Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+8
Bubi89
zvrki
Bubica
Tina
Crnokosa
Milica68
kathy_gm
leptirko
12 posters
Strana 13 od 15
Strana 13 od 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Caskanje uz kaficu
E moze,
Ja malopre dosla iz setnje, Sara je odmah zaspala a ja malo odmaram. Bas sam htela da ti odgovorim na pp
Sad sam na kilazi iz devojackih dana
Sta radis ti? Kako si?
Ja malopre dosla iz setnje, Sara je odmah zaspala a ja malo odmaram. Bas sam htela da ti odgovorim na pp
Sad sam na kilazi iz devojackih dana
Sta radis ti? Kako si?
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Blago tebi za kilazu
ja cu morati da se pomucim u teretani i dva puta nedeljno trcanje,imam usporen metabolizam zbog stitne zlezde.bilo bi lepo da kilogrami odu sami a ja samo malo da vezbam da oblikujem misice ali mislim da necu biti te srece.
sutra idem na kontrolu i da se dogovorim sa doktorkom oko porodjaja,dodje mi da joj kazem da kada udjem u 37 ili 38 da radi carski,ne mogu vise da podnesem sebe
ruke su mi otecene po ceo dan i celu noc,jedva savijem prste i jos me bole oba srednja prsta a za druge stvari da ne pricam.....smucila sam se vise svojim zalopojkama.......
ovde se danas namrcilo,padace kisa a od utorka ili srede stavili i sneg i to cele nedelje.mislila sam na Veliki petak da idem u crkvu,dolazi nas svestenik ali za taj dan najavili jaku oluju pa cu videti.subota noc na nedelju ide se u Rusku crkvu na ponocno bdenije i sigurno oko crkve(to nije crkva vec kuca u kojoj je ruski pop i tamo se skupljaju),takmicenje u krcanju jaja,volela bih da idem ali sve zavisi od vremena a i to je mali prostor a i ne mogu da stojim dugo.videcemo.jaja cu farbati u subotu.
ja cu morati da se pomucim u teretani i dva puta nedeljno trcanje,imam usporen metabolizam zbog stitne zlezde.bilo bi lepo da kilogrami odu sami a ja samo malo da vezbam da oblikujem misice ali mislim da necu biti te srece.
sutra idem na kontrolu i da se dogovorim sa doktorkom oko porodjaja,dodje mi da joj kazem da kada udjem u 37 ili 38 da radi carski,ne mogu vise da podnesem sebe
ruke su mi otecene po ceo dan i celu noc,jedva savijem prste i jos me bole oba srednja prsta a za druge stvari da ne pricam.....smucila sam se vise svojim zalopojkama.......
ovde se danas namrcilo,padace kisa a od utorka ili srede stavili i sneg i to cele nedelje.mislila sam na Veliki petak da idem u crkvu,dolazi nas svestenik ali za taj dan najavili jaku oluju pa cu videti.subota noc na nedelju ide se u Rusku crkvu na ponocno bdenije i sigurno oko crkve(to nije crkva vec kuca u kojoj je ruski pop i tamo se skupljaju),takmicenje u krcanju jaja,volela bih da idem ali sve zavisi od vremena a i to je mali prostor a i ne mogu da stojim dugo.videcemo.jaja cu farbati u subotu.
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Joj maro i ja sam bila takva,sama sam prestala da pijem lekove da bi me sto pre porodila. Zato se Sara i rodila 3 dana pre ugovorenog cr Nisam mogla ni da hodam, ni da lezim....a nocu sam spavala u sedecem polozaju.
A tebe bas bole srednji prsti
Izdrzi jos malo
Ovde je vreme divno, nas dve smo setale, brale cvece...al od veceras su najavili kisu Nadam se da ce za vikend biti lepo.
Nas dve cemo u petak pa u nedelju u crkvu.
A jaja farbam u petak pre podne, a jos ni boju nisam kupila
Sutra bi trebalo u kupovinu...
A tebe bas bole srednji prsti
Izdrzi jos malo
Ovde je vreme divno, nas dve smo setale, brale cvece...al od veceras su najavili kisu Nadam se da ce za vikend biti lepo.
Nas dve cemo u petak pa u nedelju u crkvu.
A jaja farbam u petak pre podne, a jos ni boju nisam kupila
Sutra bi trebalo u kupovinu...
Nensy85- Pocasni clan
isti simptomi......
koliko unapred su ti zakazali carski i zbog cega si morala pod noz?
koliko unapred su ti zakazali carski i zbog cega si morala pod noz?
marasrna- Urednici
Termin mi je bio 6og aprila a cr zakazan za 25.mart. Nekih 10ak dana ranije rade cr ako je sve u redu. Medjutim, ja sam dobila kontrakcije 22og ujutru i to u vidu stezanja materice, sto je CTG pokazao. Radili su mi na svakih sat vremena i na kraju je dr rekla da mora hitno da se radi cr da ne bi krenuo prirodni porodjaj.
A morala sam na cr jer sam imala prosirenje krvnih sudova na materici, a posteljica je bila dosta zadebljana. Beba je bila dobro ali je moj zivot bio u pitanju da je doslo do prirodnog porodjaja.
Tako da je i dr iz BGa preporucio cr.
A morala sam na cr jer sam imala prosirenje krvnih sudova na materici, a posteljica je bila dosta zadebljana. Beba je bila dobro ali je moj zivot bio u pitanju da je doslo do prirodnog porodjaja.
Tako da je i dr iz BGa preporucio cr.
Nensy85- Pocasni clan
E da, zaboravih da ti kazem za kilazu. Nece ti trebati ni teretana, ni trcanje....to ces sve imati u kuci
Moj teg ima 11kg, bezbroj puta ga podizem i nosim u toku dana zato su ruke super izvajane
Moj teg ima 11kg, bezbroj puta ga podizem i nosim u toku dana zato su ruke super izvajane
Nensy85- Pocasni clan
Nensy85 ::E da, zaboravih da ti kazem za kilazu. Nece ti trebati ni teretana, ni trcanje....to ces sve imati u kuci
a sta mislis da si imala dva tega odjednom
i ovde valjda zakazuju carski dve nedelje pre termina...........videcemo sta ce biti sutra
marasrna- Urednici
maro, kako prodje kod dr?
Kisa, vetar.... bas je bzv dan
Kisa, vetar.... bas je bzv dan
Nensy85- Pocasni clan
Kisa,vetar i sneg.....fuuuuj
Prodjoh dobro,pristala sam da probam prirodni porodjsj sa epiduralom i nacekacu se do tada a da hocu carski,bio bi 12 juna....
Prodjoh dobro,pristala sam da probam prirodni porodjsj sa epiduralom i nacekacu se do tada a da hocu carski,bio bi 12 juna....
marasrna- Urednici
Verovatno da je lose vreme u svim krajevima Srbije tako da ne verujem da ste zene otisle u setnju.... pa gde ste?
Forum je pust...
Forum je pust...
Nensy85- Pocasni clan
Pust je....neke uskoce da kazu da mi koje visimo svaki dan ovde,pisemo a one nista....postaje smesno.necu vise ni ja ulaziti ovde,Nensy,pisi mi na moj mail.
Nismo nas dve forumske budale koje pokusavaju da odrze forum....
Nismo nas dve forumske budale koje pokusavaju da odrze forum....
marasrna- Urednici
Mislim da na to treba da obrate paznju one koje su osnovale forum. Razumem da su tu u pitanju deca,ali ne verujem da neko nema 5 minuta vremena da se posveti forumu. Ako,ne zele vise tu obavezu,primetih da ima opcija da se forum zakljuca.
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Vidim da nema nikog Pre neki dan uskočih nadajući se da ću pisati još ali eto, omele me obaveze... Ne znam, videćete i same kako je to kad dođu deca Verovatno i kad imaju vremena često nemaju volje da sednu za komp i pišu, ja kao što znate imam dve devojčice koje su mala razlika u godinama, nemam nikakvu pomoć ni od koga, bavim se frizerstvom, pravim nakit i oslikavam zidove. Često i kad imam vremena od obaveza ja pravim nakit ili se igram sa decom. Sve je tako jednostavno a tako komplikovano. Ili da napravimo grupu na FB i tamo pišemo? Češće mi je uključen FB jer stavljam slike na moju stranicu tako da svakako bi mogla više da komuniciram sa vama
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Svi mi imamo neke obaveze....u redu je da se neko ne javi par dana ali meseci...???
Uostalom svak ima pravo da radi sta hoce pa i da se ne javlja vise na forum!
Uostalom svak ima pravo da radi sta hoce pa i da se ne javlja vise na forum!
Nensy85- Pocasni clan
Znam da ste ljute, ja takođe zabušavam a često pomislim kako mi nedostaje ćaskanje na forumu. A baš sam stalno visila dok sam bila trudna dok mi nije riknuo komp. I dugo sam bila bez, aa posle sam bila bez neta jer smo se selili. Mada svejedno Admini bi trebalo bar da ulaze ako ne pišu da vide situaciju.
Bubica- Urednici
Ok je sve to. Oko dece ima bas dosta obaveza,ali bas je bzvz da samo nas 2,3 svaki dan ulaze na Forum,dok ostatak...eto tako... Mislim,nije lepo.
Mara je svaki dan ovde,Nensi takodje. Sara je bila bolesna,pa je imala problema sa zubicima,ali to Nensy nije "odvuklo" od Foruma. Leptiriko,iako nisam u kontaktu sa njom,verujem da je u mogucnosti,bila bi i ona cesce ovde. ALi,ostale zene... Bas nema smisla.
I,daleko od toga da je ovde neko ljut. Jednostavno dodje trenutak kad kap prelije casu i kraj.
Nensy i Bubice,
Mara je svaki dan ovde,Nensi takodje. Sara je bila bolesna,pa je imala problema sa zubicima,ali to Nensy nije "odvuklo" od Foruma. Leptiriko,iako nisam u kontaktu sa njom,verujem da je u mogucnosti,bila bi i ona cesce ovde. ALi,ostale zene... Bas nema smisla.
I,daleko od toga da je ovde neko ljut. Jednostavno dodje trenutak kad kap prelije casu i kraj.
Nensy i Bubice,
kathy_gm- Pocasni clan
Tako je kathy Sve si rekla, suvisno je bilo sta dodavati!!
Kako si ti?
Sara mi je pre par dana pocela samo da kija, uglavnom danju, mada par puta i nocu. Na Veliki petak joj je izbio jos jedan zubic, sad ima 3 E jutros je ustala i kijanje se nastavilo povremeno, levo oko joj suzi i malo nosic curi i zapusen je. Veceras je jedva zaspala. Ne znam da li je prehlada, neka alergija ili je zbog zubica?? Ovako je raspolozone, vesela, lepo i jede...
Kako si ti?
Sara mi je pre par dana pocela samo da kija, uglavnom danju, mada par puta i nocu. Na Veliki petak joj je izbio jos jedan zubic, sad ima 3 E jutros je ustala i kijanje se nastavilo povremeno, levo oko joj suzi i malo nosic curi i zapusen je. Veceras je jedva zaspala. Ne znam da li je prehlada, neka alergija ili je zbog zubica?? Ovako je raspolozone, vesela, lepo i jede...
Nensy85- Pocasni clan
Hristos Vaskrse,mile moje... ZElim vam da lepo provedete Uskrsnje praznike...
Nensy,mozda je alergicna na nesto. Mozda na ovo vreme... Mada,danas je suncanoooo....
Ja sam odlicno,bebac je juce ceo dan bio hiperaktivan,ali zato danas odmara.... Odosmo mi sad kod mojih u selo...
Nensy,mozda je alergicna na nesto. Mozda na ovo vreme... Mada,danas je suncanoooo....
Ja sam odlicno,bebac je juce ceo dan bio hiperaktivan,ali zato danas odmara.... Odosmo mi sad kod mojih u selo...
kathy_gm- Pocasni clan
Vaistinu Vaskrse!!!!
Nensy85- Pocasni clan
Zeneee
Nama izbila 5 zubica u devetom i desetom mesecu i sada pauzira nesto :D
Mi smo se krstili, osiskali i sad sam pravi decko.
Kako ste mi? Danas idete negde? Lose je vreme
Nama izbila 5 zubica u devetom i desetom mesecu i sada pauzira nesto :D
Mi smo se krstili, osiskali i sad sam pravi decko.
Kako ste mi? Danas idete negde? Lose je vreme
Joj Kako da se povatamo da budemo sve na okupu?
Bubica- Urednici
Zdravo,zenske....Bebac spava,vecera se krcka,a ja da uhvati minut neki na netu,pa da radim po kuci.... Juce smo moj sincic i ja trknuli do radnje da kupimo tortu da iznenadimo tatu za rodjendan,i napravili smo mu omiljene kolace. Da se pohvalim da imamo dva zubica ,a sad nam se muci i treci,a 28.punimo 5 meseci... Ah drage moje,od kada imam bebca dani mi tako brzo prolaze,a uglavnom imam toliko toga da uradim,nesto ni ne stignem jer moram malo i sa svrcom da se poigram. Ovo vreme je bas haos,jedva cekam letoooooo... Kako ste vi? Sta radite? Ljubim vas sve.....
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
Caos...
Meni dani bas brzo prolaze. Mislila sam da cu se smoriti kad odem na trudnicko jer dosta mojih prijateljica kaze da im je bilo i vise nego dosadno. Medjutim,sve to zavisi kako ko organizuje sebi dan. Evo,danas sam se probudila oko 10h,doruckovala i izasla sa muzicem u dvoriste. On nesto radio u garazi,a ja sredila cvece u bastici. Kasnije smo otisli malo kod moje mame i sestre. Vece proveli sa svekrom i svekrvom i sad muzic gleda utakmicu,a ja se spakovala u krevet. Inace,da kucnem u drvo,super podnosim ovo drugo stanje,bebac je iz dana u dan sve aktivniji i jedva cekam dan kad cu ga drzati u rukama. Pozzic
Meni dani bas brzo prolaze. Mislila sam da cu se smoriti kad odem na trudnicko jer dosta mojih prijateljica kaze da im je bilo i vise nego dosadno. Medjutim,sve to zavisi kako ko organizuje sebi dan. Evo,danas sam se probudila oko 10h,doruckovala i izasla sa muzicem u dvoriste. On nesto radio u garazi,a ja sredila cvece u bastici. Kasnije smo otisli malo kod moje mame i sestre. Vece proveli sa svekrom i svekrvom i sad muzic gleda utakmicu,a ja se spakovala u krevet. Inace,da kucnem u drvo,super podnosim ovo drugo stanje,bebac je iz dana u dan sve aktivniji i jedva cekam dan kad cu ga drzati u rukama. Pozzic
kathy_gm- Pocasni clan
Kathy,uzivaj u trudnoci,jer po meni ti meseci brzo prodju... Kad uzmes svoju bebanu u narucje osetices kako je ceo svet tvoj,neopisiv
osecaj....
osecaj....
zvrki- Senior na forumu
- Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31
A tek kad prohoda, pa rusi sve pred sobom po kuci.... i tad je ceo svet....
I mi smo porasli, svadjamo se, rusimo sta nam se svidi, trckaramo, padamo...ali i dalje imamo samo 3 zuba
Zvrki, kod tebe tek sad pocinje "zurka"...
Kathy duso... jos malo je ostalo pa eto bebice!!! Bas brzo prodje.... Kako si? Kako izdrzavas kad su vrucine? od Sare i mene
I mi smo porasli, svadjamo se, rusimo sta nam se svidi, trckaramo, padamo...ali i dalje imamo samo 3 zuba
Zvrki, kod tebe tek sad pocinje "zurka"...
Kathy duso... jos malo je ostalo pa eto bebice!!! Bas brzo prodje.... Kako si? Kako izdrzavas kad su vrucine? od Sare i mene
Nensy85- Pocasni clan
Strana 13 od 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Strana 13 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu