Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+8
Bubi89
zvrki
Bubica
Tina
Crnokosa
Milica68
kathy_gm
leptirko
12 posters
Strana 14 od 15
Strana 14 od 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Caskanje uz kaficu
Dusa mila Da kucnem u drvo,dobro podnosim vrucine. Jaoj,Nensy,bas brzo prodje,evo nesto mi govori a ce bebac stici u drugoj polovini avgusta,a kad pomislim da je to sledeci mesec,bas me hvata panika. Ali,valjda je to normalno... Bebac je miran,"javlja" se preko dana,danas je cak i stucao,sto mi je bilo malo smesno. Sunce moje milo... 17og idem kod dr,pa cu da vidim sa njom kada da se pripremam za porodiliste,mislim da spakujem torbu i tako to... Ljubim vas
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Kathy,panika je potpuno normalna... Sve sto se blizi datum ,sve su uzbudjenija... Ja sam imala spakovanu torbu,pa sam se poradjala,a torba ostala kod kuce... Uspanicila sam se,ali sam jedva cekala da zagrlim svrcu... Bice sve ok... zelim ti da se lako porodis i uzivas sa bebicom....
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Zvrki ljubi sinčića, premeden je da li mu mažeš desni nečime?
Kathy panika je normalna Pogotovo što ne znaš šta te tačno čeka, ja sam na oba porođaja išla sa uzbuđenjem i bez straha i prošla su odlično Sve je priroda odradila kako treba, kad se ne plašiš sve ide lakše Opuštenost zaista pomaže kod bržeg otvaranja, to sam ja svojim istraživanjem i poređivanjem došla do zaključka
Nensy ljubi tu malu vragolanku, samo strljenje mama!
Kathy panika je normalna Pogotovo što ne znaš šta te tačno čeka, ja sam na oba porođaja išla sa uzbuđenjem i bez straha i prošla su odlično Sve je priroda odradila kako treba, kad se ne plašiš sve ide lakše Opuštenost zaista pomaže kod bržeg otvaranja, to sam ja svojim istraživanjem i poređivanjem došla do zaključka
Nensy ljubi tu malu vragolanku, samo strljenje mama!
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Hvala,Bubice... Pa ne mazem nicim... U principu in je lepo podneo i ako su mu jako brzo buknuli,on ima sedam zubica,a tri su mu buknuli u roku od tri ili cetiri dana od jednom,pa je jedan dan imao temperaturu,ali razblazila sam alkohol i mazala mu rukice,nogice,ledja,grudi i super proslo...
zvrki- Senior na forumu
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Zene drage. Gde ste breeeee? Sta ima novo. Javljajte seeee : D
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Ja često dolazim ovde i čitam stare teme, stvarno mi falite
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Vidim da ovde vise nikog nema...
Ako neko visi na forumu ana.rs neka mi pise nik u poruci
Bas bih volela da se opet skupimo.
Inace Lazar ceka seku, peti sam mesec.
Ljubim vas sve..
Ljubim vas sve..
Bubi89- Urednici
Bubi89 ::Vidim da ovde vise nikog nema...
Ljubim vas sve..
Cestitam.... Nema nikoga na forumu,a bas je steta...
zvrki- Senior na forumu
Zene moje drageeeeee, ima li koga????
i kod mene novo, Lena ocekuje batu ili seku, skoro 5.mesec sam, termin mi je 29.06. )) inace, preselili smo se u nasu novu kucu i super nam je,sami svo troje, na bolovanju sam od kraja oktobra posteljica mi je prilepljena za grlic pa ne smem nikako da se naprezem a i imam blage kontrakcije...
volela bih da se opet okupimo kao ranije,falite zeeeneeee!!! ljubim vas puno
i kod mene novo, Lena ocekuje batu ili seku, skoro 5.mesec sam, termin mi je 29.06. )) inace, preselili smo se u nasu novu kucu i super nam je,sami svo troje, na bolovanju sam od kraja oktobra posteljica mi je prilepljena za grlic pa ne smem nikako da se naprezem a i imam blage kontrakcije...
volela bih da se opet okupimo kao ranije,falite zeeeneeee!!! ljubim vas puno
Tina- Urednici
Bubi89- Urednici
Zdravo! Tek sam se registrovala i moram reci da mi se cini da je forum super.
Charlize93- Datum upisa : 28.01.2017
Zdravo draga,dobrodošla!!! ))) divno je sto imamo i dalje novih članova.... ako mozes malo nam se predstavi da se bolje upoznamo! Veliki pozdrav
Tina- Urednici
Forum je nekada bio super,dok su zene htele da nadju vremena da se druze ovde a kada vise nisu htele,forum je zamro!A bilo nam je super!
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Slazem se Maro, stvarno je bilo super...
Sta se radi?
Sta se radi?
Tina- Urednici
Ratuje se...
Radim,dodjem kuci,odem po klinca u vrtic i posle rat sa njim i tako svakog dana....Klinac je nemiran,rogovi mi izrasli .Ja ti izgledam ovako
Procitah da si trudna i cestitam,treba radjati decu,Ja bih jos jedno ali se ne usudjujem..
Radim,dodjem kuci,odem po klinca u vrtic i posle rat sa njim i tako svakog dana....Klinac je nemiran,rogovi mi izrasli .Ja ti izgledam ovako
Procitah da si trudna i cestitam,treba radjati decu,Ja bih jos jedno ali se ne usudjujem..
marasrna- Urednici
Hvala puno! Koliko ti mali ima godina? Probaj da ga upises na neki sport da izbaci tu energiju? Ja sam stvarno imala sreće i imam i dalje sa mojom malom jer je stvarno andjeo od kad je beba bila. Ima svoj karakter ali slusa. Trenira i karate pa tamo neka se izludi
Tina- Urednici
Hvala. Imam 23 godine, zivim u Beogradu, student sam. Nemam neki hobi.Tina ::Zdravo draga,dobrodošla!!! ))) divno je sto imamo i dalje novih članova.... ako mozes malo nam se predstavi da se bolje upoznamo! Veliki pozdrav
Charlize93- Datum upisa : 28.01.2017
Pozdrav drage moje!
Vidim da se opet aktivirao forum i da hvala Bogu ima i novina :-D. Tina, čestitam!!! Ja sam se prosle godine,13.januara porodila i dobila jos jednog decaka,Marka. Imala sam prilicno tesku trudnocu,ali nas je sam Bog spasio,i mene i bebu na kraju! Sad smo super,rastemo,uzivamo sa starijim batom koji hvala Bogu raste i sazreva lepo,hehe,ali naravno pravi i nestasluke male :-D...
Sve u svemu,drago mi je da ste opet ovde!
Ljubim vas...
Vidim da se opet aktivirao forum i da hvala Bogu ima i novina :-D. Tina, čestitam!!! Ja sam se prosle godine,13.januara porodila i dobila jos jednog decaka,Marka. Imala sam prilicno tesku trudnocu,ali nas je sam Bog spasio,i mene i bebu na kraju! Sad smo super,rastemo,uzivamo sa starijim batom koji hvala Bogu raste i sazreva lepo,hehe,ali naravno pravi i nestasluke male :-D...
Sve u svemu,drago mi je da ste opet ovde!
Ljubim vas...
Nataša.V- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46
Igor ima 2,5 god.On je aktivan po ceo dan,od marta krece na gimnastiku ali on je mali za karate ili bilo koji sport.
marasrna- Urednici
Eheeeej ženeeee....konačno ste se oglasile
Evo i mene
Vidim ima baš lepih novosti....Čestitam na prinovama
Moja Sara sad u martu puni 4 godine, a očekujemo i batu Sad sam 6i mesec i za razliku od prve ova trudnoća je odlična....
Žene, pišite
Evo i mene
Vidim ima baš lepih novosti....Čestitam na prinovama
Moja Sara sad u martu puni 4 godine, a očekujemo i batu Sad sam 6i mesec i za razliku od prve ova trudnoća je odlična....
Žene, pišite
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Cao Nensy85,Marasrna...i ostale :-D
Drago mi je sto i kod tebe ima novina N! Taman ce seka dobiti batu. Hvala Bogu da je ok trudnoca. Obicno je tako, kad je prva T problematicnija,druga bude super,kako je meni moj dr rekao-sve dodje na svoje u prvoj. A kod mene naopako,prva bila skolska,a druga katastrofa, teska...al sa najlepsim i najboljim zavrsetkom :-D...
Sta se desava kod vas zene? Mi idemo u vrtic,tj igraonicu od 16-19h, doduse samo Laki, a Maki ostaje sa mnom posto je maleni...pregrst obaveza uz dva malisana ali sve nekako slatko...vreme jako brzo prolazi...a klinci rastu,svakog dana nesto novo...Ja jos uvek ne radim.Ovde je za posao uzasno. Zato sam odlucila da se prekvalifikujem,pa cu valjda nakon zavrsenog dodatnog skolovanja naci posao :-D...
Ljubim vas sve!
Pisiteeeeeeeeeeeeee :-D
Drago mi je sto i kod tebe ima novina N! Taman ce seka dobiti batu. Hvala Bogu da je ok trudnoca. Obicno je tako, kad je prva T problematicnija,druga bude super,kako je meni moj dr rekao-sve dodje na svoje u prvoj. A kod mene naopako,prva bila skolska,a druga katastrofa, teska...al sa najlepsim i najboljim zavrsetkom :-D...
Sta se desava kod vas zene? Mi idemo u vrtic,tj igraonicu od 16-19h, doduse samo Laki, a Maki ostaje sa mnom posto je maleni...pregrst obaveza uz dva malisana ali sve nekako slatko...vreme jako brzo prolazi...a klinci rastu,svakog dana nesto novo...Ja jos uvek ne radim.Ovde je za posao uzasno. Zato sam odlucila da se prekvalifikujem,pa cu valjda nakon zavrsenog dodatnog skolovanja naci posao :-D...
Ljubim vas sve!
Pisiteeeeeeeeeeeeee :-D
Nataša.V- Clan u razvoju
Nataša,za posao je svuda isto. Šta si dodatno upisala?
Kod mene ništa posebno. Sarica ide u vrtić, ja sad kući, malo odmaram malo šetam (kad vreme dozvoli)....Umori nas ova zima, jedva čekam proleće.
Moja drugarica se skoro porodila sa 4im detetom, tako da Nataša sa dvoje je ništa Al se tešim
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
e zene moje,kako ste mi? nisam mogla da vam se javim bila sam u bolnici 3 dana, Lena mi prenela stomacni virus pa sam bas lose podnela i od povracanja sam dobila i kontrakcije pa dok sam prosla sve analize...juce sam izasla i sva sam jos malo suntava ali dobro je, sve u svemu beba je dobro. i Lena je ozdravila, svi smo bili u porodici se zarazili. Natasa draga,cestitam na drugoj bebi bas mi je drago zbog tebe! Nensy )) cestitam mila, mi smo skoro priblizno termin rekla bih ja sam 21.nedelja Maro, ovde se deca upisuju od 3 godine na baby karate recimo i tu uglavnom trce,rade vezbe zagrevanja,igraju se,bas se lepo istrose, e sad ne znam kako je tu kod tebe. Znam da sto se tice gimnastike ona je odlicna da se pocne sto si manji ;)
ljubim vas puno sve
ljubim vas puno sve
Tina- Urednici
Tina,draga, hvala Bogu sto je sve ok i sto si ozdravila,a i malena! Tako kod nas Laki malo malo pa donese neki virus iz vrtica,pa se vrtimo u krug svi...
Nensy mila,upisala sam prekvalifikaciju za medicinsku sestru-tehnicara...
Heh,joj,svaka njoj cast na cetvrtom :-D ...ja nema sanse da bih mogla opet sve proci nanovo,a pogotovo nakon svih tegoba u ovoj drugoj T ..
zato skidam kapu za hrabrost !
Nensy mila,upisala sam prekvalifikaciju za medicinsku sestru-tehnicara...
Heh,joj,svaka njoj cast na cetvrtom :-D ...ja nema sanse da bih mogla opet sve proci nanovo,a pogotovo nakon svih tegoba u ovoj drugoj T ..
zato skidam kapu za hrabrost !
Nataša.V- Clan u razvoju
Strana 14 od 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Strana 14 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu