Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaCaskanje uz kaficu
+8
Bubi89
zvrki
Bubica
Tina
Crnokosa
Milica68
kathy_gm
leptirko
12 posters
Strana 12 od 15
Strana 12 od 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Caskanje uz kaficu
Prodje godinu dana,k'o dlanom o dlan.
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37
Pozdrav...
Prodje rodjendan i sad sm svi zaribali Ja prehladjena a Sara ima samo visoku temperaturu, sinoc smo je vodili u hitnu jer joj se vec 24h T krece od 38,5 do 39,5. Ni sirup, ni obloge, kupanje...nista nije pomoglo. Nocas je bila dobro al bez obzira na to morala sam da je kontrolisem, tako da vec trecu noc ne spavam
Kako ste mi vi?
Vreme je super, nadam se da uzivate...
Prodje rodjendan i sad sm svi zaribali Ja prehladjena a Sara ima samo visoku temperaturu, sinoc smo je vodili u hitnu jer joj se vec 24h T krece od 38,5 do 39,5. Ni sirup, ni obloge, kupanje...nista nije pomoglo. Nocas je bila dobro al bez obzira na to morala sam da je kontrolisem, tako da vec trecu noc ne spavam
Kako ste mi vi?
Vreme je super, nadam se da uzivate...
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
I kod mene se odlepsalo ali ne kao kod vas.oticem kao blesava,sinoc gledam noge i ne vidi mi se zglob dole,sve se sastavilo.odoh da kupim lubenicu,ona mi pomaze da izbacim vodu.osecam se kao slonica.......uzas
nadam se da cete se brzo oporaviti.meni je nos i dalje zapusen,ko sta radi samo spricam sprej u nos.
nadam se da cete se brzo oporaviti.meni je nos i dalje zapusen,ko sta radi samo spricam sprej u nos.
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Joj maro, ne zelim ni da se secam tog perioda
Bila sam kao pokretno bure puno vode, ne secam se sta je meni pomagalo za izbacivanje vode,sem kad je Sara sela na besiku pa sam cesto isla u wc
Maro, pokusaj sa Pavlovicevom otpusava 100%! Provereno, ja sad nisam koristila kapi samo P.mast.
Bila sam kao pokretno bure puno vode, ne secam se sta je meni pomagalo za izbacivanje vode,sem kad je Sara sela na besiku pa sam cesto isla u wc
Maro, pokusaj sa Pavlovicevom otpusava 100%! Provereno, ja sad nisam koristila kapi samo P.mast.
Nensy85- Pocasni clan
Drags,ne pomaze nista osim kapi,sve sam isprobala....kao da se naduje sluzokoza i zapusi sve.
marasrna- Urednici
A mozda imas problem sa alergijom?
Ja je imam, pijem Aerius a u trudnoci sam koristila Flixonaze i bas mi je pomogao.
Ja je imam, pijem Aerius a u trudnoci sam koristila Flixonaze i bas mi je pomogao.
Nensy85- Pocasni clan
Mozda,palo mi je i to na pamet.Na sta si alergicna?Idete li negde letos?
marasrna- Urednici
Ne znam na sta nisam, najvise mi sveta prasina, duvanski dim, vlaga i sad ovo cvetanje,polen... sve mi to izaziva jaku upalu sinusa i glavobolju, nos mi je zapusen... Vec posle prvog leka je mnogo bolje.
Ovaj sprej je kod nas preko 1000 din ali, bar meni, mnogo pomaze!
Ne znam nista jos uvek za leto, verovatno cemo se pred odmor dogovoriti, kao i uvek
Ovaj sprej je kod nas preko 1000 din ali, bar meni, mnogo pomaze!
Ne znam nista jos uvek za leto, verovatno cemo se pred odmor dogovoriti, kao i uvek
Nensy85- Pocasni clan
Znam za taj sprej ali ovde je sve komplikovano i ne mogu da mi rade alergo test dok sam trudna vec posle...to mozda odradim i kod nas kada dodjem na odmor.
marasrna- Urednici
Taj sprej je na biljnoj bazi tako da ti ne bi smetao u svakom slucaju jer sam ga i ja koristila u trudnoci.
Nensy85- Pocasni clan
Priroda se budi,a Forum nam spava...
Gde ste,zeneeee?
Gde ste,zeneeee?
kathy_gm- Pocasni clan
Bas danas sam htela da napisem kako je ovo mrtav forum....ni tebe duso nije bilo,ja i Nensy smo najvise ovde.
Mene muci mucnina ceo dan i vrtoglavice,nisam mrdnula iz kuce a juce sam dobro odskitala.sve mi je tesko....jedva cekam da se porodim.jedino mi je lepo bebino plesanje po mom stomaku.
Mene muci mucnina ceo dan i vrtoglavice,nisam mrdnula iz kuce a juce sam dobro odskitala.sve mi je tesko....jedva cekam da se porodim.jedino mi je lepo bebino plesanje po mom stomaku.
marasrna- Urednici
Kad ne udjem 2,3 dana na forum,sam me komp izloguje,a dok ja to ukapiram...
Pre par dana sa citala nesto na forumu Ana.rs i ono je baaas posecen forum. Tamo clanice dnevno otkucaju po 20 i vise stranica. Krivo mi je sto nas forum nije aktivniji. Nema ni Crnokose,ni Tine,ni Makiceee (od kada se porodila nije nam se javljala),cak ni Natase nema. Nema ni naseg milog Leptirka,mada ti rece da nije u elementu,pa joj se nadam...
Uzimas li sta protiv mucnine? Izdrzi jos malo,brzo ce doci jun.
Mi skoro svaki dana setamo,konacno lepo i toplo vreme,tako da je super. Cak mi se vratila zelja za sredjivanjem kuce i ...jos ponesto...
Pre par dana sa citala nesto na forumu Ana.rs i ono je baaas posecen forum. Tamo clanice dnevno otkucaju po 20 i vise stranica. Krivo mi je sto nas forum nije aktivniji. Nema ni Crnokose,ni Tine,ni Makiceee (od kada se porodila nije nam se javljala),cak ni Natase nema. Nema ni naseg milog Leptirka,mada ti rece da nije u elementu,pa joj se nadam...
Uzimas li sta protiv mucnine? Izdrzi jos malo,brzo ce doci jun.
Mi skoro svaki dana setamo,konacno lepo i toplo vreme,tako da je super. Cak mi se vratila zelja za sredjivanjem kuce i ...jos ponesto...
kathy_gm- Pocasni clan
Mnogih nema....
To me danas uhvatila mucnina,nadam se da nece vise.pila sam caj od nane,crni i jedan sumeci ranitidin ali nesto slabo deluje a maleni je aktivan ceo dan!mene je uhvatila msnija za sredjivanjem,to je sindrom pravljenja gnezda.
Ana.rs je super forum i svi su aktivni.
To me danas uhvatila mucnina,nadam se da nece vise.pila sam caj od nane,crni i jedan sumeci ranitidin ali nesto slabo deluje a maleni je aktivan ceo dan!mene je uhvatila msnija za sredjivanjem,to je sindrom pravljenja gnezda.
Ana.rs je super forum i svi su aktivni.
marasrna- Urednici
Meni je dr preporucila badem i zvake kod mucnina. Mada,da kucnem u drvo,za sada su prestale.
Ja jedva cekam da bebac jos malo poraste,da mogu da ga osetim.
Kako nam je Leptriko? Je l' bolje? Pozdravi je puno kad stupis u kontakt sa njom.
Ja jedva cekam da bebac jos malo poraste,da mogu da ga osetim.
Kako nam je Leptriko? Je l' bolje? Pozdravi je puno kad stupis u kontakt sa njom.
kathy_gm- Pocasni clan
Pozdravicu je.....a i ona vas pozdravlja.....
marasrna- Urednici
Hvala...
kathy_gm- Pocasni clan
Imas odlican sajt:najbolja mama na svetu
Ja upravo cituvkam tamo
Ja upravo cituvkam tamo
marasrna- Urednici
E super. Bas volim da citkam. Kad god udjemo u narednu nedelju,trazim po netu sta se tada desava.
kathy_gm- Pocasni clan
Zene mojeeeeee... Gde ste mi sveee Dugo me nije bilo, sredjivala sam zivot, i sad napokon mogu da odmorim malo
Kako ste mi, vidim ima dosta lepih vesti :D
Sescu cim budem imala vremena malo da iscitam novosti
Ljubim vas sve puno... Pisite kako ste :*
Kako ste mi, vidim ima dosta lepih vesti :D
Sescu cim budem imala vremena malo da iscitam novosti
Ljubim vas sve puno... Pisite kako ste :*
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
Evo me zeske
Vec sam pisala da sam bila bolesna, pa onda Sara pa mene uhvati migrena, ovo ludo vreme....tako da sam predhodnih dana bila bas u losem raspolozenju...
Trudnice moje drage,
Maro, sve su to "cari" trudnoce.
Ja uspavala malu, malo da odmorim pa cu kasnije da je vodim u crkvu. Danas je Vrbica...Prosle godine je bila bas mala pa su joj doneli vencic i zvoncic
Vec sam pisala da sam bila bolesna, pa onda Sara pa mene uhvati migrena, ovo ludo vreme....tako da sam predhodnih dana bila bas u losem raspolozenju...
Trudnice moje drage,
Maro, sve su to "cari" trudnoce.
Ja uspavala malu, malo da odmorim pa cu kasnije da je vodim u crkvu. Danas je Vrbica...Prosle godine je bila bas mala pa su joj doneli vencic i zvoncic
Nensy85- Pocasni clan
Nensy,bas vas je htelo
Ja ceo dan ribam i sredjujem a kasnije cu izaci sa muzem do grada i u nabavku.ceka me spremanje rucka i nekog slatkisa.jutros sam poranila(kao i obicno) i uhvatila se spremanja.zao mi je sto danas nisam u Srbiji,uvek sam isla u crkvu i gledala decicu.Nensy,uzivajte i za mene!
Ja ceo dan ribam i sredjujem a kasnije cu izaci sa muzem do grada i u nabavku.ceka me spremanje rucka i nekog slatkisa.jutros sam poranila(kao i obicno) i uhvatila se spremanja.zao mi je sto danas nisam u Srbiji,uvek sam isla u crkvu i gledala decicu.Nensy,uzivajte i za mene!
marasrna- Urednici
I jesmo, maro. Mislim da je ovo jedini praznik kada je tooooliko dece u crkvi, stvarno je bilo prelepo. Bilo je dosta i bebica, jos mladjih od Sare
Ja sam sve te kucne poslove zavrsila do danas tj sinoc...jedino Sari sto moram sutra spremiti ruckic.
Ja sam sve te kucne poslove zavrsila do danas tj sinoc...jedino Sari sto moram sutra spremiti ruckic.
Nensy85- Pocasni clan
Zeeeneeee.....
Nensy85- Pocasni clan
Nensy,ajde na kaficu......posto samo nas dve se kacimo ovde....
marasrna- Urednici
Strana 12 od 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Strana 12 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu