati i ja verujem u to,ne odmah kao sto bismo mi hteli ali dodje a nekada dodje i kroz male stvari koje nas usrece a mi nismo svesni. U se i u svoje kljuse..... blowkiss huug
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 12:45 pm

Ma vi ste moje dobrice. lepotice jeej jeej jeej
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Mar 09, 2013 12:59 pm

Divne ste mile moje... huug
Ja sam jednostavno takva... glava kaze da treba da se okrenem i budem kao svi u mojoj okolini, ali kad dodje do toga srce kaze drugo... ili okrenem list i posle se pojedem ziva.
Nekako imam utisak da sa mojom udajom ja sam izgubila pravo na pomoc roditelja prvo. Znaci par osoba najblizih koji bi mogli da nam pomognu, bar sto se tice stambenog pitanja nece... ne interesuju se zato. Eto moj tata i moja baba sa majkine strane. Nekako mislim da sam sebicna zbog toga! Onda kad pogledam unazad oni su bili obezbedjeni od strane njihovih roditelja a i jednostavno je bilo drugacije vreme. Pa mene je sramota da kukam sto mm i ja trenutno nemamo ni za sta... trpimo i nije mi tesko a oni nista o tome ne znaju... Opterecuje me ta situacija i moje misli...
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:04 pm

Crnokosa ::Divne ste mile moje... huug
Ja sam jednostavno takva... glava kaze da treba da se okrenem i budem kao svi u mojoj okolini, ali kad dodje do toga srce kaze drugo... ili okrenem list i posle se pojedem ziva.
Nekako imam utisak da sa mojom udajom ja sam izgubila pravo na pomoc roditelja prvo. Znaci par osoba najblizih koji bi mogli da nam pomognu, bar sto se tice stambenog pitanja nece... ne interesuju se zato. Eto moj tata i moja baba sa majkine strane. Nekako mislim da sam sebicna zbog toga! Onda kad pogledam unazad oni su bili obezbedjeni od strane njihovih roditelja a i jednostavno je bilo drugacije vreme. Pa mene je sramota da kukam sto mm i ja trenutno nemamo ni za sta... trpimo i nije mi tesko a oni nista o tome ne znaju... Opterecuje me ta situacija i moje misli...
Znam kako razmisljas i u pravu si. Kada su se oni kucili, bilo je potpuno drugacije. Nas dvoje radimo, pa jos ne mozemo kucu da kupimo. Mozes biti skroman i stedljiv koliko hoces, uvek ce ti faliti nestio.
Imas pravo da ocekujes od najblizih, imas pravo huug
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sub Mar 09, 2013 1:06 pm

ma sta im cutis,kazi im,kukaj im.............dosta tog ponosa,sujeta i ponos su nam neprijatelji,ponos ne uvek ali zna biti.nista ne dobijas cutanjem osim rastrojenih zivaca i nervoze,ugrozavas svoje zdravlje.
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:08 pm

marasrna ::ma sta im cutis,kazi im,kukaj im.............dosta tog ponosa,sujeta i ponos su nam neprijatelji,ponos ne uvek ali zna biti.nista ne dobijas cutanjem osim rastrojenih zivaca i nervoze,ugrozavas svoje zdravlje.
U pravu si, zato i govorim i ocekujem puno, jer punoo i cinim gah
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Mar 09, 2013 1:12 pm

Dobijali stanove, ovde kod nas se zaposljavali u firmu koja je izgradila skoro celu Srbiju... Vidis meni stoji prazna kuca u selu, tj. mog tate jedinca a on ne pomislja koliko bi nam lakse bilo da zivimo tamo. Treba da se ulozi ali ovo sto dajemo gazdama mogli bismo u nesto svoje da ulozimo. Dodje mi da ga pitam nekad jer on misli da je ovo fer?! Najgore mi je sto ja psihicki pucam zbog svega uvek sam cutala i trpela...

Cutim jer cu da napravim haos ako pocnem i zavrsicu sa svima dok sam ziva. Em ce samo meni na kraju da bude lose... sve mislim da nemam prava da bilo sta trazim...
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sub Mar 09, 2013 1:14 pm

kako nemas........ne budi smesna

kljucaj mu u glavu za tu kucu :aplauz:
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Mar 09, 2013 1:16 pm

Ma znam ceo repertoar kad krenem sa tom temom... moj brat rece jos daaavno da ce da prica sa njim o tome, al nema covek vremena od ispijanja kafica... :glupan: Ne treba njemu, njemu ostaje stan...
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:17 pm

Crnokosa ::Dobijali stanove, ovde kod nas se zaposljavali u firmu koja je izgradila skoro celu Srbiju... Vidis meni stoji prazna kuca u selu, tj. mog tate jedinca a on ne pomislja koliko bi nam lakse bilo da zivimo tamo. Treba da se ulozi ali ovo sto dajemo gazdama mogli bismo u nesto svoje da ulozimo. Dodje mi da ga pitam nekad jer on misli da je ovo fer?! Najgore mi je sto ja psihicki pucam zbog svega uvek sam cutala i trpela...

Cutim jer cu da napravim haos ako pocnem i zavrsicu sa svima dok sam ziva. Em ce samo meni na kraju da bude lose... sve mislim da nemam prava da bilo sta trazim...
Zavrsi ako treba.
Ti ne smes da se brines u tvom stanju.
Draga moja, pa ti im svima radost donosis jeej
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nensy85 Sub Mar 09, 2013 1:18 pm

O da... cesto maltretiram muza zvizduk :haha:

Ma ja sam bez dlake na jeziku, ako mi nesto ili neko smeta odmah reagujem pa kud puklo da puklo!!! Nikom ne cinim lose pa ne dozvoljavam ni meni neko to da radi ne,ne
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:20 pm

Tako je ,Nensy.
Cemo sva ta preterana uzxdrzanost. Zar da zaglavimo u nekoj ustanovi zato sto cutimo?
Ja vise nikome ne cutim gah
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sub Mar 09, 2013 1:20 pm

ne oslanjaj se toliko na brata vec na sebe. :therethere:
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:21 pm

Braca i sestre ponekad ne mogu da vide nasim ocima...............
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nensy85 Sub Mar 09, 2013 1:22 pm

Majce, ako cutis nista se nece ni desavati. Kuca ce i dalje stajati prazna, ti neces da pitas..... razgovaraj o tome kad budes imala priliku i znaces na cemu si.
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:23 pm

Nensy85 ::Majce, ako cutis nista se nece ni desavati. Kuca ce i dalje stajati prazna, ti neces da pitas..... razgovaraj o tome kad budes imala priliku i znaces na cemu si.
Nensy je u pravu, pricaj, ne muci se vise huug
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Mar 09, 2013 1:24 pm

Koja radost? Mom detetu se niko ni ne raduje koliko vidim (par ljudi mozda), to mi uzasno tesko pada...
Pokusavala sam sama al ne ide...
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Sub Mar 09, 2013 1:27 pm

Crnokosa ::Koja radost? Mom detetu se niko ni ne raduje koliko vidim (par ljudi mozda), to mi uzasno tesko pada...
Pokusavala sam sama al ne ide...
Draga moja, moze ti ovo zvucati i nerealno, ali svi mi se radujemo tvome deteu.
Ako mi koje te nismo ni videle ni cule mozemo da se radujemo, onda svi drugi nidu ni normalni, ni vredni, ali zaista :verymad:
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sub Mar 09, 2013 1:29 pm

Milaaa huug
Ne znam, daj Boze da gresim, ali nikakvu radost ne osecam u okolini... Ma bas me briga imace mamu i tatu koji ga vole najvise na svetu!
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu