Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+15
Nataša.V
makicaaa
Bozana30
Nensy85
zvrki
danijela86
julija++
Luna dizajn
JECAAAA
Blentica
Crnokosa
Maja.
leptirko
kathy_gm
marasrna
19 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Caskanje uz kaficu
Jao drage moje zenice,ja mislim da bih mogla 3 dana da citam vase caskanje dok udjes u stos )) kako ste mi drage moje? Imam punooo toga da vam pisem,ima li koja budna? ljubim vas sve punoooo i nedostajale steee
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Tinaaaaaa Da znaš da sam danas mislila na tebe
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Budna i sama na forumu Evo dobro smo hvala Bogu Novog ima svačega samo treba čitati Šta ima novo kod tebe? Kako nam je malenaaaa
Bubica- Urednici
Tina.......evo i mene........ ajde pisi
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Jee konačno da uhvatim nekog na forumu Moja uža specijalnost - odlazak na forum kad nema nikoga
Bubica- Urednici
uuuuuuuu danima sam visila sama i pitala se da li sam jedina budala
marasrna- Urednici
jaooo sve sam lepo napisala i izbrisa mi se
Lena je super raste,malo smo bili prehladjeni,u sept krecemo u skolicu samo brblja,ne staje,nema mira nikako,100 na sat je,kao struja luda :D ja sam kod kuce,ne radim,dobila sam od drzave da idem u skolu za jezik i za racunovodstvo jer to sam trazila i bas sam srecna,u ponedeljak imam sastanak pa cu videti sta ce biti i kako. Inace,radimo na drugoj bebi ali jutros sam se razocarala,jer sam dobila a bas mi dr dao neke vitamine pa neke druge da mi poboljsa ovulaciju i bila sam na kontroli i sve bilo super i sad nista ali dobro,bice kada Bog kaze.
Kako ste mi bre vi,sta imate novo? Ljubim vas punooooooooooooo
Lena je super raste,malo smo bili prehladjeni,u sept krecemo u skolicu samo brblja,ne staje,nema mira nikako,100 na sat je,kao struja luda :D ja sam kod kuce,ne radim,dobila sam od drzave da idem u skolu za jezik i za racunovodstvo jer to sam trazila i bas sam srecna,u ponedeljak imam sastanak pa cu videti sta ce biti i kako. Inace,radimo na drugoj bebi ali jutros sam se razocarala,jer sam dobila a bas mi dr dao neke vitamine pa neke druge da mi poboljsa ovulaciju i bila sam na kontroli i sve bilo super i sad nista ali dobro,bice kada Bog kaze.
Kako ste mi bre vi,sta imate novo? Ljubim vas punooooooooooooo
Tina- Urednici
Tina,imas jos vremena i za drugu i trecu bebu
ja guram polagano sa ovim deckom u stomaku,sve me snaslo u trudnoci.pravo drugo stanje,imala sam uzasnu alergiju koju jos uvek vucem,ponekada mi skoci pritisak,raspolozenje se menja,dosadno mi je,jedva cekam da prodje zima,batica mi pritiska besiku pa me boli i sve sto valjda i dr. zene prozivljavaju.malopre sam radila jogu za trudnice i nastavicu svaki dan.
muz spremio gibanicu i upravo mi isekao tako da je veceras izuzetak da jedem u 22h a od sutra ,uvece opet samo voce....
jesi li naucila jezik?
ja guram polagano sa ovim deckom u stomaku,sve me snaslo u trudnoci.pravo drugo stanje,imala sam uzasnu alergiju koju jos uvek vucem,ponekada mi skoci pritisak,raspolozenje se menja,dosadno mi je,jedva cekam da prodje zima,batica mi pritiska besiku pa me boli i sve sto valjda i dr. zene prozivljavaju.malopre sam radila jogu za trudnice i nastavicu svaki dan.
muz spremio gibanicu i upravo mi isekao tako da je veceras izuzetak da jedem u 22h a od sutra ,uvece opet samo voce....
jesi li naucila jezik?
marasrna- Urednici
Baš sam se pitala da li već imate drugo bebče
Kod nas evo devojke porasle, dobro su, novo ništa, možda će biti Kasni mi 4 dana pa ćemo da vidimo. Nisam stigla danas da odem po test u apoteku, imala sam mušteriju i bili smo na rođendanu... Tako da sam i dalje u neizvesnosti. Pijem za svaki slučaj vince da potera malo ako mi kasni bez razloga ali ništa se ne dešava, temp i dalje imam povienu. Videćemo
Kod nas evo devojke porasle, dobro su, novo ništa, možda će biti Kasni mi 4 dana pa ćemo da vidimo. Nisam stigla danas da odem po test u apoteku, imala sam mušteriju i bili smo na rođendanu... Tako da sam i dalje u neizvesnosti. Pijem za svaki slučaj vince da potera malo ako mi kasni bez razloga ali ništa se ne dešava, temp i dalje imam povienu. Videćemo
Bubica- Urednici
ajde bubice sutra kupi i uradi..............drzis nas u neizvesnosti
marasrna- Urednici
Ucim mila svakog dana po nesto. Tezak je dosta fr. Valjda cu uspeti. Kada je tebi termin? A na sta si imala alergiju? Bubice je l ste pricali o trecem detetu? Je l bi volela da jesi? drzim palceve
Tina- Urednici
po njihovom prvo je bio 19 juni pa su prekjuce pðomerili za 14 jer je beba krupna a po mome je oko 26 juna.alergija na trudnocu .
ja treba da ucim jezik ali sam lenja,sada bar imam vremena.upisala sam bila islandski2 ali su me uzasne mucnine sprecile da idem i to mi propalo,ima sada januara ali je mnogo skupo a i ne mogu 2,5 sata da sedim na stolici,nagnjeci me mali dole pa od sedenja nema nista,prosli put mi je platio sindikat jer sam radila.francuski sam ucila u skoli i bas mi se svidja.trazis posao?jeste li se preselili?
ja treba da ucim jezik ali sam lenja,sada bar imam vremena.upisala sam bila islandski2 ali su me uzasne mucnine sprecile da idem i to mi propalo,ima sada januara ali je mnogo skupo a i ne mogu 2,5 sata da sedim na stolici,nagnjeci me mali dole pa od sedenja nema nista,prosli put mi je platio sindikat jer sam radila.francuski sam ucila u skoli i bas mi se svidja.trazis posao?jeste li se preselili?
marasrna- Urednici
Kada zavrsim sa tom formacijom za racunov trazim vise i meni muka od sedenja kuci,lepo sizim svakog dana isto sve... Nismo se preselili od Ch nema nista,promena vlasti pa se bune za ove sto bi da rade tamo a da zive na granici u Fr videcemo sta cemo i kako cemo
Tina- Urednici
ako ces ici na kurs za racunovodstvo,ti treba odlicno da znas francuski..........ako je na francuskom
marasrna- Urednici
Da,na fr. Zato me i teraju prvo na test pa onda casovi jezika pa racun. Jer znam ja fr koliko toliko nije da bas nista ne znam
Tina- Urednici
Da,na fr. Zato me i teraju prvo na test pa onda casovi jezika pa racun. Jer znam ja fr koliko toliko nije da bas nista ne znam
Tina- Urednici
vazno da razumes sta te pitaju,ja ove slabo razumem a znam da odgovorim.....moracu jos od sutra ponovo da ucim treba mi za svakodnevni zivot a i za pasos.
marasrna- Urednici
A kod mene obrnuto. Ja dosta razumem ali mi malo tesko da sklopim recenicu. Snadjem se ja ali se malo zbunim. A necu to hocu da ga znam kako treba. Znam i da pisem i da citam nekih 85% ali dok to ne bude blizu savrsenog to nije to
Tina- Urednici
ti pravis gresku kao i ja,niko ne trazi od nas savrseno da znamo jer i oni u svom jeziku prave greske kao i mi,vazno je da trtljamo a ne da budemo perfekcionisti....
kako ste se odlucili za drugu bebu?
kako ste se odlucili za drugu bebu?
marasrna- Urednici
Tina ::Ucim mila svakog dana po nesto. Tezak je dosta fr. Valjda cu uspeti. Kada je tebi termin? A na sta si imala alergiju? Bubice je l ste pricali o trecem detetu? Je l bi volela da jesi? :)drzim palceve
Nismo pričali, a ako i jesam trudna, nemam pojma kako se desilo, tj. znam ali maaale su bile šanse On ne zna da mi kasni. Ja sam uvek za ali i ne znam ni sama, sredili smo salon da radim i taman sam svašta nešto nabavila za isti i sad ako sam trudna, opet mora sve da pauzira... Zaista ne znam da li da se radujem ili da razbijam glavu bezveze...
Planiram i da počnem aktivnije da se bavim oslikavanjem zidova ali ako sam trudna i to propada... Mada mi je od svega draže da imam bebu ali u ovo vreme, teška je situacija u zemlji... Pa ti budi pametna...
Bubica- Urednici
Tiiiinaaaa bas lepo sto nas nisi zaboravila
Ja spremam rucak za Saru, a dusa mi spava.Nocas sam toliko toga sanjala da sam ustala umorna Cak i bivse
Ja spremam rucak za Saru, a dusa mi spava.Nocas sam toliko toga sanjala da sam ustala umorna Cak i bivse
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
I ja sam sanjala bivšeNensy85 ::Tiiiinaaaa bas lepo sto nas nisi zaboravila
Bubica- Urednici
Bubice, jel to neki znak?
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Ne znam
Danas sam se setila, kad sam se već zabrinula, da sam bivše tako intenzivno sanjala u trudnoćama. Jeste da mi kasni, jeste da imam i dalje povišenu temperaturu, jeste da se čudno osećam, sve me boli, krsta, kukovi, jajnici, bole me bradavice, često sam gladna, uveče mi bude muka, samo bih da spavam, ali i dalje ne mogu da poverujem da sam možda trudna. Sve čekam da će stići . Nemam želju da odem po test i da proverim. Ne znam, baš mi je sve čudno
Danas sam se setila, kad sam se već zabrinula, da sam bivše tako intenzivno sanjala u trudnoćama. Jeste da mi kasni, jeste da imam i dalje povišenu temperaturu, jeste da se čudno osećam, sve me boli, krsta, kukovi, jajnici, bole me bradavice, često sam gladna, uveče mi bude muka, samo bih da spavam, ali i dalje ne mogu da poverujem da sam možda trudna. Sve čekam da će stići . Nemam želju da odem po test i da proverim. Ne znam, baš mi je sve čudno
Bubica- Urednici
ja sam sanjala bivse i pre drugog stanja a i sada,mrzim kada sanjam bivseg muza ,ne mislim ni na njega ni na ostale a oni me posecuju u snu......fuuuuuuj
Bubice,pa iako si trudna,ti mozes da radis u svom salonu,ako dobro podnosis trudnocu.jedna moja sestra ima svoj salon i radila do tri dana pred porodjaj.........to je malo blesavooo
ja se probudila i plakala sam u krevetu kao kisa,pocele da mi naviru slike od danasnjeg dana od pre 4 god. kada se mom ocu pogorsalo stanje ,bio je u kuci i zvao je mene kada je video da ne moze..............to su tako jezive slike koje meni stalno prolecu....dosla je hitna i odvezla u bolnicu i umro je 25.januara,ujutru u 3:15,sutra je godisnjica pa sam bas mnooooooooogo tuzna i mnogo je patio sto nema unuce pa se nadam ako postoji neka sila,mislim da postoji,da ce moj otac moci da vidi svoje unuce i da vidi da sam srecna sa muzem jer umro je znajuci da me ostavlja sa onim idiotom i bio je tuzan....... ne mogu da prestanem da placem.........evo i sada dok vam pisem i tako ce mi proci celi dan......
Bubice,pa iako si trudna,ti mozes da radis u svom salonu,ako dobro podnosis trudnocu.jedna moja sestra ima svoj salon i radila do tri dana pred porodjaj.........to je malo blesavooo
ja se probudila i plakala sam u krevetu kao kisa,pocele da mi naviru slike od danasnjeg dana od pre 4 god. kada se mom ocu pogorsalo stanje ,bio je u kuci i zvao je mene kada je video da ne moze..............to su tako jezive slike koje meni stalno prolecu....dosla je hitna i odvezla u bolnicu i umro je 25.januara,ujutru u 3:15,sutra je godisnjica pa sam bas mnooooooooogo tuzna i mnogo je patio sto nema unuce pa se nadam ako postoji neka sila,mislim da postoji,da ce moj otac moci da vidi svoje unuce i da vidi da sam srecna sa muzem jer umro je znajuci da me ostavlja sa onim idiotom i bio je tuzan....... ne mogu da prestanem da placem.........evo i sada dok vam pisem i tako ce mi proci celi dan......
marasrna- Urednici
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Strana 37 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu