Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+15
Nataša.V
makicaaa
Bozana30
Nensy85
zvrki
danijela86
julija++
Luna dizajn
JECAAAA
Blentica
Crnokosa
Maja.
leptirko
kathy_gm
marasrna
19 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Caskanje uz kaficu
I moj mozak je danas u offlajnu... i uradih sve samo ne ono što napisah
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Ja nista ne radim, a vreme leti. Sutra cu da skacem po kuci, jer tek nedelja ume da proleti kao nista...
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Danas sam bas bila vredna. Kisa sipi i uspavjuje. Ustala sam ranije, namerno , da bih zaspala na vreme veceras. Parili smo neke zenke zeceva. Da smo nas dvoje plodni kao oni, bilo bi nam veselo.
Unapred se ogradjujem, ne tesi me to sto nisam stara, upoznah mnooogo mladje od mene sto idu na VTO. Sad je bas doslo vreme da se malo trgnemo. Sve moze i o svemu cu misliti kad prodje Sv.Sava.
Gde ste danas, zenske???
Unapred se ogradjujem, ne tesi me to sto nisam stara, upoznah mnooogo mladje od mene sto idu na VTO. Sad je bas doslo vreme da se malo trgnemo. Sve moze i o svemu cu misliti kad prodje Sv.Sava.
Gde ste danas, zenske???
leptirko- Pocasni clan
Hej leptirko meni juče nije radio forum ni danas pre podne a sad radi
Idem da napravim večeru pa da napravim kolač, našla sam dobar recept, baš mi se jede, evo ovaj KOLAČ TRI MLEKA, javljam kakav je ispao!
Nego meni je danas trebala doći ali je nema još... Planiram da kupim test, sada ozbiljno.
Idem da napravim večeru pa da napravim kolač, našla sam dobar recept, baš mi se jede, evo ovaj KOLAČ TRI MLEKA, javljam kakav je ispao!
Nego meni je danas trebala doći ali je nema još... Planiram da kupim test, sada ozbiljno.
Bubica- Urednici
cao ribe!!!
nocas nisam mogla da spavam pa sam ustala u 8h da idemo da zavrsavamo neke obaveze za mene kad ta institucija radi tek od 10h,inace ovde sve radi od 9 ili 10 a neke prodavnice od 11h.kada smo se vratili skrljala sam se u krevet jer sam mogla da ujedam.sacu da odem do muza na posao a ujutru ekspertni uz,opet rano ustajanje
nocas nisam mogla da spavam pa sam ustala u 8h da idemo da zavrsavamo neke obaveze za mene kad ta institucija radi tek od 10h,inace ovde sve radi od 9 ili 10 a neke prodavnice od 11h.kada smo se vratili skrljala sam se u krevet jer sam mogla da ujedam.sacu da odem do muza na posao a ujutru ekspertni uz,opet rano ustajanje
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Maro možda ti nedostaje neki vitamin, ili malo više odmora... Vitamin B ili magnezijum... Kakva ti je krvna slika?
Raduj se, videćeš bebuuuu
Raduj se, videćeš bebuuuu
Bubica- Urednici
krvna slika je dobra,nadrogirana sam vitaminima,odmaram i previse...
sta vi zenske radite?
sta vi zenske radite?
marasrna- Urednici
Jaoo pa sominjala si da si previše unutra i da te to čini nervoznom. Pa i logično je Ja i dan danas ne smem da sedim više od par dana kući inače krenu crne misli, depresivno raspoloženje.... Sigurno imaš nešto čime bi se mogla zanimati, šta najviše voliš da radiš?
Ja sam juče zaspala sa devojkama u njihovoj sobi i probudila se kao polomljena, sve živo me boli
Ja sam juče zaspala sa devojkama u njihovoj sobi i probudila se kao polomljena, sve živo me boli
Bubica- Urednici
Bubice kada me uhvati depresija,nemam volju nizasta,znas ono stanje kada si bezvoljan i nista te ne interesuje,imam knjige za citanje,filmove,pocela sam da pletem sal,zima ce proci a ja ga necu isplesti,jedno vreme sam radila dekupaz ali sada nesto nemam zivaca za to a i nemam gde da trpam te stvari sto uradim.
posto sam ustala bas rano sada cu otici malo da odspavam pa kada ustanem ceka me usisavanje,spremanje rucka ..........
posto sam ustala bas rano sada cu otici malo da odspavam pa kada ustanem ceka me usisavanje,spremanje rucka ..........
marasrna- Urednici
Probaj i da pišeš dnevnik, mada dovoljno je sa sve svoje misli napišeš na papir pa da ga zapališ, ili ako želiš možeš i da čuvaš. Jeste da je i to nekako bezveze ali pali
Zaista ne znam kako da ti pomognem, jer i samoj sebi mi je teško da se pokrenem kad upadnem u to stanje.
Zaista ne znam kako da ti pomognem, jer i samoj sebi mi je teško da se pokrenem kad upadnem u to stanje.
Bubica- Urednici
pomaze mi i kada ovako caskamo jos kada bismo se poklopile u isto vreme...
marasrna- Urednici
Cao zene...
Ja juce dosla kuci, Sara mi se razbolela pa mi odmor kod mame i nije bas najbolje prosao
Kako ste mi?
Ovo vreme bas ubija, svu su depresivni, prehladjeni, uspavani... jedva cekam leto!!!!
Ja juce dosla kuci, Sara mi se razbolela pa mi odmor kod mame i nije bas najbolje prosao
Kako ste mi?
Ovo vreme bas ubija, svu su depresivni, prehladjeni, uspavani... jedva cekam leto!!!!
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
ja bila kod decijeg kardiologa,gledao bebi srce i sve je u najboljem redu a meni sinoc skocio pritisak bio 122 sa 75,otkucaji 80,mislila sam da ce srce na nos da mi iskoci,u glavi mi pulsiralo mislim da sam mogla mozak da napipam,inace imam nizak 94,95 sa 60 i to mi je super.zadnja tri dana sam osecala da mi popodne nije kako treba ali nisam merila pritisak.mozda je zbog vremena,ni ovde nije hladno a oblacno je sa kisicom a danas magla.........bice bolje.....
marasrna- Urednici
Bravo za bebana Mara
Nensy šta je Sari? Prehlada? Šaljemo joj poljubac
Drage meni još nije veštica došla... Odoh da kupim vino i da pijuckam da što pre dođe ili da ne dođe, ovo isčekivanje me ubija. Baaaš sam nervozna.
Nensy šta je Sari? Prehlada? Šaljemo joj poljubac
Drage meni još nije veštica došla... Odoh da kupim vino i da pijuckam da što pre dođe ili da ne dođe, ovo isčekivanje me ubija. Baaaš sam nervozna.
Bubica- Urednici
Bubice,koliko kasni?a da to muzic procacka veceras....
Leptirko,Kathy gde ste se izgubile?
Leptirko,Kathy gde ste se izgubile?
marasrna- Urednici
Kasni mi, evo danas već treći dan. Nije mnogo ali temp. još uvek je visoka, ujutru 36.9 a preko dana i do 37.4 iako sedim više za kompijuterom nego što radim. Znači, da veštica neće skoro. Bole me s vrenema na vreme krsta, bokovi, jajnici, ponekad me zaboli i stomak kao kad treba da dobijem. Nisam baš sigurna da li je upala, jer kad sam imala upalu jajnika bolelo me je kad sam dodirnula mesto gde su jajnici, sada me ne boli ništa, samo ovako prođe bol. Nemam pojma šta je. Ili se jednostavno pomerio ciklus.
Od mužića ne znam da li će biti neke vajde večeras, imali smo goste pa je malo više cugnuo vina i evo ga već se komirao
Od mužića ne znam da li će biti neke vajde večeras, imali smo goste pa je malo više cugnuo vina i evo ga već se komirao
Bubica- Urednici
trebala si da otkazes gostima veceras ili muzu da kazes da ne pije
kupi testic pa u petak piski i umoci ,meni ako kasni dva dana znam da sam trudna i imam ludacku zelju za sexom
kupi testic pa u petak piski i umoci ,meni ako kasni dva dana znam da sam trudna i imam ludacku zelju za sexom
marasrna- Urednici
Prehladila se a i muka sa zubicima, jadna sve je spopalo Danas joj je malo bolje ali ne moze jos uvek lepo da dise i bas je nervozna!
maro, u trudnoci pritisak zna malo da zeki. Ja imam uglavnom nizak (90, 100 sa 60) al mi u trudnoci bio i preko 120 zbog cega me bolela glava. Ne zove se dzabe "drugo stanje"
maro, u trudnoci pritisak zna malo da zeki. Ja imam uglavnom nizak (90, 100 sa 60) al mi u trudnoci bio i preko 120 zbog cega me bolela glava. Ne zove se dzabe "drugo stanje"
Nensy85- Pocasni clan
Nensy naseckaj crni luk sitno i stavi joj u tanjirić pored glave kad spava, očistiće joj se nosić, jeste da posle miriše kuća na ćevape ali pomaže, provereno
Jao Maro kod mene još ništa novo, videću u toku dana da li ću uspeti da otrčim do apoteke, baš mi je daleko. Temperatura je i dalje povišena. Idem da skuvam ručak.
Jao Maro kod mene još ništa novo, videću u toku dana da li ću uspeti da otrčim do apoteke, baš mi je daleko. Temperatura je i dalje povišena. Idem da skuvam ručak.
Bubica- Urednici
Joj pa gde bas crni luk, muz ce me proterati iz kuce on ga ne podnosi. Sad se borimo i protiv kaslja, dajem joj caj od belog sleza.
Nensy85- Pocasni clan
Pa on isparava i tako odpušuje nosić, od kako znam za taj trik mi više kapi za nos ne koristimo. Najviše mi znači što ne moram da se borim sa njima da im dam kapi za nos koje ne podnose, ko da ih derem
Bubica- Urednici
dobro je da se u spavacoj sobi a i u dnevnoj drzi glavica belog luka,on ubija bakterije i viruse.
ja imam dogodovstinu sa glavicom crnog luka koju sam presekla i stavila u spavacu sobu.sve je bilo ok u toku noci ali u toku dana,ulazim u sobu i vidim sm kako kleci i njusi tepih pa njusi sebe,svoje carape i pita me sta to uzasno smrdi,ja sam ga posmatrala sta je on sve radio i smejala se,jedva sam uspela da mu kazem da je to crni lukac
zene,nocas nisam mogla da spavam,ovaj mali se namestio na levu stranu i kao da mi je nesto prekljestio,imala sam bolove na tu stranu kako god da se okrenem a za okretanje mi treba viljuskar .............popizdela sam i jos nos zapusen akada pocnem da tonem u san,imam nocne more ......bas je ovo drugo stanje malo zajebano.....
ovde sinoc padao krupan sneg,mi isli u setnju i ja prokuvala jer je bilo mirno,bez vetra.....
ja imam dogodovstinu sa glavicom crnog luka koju sam presekla i stavila u spavacu sobu.sve je bilo ok u toku noci ali u toku dana,ulazim u sobu i vidim sm kako kleci i njusi tepih pa njusi sebe,svoje carape i pita me sta to uzasno smrdi,ja sam ga posmatrala sta je on sve radio i smejala se,jedva sam uspela da mu kazem da je to crni lukac
zene,nocas nisam mogla da spavam,ovaj mali se namestio na levu stranu i kao da mi je nesto prekljestio,imala sam bolove na tu stranu kako god da se okrenem a za okretanje mi treba viljuskar .............popizdela sam i jos nos zapusen akada pocnem da tonem u san,imam nocne more ......bas je ovo drugo stanje malo zajebano.....
ovde sinoc padao krupan sneg,mi isli u setnju i ja prokuvala jer je bilo mirno,bez vetra.....
marasrna- Urednici
Crkoh od smeha!!!!!
Maro, zamislila sam tb kako njuska po sobi!!!
Maro, zamislila sam tb kako njuska po sobi!!!
leptirko- Pocasni clan
ja sam se danima smejala samo kada se setim njegovog njuskanja kao neki pas ali kada je uzeo da se njuska ispod pazuha i da cuci i tako pretrazuje sobu ja sam vristala
mm danas ne radi i malopre pricamo o imenima za klinca,meni se svidja Pavle,Relja s tim sto je ovo drugo tesko u inostranstvu,njemu se svidja Boris i David ali Boris mu je br.1 a meni se ne svidja a da,on jos hoce i Marko a ja ne.jedino smo se slozili oko Petra i Djordja s tim sto bi Djordje ovde ili bilo gde u inostranstvu bio Georg.ja lezim i zovem klinca raznim imenima i jedino mu pristaje Pavle i Djordje.svidja mi se i Maksim ali njemu neeee i do rodjenja mi cemo izginuti oko imena.
mm danas ne radi i malopre pricamo o imenima za klinca,meni se svidja Pavle,Relja s tim sto je ovo drugo tesko u inostranstvu,njemu se svidja Boris i David ali Boris mu je br.1 a meni se ne svidja a da,on jos hoce i Marko a ja ne.jedino smo se slozili oko Petra i Djordja s tim sto bi Djordje ovde ili bilo gde u inostranstvu bio Georg.ja lezim i zovem klinca raznim imenima i jedino mu pristaje Pavle i Djordje.svidja mi se i Maksim ali njemu neeee i do rodjenja mi cemo izginuti oko imena.
marasrna- Urednici
Hahhahahahahaahaha Marooo sita se ismejah
Ja nikako da vas uhvatim online Ja i devojke smo odspavale malo, sad mi dolazi prijateljica pa idemo na rođendan. Kuckamo se posleeee
Ja nikako da vas uhvatim online Ja i devojke smo odspavale malo, sad mi dolazi prijateljica pa idemo na rođendan. Kuckamo se posleeee
Bubica- Urednici
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu